amin inşallah canımmBütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.
inşaallah cnım hayırlı olsunKızlar benim de yarın transferim var :) Bir tane dondurulmuş 5. gün embriyosu. Bakalım. Umarım bu sefer bebeğim güzelce tutunur.
inşallahhhh güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim de yarın transferim var :) Bir tane dondurulmuş 5. gün embriyosu. Bakalım. Umarım bu sefer bebeğim güzelce tutunur.
haydi bakalık kavuşma anı yavrucukla :) sıkı sıkı tutunsun annesine inşallahhhKızlar benim de yarın transferim var :) Bir tane dondurulmuş 5. gün embriyosu. Bakalım. Umarım bu sefer bebeğim güzelce tutunur.
İnsallah canim ayyy ne guzel iki bebisinide aldin geldin siki siki tutunsunlar insallah bende aralik ocak gibi baslicam cok heyecanliyim.sen nerde yaptirdin canim cok sanslisin 2 tane 5. Gun embriyosu transfer ettiler dimiSağolun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah hepimizin duaları dilekleri kabul olsun. Bugün küçük de bir sürprizle karşılaştık. Bir embriyo transferi bekliyorduk ama iki oldu :)) İnşallah sıkı sıkı tutunurlar ve size güzel haberler veririm sonrasında da güzel haberlerinizi teker teker alırım :)
oow ne güzel haber buuuSağolun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah hepimizin duaları dilekleri kabul olsun. Bugün küçük de bir sürprizle karşılaştık. Bir embriyo transferi bekliyorduk ama iki oldu :)) İnşallah sıkı sıkı tutunurlar ve size güzel haberler veririm sonrasında da güzel haberlerinizi teker teker alırım :)
ne güzel süpriz olmuş canımmm inşallah güzel haberler verirsin bizlere. canm senin bu dondurulmuş embriyolar önceki denemedenmi kalmıştı. bu kaçıncı tüp bebek denemen sorun neydiSağolun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah hepimizin duaları dilekleri kabul olsun. Bugün küçük de bir sürprizle karşılaştık. Bir embriyo transferi bekliyorduk ama iki oldu :)) İnşallah sıkı sıkı tutunurlar ve size güzel haberler veririm sonrasında da güzel haberlerinizi teker teker alırım :)
kesinlikle cnm pozitif olmak zo-run-da-sın...Benim tedavimde aralık sonu başlayacak ama çok korkuyorum. Bu kadar kistlerim varken bebek nasıl tutunacak bilmiyorum. Eşimde heyecan var, karamsar olma pozitif ol diyor ama elimde değil
Haklısın canım ruhuma psikolojime en iyi gelen şey dua etmek. Dua ettikçe rahatlıyorumkesinlikle cnm pozitif olmak zo-run-da-sın...
sen inanacaksın anne olacağına ,tutunacağına..ondan sonra bol dua ile rabbimin izinlye anne olacaksın.karamasarlı kyapma...
ben de öyle cnm .inşirah suresi özellikle çok iyi geliyor.ne zaman bunalsam onu okuyorum gözyaşlarımla birlikte sanki sıkıntım da akıp gidiyor,rahatlıyorum.Haklısın canım ruhuma psikolojime en iyi gelen şey dua etmek. Dua ettikçe rahatlıyorum
Ben de okuyayım o zaman. Be genelde Yasin okuyordum, onu da okurum canım. Bide rabbiyessir duası çok iyiymiş, her işin başında onu okuyun diyorlar. bende sık sık okuyorum. Anlamı da çok güzel. "Rabbi yesir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır."ben de öyle cnm .inşirah suresi özellikle çok iyi geliyor.ne zaman bunalsam onu okuyorum gözyaşlarımla birlikte sanki sıkıntım da akıp gidiyor,rahatlıyorum.
oku cnm oku,bak bu da çok güzelmiş.ben mealini her işin başında mutlaka söylerim artık dilim alışkanlık kazandı iyice allah'ım zorlaştırma kolaylaştır derim hep.Ben de okuyayım o zaman. Be genelde Yasin okuyordum, onu da okurum canım. Bide rabbiyessir duası çok iyiymiş, her işin başında onu okuyun diyorlar. bende sık sık okuyorum. Anlamı da çok güzel. "Rabbi yesir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır."
Allah dualarımızı kabul etsin canım. Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye peki?ben de öyle cnm .inşirah suresi özellikle çok iyi geliyor.ne zaman bunalsam onu okuyorum gözyaşlarımla birlikte sanki sıkıntım da akıp gidiyor,rahatlıyorum.
Ben Amerikan hastanesinde yaptırdım canım. 2 tane 5. gün embriyosu evet :)İnsallah canim ayyy ne guzel iki bebisinide aldin geldin siki siki tutunsunlar insallah bende aralik ocak gibi baslicam cok heyecanliyim.sen nerde yaptirdin canim cok sanslisin 2 tane 5. Gun embriyosu transfer ettiler dimi
amin canım inşallah rabbim büyük mucizeleri sonsuz vereceği hiçbir şey O'na ağır gelmez.Allah dualarımızı kabul etsin canım. Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?