2017 Şubat Anneleri

en fazla 2 bin tl veririm ,fazlasına gerek yok bence..
Mamas papas tavsiye ederim urbo 2'lerin hem kasaları çok şık hemde sağlam
Ebebekte 1700₺'ye düşüyordu yanına ana kucağı için adaptörde almalısınız o da 40-50₺ gibi bişeydi sanırım ama ana kucakları en ucuzu 499₺ filan onu da cybex atoon modelini öneririm

Ebebeğe bi bakın sanırım az önce mamas papas donna görmüştüm indirimdeydi :)

geçen gece nefes alamıyorum diye uyandım

ben de şöyle yapacağım yatak odama chicco next2me alacağım anne yanı beşiği, içerki odaya da karyolasını alıp hem içimde kalmasın diye gönlümce süsleyeceğim. misafir geldiğinde de oraya yatırırım. kimsenin yatak odama zırt pırt girmesini istemiyorum. orda yatıp kalkıp emzirmek istiyorum. deneyimli anneler doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama.

Ben yatak odama yatırıcam ama milletin zırt pırt girmesine de müsaade etmem valla bide şu ilk zamanlarda emzirirken millet tepende durur ya , yok emiyo mu yok sütün geliyomu falan, ben emzirme olaylarını da evde biri varsa yatak odamda yapıcam ki kimse olmasın yanımda boş konuşan.. lohusa kafasıyla kimsenin haddini aşmaması için önlemler almaya kararlıyım..

LazKiziEsma Resimlerde var canım. Küçük olan ve büyük olan. Türk sitelerinden kontrol ettim. 3 boy var. Senin seçtiğin model büyük diye anladım ben. 62*28 cm

Prematüre Beden : 1,36kg – 3,00 kg arası
Küçük Beden : 3,00 – 6,00 kg arası
Büyük Beden : 6,00 – 09,75 kg arası

yaa bakim bi benim teşekkür ederim uyarı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…