Yok şurup kesmedi beni maalesef. taşımaya kullanmaya daha basit bi hap filân soracaktim doktora da unuttum. Aslında gün içinde kızartma filân da tüketmiyorum okulda neden oluyor cozemedim düşünüyorum dikkat ediyorum elimden geldiği kadar oysaki..
Olur canim hamilelikte mide sikayetleri normal,rahim buyuyor haliyle organlar etkileniyor son aylar yogun olur mide yanmasi ama erken baslamis biraz daha onceden de mide hassasiyetin varsa onun da etksi vardir
Son yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
Amin canım çok geçmiş olsun doktor herşeye normale demiş bisey yoktur inşallah NNehculferadis
geçmiş olsun canım ya önemli bişey değildir inşallah bi doktora goster bakalım ne dicek
Amin canım çok geçmiş olsun doktor herşeye normale demiş bisey yoktur inşallah NNehculferadis
geçmiş olsun canım ya önemli bişey değildir inşallah bi doktora goster bakalım ne dicek
O bende 3 4 kez oldu ama yasadigin olay. Ben idrar diye dusunuyorum neden dersen bunu sonradan farkettim mesela idrarimi yapiyorum bitiyor biraz daha bekleyince wc de biraz daha idrar geliyor hemen arkasindan. 3 gun once bende wc ye gittim yaptim 1 dk sonra ic cmasirim islandi hemen. Benimde bebisim hareketli ondan guc alarak moral buluyorum aklima kotu bise getirmedim acikcasi..
O bende 3 4 kez oldu ama yasadigin olay. Ben idrar diye dusunuyorum neden dersen bunu sonradan farkettim mesela idrarimi yapiyorum bitiyor biraz daha bekleyince wc de biraz daha idrar geliyor hemen arkasindan. 3 gun once bende wc ye gittim yaptim 1 dk sonra ic cmasirim islandi hemen. Benimde bebisim hareketli ondan guc alarak moral buluyorum aklima kotu bise getirmedim acikcasi..
Günaydın hanımlar. Benim ilk kez başıma gelince şasırdım. Doktorumda su olabilir diyince korktum ama şükür iyiyiz . MaşaAllah şu an baya hareket ediyoruz..
Günaydın kızlar.. bugun gune moralim bozuk başladim. Sabah simit aldigim abla kız nere gitti gözükmuyor dedi arkasindan is arkadaslarim gobegin nereye gitti demeye başladilar.. ya bugun gerćekten cok kucuk sebebi ne olabilir ki? Moralim çok kotu
Günaydın kızlar.. bugun gune moralim bozuk başladim. Sabah simit aldigim abla kız nere gitti gözükmuyor dedi arkasindan is arkadaslarim gobegin nereye gitti demeye başladilar.. ya bugun gerćekten cok kucuk sebebi ne olabilir ki? Moralim çok kotu
Bazen hatta bu sabah benimde böyleydi :)
Bebeğin ebatı küçülmüyor elbette o aynı duruyor belki farkında değiliz ama ödem tutuyoruz hani insanlar bir hafta diyet yapar salatalık ve türevlerini yer sonra tartıda 1,5 kilo eksik çıkar ya o hesap vücut fazla suyu atar kilo verilmez öyle kolay kolay ne kas erir ne yağ.. yani böyle boş yere gerilmeyin içiniz yinede rahat etmeyecekse bi görüşün doktorunuzla.