2017 Şubat Anneleri

Yatak odamiza park yatak,oturma odasina sepet besik,belki fikir olur ben oyle dusunuyorim

emzik ve biberon seçimim böyle oldu bugun sipariş verildi.:)

Eklentiler

• 81a7squ7lhl-sl1500.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Adsız.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Oyuncak_7174191.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 68
ve 26. haftada bebek yukarı çıkmıyor çıkmıyor dedim çıktı ve nefesim başladı kesilmeye .. en çok korktuğum şeydi nefes sıkıntısı baştada olmuştu bana hormanel değişiklikten ötürü...bebek artık göbeğimden epey yukarı çıktı bi sağ bi sol vurup duruyor.. nefes problemi sizede de başladımı

Bebeğime banyo seti battaniye cam biberon ve emzik ile havlu kundak alındı şimdilik ne alsam bilmiyorum çok deneyimsizim nerden başlamalı

Bebeğime banyo seti battaniye cam biberon ve emzik ile havlu kundak alındı şimdilik ne alsam bilmiyorum çok deneyimsizim nerden başlamalı
hehe :) yine sen makul bir yerden başlamışsın. bizim hastane çıkışımız yok ama önce bebek arabasından başladık tersten başlamış gibi olduk sanırım

hehe :) yine sen makul bir yerden başlamışsın. bizim hastane çıkışımız yok ama önce bebek arabasından başladık tersten başlamış gibi olduk sanırım
Bizde kıyafetten önce diğerleri dedik ama ne alsam kullanışlı olur boşa almiym diye bekliyoruz burdaki paylaşımlara göre alırız artık sorucak kimsem de yok

Baby&plus 6 fonksiyonlu ana kucağı hakkında ne düşünüyorsun sence bu yatağın yerine de kullanılabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…