Benim baktığımda da mavi kalmamıştı. İki beyaz, bir yeşil ve bir pembe kalmıştı. Maviye talep çok oldu sanırım hiçbir markette görmedim. Pembe vardı diğer baktığım marketlerde de. Burada bulunca Beyazı aldım bende. Olsun mavide güzel. Bol bıcı bıcıları olsun inşallah.
sipariş verdim katı meyva sıkacağını canım haftaya gelecek herhalde. çok az değil ama normalden az dedi doktor. bende şimdilik havuç yiyorum :)
aynen alt kısmı gevşek kollarını sıkı sarmak bebeği sakinleştiriyor,anne karnındaymış hissini veriyor hem dediğin gibi rahat uyuyor hemde kendisini güvende hissediyor bebek :) kesinlikle kundak yapacağım hatta tunico.com'dan neko sling alacağım ten tene temasa tam gaz devam anne nefesi kalp rtmi bebeği rahatlatıyor koala gibi gezecez inşallahgünaydın kızlar bebeğini kundaklamayı düşünenen varmı? bnm kardeşim ısrarla kundaklamaya izin vermedi çok ağlayan bi cocuktu uykuda aniden sıçrayıp ellerini ayaklarını çok oynatırdı ve korkardı . kundağa %100 karşı birisi değilim kalça çıkıklığı riskini ortadan kaldırmak için sadece elleri saran kundaklar var. bebek daha kaliteli uykusunu alıyor sanki kundakta
AYNEN CANIM GÜZEL GÜZEL YIKIYCAZ BIDE BATTANIYE VARMS ONDAN DA ALICAKTI EŞİM O NASI BILMIYORUM AMA
Aslında ben bavyera düşünüyorum haftalardır fakat cameron tam port bebe oluyor bavyera olmuyor ya o yüzden kafam karıştı. Bebbelife nerde Bursa'da? Gidip baksam iyi olur aslında. Bavyera yok mu orada? Ben internetten baktım ikisi de 999₺Fullialein ama illaki cameron düşünüyorum dersen bursada bebbelife ücretsiz kargo yapıyor.fiyatı 999 tl ayrıca 400 tl hediye çeki veriyor.araba sana 600 tlye gelmiş oluyor
Bavyerada var.bebbelife carrefourun arkasında kalıyor.bauhouse ın hemen karşısı.Aslında ben bavyera düşünüyorum haftalardır fakat cameron tam port bebe oluyor bavyera olmuyor ya o yüzden kafam karıştı. Bebbelife nerde Bursa'da? Gidip baksam iyi olur aslında. Bavyera yok mu orada? Ben internetten baktım ikisi de 999₺
Ev tipi anakucağı çok işe yarıyor gibi mutfakta odada heryere taşını bebek içine konup gözlenebiliyor tavsiye ediyorlar bir nevi taşınabilir mini yatakKızlar ana kucağı puset ana dizi otokoltugu hepsini almak mantıklı mi ihtiyaç oldukça mi almak gerek bide kullanışlı mi araştıran bilen var mi
Bende bu konuyu merak ediyorum yaa eskiler hep yaparmış bazıları iyi bazıları kötü diyor karar veremedim ne yapsamgünaydın kızlar bebeğini kundaklamayı düşünenen varmı? bnm kardeşim ısrarla kundaklamaya izin vermedi çok ağlayan bi cocuktu uykuda aniden sıçrayıp ellerini ayaklarını çok oynatırdı ve korkardı . kundağa %100 karşı birisi değilim kalça çıkıklığı riskini ortadan kaldırmak için sadece elleri saran kundaklar var. bebek daha kaliteli uykusunu alıyor sanki kundakta
Minik beşik tarzı yataklar var portatif.piyasada 100 tl den başlıyor.sallanıyor hafif ve kullanışlı.bende evin işinde gezdirmeye ondan almayı planlıyorum.yatak odasına mobilya beşik alıcaz.salonda ve annemin odasında kullanmak inde bahsettğim minik beşiklerden.bi araştır derimYatak konusunda misafir gelicek sürekli yatak odasına yatak alınca götür getir olsun istemiyorum oturma odasına park yatak alsam benim odama daha küçük bir yatak mantıklı olur mu oda fikrini henüz düşünmüyorum atanma durumu ve çocuğun orda hemen yatmiycagini dusunerekten
Bende bu konuyu merak ediyorum yaa eskiler hep yaparmış bazıları iyi bazıları kötü diyor karar veremedim ne yapsam
Canım resim ekleyebilir misin merak ettimMinik beşik tarzı yataklar var portatif.piyasada 100 tl den başlıyor.sallanıyor hafif ve kullanışlı.bende evin işinde gezdirmeye ondan almayı planlıyorum.yatak odasına mobilya beşik alıcaz.salonda ve annemin odasında kullanmak inde bahsettğim minik beşiklerden.bi araştır derim
Kızlar ana kucağı puset ana dizi otokoltugu hepsini almak mantıklı mi ihtiyaç oldukça mi almak gerek bide kullanışlı mi araştıran bilen var mi
Yatak konusunda misafir gelicek sürekli yatak odasına yatak alınca götür getir olsun istemiyorum oturma odasına park yatak alsam benim odama daha küçük bir yatak mantıklı olur mu oda fikrini henüz düşünmüyorum atanma durumu ve çocuğun orda hemen yatmiycagini dusunerekten
Yok ben battaniyeyi beğenmedim. Ama nuk marka emzik ve cam biberon vardı. Onalr güzeldi. Ben oğlumda da cam kullandım. Ne olursa olsun plastik olanlara güvenemedim.AYNEN CANIM GÜZEL GÜZEL YIKIYCAZ BIDE BATTANIYE VARMS ONDAN DA ALICAKTI EŞİM O NASI BILMIYORUM AMA
Evet canim ben de hissediyorum hatta usutunc3 falan daha çok hissediyorum. Bebek buyudukce rahim geriliği için ağrı daha ck hissediliyor. Ben normal doğum istediğim için sürekli kontrol altına girecek 30 lu haftalarda sonra ama bu ağrılar böyle sürerse dr pek umutlu da konuşmadı kısmet artık.Günaydın kızlar.
Bir kaç gündür kasık ağrılarım var. Sezeryan yerimde de acı oluyor.
Herhalde bebiş büyüdükçe oralara baskı yapıyor..
Var mı sezeryan yerinde ağrı hisseden ?
OH ne güzel uyu dinlen bugün sabah 6d kalktım. Banyoyu temizlendi cami serdım çamaşır katladım makinaya kirli attım. Suan çok uykum var. İlk çocuk iyice uyü dinlen. Gerçi bu halimi daha çok seviyorum ben ama o zamanlar da iyiymiş haniGünaydın herkese :) bugün de 12:20 de dersim evde yuvarlanıyorum resmen :)
Bavyera da çok güzel bak internetten, indirimde 999 o da. Yakından da gördüm çok hoş duruyor ama cameron gibi tam port bebe olmuyor. Bavyera tek elle kapanıyor cameron kapanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?