2017 Şubat Anneleri

merhaba hanımlar detaylı ultrasonu atlattım çok şükür. Her şey normal bende miyom gözlendi doktor önemli değil dedi. Yinede özelde takip edildiğim doktoruma göstereceğim.

Ben de de badem boyutunda küçük bir miyom çıkmıştı detaylı ultrasonda,kendi doktorum da önemli birşey olmadığını söyledi,vücut onu zaman zaman yaparmış ve kendiliğinden kaybolurmuş,endişelenme canım..

Kızlar doktordan çıktım.Kizim 470 gram olmuş gelişimi iyi dedi doktorumuz maşallah Doktorum kendisi de bakti ama yine de ayrıntılı ultaroson için 3 doktor ismi verdi biri radyolog fiyat 180 diğer ikisi perinatoloji biri 250 diğeri 300 fiyatı sizce farkeder mi?

Perinataloga gitme imkanîın varsa onu tercih et canım. Uzmanlık alanları bu çünkü.

perinataoloji bnce çünkü uzmanı o docentler bakıyor

bebeğin duruş açısına bağlı olarakta değişebiliyor,bendede çoğu zaman olur,bazı günler daha küçük göbekle başlıyorum güne.mesela özellikte göbek fotoğraflarımı çekerken soldan daha büyük sağdan daha küçük duruyor göbeğim :) bebekte genelde solda duruyor.
dert edinmeyin bence miniklerimizin keyfi nasıl isterse öyle takılıyor içeride :)

Son düzenleme:
Tamamen tercih meselesi. Bence ikisine birden gerek yok. Sadece travel sistem fazla yer kapladıgı için baston tercih ediliyor. Yoksa bebeğin rahatlığı konusunda travel sistem daha iyi. Ve tabi maddiyatta var. Travel sistemler daha pahalı.

merhaba hanımlar detaylı ultrasonu atlattım çok şükür. Her şey normal bende miyom gözlendi doktor önemli değil dedi. Yinede özelde takip edildiğim doktoruma göstereceğim.
hadi gözün aydin cnm miyomda önemli bişey degildir inş kaybolur gider

bendede yanma çok oluyor,mayalı hamurlu şeyler yediğimde, mesela simit poğaça gibi..salça,zeytin,mandalina,bir çok şey yapıyor.illa ağır yemeklere yada baharata ihtiyaç duymuyor yani :) şuan gaviscon diye bir şurup kullanıyorum,onuda çok tüketmemeye çalışıyorum..kullandıkça vücut alışıyor,etkisini alamıyorum.

benim en merak ettiğim konu bu:) deneyimlilerin cevabını merakla bekliyorum. sırf bu yüzden sezaryen olanlar varmış hatta

Eve dönüş yolundan herkese selam
Bu sabah yan komşumla okula gittik yola bakmadan caddeye çıktık az kalsın servis çarpıyordu bizim arabaya
Son anda durabildik hala çarpıntım var. Allah beterinden korusun da var bir şey üstümde. Deprem, düşme, sabahki olay.okula gidince sadaka attım bağış kutusuna. Allah korusun hepimizi

O kadar hızlı kilo alıyorum ki aynı düşüncedeyim.daha 2hafta önce 1,700dü 3 oldu bu hafta. Her sabah zorla kalkıyorum yataktan. Bi an önce tatil gelse keşke

Benim de göbek yamuk
Sol taraf dışa doğru sağ taraf sönük

Kizlar merhba herkese

Ayrintilıya girdim bugun kendi dr um bakti bi sorun yok çok şukur ama bebegim sırtini dönmüştu 2 hafta sonra tekrar çağırdi yüzüne bakmak için ayrintili 4 gunde 30 grm almış bebegm:)

Bide bugün ilk doz tetenoz yaptirdim 2 hafta sonra çağirdi tekrar ama 2. Doz icin bende 1 ay sonra gelsem olmazmi dedim olur dedi hemsire,1 ay sonra gidicem aşı içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…