590 gr dedi canım boyu da 29 cm di galiba bende annemlere gitmeden yanı iki hafta önce gitmistim 340 di orda 2 kilo aldım benCanm tsh benim 27 çıktı en son, ilaç kullandığım halde yetmemiş. Şimdi dozu arttırdık cuma tekrar testim var. Doktorum t4 değeri normal olduğu sürece bebeğe geçmez dedi
Loveali ne kadar olmuş bebeğin? Ben gideli 18 gün oldu daha da çok var randevuya kimbilir ne kadar olmuştur hiç kestiremiyorum 300 gr idi Ben bile 1,200 gr aldım herhalde o da almıştır
Aynen canim ozlemisim valla cok sukur saglikla gelsin kuzularimizHadi gözün aydın canım ben devlette yaptırdığım için goremedim am kendi Dr umda hep 4 D ile bakiyo ptesi ona gitcem inş evet renkli daha bi değişik oluyo :) iyi olduğunu öğrenmek bile yetiyor şükür
Amin inş canım büyük biseydi bunu da atlattık şükürler olsun ins devamı da böyle gelir bakalımAynen canim ozlemisim valla cok sukur saglikla gelsin kuzularimiz
Insallah canimAmin inş canım büyük biseydi bunu da atlattık şükürler olsun ins devamı da böyle gelir bakalım
Bende bugün çok yoğun hissediyorum ayrıntilidan geldiğimizden beri kipirdiyo şimdi yemek yedim bi tane baya kuvvetliydi sonra kıpır kıpır oldu :) acayip bi his ya hala alışamadım ama her defasında ayy oluyorum bi anMerhaba kızlar..
bebişini geç hissedenlerdenim bende... zaten şubat sonu olduğumuz için normal.. bugün her yediğim öğünden sonra kıpır kıpır karnım.. sanki içimde minnoş bi kedi var patisiyle dokunup dokunup benle oynamak istiyor gibi
Benimde 1 hafta kadar sürdu canm ayni yerde agrm çoktu hatta morluk oluştu varis diye çok korktum ama ağrimda gecti şimdi morlkta geçti ağri çok hafif var sadece tam gecmedi ama magnezyum kullanyomusun senKasik agrisi benim gibi şiddetli olan var mi kızlar?ozellikle sol tarafim tam bacagima birlesen yer beni mahvediyor.iste klozet imkani olmadiginden diger tuvalet de artiriyor sanırım agriyi.doktorum kanama yada baska belirti yoksa normal diyor ama bu kadar da olur mu bilemedim.simdiden boyle ileriki aylarda nasıl olur ki
Canım hamile kaldigimdan beri hep solum agriyo benim annemlere gitmistim orda acile gittim meğer bebeğin kafası ordaymis hep o taraf agriyo oturup jalkarken yatarken dönüşler de fln ziplatiyo beni bugün ayrıntılı için gittim Dr a dedim solum batiyo diye ultrason u o da oraya koydu başı burda dedi belki senin de solundadir ondandir tuvalet olayı benim evimde de yok maalesef napcam bilmiyorum ama annemlerde gittiğim Dr klozet e otur ve idrarı tam boşalt demiştiKasik agrisi benim gibi şiddetli olan var mi kızlar?ozellikle sol tarafim tam bacagima birlesen yer beni mahvediyor.iste klozet imkani olmadiginden diger tuvalet de artiriyor sanırım agriyi.doktorum kanama yada baska belirti yoksa normal diyor ama bu kadar da olur mu bilemedim.simdiden boyle ileriki aylarda nasıl olur ki
Hem magnezyum hemde kalsiyum kullaniyorum canim.romatizma da var benim ilaç kullanmıyorum on û nla ilgili ama bi fizik doktoruna mi görünsem acaba.ayaktayken artiyor.Benimde 1 hafta kadar sürdu canm ayni yerde agrm çoktu hatta morluk oluştu varis diye çok korktum ama ağrimda gecti şimdi morlkta geçti ağri çok hafif var sadece tam gecmedi ama magnezyum kullanyomusun sen
Haklisin galiba canım benimkinin de kafası solda o da etkiliyor olabilir.idrari tam boşaltamiyorum galiba ben bitti saniyorum iki dakika sonra tekrar geliyor.bir de eski kadinlar der ya kiz kasiga vururmus inanmaya basladim.oglumda bel î me vuruyordu.Bu kizcem vuruyor kasiga kasigaCanım hamile kaldigimdan beri hep solum agriyo benim annemlere gitmistim orda acile gittim meğer bebeğin kafası ordaymis hep o taraf agriyo oturup jalkarken yatarken dönüşler de fln ziplatiyo beni bugün ayrıntılı için gittim Dr a dedim solum batiyo diye ultrason u o da oraya koydu başı burda dedi belki senin de solundadir ondandir tuvalet olayı benim evimde de yok maalesef napcam bilmiyorum ama annemlerde gittiğim Dr klozet e otur ve idrarı tam boşalt demişti
Ama fizikte bişey yapamaz sanirim gebelikten dolayı.donlen diycek ayakya kalma der.belki ağrıyan bölgeye krem verebilir ama işte gebesin ya bilemiyorum onudaHem magnezyum hemde kalsiyum kullaniyorum canim.romatizma da var benim ilaç kullanmıyorum on û nla ilgili ama bi fizik doktoruna mi görünsem acaba.ayaktayken artiyor.
Çalışıyorum ya canım uzun sure oturuyorum gün boyu bir de araba kullanıyorum bunlar da etkiliyor sanirim.birde benim yas 35 e girecem en yasliniz ben î m sanirimAma fizikte bişey yapamaz sanirim gebelikten dolayı.donlen diycek ayakya kalma der.belki ağrıyan bölgeye krem verebilir ama işte gebesin ya bilemiyorum onuda
Bana öyle demişti işte bugün de yine kafası orda dedi ama bana da hep erkek senin demişlerdi kasık ağrısı var diyodum başından beri benim erkek :) idrar olayı da tam bosaltamadiginda da baskı yapiyo galiba bende idrara sıkıştığımda daha fazla baskı oluyo onu farkettimHaklisin galiba canım benimkinin de kafası solda o da etkiliyor olabilir.idrari tam boşaltamiyorum galiba ben bitti saniyorum iki dakika sonra tekrar geliyor.bir de eski kadinlar der ya kiz kasiga vururmus inanmaya basladim.oglumda bel î me vuruyordu.Bu kizcem vuruyor kasiga kasiga
O iki haftayı mi bekliyolar yazık valla.soylesen erken ayirsalar seni olmaz mi?Bende yine bir nöbet günü son saatler sol ayağımin üstüne basamaycak hale geldim.. son iki hafta bi kurtulsam nöbetten
Ya onu da düşündüm daha yeniyim okulda nasıl bir tepki verirler bilemedim soramadim halaİlla
O iki haftayı mi bekliyolar yazık valla.soylesen erken ayirsalar seni olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?