- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
merhaba hanımlar detaylı ultrasonu atlattım çok şükür. Her şey normal bende miyom gözlendi doktor önemli değil dedi. Yinede özelde takip edildiğim doktoruma göstereceğim.
Ben de de badem boyutunda küçük bir miyom çıkmıştı detaylı ultrasonda,kendi doktorum da önemli birşey olmadığını söyledi,vücut onu zaman zaman yaparmış ve kendiliğinden kaybolurmuş,endişelenme canım..
Onun için eczanede ped satılıyor. Bende eve gidince bakabilirim.su ise renk değiştiriyor. İlk hamileliğimde bende de oluyordu ama su değilmiş takip etmek gerek
Kızlar doktordan çıktım.Kizim 470 gram olmuş gelişimi iyi dedi doktorumuz maşallahDoktorum kendisi de bakti ama yine de ayrıntılı ultaroson için 3 doktor ismi verdi biri radyolog fiyat 180 diğer ikisi perinatoloji biri 250 diğeri 300 fiyatı sizce farkeder mi?
perinataoloji bnce çünkü uzmanı o docentler bakıyorKızlar doktordan çıktım.Kizim 470 gram olmuş gelişimi iyi dedi doktorumuz maşallahDoktorum kendisi de bakti ama yine de ayrıntılı ultaroson için 3 doktor ismi verdi biri radyolog fiyat 180 diğer ikisi perinatoloji biri 250 diğeri 300 fiyatı sizce farkeder mi?
bebeğin duruş açısına bağlı olarakta değişebiliyor,bendede çoğu zaman olur,bazı günler daha küçük göbekle başlıyorum güne.mesela özellikte göbek fotoğraflarımı çekerken soldan daha büyük sağdan daha küçük duruyor göbeğim :) bebekte genelde solda duruyor.Günaydın kızlar.. bugun gune moralim bozuk başladim. Sabah simit aldigim abla kız nere gitti gözükmuyor dedi arkasindan is arkadaslarim gobegin nereye gitti demeye başladilar.. ya bugun gerćekten cok kucuk sebebi ne olabilir ki? Moralim çok kotu
Benim bebeğimin de adını ekler misiniz ?
Kız bebek: Deniz
Doğum tarihi: 21.02.2017
Tamamen tercih meselesi. Bence ikisine birden gerek yok. Sadece travel sistem fazla yer kapladıgı için baston tercih ediliyor. Yoksa bebeğin rahatlığı konusunda travel sistem daha iyi. Ve tabi maddiyatta var. Travel sistemler daha pahalı.Kızlar Travel sistem bebek arabası ve baston tipi bebek arabasınının ikisini de almak şart mı sizce.. Baston tipi olan biraz gereksiz geliyor bana da ? Zaten travel sistemde oturma pozisyonları da var,yatış pozisyonu da üstelik ana kucağını da takabiliyorsun ?
hadi gözün aydin cnmmerhaba hanımlar detaylı ultrasonu atlattım çok şükür. Her şey normal bende miyom gözlendi doktor önemli değil dedi. Yinede özelde takip edildiğim doktoruma göstereceğim.
bendede yanma çok oluyor,mayalı hamurlu şeyler yediğimde, mesela simit poğaça gibi..salça,zeytin,mandalina,bir çok şey yapıyor.illa ağır yemeklere yada baharata ihtiyaç duymuyor yani :) şuan gaviscon diye bir şurup kullanıyorum,onuda çok tüketmemeye çalışıyorum..kullandıkça vücut alışıyor,etkisini alamıyorum.Yok şurup kesmedi beni maalesef. taşımaya kullanmaya daha basit bi hap filân soracaktim doktora da unuttum. Aslında gün içinde kızartma filân da tüketmiyorum okulda neden oluyor cozemedim düşünüyorum dikkat ediyorum elimden geldiği kadar oysaki..
Allah razı olsun canım darısı henüz ultasona girmeyenlere:)hadi gözün aydin cnmmiyomda önemli bişey degildir inş kaybolur gider
aa ne güzel :) başka bir deniz anası daha :)) bizde kızımıza Deniz ismini koyacağız nasipse
öylemiii peki karadenizlilik var mı:) bizimde oğlan yağız olacak nasipse babası denizde eklemke istiyorSağlıkla doğsun inşallah..Bizim soyadımız da KARADENİZ
benim en merak ettiğim konu bu:) deneyimlilerin cevabını merakla bekliyorum. sırf bu yüzden sezaryen olanlar varmış hattaMerak ettiğim bir konu var daha önce normal doğum yapmış ve 2.bebeklerine hamile anneler
Normal doğumdan sonra vajinada genişleme çok oluyor mu,cinsel yaşamınız nasıl etkileniyor ? Doğum sırasında kesi atılıyor yoksa kesi tekrar dikildiği için eski haline dönüyor mu ?
Iyi aksamlar hanimlar..tehlike yasayanlara,düsenlere gecmis olsun..Rabbim miniklerimizi korusun insallah...bu hafta cok kilo aldigimi hissediyorum karnim kocaman oldu sabahlari giyecek bise bulamiyorum okulda da gobegimi saklamakla ugrasiyorum resmen...cevremde hep zayif biri olarak bilindigim icin bu duruma alisamadim..insallah dogumdan sonra eritebilirim bu koca yanagi ve yaglari...kizim da cok hareketli masallah..ozellikle ben ders anlatirken alttan alttan tekmeliyo ..karnim bir saga bir sola kayiyo..ogrenciler farkedecek diye korkuyorum artikbi an once izin zamanim gelse de evimde kizimi beklesem
bebeğin duruş açısına bağlı olarakta değişebiliyor,bendede çoğu zaman olur,bazı günler daha küçük göbekle başlıyorum güne.mesela özellikte göbek fotoğraflarımı çekerken soldan daha büyük sağdan daha küçük duruyor göbeğim :) bebekte genelde solda duruyor.
dert edinmeyin bence miniklerimizin keyfi nasıl isterse öyle takılıyor içeride :)
öylemiii peki karadenizlilik var mı:)
Evet eşim Trabzon Vakfıkebirli
yaa ne güzel . deniz karadeniz.. ben doğum yerini karadeniz yazdırmak istedim ne yazık ki olmuyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?