2017 Şubat Anneleri

Canim cok sagol ister istemez etkileniyorum boyle seylerden

Bugun benim de gobegim cok kucuk geldi gozume. Zaten hareketini de hissetmiyorum pek hele okuldayken hiic. Benim de canim skildi acikcasi

Bugun soyle bir olay yasadim. Lavaboya gitmistim sonrasinda birsey akti benden. Kan sanip hizlica kontrol ettim. Kan degil su. Ama tum camasiri islatmis. Korkuyorum sizce ne yapmaliyim

Geçmiş olsun bende sürekli oluyor. Sanki idrar kaçırıyor gibi ama akıntı o biliyorum. Hamileliğin başlarından beri böyle doktora sordum normal o dedi. Sürekli ıslağım tövbe yarabbim

Bende de oluyor her gittiğimde söylüyorum normal diyor. Suyu falan da yerinde kızımın.

Bazen geriye kaçtığını bazen öne geldiğini düşünüyorum. Benim de bir bakıyorum sanki 3 aylık bir bakıyorum 7 aylık midenin durumuna gaz olup olmamasına falan bağlı da olabilir. Benim kız kımıl kımıl senin de öyleyse yer değiştiriyordur üzülme annesi

Bugun benim de gobegim cok kucuk geldi gozume. Zaten hareketini de hissetmiyorum pek hele okuldayken hiic. Benim de canim skildi acikcasi
Senin hissetiklerini cok iyi anliyorum.. bebeklerimiz saglikli hicbir sorun yok Allahin izniyle biliyorum ama bu kadar cok etkilenecegimi dusunmemistim.

Günaydın guzel anneler.Takmayin kafaya su densiz insanların yorumunu.Kimi ne kucuk göbeğin der,kimi ne kocaman nasıl dogurucan der,kimi sacma sapan yorum yapar.sanki fikirlerinizi soruyoruz.boyle patavatsizlara sana ne sordum mu sana diyesim var.zor tutuyorum kendimi.

Benim bebeğimin de adını ekler misiniz ?

Kız bebek: Deniz
Doğum tarihi: 21.02.2017

Kızlar Travel sistem bebek arabası ve baston tipi bebek arabasınının ikisini de almak şart mı sizce.. Baston tipi olan biraz gereksiz geliyor bana da ? Zaten travel sistemde oturma pozisyonları da var,yatış pozisyonu da üstelik ana kucağını da takabiliyorsun ?

Günaydın hanımlar. Benim ilk kez başıma gelince şasırdım. Doktorumda su olabilir diyince korktum ama şükür iyiyiz . MaşaAllah şu an baya hareket ediyoruz..
Onun için eczanede ped satılıyor. Bende eve gidince bakabilirim.su ise renk değiştiriyor. İlk hamileliğimde bende de oluyordu ama su değilmiş takip etmek gerek

Merak ettiğim bir konu var daha önce normal doğum yapmış ve 2.bebeklerine hamile anneler
Normal doğumdan sonra vajinada genişleme çok oluyor mu,cinsel yaşamınız nasıl etkileniyor ? Doğum sırasında kesi atılıyor yoksa kesi tekrar dikildiği için eski haline dönüyor mu ?

Bende merak edip araştırdım bu konuyu çoğu zaman kas yapısıyla alakalı olduğunu anladım
Ama çevremden dinlediğim kadarıyla 2 çocukla genişleme yaşayan kimse Yok

Bende merak edip araştırdım bu konuyu çoğu zaman kas yapısıyla alakalı olduğunu anladım
Ama çevremden dinlediğim kadarıyla 2 çocukla genişleme yaşayan kimse Yok

Açıkcası normal doğum istiyorum eğer bir aksilik olmazsa ama işin bir de estetik boyutu da var,insan ister istemez düşünüyor.Deneyimli annelerin yorumunu bekleyelim bakalım. Haklısın herkesin farklı sonuçta vajinası ve kaç çeşit var.En kötü estetik yaptırırız napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…