2017 Şubat Anneleri

bugün direksiyon sınavım vardı başarılı olamadım yolun ortasında indiriyorlar şak diye kızlar ya çok gurur kırıcı. o an çok kötü oldum kendimi tuttum ama tıpış tıpış eşimin yanına dönünce açtım muslukları gitti. durduramadım da eşimde kızdı bebişi de üzeceksin bu kadar yapma diye. herhalde hormonlardan bu kadar kötü oldum

Bugun soyle bir olay yasadim. Lavaboya gitmistim sonrasinda birsey akti benden. Kan sanip hizlica kontrol ettim. Kan degil su. Ama tum camasiri islatmis. Korkuyorum sizce ne yapmaliyim

Canm aynısı bende oldu 2 hafta önce pazarda yürürken. Hemen eve koştum kan sandım. Sonra kokladım idrar da değildi. Acile gittim bebeğin suyu normal dediler. Kendiliğinden aktı gitti böyle, akıntı gibi değildi. Sanırım aynı şeyi yaşadık

Evet canım birebir bende aynısını yaşadık.

kizlar yaa kollarim boyle oldu kasiniyor sebebini bilmiyorum. Benim gibi sikinti ceken var mi?
Benim korkmamin sebebi daha once hepatit b gecirdim ve hastalik kendini ilk gösterdiğinde kollarim boyle kizarmisti ve kasiniyordu. Gerci diger belirtilerim yok sma nedense korktum bi.

Alerji olabilir mi? Devamlı oluyorsa bi doktor görsün canim

Alerji olabilir mi? Devamlı oluyorsa bi doktor görsün canim
Yok canim yaa devamli degil. Bu aksam cok kotu oldu boyle. Dedigim gibi korkum hepatit falan olmasindan.
Esim hava soguk abdest aliyosun tahris olmustur diyor ama icime hic sinmedi bu aciklama...bebege bir sey olacak endisesi var.

Acaba karaciger enzimlerin mi yukseldi diye dusundum ama,doktorum oyle olsa heryerinde olur demisti bana,alerji de olabilir ama istersen dr a gozuk derim ve kasimamaya calis gecmis olsun ihmal etne
Tesekkur ederim canim.
Insaallah gecer yarin tetanos asim var gitmisken aile hekimine de sorayim olmadi..
Insaallah alerjiktir.

Kullandığınız mide yanması ilacı var mı? Ben doktora yazdırmayı unutmusum önceki şurup bitti şahsen pek de etkili değildi. Bi hap filân var mı acaba ?

Rennie şurubunu verdi bana evden çıkmadan içiyordum etkisi geçiyordu sanırım okulda yine rahatsız hissediyorum. Seninki çiğneme tableti mı ?
Yanina al cantanda tasi,yanma oldukca icersin,baharatli yagli eksili ve mideyi gaz yapacak gidalardan tuketmemeye calis birde rezene iyi gelir mideye aklinda olsun

Yanina al cantanda tasi,yanma oldukca icersin,baharatli yagli eksili ve mideyi gaz yapacak gidalardan tuketmemeye calis birde rezene iyi gelir mideye aklinda olsun
Yok şurup kesmedi beni maalesef. taşımaya kullanmaya daha basit bi hap filân soracaktim doktora da unuttum. Aslında gün içinde kızartma filân da tüketmiyorum okulda neden oluyor cozemedim düşünüyorum dikkat ediyorum elimden geldiği kadar oysaki..

Iyi aksamlar hanimlar..tehlike yasayanlara,düsenlere gecmis olsun..Rabbim miniklerimizi korusun insallah...bu hafta cok kilo aldigimi hissediyorum karnim kocaman oldu sabahlari giyecek bise bulamiyorum okulda da gobegimi saklamakla ugrasiyorum resmen...cevremde hep zayif biri olarak bilindigim icin bu duruma alisamadim..insallah dogumdan sonra eritebilirim bu koca yanagi ve yaglari...kizim da cok hareketli masallah..ozellikle ben ders anlatirken alttan alttan tekmeliyo ..karnim bir saga bir sola kayiyo..ogrenciler farkedecek diye korkuyorum artik bi an once izin zamanim gelse de evimde kizimi beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…