2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Arkadaslar benım bu ıkıncı denemem ılk denemede de dondurulmusyu emrıyolarım carsamba gunu yumurta toplandı 14 tane 11 tanesi dolendı 1 ay sonra trasverım olucak allah nasıp ederse

Arkadaslar Merhaba. Ben de 2 kasimda dondurulmus embriyo transferi oldum. 2 kaliteli embriyo transfer edildi. maalesef 14 kasimda negatif haberini aldim. Hic zaman kaybetmeden ikinci transfer icin hazirlanmaya basladim.transfer sonrasindaki adetimle dogum kontrol hapina basladim. Yarin sonuncusunu icicem sonra da 2-3 gun icinde adetimi bekliycem ve ucuncu gunu kontrole gidicem. Buyuk ihtimalle ocagin ilk haftasi 2. Transferim olucak. Yine 2 embriyo transferi yapilacak. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba arkadaşlar benimde dondurulmuş tedavim ocak ayında olacak nasipse benim dördüncü denemem tüp bebek'te bikezde aşılamam var bir kimyasal gerisi negatif bu son olur inşllh herkesi tedavisi hayırlı olsun...

Arkadaslar benım bu ıkıncı denemem ılk denemede de dondurulmusyu emrıyolarım carsamba gunu yumurta toplandı 14 tane 11 tanesi dolendı 1 ay sonra trasverım olucak allah nasıp ederse
ayyy çok bezeriz bnm de perşembe toplandı 12 tane 9 döllendi bi dahaki ay transfer

Kizlr bnmde 2dobdurulmusn vr ama braz kg verdkten sonra istiyrm transferi ilk deneme kimyasalla sonuclsnfi rabbm hepimize yardm etsn

Merhaba arkadaşlar benimde dondurulmuş tedavim ocak ayında olacak nasipse benim dördüncü denemem tüp bebek'te bikezde aşılamam var bir kimyasal gerisi negatif bu son olur inşllh herkesi tedavisi hayırlı olsun...

Hayirlisi olsun insallah canim Senin de tedavin. Umarim bu son tedavin olur mutlu sona ulasirsin. Hangi sehirdesin nerede Tedavi oluyorsun canim? Ben izmirdeyim.bu Benim ikinci dondurulmus transferim olucak hayirlisiyla. Insallah pozitif sonuclari goruruz yakin zamanda.

Ayy canım bende izmirdeyim medical park tedavim hayırlı olsun seninde tedavin inşllh hepimizin pozitif sonuçlanır

Ayy canım bende izmirdeyim medical park tedavim hayırlı olsun seninde tedavin inşllh hepimizin pozitif sonuçlanır

Benim de Dr'um Israel Aruh alsancakta. Ama irenbede yapiyor islemlerini.ilk transferim kasimdaydi olmadi simdiki de ocagin ilk haftasina denk gelicek.hayirlisi olur canim insallah.

İyi geceler arkadaşlar. Benimde 3. Tüp bebek denemem olacak daha yer karar vermedim. Kafamda bir yer var insallah on görüşme yapacağım bubay. Ocak ayinda başlamak istiyorum bende. Insallah yeni yeni umutlarla gelir. Bebegimizi kucaklariz

Benim de Dr'um Israel t çyAruh alsancakta. Ama irenbede yapiyor islemlerini.ilk transferim kasimdaydi olmadi simdiki de ocagin ilk haftasina denk gelicek.hayirlisi olur canim insallah.
Aslında bende düşünmüyo değildim israel aruhu ama nasip medicalde oldu .Canım senin kaçıncı denemen hiç hamilelik yaşadınmı?Benim eski doktorum erol tavmergendi .

Aslında bende düşünmüyo değildim israel aruhu ama nasip medicalde oldu .Canım senin kaçıncı denemen hiç hamilelik yaşadınmı?Benim eski doktorum erol tavmergendi .

Ben de Erol tavmergen le Israel Aruh arasinda gidip gelmistim ama Israel Aruhta karar kildik. Memnunsan Medikal parktaki doktorundan hic sorun etme canim. hic hamilelik yasamadim ben. kasimin 2 sinde iste dondurulmuslarla ilk transferim oldu. o da negatif oldu. simdi 2. dondurulmus transferi hazirligina basladim hic vakit kaybetmeden. Ocagin ilk gunleri olucak sanirim. Senin kacinci denemen?sen yasadin mi hic hamilelik?

Canım benim 4.tüp denemem inşllhta son olur şimdiki merkezim ve doktorumdan memnunum bikez dondurululmuş denememde kimyasal yaşadım gerisi hep negatifti hamilelik hiç yaşamadım dilerimki isteyen herkes bebeklerine kavuşsun inşllh.

Insallah canim son olsun. Bu dene ended pozitifi gir hayirlisiyla. Allah hepimize nasip etsin insallah

Kızlarr ne alemdesnz ben adet olmayı bekliyorum bir sonraki adettede donmus tedavisine baslanicak inşallah hayrlisiyla bekliyorum

Iyız canım sen nasılsın carsamba gunu kontrole gıtım bnde lucrıne basladık dondurulmus embrıyo ıcın adet oldufumda kontrol var bakalm hayırlısı

Iyiyim Ben de. Bugun Ben de adet oldum Cumartesi randevum var dondurulmus embriyo transferi benimkisi de.ocagin ilk haftasi gibi transfer tarihimi verirler diye bekliyorum.bakalim hayirlisi artik.

Merhaba Kızlar yeni yılda nasipse ben de bu yolun yolcusuyum. Rabbim hepimizin kucağını doldurur hayırlısıyla inş.
Benimde Kasım ayında 28 tane yumurtam toplandı 12 tanesi döllendi 4 emriyo 8hücreli olarak 3.gün donduruldu. 24 aralıkta lucrin iğnesinden vurulacakmışım. tekrar adet olduktan sonra transfer işlemi olucakmış.
herşeyin hayırlısı artık hakkımızda

Hayırlı olsun tedavin canım yeni yılda bebek hasreti çeken herkes muradına erer inşllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…