Yatak konusunda misafir gelicek sürekli yatak odasına yatak alınca götür getir olsun istemiyorum oturma odasına park yatak alsam benim odama daha küçük bir yatak mantıklı olur mu oda fikrini henüz düşünmüyorum atanma durumu ve çocuğun orda hemen yatmiycagini dusunerekten
Bu aliexpres yazilirken ayri mi bir turlu bulamadimyaziyorum farkli seyler cikiyor yardimci olurmusun nasil bir profil resimleri var?bi turlu beceremedim bir aydir
Bu aliexpres yazilirken ayri mi bir turlu bulamadimyaziyorum farkli seyler cikiyor yardimci olurmusun nasil bir profil resimleri var?bi turlu beceremedim bir aydir
ve 26. haftada bebek yukarı çıkmıyor çıkmıyor dedim çıktı ve nefesim başladı kesilmeye .. en çok korktuğum şeydi nefes sıkıntısı baştada olmuştu bana hormanel değişiklikten ötürü...bebek artık göbeğimden epey yukarı çıktı bi sağ bi sol vurup duruyor.. nefes problemi sizede de başladımı
Bizde kıyafetten önce diğerleri dedik ama ne alsam kullanışlı olur boşa almiym diye bekliyoruz burdaki paylaşımlara göre alırız artık sorucak kimsem de yok