Hangi marka aldın canım yazmissin sanırım ama bakamadim ben çok sayfa olmuş diye bi daha atarmisinHepsi buradadan aldım
Emzik 22 tldi
Cam biberon 32 tl
Diğer biberon 33 tl yi
Avent hepsi canım. Avent 120 ml cam ve 240 ml plastik mavi olanı aldım. yine Aventin emZiği scf178 modeliHangi marka aldın canım yazmissin sanırım ama bakamadim ben çok sayfa olmuş diye bi daha atarmisin
Cok guzel ya dimi. Gercekten ise yariyorsa alirim. Ama daha arastiramadimYa çok sirinmis buuuu
Tamam canım bende avent lansinoh Dr browns arasında kaldım dusunuyom hangisi diyeAvent hepsi canım. Avent 120 ml cam ve 240 ml plastik mavi olanı aldım. yine Aventin emZiği scf178 modeli
Mor olana bayıldım ama çok pahalı bana bunlarhttp://www.hepsiburada.com/joie-excursion-change-rock-park-yatak-p-AILEEBKP1402BACC?magaza=Ebebek
Park yatakta bunu begendim.
www.mamasandpapas.com/en-gb/armadillo-flip-xt-pushchair-plum/p/225926202
http://www.hepsiburada.com/britax-romer-b-agile-4-bebek-arabasi-chili-pepper-pm-ailebr2000007416
Bebek arabasindada 2 sini. Ama fiyatlari baya iyi.
Ya park yatagi alabilirimde. Araba banada baya fazla gelir. Ilk cocuk olsa almaya calisirim belki ama bu sartlarda biraz zorMor olana bayıldım ama çok pahalı bana bunlar
Benim ilk canım ama bana da fazla alınacak bi dünya şey var daha bi iki bi iki toplamda baya masraf e düğünden cikali bi sene oldu eşim in ailesinden fayda yok bende calismiyorum o yüzden fazla geliyoYa park yatagi alabilirimde. Araba banada baya fazla gelir. Ilk cocuk olsa almaya calisirim belki ama bu sartlarda biraz zor
travel sistemler genelde pahalı zaten. bu marka da pek çoğuna göre pahalı ama baya bi araştırma yaptım ürün hakkında olumsuz pek bişey bulamadım. ben travel düşünmüyorum.Ya park yatagi alabilirimde. Araba banada baya fazla gelir. Ilk cocuk olsa almaya calisirim belki ama bu sartlarda biraz zor
Görümcm Dr Browns kullandı renk değişimi yaptı diyor benim de avent var aklımda ama kullanan yorumu okumadim henüz.Tamam canım bende avent lansinoh Dr browns arasında kaldım dusunuyom hangisi diye
Bende çok kararsızdım avent yada chicco konusunda en kaliteli malzeme avent araştırmalarom sonucu.Tamam canım bende avent lansinoh Dr browns arasında kaldım dusunuyom hangisi diye
Mor u cırt bi mor değil bence olabilir güzel bu da Gülşah in gönderdiği farklı seninki de guzelmistravel sistemler genelde pahalı zaten. bu marka da pek çoğuna göre pahalı ama baya bi araştırma yaptım ürün hakkında olumsuz pek bişey bulamadım. ben travel düşünmüyorum.
http://www.hepsiburada.com/britax-r...c-black-thunder-p-AILEAKLE10126?magaza=Picabo
bu model baya içime sindi gibi.
Loveali ben de moru çok beğendim ama erkek bebek için olur mu tam karar veremedim.
http://www.hepsiburada.com/britax-romer-b-agile-4-bebek-arabasi-cool-berry-p-AILEBBGLDBR2870
Zor işler mis bunlar ya bi marka yaziyosun bi dünya cikiyo geniş ağızlı dar ağızlı yavaş akış normal akış vs vs zor muş vallaBende çok kararsızdım avent yada chicco konusunda en kaliteli malzeme avent araştırmalarom sonucu.
Evet avent i kullanan yorumlara bakmak lazımGörümcm Dr Browns kullandı renk değişimi yaptı diyor benim de avent var aklımda ama kullanan yorumu okumadim henüz.
Mor u cırt bi mor değil bence olabilir güzel bu da Gülşah in gönderdiği farklı seninki de guzelmis
eğer kendi sütünüzü sağıp verecekseniz akış hızı çok olmayanı tercih etmek gerekiyormuş. yoksa bebek hızlı akan biberona alışırsa emmiyormuş. bi arkadaşım öyle bişey söyledi. bazı biberonlarda anne memesine benzer ağızlıklar var.Zor işler mis bunlar ya bi marka yaziyosun bi dünya cikiyo geniş ağızlı dar ağızlı yavaş akış normal akış vs vs zor muş valla
Ben diyorum ya çok pahalı bisey dusunmuyorum benim için önemli olan hafifliği tek elle açılsın kapansın bide cif yönlü olsun bu özellik lerde baktım bugün 300 du o pusetiyle birlikte bakalım artık ne olacakonun gönderdiği travel sistem ondan pahalı zaten. ben bu ürüne başka bir yerde baktım 900 civarı fiyatları. en uygun hepsiburada.com'da. illla travel düşünmüyorsan bence daha uygun. ben ilk aylarda araba kullanmayı düşünmüyorum ana kucağıyla geçiricem il 5-6 ayı. hem oto koltuğu olarak da kullanılıyor ana kucakları.
Yok ben calismiyorum hedefim hep kendim emzirmek inş emer biberon ihtiyaç olursa diye alicam onda da bilemedim hangisi alınmalıeğer kendi sütünüzü sağıp verecekseniz akış hızı çok olmayanı tercih etmek gerekiyormuş. yoksa bebek hızlı akan biberona alışırsa emmiyormuş. bi arkadaşım öyle bişey söyledi. bazı biberonlarda anne memesine benzer ağızlıklar var.
Bu arada senin gonderdigin in siyahi da güzel bence bende siyah beğendim bugün bi taneonun gönderdiği travel sistem ondan pahalı zaten. ben bu ürüne başka bir yerde baktım 900 civarı fiyatları. en uygun hepsiburada.com'da. illla travel düşünmüyorsan bence daha uygun. ben ilk aylarda araba kullanmayı düşünmüyorum ana kucağıyla geçiricem il 5-6 ayı. hem oto koltuğu olarak da kullanılıyor ana kucakları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?