günaydın kızlar bebeğini kundaklamayı düşünenen varmı? bnm kardeşim ısrarla kundaklamaya izin vermedi çok ağlayan bi cocuktu uykuda aniden sıçrayıp ellerini ayaklarını çok oynatırdı ve korkardı . kundağa %100 karşı birisi değilim kalça çıkıklığı riskini ortadan kaldırmak için sadece elleri saran kundaklar var. bebek daha kaliteli uykusunu alıyor sanki kundakta
Ben aynen dediğin gibi kundaklamayı düşünüyorum sadece kollarını, kalça gevseş olcak şekilde.. mahllenin en mutu bebeği kitabında kundağı öneriyorlar .. çünkü 3 ay bebek ellerini kollarını bilinçsiz hareket ettirirmiş ve kendinin olduğunı bilmezmiş
Benim eklediklerimde travel degildi sanki yani yaninda araba koltugu yoktu resimde. Ben travel almicam oto koltugumuz var. Sadece araba olarak kullanicam.
Mamas&papas markasinin moru baya koyu erkek icinde olur bence.
Ama britax romer inki baya pembe gibi kiz icin olur. Renk secenekleri var tabi.
Ben diyorum ya çok pahalı bisey dusunmuyorum benim için önemli olan hafifliği tek elle açılsın kapansın bide cif yönlü olsun bu özellik lerde baktım bugün 300 du o pusetiyle birlikte bakalım artık ne olacak
arabayı iyi araştır derim. eğer uzun süre kullanacaksan kaliteli olsun. hem ikinci çocuk için de kullanırsın. çift yönlü olması benim için çok önemli değil. sağlam, hafif, kolay açılıp kapansın ve bagajda çok yer kaplamasın. bunlar benim için yeterli.
Benim eklediklerimde travel degildi sanki yani yaninda araba koltugu yoktu resimde. Ben travel almicam oto koltugumuz var. Sadece araba olarak kullanicam.
Mamas&papas markasinin moru baya koyu erkek icinde olur bence.
Ama britax romer inki baya pembe gibi kiz icin olur. Renk secenekleri var tabi.
britak olanın en altta açıklamada travel yazıyodu ondan dedim :) ben mamas&papas düşünmüyorum.
benim baktığım model aslında bütçemi biraz aşıyor ama zorlayacağım atık bütçeyi. almışken uzun süre gitsin. ucuz alıp 1.5. 2 yılda pert olacağına kullanabildiği kadar kullansın bebek. tabi tam karar vermedim mağazalarda bulabilirsem inceleyeceğim bakalım.
arabayı iyi araştır derim. eğer uzun süre kullanacaksan kaliteli olsun. hem ikinci çocuk için de kullanırsın. çift yönlü olması benim için çok önemli değil. sağlam, hafif, kolay açılıp kapansın ve bagajda çok yer kaplamasın. bunlar benim için yeterli.
britak olanın en altta açıklamada travel yazıyodu ondan dedim :) ben mamas&papas düşünmüyorum.
benim baktığım model aslında bütçemi biraz aşıyor ama zorlayacağım atık bütçeyi. almışken uzun süre gitsin. ucuz alıp 1.5. 2 yılda pert olacağına kullanabildiği kadar kullansın bebek. tabi tam karar vermedim mağazalarda bulabilirsem inceleyeceğim bakalım.
Himm olabilir pek incelemedim. Sadece resimleri icin etiketledim. Ben henuz dusunmuyorum bebek arabadi zaten yaza dogru belki ama insanin hosuna gidiyor.
aynen alt kısmı gevşek kollarını sıkı sarmak bebeği sakinleştiriyor,anne karnındaymış hissini veriyor hem dediğin gibi rahat uyuyor hemde kendisini güvende hissediyor bebek :) kesinlikle kundak yapacağım hatta tunico.com'dan neko sling alacağım ten tene temasa tam gaz devam anne nefesi kalp rtmi bebeği rahatlatıyor koala gibi gezecez inşallah
Ben de sling almaya karar verdim başta endişe ediyorum kullanamam diye.. bekleyeyim 2 3 aylıkken kanguruya geçerim demiştim ama sonra dediğin gibi ten tene temas süt üretimi için de çon öenmliymiş o yüzden almaya karar verdim.. inşallah kullanmayı da becerebilirim.. ama boba ile neko arasında kararsız kaldım
24+0 olduk tam tamamına sukurler olsun Rabbim e yarıyı geçtik Allah ım hepimize diger kalan kısmı da tamamlamayı zamanında bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inş