2017 Şubat Anneleri

inşallah sen de benim gibi memnun kalırsın alınca yorum yaparsın merak ediyorum

İlla

O iki haftayı mi bekliyolar yazık valla.soylesen erken ayirsalar seni olmaz mi?

Ayırmıyor canm okul idareleri. Ben de nöbetten illallah ettim. 9-4 okul yoruyor zaten fazlasıyla bir de nöbet eklendi mi 3 günlük enerji bitiyor resmen. Bizim okulda 20 senesini dolduranlar bile nöbet tutuyor vakti gelmeden bıraktırmazlar. 24+0 olmadan da kabul etmiyorlar. Ben de Perşembe nöbetçiyim rapor mu alsam diye düşünüyorum valla

Pf aynen çok zor .. benim de 7 saat ders + nöbet çok yorucu son iki hafta inşaallah.

ben bu hafta itibarı ile nöbetten düştüm çok şükür. gerçi ders yüküm çok fazla değil çok da zorlamıyordu ama 24 hafta bitiminde bıraktım direk. sağolsunlar rapor filan uğraştırmadılar...

Dün aşı oldum kolum hala çok ağrıyo dokunamyorm gece sola dönemiyrm kolumu kaldiramyorm ne zaman geçicek aģrısi

Dün aşı oldum kolum hala çok ağrıyo dokunamyorm gece sola dönemiyrm kolumu kaldiramyorm ne zaman geçicek aģrısi
Ayni durumdayim. Ben de ptesi yaptirdim asiyi oh ne guzel kizlar agriyor demisti ama benim agrim yok dedim. Hatta hic agri olmayinca hemsire asiyi yapti mi acaba diye sormaya basladim kendime.

Ama sabah felaket bir agriyla uyandim kolumu oynatamiyorum. Kiyafet giyerken kolumdan geciremiyorum. Umarim bir an once gecer...

Ilk 2 gun cok agriliydi benim sonrasinda azalarak bitti. Ama ilk gunler birakin ustune yatmayi esim yanlislikla dokunsa bile siçradim abartmiyorum :) gecti cok sukur sizin de 2 gune cok azalir

Erken biraktirmadi valla bana kimse 24. Haftayi bekliyorum ben de. Hatta durumumu bile bile bu hafta 2 gun nobet yazmislar. Kimse sizi dusunmuyo anlicaginiz ben de kimseden bisey beklemiyorum artik :)

Günaydın hanımlar

Bu grip yüzünden yazamadım doğru düzgün. Hala boğazım da ağrıyor

Aman sıkı giyinin ve bol c vitamini alın. Yoksa hastalık yapışıp kalıyor

Ayrıca artık kimseyi öpmeme kararı aldım benim ve kızımın sağlığı için

Kimsenin ağrıdıgni yazdigini görmedim bende diyorm bendemi böyle oldu sadece.Buz uygula dedi bana cok agrırsa bide parol içebilirsin dedi ama ekstradan ilaç almk istemedim.akşam biraz buz uyguladım ama tabi fazla etki etmedi.

Neyse geçicek inşallh ya

Ilk 2 gun cok agriliydi benim sonrasinda azalarak bitti. Ama ilk gunler birakin ustune yatmayi esim yanlislikla dokunsa bile siçradim abartmiyorum :) gecti cok sukur sizin de 2 gune cok azalir
Bende korkuyrm valla eşime diyrm dokunma koluma sakın
Ilkokuldaki aşı gibi canim yaniyo
Bugunde agrir gećer sonra o zaman.inşallah yani

Bende korkuyrm valla eşime diyrm dokunma koluma sakın
Ilkokuldaki aşı gibi canim yaniyo
Bugunde agrir gećer sonra o zaman.inşallah yani
Ben yazmistim canim ama kimse benim de agridi dememisti. Demek ki ortak sorunmus gecer ins bugun yarina cok azalir

canım bendede başladı biraz biraz.. gün içinde 2 lt su içip evde içmezsem sabaha kadar sorun yok.. ama akşam evdede içer gece uyanamaz isem sabah regl ağrısı gibi ağrıyla uyanıyorum ve uzun sürüyor geçer inşallah..

ben geçen pazartesi yaptırdım hala agrıyor. pazartesi hiç agrımadı ama gece bir başladı ölüyorum dedim. bugün biraz hafifledi ama hala taş gibi içi sanki ilaç dagılmamış gibi. buz bende işe yaramadı. istersen pamuga kolonya dök koy koluna o çok daha iyi geliyor canım

Amin inş canım büyük biseydi bunu da atlattık şükürler olsun ins devamı da böyle gelir bakalım
canım bana da bagirsaklarla ilgili bi sorun söylemişti tek başına bu bişey ifade etmiyor ama takip edilmeli demişti o yüzden koruda aydan hocaya gidicem yarın çok iyi bi profmus. başka bi sıkıntı var mı diye. dua istiyorum inşallah kaybolur

çok sağol canım ya. benimde aklıma yattı. alacağım galiba. yorumlar güzel çünkü. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…