Sağol canm kaç tane dondurulmusun var kaçıncı günlük embriyoları negatif denemeden sonraki 3. denemede mi başlıcaksn dondurulmuş için?vallaha karar senin tabii. bende çok eskiden teoecikte yaptirdim ilk tutmadı ikinciyi dondurulmusla denedik (sadece transfer ücretini odemustim) olmadi. simdi baska hastanede yine raporlu denedim pozitifdi ama dusuk oldu. simdi dondurulmyska yine transferim var buda özel olucak ins olur ama olmazsa en azından devlette 1 hakkim daha kalicak. tabi bu senin kararın ben sadece fikir verdim.
benim bu 4 cu transferim. 12 tane dondurulmus 5 gun embiyom var. bunlardan 2 tanesi transfer edilecek bakalım bu sefer kusmette ne var?Sağol canm kaç tane dondurulmusun var kaçıncı günlük embriyoları negatif denemeden sonraki 3. denemede mi başlıcaksn dondurulmuş için?
Anladm canm insallah bu defa olumlu olur ve sonuna kadar giderbenim bu 4 cu transferim. 12 tane dondurulmus 5 gun embiyom var. bunlardan 2 tanesi transfer edilecek bakalım bu sefer kusmette ne var?
amin ins hepimizin sonucu güzel olur.Anladm canm insallah bu defa olumlu olur ve sonuna kadar gider
Canım yaş 32 sorun yok şimdi böyle olunca zaten doktorum şüphelendi çünkü ikimizde de herşey normalden çok daha iyi.Tutunma bile olmuyorCnm yasın kactı ve asıl sorun nydıı
Kesin deme kötuyu cagırmayalım inş bır sorun cıkmaz.Canım yaş 32 sorun yok şimdi böyle olunca zaten doktorum şüphelendi çünkü ikimizde de herşey normalden çok daha iyi.Tutunma bile olmuyor.Histeroskopiyi bekliyor,kesin birşey çıkacak ama kolay düzeltilebilir bir şey çıksın diye dua ediyorum artık
sana kesinlikle katılıyorum,artık bir şey çıksın ister olduk yeter neden şu o yüzden olmuyor deyip tedavi yoluna girelim diye düşünüyoruz.yeterki tedavisi zor bir sorun çıkmasın.Sende mesala düşük var bunun nedeni araştırsınlar,demekki tutunma oluyor,devamı gelmemiş.Kesin deme kötuyu cagırmayalım inş bır sorun cıkmaz.
En sınır bozucu grubuz sebep yok tıbbın yeterli olamadıgı bı alanda cok caresız kalıyoruz. Bınlerce soru işaretı
Biliyormusun bunu çok duydum,tedaviye başladığımızda hiç bir sorun yoktu aradan 2-3 bilemedin 4 yıl geçiyor olmayan problemler çıkmaya başlıyor,niye oluyorki anlamıyorum.Allah kolaylık versin arkadaşımValla kızlar bize ne demeliii sebepsiz zaten olmuyodu üstüne bide esimin sperm yollarinda tikaniklik oldu sperm çıkışı yok tüp bebek icin spermler ameliyatla alındı sebepsiz+azosperm oldu sonuç olmuyo diye uzulurken bide bu cikti
inşallahh canm ilk denemenmi olucak sizde sorun neydimerhaba kızlar yeni yılda nasipse ben de bu yolun yolcusuyum.rabbim hepimizin attığı adımları kolaylaştırsın inşallah sonu güzel olsun
evet cnm ilk olacak nasipse.tüplerim kapalıymış benim yeni öğrendiminşallahh canm ilk denemenmi olucak sizde sorun neydi
benm ilk denemem negatf oldu 2 ay sonra dondurulmuş transferi yapılıcak bakalmevet cnm ilk olacak nasipse.tüplerim kapalıymış benim yeni öğrendim
senin durumlar nedir
rabbim inşallah güldürsün yüzünü. OL desin inşallah.benm ilk denemem negatf oldu 2 ay sonra dondurulmuş transferi yapılıcak bakalm
azosperm canm.. inşallah canm hepimizin en kısa zamanda hayrlısıyla olur inşllahrabbim inşallah güldürsün yüzünü. OL desin inşallah.
senin sorun ne peki
aminn inşallah canım rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallahazosperm canm.. inşallah canm hepimizin en kısa zamanda hayrlısıyla olur inşllah
inşallahh canmmaminn inşallah canım rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah
cansu1109 yazdığın söz iyimiş "ay daha çocuk düşünmüyor musun? diyenleri boğasım var!bebek düşünce gücüyle olan bir şey sanki! "
ay aynenn sırf bu yüzden kimseyi aramıom yayalan mı amaaa delirttiler beni hunilik oldum artık
2015haziranda niyetine girdik canım. ha bu ay olur ha önümüzdeki ay diye diye.. marta kdr oyaladık kendimizi,sonra doktorum mart sonu bi de hsg bakalım dedi bi türlü cesaret edemedim.sonra eylül sonu bi cesaret çektirdim ve gerçekle yüzleştimay aynenn sırf bu yüzden kimseyi aramıom yanezamandr istiosunuz bebek canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?