acı ama en azından sebebini öğrenmişsin canm. bizde 2.5senedir fln istiyoruz başta eşimdede bendede sorun yoktu ama yinede olmuyodu sonrada eşimin sperm yollarında tıkanıklık oldu sperm çıkışı olmuyo şimdide. ameliyat oldu ameliyatla sperm bulundu donduruldu.2015haziranda niyetine girdik canım. ha bu ay olur ha önümüzdeki ay diye diye.. marta kdr oyaladık kendimizi,sonra doktorum mart sonu bi de hsg bakalım dedi bi türlü cesaret edemedim.sonra eylül sonu bi cesaret çektirdim ve gerçekle yüzleştim
allah hayırlsııyla inşallah yüzümüze gülsün.sen ne zamandır istiyorsun ?
öyle canım doğru diyosun sebebini bilmek en azından bi tık rahatlatıyor insanı. türlü türlü şeyler engel oluyor işte nasip olmayınca.rabbim inşallah OL desin diye bekliyoruz hepimiz.acı ama en azından sebebini öğrenmişsin canm. bizde 2.5senedir fln istiyoruz başta eşimdede bendede sorun yoktu ama yinede olmuyodu sonrada eşimin sperm yollarında tıkanıklık oldu sperm çıkışı olmuyo şimdide. ameliyat oldu ameliyatla sperm bulundu donduruldu.
tüp bebek konusunda çok bilgi sahibi değilim ama her olayda olduğu gibi burada da güzel düşünmek çok önemli,güzel düşünün.rabbim hayırlısıyla OL dedikten sonra her şey olur.ilki negatif olmuş çünkü nasibi yokmuş bu öyle olacak diye bir şey yok.dilerim bu sefer bebeğiniz sıkı sıkı tutunur size :)dondurulmuş embriyo transferiniz nasıl oldu yardım edebilirmisiniz. çözüldüğü gün transfermi yapıldı. benimde dondurulmuş embriyolarım var. 3.gün embriyosu dondurulduğu gün transfer olcakmış korkuyorum ilkide öyle oldu sonuç negatifti
canm bana soruyosun sanrm 3.gün dondurulmuş 2 tane embriyom var ama daha transfer olmadı bu ay negatif oldu tüp denemem o denemeden kalan embriyolarım onlar ocakta transfer olucak hiç bir fikrim yok ama çözülmenin ertesi günü transfer oluyo diye biliyoorum emin değilim amadondurulmuş embriyo transferiniz nasıl oldu yardım edebilirmisiniz. çözüldüğü gün transfermi yapıldı. benimde dondurulmuş embriyolarım var. 3.gün embriyosu çözüldüğü gün transfer olcakmış korkuyorum ilkide öyle oldu sonuç negatifti
doğrudur canm geçen bi yorum okudum bi kızında transfer günü çözmüşler. buaymı olucak transferin?Benimde cozunme oldugu gun transfer olcak boylesi dogrumu ondan sormak istedim. cogu kisi daha sonra yapilmali demis ama benim doktor oyle soyledi
hayrlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruzpazartesi günü yaptıracağız inşallah
Gelsinn ocak , gelsin bebişlerrsabırsızlıklı ocak ayını bekleyenlerrr
aminnnDin kardeşine dua eden kimseye, Allahu Teala şöyle buyurur:
“Ey kulum, istediğini vermeye önce senden başlarım”
[Zebîdî, İthâfu’s-Saâde, VII, 136]
Dualarda unutulmamak dileğiyle :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnBütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?