2017 Şubat Anneleri

Bide öyle denerim.zonkluyo ağrıdandaha ikinci dozu var bunun

günaydın kızlar
Dün kötü bir gün geçircim iş yerinde biriyle tartıştım çok sinirlendim çok ağladım.Akşam doktora gittim neyseki bebeğim iyi.

Gunaydin hanimlar...dun okulda bogazim mahvoldu bu sabah saglik ocagina gidip rapor aldim..evde olmak gibisi yok vallahi..simdi 7 saat derse girmek yerine ihlamurumu icip yatiyorum ben 2 doz asimi da oldum ve hic bu kadar agri yapmadi..demek ki bunyeden bunyeye degisiyor..bi de benim aci esigim yuksek insallah dogumda da isime yarar bu durum yarin seker yuklemesi icin gidecegim insallah bir sey cikmaz... hepinize musmutlu saglikli gunler dilerim

Zübeyde de kim baktı canım sana bana cihangir diye bi Dr baktı çok iyiydi inş geçici biseydir sen biraz erken gitmistin ya belki ondandir hanı herşeyi daha bu haftalarda tam olarak gelişiyor inş kaybolmuştur aydan hoca yı evet öyle diyolar ama tersi yorumlarda var çok pahalı bana Zübeyde yetti çok şükür ptesi koruya gitcem bende kendi Dr uma

Günaydın kızlar ya ben daha aşı olmadım 3 ekim demişti ebe ama o ara annemlere gittiğim için gelince de olur dedi ama benim Dr um gerek yok dedi sizce yaptiriyim mi ki çok arada kaldım

Günaydın kızlar ya ben daha aşı olmadım 3 ekim demişti ebe ama o ara annemlere gittiğim için gelince de olur dedi ama benim Dr um gerek yok dedi sizce yaptiriyim mi ki çok arada kaldım

Bence yaptır risk alma, ne olacağı belli olmaz. İllaki Doğum için düşünme Allah korusun öncesinde elini ayağını bişey keser sıkıntı yaşarsın..

Bu arada ben aşımda hiç ama hiç sıkıntı yaşamadım en ufacık sızlamadı bile inşallah ikinci de öyle olur.. bence ilk yapıldığında ağrımıyor diye yoruyosunuz kolunuzu bi de gece üstüne yatıyosunuz ondan oluyo kızlar. Ağrımasa da ilk gün dikkat etmelisiniz kolunuza..

Bi çok kişi de senin gibi dedi hem doğum esnasında fln da pas li vs bisey olur fln dediler kararsız kalmistim bugün bi gideyim bakalım sağlık ocağına

Gunaydin :) Allah korusun erken dogum olabilir devlet hastanesine gitmeniz gerekebilir her durumu düşünmek gerek sağlıksız bir ortamda dogum yapmak zorunda kalabiliriz o yuzden asi olmak gerek diye düşünüyorum ..tabi insallah boyle bi durumla karsilasmayiz

Evet cevremdekiler de böyle dedi Dr um neden gerek yok dedi onu da anlamadım zaten saglik ocağına gidiyim en iyisi inş geçmemiştir ilk doz haftası

selam kızlar,

umarım herşey yolundadır herkes için..

ben de uzun süredir giremedim foruma.. ANKARA'da annemlerdeydim bu aya kadar ama artık kendi evimde olmak istedim ve ERZURUM'a döndüm.. herkes doğumu ANKARA'da yapmamı öneriyor ben de kararsız kalıyorum .. var mı benim gibi ERZURUMda olan burada memnun olduğu bir doktoru olan?? ne yapsam bilemedim.. ilk gebelik olunca zaten herşey çok fazla karmaşık geliyor bir de bu konuda karar vermem gerek şimdi..

Bu arada tetanos aşısını ve şeker yüklemesini ben de henüz yaptırmadım ve kararsızım.. hakkımızda hayırlısı ..

Ankara da nereye gidiyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…