Banada herhangi bi sebep sunulmadı ileri yaşlarda menepoza gırmeye yakın bu problem bazı bayanlarda oluyor dedı doktorum, doktorda hayret edıyor nıye bır turlu artmıyor dıyor hatta ılacı yanlis mı alıyosun dıyo, polikistik over var bende normalde polikistli bayanlarda östrojen sevıyesı yuksektır ve rahım duvarında asırı kalınlasma gıbı sorunları oluyormus arastırdıgım kadarıyla ama bende tam tersi40 yaşındayım canım,histero normal hormonlar normal ultrasonda görüle folikül sayısı normal ,amh yaşıma göre iyi geriye tek şey kalıyor yaş .Yaş ama yaşın nesi buna sebep dediğimde açıklama yapamıyorlar.25 yaşındaki genç bir kadında aynı şeyi yaşıyabiliyor herşey normal olmasına rağmen .O zaman çok ta yaşa bağlı olmuyor sonucuna gidiyor .Hatta bir kaç doktora gittim bunun için hiç biri somut bir bulgu belirtmedi.Sana doktorun açıklama yaptı mı canım?
Amh baktırdın mı hiç?Benim de üniversite yıllarımda pco vardı.Bu endometrium inceliği çok garip gerçekten...Histeroskopinde normaldi değil mi?Banada herhangi bi sebep sunulmadı ileri yaşlarda menepoza gırmeye yakın bu problem bazı bayanlarda oluyor dedı doktorum, doktorda hayret edıyor nıye bır turlu artmıyor dıyor hatta ılacı yanlis mı alıyosun dıyo, polikistik over var bende normalde polikistli bayanlarda östrojen sevıyesı yuksektır ve rahım duvarında asırı kalınlasma gıbı sorunları oluyormus arastırdıgım kadarıyla ama bende tam tersi
Amh baktırmadım, fakat doktoruma hormonlarla alakalı olabilir mı dedıgimde hayır dıyo. Histeroskopimde normal. Amh neyi etkiliyor ?Amh baktırdın mı hiç?Benim de üniversite yıllarımda pco vardı.Bu endometrium inceliği çok garip gerçekten...Histeroskopinde normaldi değil mi?
Amh yumurtalık rezervini yaklaşık olarak ifade eden bir hormon.Amh baktırmak insana kendini iyi hissettiriyor.Amh baktırmadım, fakat doktoruma hormonlarla alakalı olabilir mı dedıgimde hayır dıyo. Histeroskopimde normal. Amh neyi etkiliyor ?
Canım by rahim inceliğini bende yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. Daha önce anatolya9 da yazmistim. Ben 25 yaşındayım ve rahim inceliği 5 mm le başladı ve 28 gün böyle devam etti . Transferim ise 28. Gün gerçekleşti. Bunun nedeniyle ilgili hiç konuşmadık. Estrofem günlük 8 tane içtim klimayı bir günde bir kullandım. İğne vitaminler progestronlqr hepsi tedavide var.40 yaşındayım canım,histero normal hormonlar normal ultrasonda görüle folikül sayısı normal ,amh yaşıma göre iyi geriye tek şey kalıyor yaş .Yaş ama yaşın nesi buna sebep dediğimde açıklama yapamıyorlar.25 yaşındaki genç bir kadında aynı şeyi yaşıyabiliyor herşey normal olmasına rağmen .O zaman çok ta yaşa bağlı olmuyor sonucuna gidiyor .Hatta bir kaç doktora gittim bunun için hiç biri somut bir bulgu belirtmedi.Sana doktorun açıklama yaptı mı canım?
Transferiniz kaç mm ile yapıldıCanım by rahim inceliğini bende yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. Daha önce anatolya9 da yazmistim. Ben 25 yaşındayım ve rahim inceliği 5 mm le başladı ve 28 gün böyle devam etti . Transferim ise 28. Gün gerçekleşti. Bunun nedeniyle ilgili hiç konuşmadık. Estrofem günlük 8 tane içtim klimayı bir günde bir kullandım. İğne vitaminler progestronlqr hepsi tedavide var.
Geçen seneki tedavi de de çok geç kalinlasti.
Kızlar allah herşeyin hayırlısını versin.
Size de ümit olsun. Kan testinde pozitif çıktı. İyisallah tutunur ve kalp atışlarını da duyarız. Rabbim isteyen herkeze nesil etsin.
En son kontrolünde 8 mm olmuştu . İki gün sonraya transfer günü için randevu verdiler . Transfer gününde tekrar kac mm olduğunu söylemediler. Ama gerçekten çok zor kalinlasma oldu. İyisallah devamı gelir . Herkes iyisallah çabalarının karşılığını alır .Transferiniz kaç mm ile yapıldı
Teşekkürler canım paylaşımın için ,güzel haberin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanım by rahim inceliğini bende yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. Daha önce anatolya9 da yazmistim. Ben 25 yaşındayım ve rahim inceliği 5 mm le başladı ve 28 gün böyle devam etti . Transferim ise 28. Gün gerçekleşti. Bunun nedeniyle ilgili hiç konuşmadık. Estrofem günlük 8 tane içtim klimayı bir günde bir kullandım. İğne vitaminler progestronlqr hepsi tedavide var.
Geçen seneki tedavi de de çok geç kalinlasti.
Kızlar allah herşeyin hayırlısını versin.
Size de ümit olsun. Kan testinde pozitif çıktı. İyisallah tutunur ve kalp atışlarını da duyarız. Rabbim isteyen herkeze nesil etsin.
Canım anlamamışsın. Ben son kontrolüde 8 mm ölçüldü ve transfer gunune kadar 10mm olur dediler . O günden 2 gün sonra transfer oldu . Transfer günü ölçüm yapmadılar. . Bu incelik sorunu iki tüp bebektede başıma geldi. Çok zor kalınlaşma oldu.Teşekkürler canım paylaşımın için ,güzel haberin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Kaç mm iken transferin olduğunu yazmamışsın .En çok merak edilen kısmı atlamışsın .Kaç aydır yaşıyorsun bu durumu ,ilk kez tüp iğnelerini kullanırken mi yaşadın incelik sorununu.
Hangi ilaçları kullandın canımCanım anlamamışsın. Ben son kontrolüde 8 mm ölçüldü ve transfer gunune kadar 10mm olur dediler . O günden 2 gün sonra transfer oldu . Transfer günü ölçüm yapmadılar. . Bu incelik sorunu iki tüp bebektede başıma geldi. Çok zor kalınlaşma oldu.
Canım kusura bakma ben önceki mesajlarınCanım anlamamışsın. Ben son kontrolüde 8 mm ölçüldü ve transfer gunune kadar 10mm olur dediler . O günden 2 gün sonra transfer oldu . Transfer günü ölçüm yapmadılar. . Bu incelik sorunu iki tüp bebektede başıma geldi. Çok zor kalınlaşma oldu.
Anlamamak değil deCanım anlamamışsın. Ben son kontrolüde 8 mm ölçüldü ve transfer gunune kadar 10mm olur dediler . O günden 2 gün sonra transfer oldu . Transfer günü ölçüm yapmadılar. . Bu incelik sorunu iki tüp bebektede başıma geldi. Çok zor kalınlaşma oldu.
Yok canım benim hiç problem değil. Allah herkese gonlundekini versinCanım kusura bakma ben önceki mesajların
Anlamamak değil dekimin ne yazdığını,bazı yazılanların kime hangi nick e ait olduğunu insan unutuyor ve hatta karıştırabiliyor.Ben yazdıklarını hatırlayamayıp sana aynı soruları tekrar sormuş olduğum için kusuruma bakma arkadaşım.Zihnim o kadar yorgun ki ayırdına bile varamamışım daha önce de mesaj yazdığını .Ama telafi ettim en sonunda ...
Asla umudunu kaybetme. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. En önemlisi morel. İnan öyle bir hale geldim ki bana negatif gelen kimseyle muhatap bile olmuyorum. Sürekli duamız dilimizde . Bizler elimizden gelenleri yapıyoruz . Gerisi Rabbim in takdiri . Allah herşeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Sizinde gönlünüze göre olsun.Benım için çok büyük umut oldun canım allah bizlerede tutunmayı nasip etsin inş.
Benimde zar zor 8 mm oldu ve doktor salı gunu yapacaz dedı ama artık 3 kez yapmak için ilaç kullandım ıkı kere transferı ıptal ettık her seferınde 10-11 leri bulması lazım dedı artık onunda bızden sıkıldıgını hıssedıyorum bu kez artık daha fazla artmıyo yapalım dedı Transfer gununu kadar bıraz daha artar dedı transfer öncesinde hangı ılaclar verıldı. senınde o surecte daha da artmıs bana progestan hibor dekort ve tetra verildi 5gun transferden önce kullanıcam inş. Allahım inş 10ları 11 lerı gormemı nasıp eder dualarınozı beklıyorumAsla umudunu kaybetme. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. En önemlisi morel. İnan öyle bir hale geldim ki bana negatif gelen kimseyle muhatap bile olmuyorum. Sürekli duamız dilimizde . Bizler elimizden gelenleri yapıyoruz . Gerisi Rabbim in takdiri . Allah herşeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Sizinde gönlünüze göre olsun.
Dualarım seninle . Benimde ilaçlarımı aynı hemen hemen. Sadece hibor yoktu bende climara fort bant kullanıyorum. Halada ilaçlara devam ediyorum. Bizde umutla beta hcg değerinin artmasını bekliyoruz . İlk yaptığım sağlık ocağına gittim 64 çıktı kan tahliline. İkinci üniversite de yaptım 56 çıktı. Laboratuvar arası farklılık gösterebilir dediler. Morelim bozmadım hiç. Pazartesi günü herşey belli olucak az çok. İyisallah gelişme gösterir. Bir sevinç ve bir heycanldirmak duymayan kalmadı. Rabbim kimsenin umudunu elinden almasın.Benimde zar zor 8 mm oldu ve doktor salı gunu yapacaz dedı ama artık 3 kez yapmak için ilaç kullandım ıkı kere transferı ıptal ettık her seferınde 10-11 leri bulması lazım dedı artık onunda bızden sıkıldıgını hıssedıyorum bu kez artık daha fazla artmıyo yapalım dedı Transfer gununu kadar bıraz daha artar dedı transfer öncesinde hangı ılaclar verıldı. senınde o surecte daha da artmıs bana progestan hibor dekort ve tetra verildi 5gun transferden önce kullanıcam inş. Allahım inş 10ları 11 lerı gormemı nasıp eder dualarınozı beklıyorum
İyisallah canım sağolasin. Şimdi durumun nedir merak ettim. Oldumu transfer ?Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin beraberinde bizlerinkini de inş. Yaşanan olumsuzluklar karşısında ister istemez insan etkileniyo ve herşey insanın aklına geliyo. Sizinde inş. Laboratuvarlar kaynaklıdır degerlerıniz hersey yolundadır umarım. Dua edelim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?