2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Kızlar yaaa bugün benim transferimin 3. Günü ve ben grip oldum bu durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı hani vücut direncim falan düşecek ya çok kötü oldu bu durum yaa annemlerde köy yoğurdu yemiştim şifa olsun diye o yüzden oldu sırf

canim bukadar olur ayni bende grip kalktim nefes alamiyorum bogazlarim yaniyo insallah bisey olmaz

Yaa evden çıkmamak hasta etti beni yada yediğimiz çiğ köfteler çokta korkuyorum inşallah bişey olmaz yaaa
cifkofteyi abarttim hatta gece kalktm bida yedim bu sene grip salgini cok agir geciyor bir aydan fazla surdu kuru oksuruk yapmisti ben ilk kez busene cok cektim gripten.simdi de korkum yine o ardi arkasi kesilmeyen oksuruklerin baslamasi.neyse sicak bseyler icelim bari

Kızlar hayrolsun inşallah deyin ben bu gece rüyamda yine tüp bebek yaptırmışım ve dayanamıyorum gidip idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çol sevindim inşallah gerçek hayattada görmek nasip olur

Benim burnum akıyo su gibi bide boğazım acıyo başımda biraz sersem inşallah dediğin gibi öksürüğe çevirmez

Kizlar bisi soyliyeyim mi bence sizin bebekler tutundu bu yuzden hasta oldunuz.cunku ben ilk gebeligimdede bundada transfer sonrasi bir kac gun sonra bigazlarim acir oksuruk tutardi.sanirim bebisler tutununca bizim bunye zayifliyor ve drenc dusunce hastalaniyoruz kizlar kapiya bile cikmiyoruz buzdolabindan soguk su icmiyoruz niye hastalanalimkitabiki

yok canim hicbisey sende durumlar nasil testi nezman tekrarlayacksin
Allah nasip ederse yarin cuma namazindan sonra esim gelcek gitcez gelcez canim hayirlisi ile katlanmistir insallah.bu aradacanim 12.gun 85 olan deger 14 gun kac olursa tamam oluyo bu is

Ayyyy asya ağzın bal tuttuğun altın olsun inşallah öyledir yaaaa inan varya kapıdan dışarı çıkmadım dün bi kase yoğurt yedim onuda annem çıkardı 10 dkka bekletti hemde hasta olmim diye tavuk suyuna çorba turşu falan yiyorum dikkat edeyim diye dün akşama kadar bişeyim yoktu bugün pertim resmen

ayy insallah asyacim ozman boyle hastaliga can kurban :)

kızlarr merhaba cumartesi benimde transferim var ilk denemem ve cok heyecanlıyım. rabbim sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.

Allah nasip ederse yarin cuma namazindan sonra esim gelcek gitcez gelcez canim hayirlisi ile katlanmistir insallah.bu aradacanim 12.gun 85 olan deger 14 gun kac olursa tamam oluyo bu is
1.5 kat artmasi lazim minumum canim 130 falan yetiyo :) ama bence 2 katindanda fazla artcak :)

İnsallah guzel sonuclariniz olcak canim ben inaniyorum ben 5.gun hastalandim sonrada hep oyle devam etti hergun bir bardak ihlamur iciyorum hosaf cok iyi beslenmeye calisiyorum ama oldum genede hasta.benim bogazim gidiklaniyo gibi gicik oluyodu olsurmemk icin ne cabalar veriyodum cok sulur bana nasip oldu sira sizde yetisin bana tek basina kese kalp atisi zevkli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…