2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

40 yaşındayım.ümidini kırma arkadaşım herkeste bu kadar zor olmuyor kalınlaşma.Benim ilaçlarla çok ta dişe dokunur bir kalınlaşma olmadı, bırakalım yediyi 6mm bile değil şuanda.
Allah yardimcin olsun insallah duzelir tez zamanda sizin doktorunuz kim

Canım kaç mm rahim kalınlığı. ? Sen çok stres yapmışsın bende geçen hafta senin gibiydim . Stres yapma bak çok geç kalinlasti benim ki. Ben adet günümde trasfer oldum nerdeyse. Onu doktorlar ayarlar. Sen kafanda bu tedavinin fişini çekici diyip bitirme. Lütfen sık sık şu duayı oku . Ben çok inanıyorum bu duaya . Bırakma kendini

Eklentiler

• 14889934232271829836291.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 71
Yok canım stressiz son derece de ılımlı olumlu başlamıştım ,ama tabi 17.gün bile hala 5,7 görünce stres oluyor insan .Bu tedavide nasip değil demekki ...Senin ksç mm ile transfer oldu?Dilim döndüğünce aklaıma geldikçe hep hayırlısını diliyorum canım...Dua için de teşekkür ediyorum arkadaşım.

Benim 20 . Günümde 6mm di . Benim transferim 29. Günde oldu . Adet tarihime 2 gün vardı. Doktor sorun olmaz biz ayarlıyoruz dedi. Hata dozlarimi iki katina cikardi . Son kontrolde 23.günümde 8 mm olmuştu. Şuan transfer oldu salı günü dinleniyorum. Sen naptin tedaviyi iptali ettin. . İlaçları ne kullanıyorsun nasıl alıyorsun

23gün 8mm iken 29.güne kadar değişme oldu mu endo da ,transferin sırasında kaç mm ölçülmüştü canım ?İnşallah embriyon tutmuştur ,mevlam gönlüne göre versin.Tedaviyi doktorum iptal etmiyor,sabırla bekleyelim acele etmeyelim diyor?Günde 6 doz kullanıyorum östrofemi,bant kullanmıyorum,östofem dışında femara kullandım ilk 5gün ayrıca l arginin aldım,ara sıra da unutmadığımda coenzim q10 ,omega3,elevit...Sen kaç doz kullanmıştın? Bugün 21.günüm yarın kontrolüm var umut etmemi gerektirecek bir durum da yok.Nasip deyip geçeceğim.

Profilindeki yaşın doğru ise çok gençsin doktorun nasıl açıklıyor endo inceliğini canım konuşmuş olmalısın?

Profilindeki yaşın doğru ise çok gençsin doktorun nasıl açıklıyor endo inceliğini canım konuşmuş olmalısın?
Evet canım. Şöyle anlatıyim sonkontrolde 8 mm olmuş transfere kadar da zaten 10 mm olur dedi . Transfer sırasında tekrar bir ölçüm yapması . İyisallah tutunur hepimizinki. Yaşım doğrudur bu benim 2. Denemem geçen seferki tedavide yine geç kalinlasti. Bunda daha geç sürdü. Çok moralim bozulmustu ama bütün aklımdaki kuşkuları doktor ve hemşireye sordum ve gayet iyi şekilde yanıtlar aldım. Lütfen bozma kalbini. Özellikle rahim inceliği ile ilgili bir açıklama yada bir konuşma yaşamadık.
Zaten bu tüp bebek sürecinde sıkıntılı geçti . Tüp bebeğe başladım ve iğneler yan etki yaptı transfer yapamamış tik. 3 ay bekledik ve sonra transfer oldu. Bu sene dinlendim kafamı boşaltım tekrar başladım. Kadar rahatlığı çok önemli . Eğer bu da tutmazsa bayağı bir ara vericem. Allah herkesin gönlüne göre versin

Teşekkür ederim canım motive edici yazın için.Daha önce 3 kez östrofemli tedavim iptal oldu bu da 4 olacak .Ümit etmekten,ümit etmeyi sürdürmekten yoruldum .Yok yere ümit etmeyi sürdürmek inan daha da yıpratıcı .14.gün gittiğimde de 17.gün gittiğimde de mm oynamamıştı,yerinde saydı yani.Senin östrofemlerle mi 8mm oldu,yoksa tüp bebek iğneleri ile mi?
Ayrıca tüp bebek iğnelerinin duvarı inceltici etki yaptığına inanıyorum ben de.

Bi sorum olacakti negatif sonuctan sonra adet oldum bu gun 3.gunum ve benden bir parca dustu oncesinde karin agrim vardi parca dusunce rahatladim.boyle bir durum yasayan varmi?

Mrb canım benım daha tedavım devam edıyor daha 7 mm olmus ilaçlara devam ediyorum senin kac mm oldu transfer tarıhon bellı oldu mu
Benim bugün iptal oldu,bir haftadır yerinde sayıyordu bugün 6,3 te kalınca işte...Nasipten öte yok...Umudumuz tedavisi devam edenlerde...Senin kaçıncı gününde canım ?

Benim bugün iptal oldu,bir haftadır yerinde sayıyordu bugün 6,3 te kalınca işte...Nasipten öte yok...Umudumuz tedavisi devam edenlerde...Senin kaçıncı gününde canım ?
Bu benim 4. denemem kızlar ilkinde farkli bir sebepten öteki ikisinde 7 civarı olmuştu rahim kalınlığım ama tranfer yapıldı ve negatif sonuç aldım.22.gun civarı transfer yapıldı hem bant hem estrofem kullanmıştım geçemedik 7 yi dr bizim için 7 yeterli dedi ama olmadi belki olmucakti zaten ama ben kalınlığa takılmıştım.Bu son denememde şimdi transfer yapıldı beklemedeyim.16.gun transfer yapıldı ve rahim kalınlığım 10.9 inanamadım kızlar ve sadece 2×1 estrofem kullandım opudan sonra 4 gün ama adetimin 3.gununden itibaren nar suyu içtim günde 500 ml kadar deneyin sizde belki ise yarar sizdede.tabiki inş bende pozitif sonuç alırım bu sefer

Yazdığın bu mesaj için teşekkürler canım...Allah sevincini pozitif sonucunla tamamına erdirsin ...Nar suyu ben de işe yaramıyor maalesef...Ama bu yazdıklarımızı okuyan yüzlerce binlece insan olduğunu düşünecek olursak ne güzel bir ümit ne güzel bir örnek oluyorsun ...

Birde en önemli noktayı unuttum bu tedavimden yaklaşık 35 gün önce histereskopi yaptı dr o sirada rahime çizik attı onunmu faydası oldu açıkçası onuda bilmiyorum

Benım 17.gün canım inş. Bu kez allah nasip ederde iyice kalınlaşır 9-10 ları görürüm. Her ne kadar hayal gibi gelsede... artık o kadar kafama taktım ki Psikolojim cok etkılendı rabbım hakkımızda hayırlısını versin

Canım sana kalınlaşmama nedeniyle ilgili birsey dedilermi sebebi neymiş? Bu arada kaç yaşındasın anatolya9?

Canım sana kalınlaşmama nedeniyle ilgili birsey dedilermi sebebi neymiş? Bu arada kaç yaşındasın anatolya9?
40 yaşındayım canım,histero normal hormonlar normal ultrasonda görüle folikül sayısı normal ,amh yaşıma göre iyi geriye tek şey kalıyor yaş .Yaş ama yaşın nesi buna sebep dediğimde açıklama yapamıyorlar.25 yaşındaki genç bir kadında aynı şeyi yaşıyabiliyor herşey normal olmasına rağmen .O zaman çok ta yaşa bağlı olmuyor sonucuna gidiyor .Hatta bir kaç doktora gittim bunun için hiç biri somut bir bulgu belirtmedi.Sana doktorun açıklama yaptı mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…