2017 Şubat Anneleri

AYNEN CANIM GÜZEL GÜZEL YIKIYCAZ BIDE BATTANIYE VARMS ONDAN DA ALICAKTI EŞİM O NASI BILMIYORUM AMA

aynen alt kısmı gevşek kollarını sıkı sarmak bebeği sakinleştiriyor,anne karnındaymış hissini veriyor hem dediğin gibi rahat uyuyor hemde kendisini güvende hissediyor bebek :) kesinlikle kundak yapacağım hatta tunico.com'dan neko sling alacağım ten tene temasa tam gaz devam anne nefesi kalp rtmi bebeği rahatlatıyor koala gibi gezecez inşallah

AYNEN CANIM GÜZEL GÜZEL YIKIYCAZ BIDE BATTANIYE VARMS ONDAN DA ALICAKTI EŞİM O NASI BILMIYORUM AMA

Bende Sevi bebenin küvet seti ile filesini aldım. Benim aldığım minder file şu şekilde.

Eklentiler

• sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-banyo-file-ve-minderi-s8697-2220_1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar ana kucağı puset ana dizi otokoltugu hepsini almak mantıklı mi ihtiyaç oldukça mi almak gerek bide kullanışlı mi araştıran bilen var mi

Yatak konusunda misafir gelicek sürekli yatak odasına yatak alınca götür getir olsun istemiyorum oturma odasına park yatak alsam benim odama daha küçük bir yatak mantıklı olur mu oda fikrini henüz düşünmüyorum atanma durumu ve çocuğun orda hemen yatmiycagini dusunerekten

Fullialein ama illaki cameron düşünüyorum dersen bursada bebbelife ücretsiz kargo yapıyor.fiyatı 999 tl ayrıca 400 tl hediye çeki veriyor.araba sana 600 tlye gelmiş oluyor
Aslında ben bavyera düşünüyorum haftalardır fakat cameron tam port bebe oluyor bavyera olmuyor ya o yüzden kafam karıştı. Bebbelife nerde Bursa'da? Gidip baksam iyi olur aslında. Bavyera yok mu orada? Ben internetten baktım ikisi de 999₺

Bavyerada var.bebbelife carrefourun arkasında kalıyor.bauhouse ın hemen karşısı.

Kızlar ana kucağı puset ana dizi otokoltugu hepsini almak mantıklı mi ihtiyaç oldukça mi almak gerek bide kullanışlı mi araştıran bilen var mi
Ev tipi anakucağı çok işe yarıyor gibi mutfakta odada heryere taşını bebek içine konup gözlenebiliyor tavsiye ediyorlar bir nevi taşınabilir mini yatak

Bende bu konuyu merak ediyorum yaa eskiler hep yaparmış bazıları iyi bazıları kötü diyor karar veremedim ne yapsam

Minik beşik tarzı yataklar var portatif.piyasada 100 tl den başlıyor.sallanıyor hafif ve kullanışlı.bende evin işinde gezdirmeye ondan almayı planlıyorum.yatak odasına mobilya beşik alıcaz.salonda ve annemin odasında kullanmak inde bahsettğim minik beşiklerden.bi araştır derim

Bende bu konuyu merak ediyorum yaa eskiler hep yaparmış bazıları iyi bazıları kötü diyor karar veremedim ne yapsam

Ben şahsen kundaklamayı düşünüyorum. Bununla ilgili de ne alsam diye bakınıyordum hatta.
Aslında bebekler 3 ay erken doğuyorlar. Bu nedenle dünyaya alışmalarındaki ilk 3 aylık süreç biraz zorlu geçebiliyormuş. Bebeklerin fazlaca darlığı sevmelerinin sebebi anne karnında aylarca huzurlu ve güvenli olduklarından karından çıktıklarında refleksleri çok fazla kasılıyormuş. Kasları istemsizce kasıldığında bu kasılma onları uyandırabilir. Bu yüzden ne kadar sıkılırsa o kadar iyi olacağına dair uzman görüşleri okudum.

Canım resim ekleyebilir misin merak ettim

Ev tipi ana kucağı aldım oğlumda ,çok memnun kaldım.
Oto koltuğumuz bebek arabasına takılıp çıkarılanlardandı. Hem bebek arabası olarak kullandık hem oto koltuğu olarak.
8 aylıktan sonra daha büyük oto koltuğuna geçtik.
Puset derken bebek arabası demek istedin sanırım. Biz gezmeyi sevdiğimiz için 1 aylıktan 4 yaşına kadar kullandık bebek arabamızı.
Yani gereklilik hem bütçeye hem bebeğe göre değişir bence..

Neden 2 yatak alıyorsun ki ?
Ben ilk çocuğumda ufak 100 liralık yatak aldım oturma odası için ama çok gereksizmiş.
Genelde yatak odasında yatırıyordum. Gündüz bazen koltukta,bazen ev tipi ana kucağında uyuya kalıyordu ve o ufak beşiği 2 ay anca kullandık. Boşa yer işgali bana göre

Oğlumu ilk iki hafta kundakladım ama 2 haftadan sonra gaz sancıları başladığı için hiç sevmezdi kundağı.
Hem gaz sancısı ile ağlaması hem el ve ayaklarının sarılı olması daha çok ağlatırdı.
O yüzden kundak işi bebekten bebeğe değişir gibi.

herkese günaydın(gerçi öğlen oldu);
bugün boş günüm ancak kalktım. gece de çok rahatsız uyuduğum için biraz yatakta oyalandım. hava da kapalı çok enerjim yok. bugünü miskin miskin geçireceğim evde.
ben henüz araba konusunda karar veremedim. nisan gibi almayı planlıyorum tabi indirimde hoşuma giden bişey bulursam nisanı beklemem. yatak konusunda yatak odasına park yatak düşünüyorum. geçen sitelerde araştırma yaptım nerdeyse tüm markalar Çin'de üretiliyormuş, aklımı karıştırdı. Elimiz mahkum alıcaz herhalde. Yatakta yatırmadığım zamanlar için de ana kucağı düşünüyorum. hem taşıması kolay olur, hem gözümün önünde olur. Arabada da kullanımı rahat olur diye düşünüyorum.
Göğüs pompası alıp almama konusunda kararsız kaldım. En azından işe başlayana kadar gerekli olur mu bilemedim. ona da zamanla karar vereceğim bakalım.
Bazı arkadaşlar kilo konusunu konuşmuşlar. Ben de okul dışında fazla hareket edemiyorum, yürüdüğüm zaman bir süre sonra karnımda baskı oluşuyor ve bu da beni yürütmüyor. O nedenle de normalin üstüne kilo aldım(8 kilo kadarcık)

Yok ben battaniyeyi beğenmedim. Ama nuk marka emzik ve cam biberon vardı. Onalr güzeldi. Ben oğlumda da cam kullandım. Ne olursa olsun plastik olanlara güvenemedim.

Günaydın kızlar.
Bir kaç gündür kasık ağrılarım var. Sezeryan yerimde de acı oluyor.
Herhalde bebiş büyüdükçe oralara baskı yapıyor..
Var mı sezeryan yerinde ağrı hisseden ?
Evet canim ben de hissediyorum hatta usutunc3 falan daha çok hissediyorum. Bebek buyudukce rahim geriliği için ağrı daha ck hissediliyor. Ben normal doğum istediğim için sürekli kontrol altına girecek 30 lu haftalarda sonra ama bu ağrılar böyle sürerse dr pek umutlu da konuşmadı kısmet artık.
OH ne güzel uyu dinlen bugün sabah 6d kalktım. Banyoyu temizlendi cami serdım çamaşır katladım makinaya kirli attım. Suan çok uykum var. İlk çocuk iyice uyü dinlen. Gerçi bu halimi daha çok seviyorum ben ama o zamanlar da iyiymiş hani

merhaba herkese.. birkaç gündür bir uyku ve yorgunluk peyda oldu. güzel gidiyorduk halbukisi. nerden çıktı bu şimdi. ilk aylardaki gibi oldum. varmı uyku hali olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…