2017 Şubat Anneleri

Ya park yatagi alabilirimde. Araba banada baya fazla gelir. Ilk cocuk olsa almaya calisirim belki ama bu sartlarda biraz zor
Benim ilk canım ama bana da fazla alınacak bi dünya şey var daha bi iki bi iki toplamda baya masraf e düğünden cikali bi sene oldu eşim in ailesinden fayda yok bende calismiyorum o yüzden fazla geliyo

Ya park yatagi alabilirimde. Araba banada baya fazla gelir. Ilk cocuk olsa almaya calisirim belki ama bu sartlarda biraz zor
travel sistemler genelde pahalı zaten. bu marka da pek çoğuna göre pahalı ama baya bi araştırma yaptım ürün hakkında olumsuz pek bişey bulamadım. ben travel düşünmüyorum.
http://www.hepsiburada.com/britax-r...c-black-thunder-p-AILEAKLE10126?magaza=Picabo
bu model baya içime sindi gibi.
Loveali ben de moru çok beğendim ama erkek bebek için olur mu tam karar veremedim.
http://www.hepsiburada.com/britax-romer-b-agile-4-bebek-arabasi-cool-berry-p-AILEBBGLDBR2870

Mor u cırt bi mor değil bence olabilir güzel bu da Gülşah in gönderdiği farklı seninki de guzelmis

Bende çok kararsızdım avent yada chicco konusunda en kaliteli malzeme avent araştırmalarom sonucu.
Zor işler mis bunlar ya bi marka yaziyosun bi dünya cikiyo geniş ağızlı dar ağızlı yavaş akış normal akış vs vs zor muş valla

Mor u cırt bi mor değil bence olabilir güzel bu da Gülşah in gönderdiği farklı seninki de guzelmis

onun gönderdiği travel sistem ondan pahalı zaten. ben bu ürüne başka bir yerde baktım 900 civarı fiyatları. en uygun hepsiburada.com'da. illla travel düşünmüyorsan bence daha uygun. ben ilk aylarda araba kullanmayı düşünmüyorum ana kucağıyla geçiricem il 5-6 ayı. hem oto koltuğu olarak da kullanılıyor ana kucakları.

Zor işler mis bunlar ya bi marka yaziyosun bi dünya cikiyo geniş ağızlı dar ağızlı yavaş akış normal akış vs vs zor muş valla
eğer kendi sütünüzü sağıp verecekseniz akış hızı çok olmayanı tercih etmek gerekiyormuş. yoksa bebek hızlı akan biberona alışırsa emmiyormuş. bi arkadaşım öyle bişey söyledi. bazı biberonlarda anne memesine benzer ağızlıklar var.

Ben diyorum ya çok pahalı bisey dusunmuyorum benim için önemli olan hafifliği tek elle açılsın kapansın bide cif yönlü olsun bu özellik lerde baktım bugün 300 du o pusetiyle birlikte bakalım artık ne olacak

Yok ben calismiyorum hedefim hep kendim emzirmek inş emer biberon ihtiyaç olursa diye alicam onda da bilemedim hangisi alınmalı

Bu arada senin gonderdigin in siyahi da güzel bence bende siyah beğendim bugün bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…