2017 Şubat Anneleri

590 gr dedi canım boyu da 29 cm di galiba bende annemlere gitmeden yanı iki hafta önce gitmistim 340 di orda 2 kilo aldım ben ama 250 gr ini ogluş um almış eşim dalga geçiyordu benimle diyorum ki bak 2 değil 1750 almisim ben

Aynen canim ozlemisim valla cok sukur saglikla gelsin kuzularimiz

Bende bugün çok yoğun hissediyorum ayrıntilidan geldiğimizden beri kipirdiyo şimdi yemek yedim bi tane baya kuvvetliydi sonra kıpır kıpır oldu :) acayip bi his ya hala alışamadım ama her defasında ayy oluyorum bi an

Kasik agrisi benim gibi şiddetli olan var mi kızlar?ozellikle sol tarafim tam bacagima birlesen yer beni mahvediyor.iste klozet imkani olmadiginden diger tuvalet de artiriyor sanırım agriyi.doktorum kanama yada baska belirti yoksa normal diyor ama bu kadar da olur mu bilemedim.simdiden boyle ileriki aylarda nasıl olur ki

Benimde 1 hafta kadar sürdu canm ayni yerde agrm çoktu hatta morluk oluştu varis diye çok korktum ama ağrimda gecti şimdi morlkta geçti ağri çok hafif var sadece tam gecmedi ama magnezyum kullanyomusun sen

Canım hamile kaldigimdan beri hep solum agriyo benim annemlere gitmistim orda acile gittim meğer bebeğin kafası ordaymis hep o taraf agriyo oturup jalkarken yatarken dönüşler de fln ziplatiyo beni bugün ayrıntılı için gittim Dr a dedim solum batiyo diye ultrason u o da oraya koydu başı burda dedi belki senin de solundadir ondandir tuvalet olayı benim evimde de yok maalesef napcam bilmiyorum ama annemlerde gittiğim Dr klozet e otur ve idrarı tam boşalt demişti

Benimde 1 hafta kadar sürdu canm ayni yerde agrm çoktu hatta morluk oluştu varis diye çok korktum ama ağrimda gecti şimdi morlkta geçti ağri çok hafif var sadece tam gecmedi ama magnezyum kullanyomusun sen
Hem magnezyum hemde kalsiyum kullaniyorum canim.romatizma da var benim ilaç kullanmıyorum on û nla ilgili ama bi fizik doktoruna mi görünsem acaba.ayaktayken artiyor.

Haklisin galiba canım benimkinin de kafası solda o da etkiliyor olabilir.idrari tam boşaltamiyorum galiba ben bitti saniyorum iki dakika sonra tekrar geliyor.bir de eski kadinlar der ya kiz kasiga vururmus inanmaya basladim.oglumda bel î me vuruyordu.Bu kizcem vuruyor kasiga kasiga

Hem magnezyum hemde kalsiyum kullaniyorum canim.romatizma da var benim ilaç kullanmıyorum on û nla ilgili ama bi fizik doktoruna mi görünsem acaba.ayaktayken artiyor.
Ama fizikte bişey yapamaz sanirim gebelikten dolayı.donlen diycek ayakya kalma der.belki ağrıyan bölgeye krem verebilir ama işte gebesin ya bilemiyorum onuda

Ama fizikte bişey yapamaz sanirim gebelikten dolayı.donlen diycek ayakya kalma der.belki ağrıyan bölgeye krem verebilir ama işte gebesin ya bilemiyorum onuda
Çalışıyorum ya canım uzun sure oturuyorum gün boyu bir de araba kullanıyorum bunlar da etkiliyor sanirim.birde benim yas 35 e girecem en yasliniz ben î m sanirim yaşla da alakalı mi diye dusunuyorum sıkıntı ların

Bana öyle demişti işte bugün de yine kafası orda dedi ama bana da hep erkek senin demişlerdi kasık ağrısı var diyodum başından beri benim erkek :) idrar olayı da tam bosaltamadiginda da baskı yapiyo galiba bende idrara sıkıştığımda daha fazla baskı oluyo onu farkettim

Ya kızlar bende tanımlayamadığim bir agrı belirdi,şöyle ki sanki rahmim alt bolgem (bacaklarima dogruda iniyor sanki agri )hamlık tutmus gibi agrıyor... normal mi ki bazen yürürken baya ağrı hissediyorum normal mi sizce? Dr kontrolum haftaya salı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…