- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 33
Ben histereskopi oldum. Hiç korkucak birşey yok. Zaten anastezi altında yapılıyor ve cok gerekli bir işlem. Yapisiklik varsa polip , mıyom, perde gibi durumların olması söz konusu ise hemen müdahele ediliyor. Hemde kanallar aciliyor. En kötü ihtimalle 2 aydan başlarsın tüp bebeğe .moralini hiç bozma . Benim doktorum histereskopiden sonra hamile kalabileceğimi söylemişti . Hamile kalan çok tanıdığım var. Allah yardımcın olsun.Kizlar bir basarisiz transferimiz oldu. Uc adet gördüm uzerine ve adetin ucuncu gunu rahim duvarı hep 11 mm cikiyor. Doktorum polip suphesi ile sali günü histeroskopi yapicak. Moralim coknbozukhisteroskopi olan var mi ve histeroskopiden ne kadar sure donmus transferi olabilirim
Teşekkür ederim icimi rahat lattiniz . Doktorum yumurta toplama ve taze transfer süresince Polip gormedim ama kalinliktan dolayi supheleniyorum dedi. Dort ay once kızimi kaybettim ben besbucuk yasindaBen histereskopi oldum. Hiç korkucak birşey yok. Zaten anastezi altında yapılıyor ve cok gerekli bir işlem. Yapisiklik varsa polip , mıyom, perde gibi durumların olması söz konusu ise hemen müdahele ediliyor. Hemde kanallar aciliyor. En kötü ihtimalle 2 aydan başlarsın tüp bebeğe .moralini hiç bozma . Benim doktorum histereskopiden sonra hamile kalabileceğimi söylemişti . Hamile kalan çok tanıdığım var. Allah yardımcın olsun.
Canım benim . Basın sağolsun. Sadece şunu söyleyebilirim sen imtihanların en büyük u ile imtihan ediliyorsun. Peygamber efendimiz de olduğu gibi. Herkesi kaybetti o . Ayrıca sen Rabbim e bir melek yollamışsın seni cennetin kapısında beklesin diye . Annem babam olmadan cennete girmem diycek . Sizleri bekliyor olacak.Teşekkür ederim icimi rahat lattiniz . Doktorum yumurta toplama ve taze transfer süresince Polip gormedim ama kalinliktan dolayi supheleniyorum dedi. Dort ay once kızimi kaybettim ben besbucuk yasindaRabbim kimseye yasatmasin. İnşallah hayirli zamanda saglikla tutsun bebeğim
Kas hastasiydi kuzum rabbim melegimin yuzu suyu hurmetine herseyi hayirlisiyla yoluna soksun inşallah. Ankara genart da oldu bizim cunku embriyolar genetik taramadan geçti. Hersey yolundayken uc aydir bu durumlar cikinca stres yaptim bi an once kuzumun kardesleriyle mesgale olmaliyi oyle cok istiyorum ki.Canım benim . Basın sağolsun. Sadece şunu söyleyebilirim sen imtihanların en büyük u ile imtihan ediliyorsun. Peygamber efendimiz de olduğu gibi. Herkesi kaybetti o . Ayrıca sen Rabbim e bir melek yollamışsın seni cennetin kapısında beklesin diye . Annem babam olmadan cennete girmem diycek . Sizleri bekliyor olacak.Tekrar basın sağolsun
Sağlık için konuşacak olursak. İlk gittiğim doktor bana hiç bir tahlil yapmadan . Rahim filmi bile çekmeden aşılama yaptı. Ara verdik tekrar üniversite hastanesine gittim . Oradaki doktorum semih Uludağ direk histeroskopi yapmak istedi. Ve histeroskopiden sonra rahimde darlık ve okaliseptum (rahimde perde) çıktı. Bunlardan ameliyat oldum. Bu gerçekten gerekli bir işlem. Aklına hiç kötü birşey getirme histereskopi den sonra bile hamile kalabilme ihtimalin var. İyisallah herşey gönlünce olsun.
İyisallah canım. Rabbim gönlüne göre versin canım benim. .Kas hastasiydi kuzum rabbim melegimin yuzu suyu hurmetine herseyi hayirlisiyla yoluna soksun inşallah. Ankara genart da oldu bizim cunku embriyolar genetik taramadan geçti. Hersey yolundayken uc aydir bu durumlar cikinca stres yaptim bi an once kuzumun kardesleriyle mesgale olmaliyi oyle cok istiyorum ki.
Yok canım salı günü transferim inş. Hersey yolunda gider allah emeklerimizi bola çıkarmasın bu ilaçlar benı cok etkılıyo yumurtalıklarım cok agrı yapıyo eğilip kalkmada bıle problem yasıyorum buyudu sanırım yumurtalıklarım sıDe varmıydı boyle bı etkı?İyisallah canım sağolasin. Şimdi durumun nedir merak ettim. Oldumu transfer ?
Evet var canım. Bu transferden sonrada devam ediyor . Sen bu ağrıları yaşaman çok normal. Bizlerin vücudu normal birşekilde yumurtayı büyütüp gelistirmedigi için takviye ilaç alıyoruz oda zaten vücudu tamamen değiştiriyor ve ağrılar sancılar oluyor. Hatta transferden sonra bile aceba diyip herşeyi ona yoruyorsun. Tuttu da mı ağrıyor. Yoksa tutmadı mi. Gibi kuşkular . Aslında hiç düşünmemek vücudu hiç dinlememek lazımYok canım salı günü transferim inş. Hersey yolunda gider allah emeklerimizi bola çıkarmasın bu ilaçlar benı cok etkılıyo yumurtalıklarım cok agrı yapıyo eğilip kalkmada bıle problem yasıyorum buyudu sanırım yumurtalıklarım sıDe varmıydı boyle bı etkı?
Bugün salı umarım transferin hayırlısıyla olmuştur ve iyisallah tutar bebislerin.Yok canım salı günü transferim inş. Hersey yolunda gider allah emeklerimizi bola çıkarmasın bu ilaçlar benı cok etkılıyo yumurtalıklarım cok agrı yapıyo eğilip kalkmada bıle problem yasıyorum buyudu sanırım yumurtalıklarım sıDe varmıydı boyle bı etkı?
Merhaba canım dun öğlen sonrası transferım yapıldı rabbim inş. Nasip ederde tutunur bebislerim. 3gun lavabo yemek harıc kalkma , duz yat dedi yediklerine dikkat et kabız olma vs. Vs. Bur suru sey bu gun bile uyuyamadım nasıl bu zaman gececek bilmiyorumBugün salı umarım transferin hayırlısıyla olmuştur ve iyisallah tutar bebislerin.
Geçmiş olsun canım.Arkadaşların yazdığı gibi histeroskopi anestezi altında yapılan korkulmayacak bir işlem.Embriyo transferi çoğu zaman histerodan sonraki döngüde yapılıyor.Kizlar bir basarisiz transferimiz oldu. Uc adet gördüm uzerine ve adetin ucuncu gunu rahim duvarı hep 11 mm cikiyor. Doktorum polip suphesi ile sali günü histeroskopi yapicak. Moralim coknbozukhisteroskopi olan var mi ve histeroskopiden ne kadar sure donmus transferi olabilirim
Hayırlı olsun arkadaşım ...Transfer olmana senin adına sevindim canım ...Ananas yemeyi ihmal etme ...Merhaba canım dun öğlen sonrası transferım yapıldı rabbim inş. Nasip ederde tutunur bebislerim. 3gun lavabo yemek harıc kalkma , duz yat dedi yediklerine dikkat et kabız olma vs. Vs. Bur suru sey bu gun bile uyuyamadım nasıl bu zaman gececek bilmiyorum
Sağol canım rabbım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş. Sen naptın canım ne durumdasın?Hayırlı olsun arkadaşım ...Transfer olmana senin adına sevindim canım ...Ananas yemeyi ihmal etme ...
Teskkur ederim canim yapıldı ve cok sukur birsey cikmadi. Rahim icine cizik atmis doktorum . Ama rabbim istemezse hicbisey fayda etmez. Hayirli zamanda saglikli hayirli izin ömürlü evlatlar versin hepimizeGeçmiş olsun canım.Arkadaşların yazdığı gibi histeroskopi anestezi altında yapılan korkulmayacak bir işlem.Embriyo transferi çoğu zaman histerodan sonraki döngüde yapılıyor.
Antalya da memorial a gittin sanırım ? Nasıl tomguç hoc.brn gelecek tüp bebek mete beye gittik.3 kez bir daha asla.1 kere tuttu.diğerlerini sallama ysptı zamanım gittii.Yeni
Merak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi
Tonguç bey iyi bir doktor ben sevdim ama eşim sevemedi çok sessiz bize birşey anlatmadı herşeyi netten araştırdık dedi negatif olsa da sevmiştim. Tabi sonuç negatifdi şimdi Murat berkkanoğlına gitmek istiyorum hakkında bilginiz var mı?Antalya da memorial a gittin sanırım ? Nasıl tomguç hoc.brn gelecek tüp bebek mete beye gittik.3 kez bir daha asla.1 kere tuttu.diğerlerini sallama ysptı zamanım gittii.
Yok hsyır bilgim yok ama antalya gelecek tüp bebek merkezi mete beye gitme derim.sallamasyon bir merkez.yani 2 kez negatif almış hastaya sen kalk doğal yolls yumurta oluşsun sonra dondurılmuşlsrı çatlatma iğnesi ile çatlatıp transfer esicez dedi.bende salağım kabul ettim.yine tutmadı 3 ayda 2 kez maddi manevi zamanı heeşeyimi çaldı.zaten başarı oranı da düşük bir merkez.ben şimdi antalya ivf de kemal bey var onla konusuçam.sonra prof eski hovam mehmet emin soysala kontrol ettiricem kendimi.sitereskopiyi tavsiye etmezmiş mete hoca.ya o zaman niye tutmuyor arkafaş.çizikten bahsettim.onı da gerekli görmüyormuş.zor tuttu eşim.bir de ya yu konuşunca gözümde tamamen bitti o merkez.yazık boşs zsman harcsmsyın iyi bir ptof bu dediklerim iyi doktor.gebelikte de mehmet şimşek harici de yalan.antalys bölgesinde.benden demesi.ama napacagımı bilemiyorım.sitereskopi ile bskılması şart değil mi rahime.tutunöuyor.demek ki bir sorun vsr.habire küçük kist gördüm.e hsdi trasnfer öncesi doğum kontrol hspı veriyor.arkadaş zaten 3 sy önce tutmsdı.sen neyin saçmalığındasın.bakssna rahimr tsm anlamıyla.tam başsrısız bir merkez.sinirlerim o kadsr bozuk ki.anlatsmsm.bence merkezden önce iyi bir prof bul sende baktırtTonguç bey iyi bir doktor ben sevdim ama eşim sevemedi çok sessiz bize birşey anlatmadı herşeyi netten araştırdık dedi negatif olsa da sevmiştim. Tabi sonuç negatifdi şimdi Murat berkkanoğlına gitmek istiyorum hakkında bilginiz var mı?
O murat hoca sanırım antslua ivf de.kemal hoca iui diyorlsr ayrıca gelecek tüp merkezinde.bana progestan verildi.arkafaşımda aynı tedaviden geçti.progrstan fitil neden verilmedi.hangi yüzyıldayız dedi.ilaçlsrında etkisi vsr tutunmaya hele ki progestan.fakat antalya ivf hastanesinde ilaçlsr farklı 5.nci gün trasnfer yapılıo.bu mete şanda bırakmadan hep 3.ncü gün transfer yaptı.yani söylenecek o kadar şey var kiTonguç bey iyi bir doktor ben sevdim ama eşim sevemedi çok sessiz bize birşey anlatmadı herşeyi netten araştırdık dedi negatif olsa da sevmiştim. Tabi sonuç negatifdi şimdi Murat berkkanoğlına gitmek istiyorum hakkında bilginiz var mı?
Bana da 3. Gün transfer yapıldı 7 Hücreli diğeri 3 hücreydi ama dediğim gibi eş de önemli bizimkisi istemiyor memorial. Umarım Murat hocaya ikna eder ona gideriz evde tüp bebek konusu tamamen kapandı cünkü. Bir de Mehmet şimşek sadece gebelik takibi yapıyor dimiO murat hoca sanırım antslua ivf de.kemal hoca iui diyorlsr ayrıca gelecek tüp merkezinde.bana progestan verildi.arkafaşımda aynı tedaviden geçti.progrstan fitil neden verilmedi.hangi yüzyıldayız dedi.ilaçlsrında etkisi vsr tutunmaya hele ki progestan.fakat antalya ivf hastanesinde ilaçlsr farklı 5.nci gün trasnfer yapılıo.bu mete şanda bırakmadan hep 3.ncü gün transfer yaptı.yani söylenecek o kadar şey var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?