2017 Şubat Anneleri

benim doktorumda hem şeker yüklemesi hem de tetanos aşısı konusunda net konuşmadı.. sen bilirsin dedi.. istersen tek doz yaptır tetanos dedi.. şekeride istersen açlık tokluk şekeriyle bakarız dedi.. çok net bişey demedi yani..ben de kararsızım o yüzden..

Canım ben şimdi doktorla konuştum. 20. hafta bitimi itibari ile yapmaya başlıyoruz dedi. Gel yapabilirz dedi. Sonra 1 ay ara ile 2. dozu olmak gerekiyormuş.
Ne yapacaksın peki yaptircakmisin bende ebe ye ulaşamıyorum hiç te halim yok aramadan gitmek istemiyorum boşuna gitmiş olmiyim diye yarın aricam bi daha

Selamlar kızlar bu gün şeker yüklemesi yapıldı bana ve detaylı ultrason çok şükür şekerin düşük bile çıktı ama detaylıda başka bi doktor sıvı azalması var dedi kendi doktoruma söyledim öyle birşey görmedim ama takibe alalım dedi sanki radyoloğa kızdığını geldi bana kanım azalmış öyle dedi ama başka her şey yolunda sizlerde durumlar Nasıl

Dün aşı oldum kolum hala çok ağrıyo dokunamyorm gece sola dönemiyrm kolumu kaldiramyorm ne zaman geçicek aģrısi
Yanlis yonlendirmeyeyim ama bu tetanoz asisinda esimin kolu kocaman sismisti.doktor kolanyali pamukla hafifce övün demisti.ise yaradi sislik agri kalmamıştı canim

Mrb kızlar nasılsınız. Muayene den geliyorum cokk şükür beyindeki kistlerden biri kaybolmuş. Diğeri de küçülmüş. Cokk şükür inşallah 28. Haftaya kadar geçer ddi. Dualarımız için çok sağolun. MaHlass canım darısı sana insallah bak duzeliyomus canım. Bir de bi arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım ona da Moral olsun inşallah. Yarın sabah da şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey cikmaz

Geçmiş olsun sağlıcakla kucağıniza alın inş.

Bu arada sezeryan dikişlerim incelmiş çok dikkat etmem gerekiyormuş. Yirtilabilir erken doğum olabilir dedi. İnşallah hiç bişey olmaz da zamanını bekler yavrum

Hadi gözün aydın canım demekki ayrıntılı da kafamız karışmaması için en ideali aslında bu haftalarda gitmek oluyo sanırım bak büyüyünce daha sağlıklı net olmuş

Geçmiş olsun sağlıcakla kucağıniza alın inş.
Sağol canim.cumlemiz için inşallah.
Hadi gözün aydın canım demekki ayrıntılı da kafamız karışmaması için en ideali aslında bu haftalarda gitmek oluyo sanırım bak büyüyünce daha sağlıklı net olmuş
Evet canim ben 22. Hafta bittiğinde gittim o zaman birine çok büyük dediler hatta.bugün de dayanamadım gittim.iyi ki gitmisim çok rahatladım. Darısı sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…