2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Sağol canm kaç tane dondurulmusun var kaçıncı günlük embriyoları negatif denemeden sonraki 3. denemede mi başlıcaksn dondurulmuş için?

Sağol canm kaç tane dondurulmusun var kaçıncı günlük embriyoları negatif denemeden sonraki 3. denemede mi başlıcaksn dondurulmuş için?
benim bu 4 cu transferim. 12 tane dondurulmus 5 gun embiyom var. bunlardan 2 tanesi transfer edilecek bakalım bu sefer kusmette ne var?

Cnm yasın kactı ve asıl sorun nydıı
Canım yaş 32 sorun yok şimdi böyle olunca zaten doktorum şüphelendi çünkü ikimizde de herşey normalden çok daha iyi.Tutunma bile olmuyor.Histeroskopiyi bekliyor,kesin birşey çıkacak ama kolay düzeltilebilir bir şey çıksın diye dua ediyorum artık

Kesin deme kötuyu cagırmayalım inş bır sorun cıkmaz.
En sınır bozucu grubuz sebep yok tıbbın yeterli olamadıgı bı alanda cok caresız kalıyoruz. Bınlerce soru işaretı

Valla kızlar bize ne demeliii sebepsiz zaten olmuyodu üstüne bide esimin sperm yollarinda tikaniklik oldu sperm çıkışı yok tüp bebek icin spermler ameliyatla alındı sebepsiz+azosperm oldu sonuç olmuyo diye uzulurken bide bu cikti

Kesin deme kötuyu cagırmayalım inş bır sorun cıkmaz.
En sınır bozucu grubuz sebep yok tıbbın yeterli olamadıgı bı alanda cok caresız kalıyoruz. Bınlerce soru işaretı
sana kesinlikle katılıyorum,artık bir şey çıksın ister olduk yeter neden şu o yüzden olmuyor deyip tedavi yoluna girelim diye düşünüyoruz.yeterki tedavisi zor bir sorun çıkmasın.Sende mesala düşük var bunun nedeni araştırsınlar,demekki tutunma oluyor,devamı gelmemiş.
Biliyormusun bunu çok duydum,tedaviye başladığımızda hiç bir sorun yoktu aradan 2-3 bilemedin 4 yıl geçiyor olmayan problemler çıkmaya başlıyor,niye oluyorki anlamıyorum.Allah kolaylık versin arkadaşım

merhaba kızlar yeni yılda nasipse ben de bu yolun yolcusuyum.rabbim hepimizin attığı adımları kolaylaştırsın inşallah sonu güzel olsun

ay aynenn sırf bu yüzden kimseyi aramıom ya nezamandr istiosunuz bebek canm :)
2015haziranda niyetine girdik canım. ha bu ay olur ha önümüzdeki ay diye diye.. marta kdr oyaladık kendimizi,sonra doktorum mart sonu bi de hsg bakalım dedi bi türlü cesaret edemedim.sonra eylül sonu bi cesaret çektirdim ve gerçekle yüzleştim
allah hayırlsııyla inşallah yüzümüze gülsün.sen ne zamandır istiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…