2017 Şubat Anneleri

Ben aynen dediğin gibi kundaklamayı düşünüyorum sadece kollarını, kalça gevseş olcak şekilde.. mahllenin en mutu bebeği kitabında kundağı öneriyorlar .. çünkü 3 ay bebek ellerini kollarını bilinçsiz hareket ettirirmiş ve kendinin olduğunı bilmezmiş

Benim eklediklerimde travel degildi sanki yani yaninda araba koltugu yoktu resimde. Ben travel almicam oto koltugumuz var. Sadece araba olarak kullanicam.
Mamas&papas markasinin moru baya koyu erkek icinde olur bence.
Ama britax romer inki baya pembe gibi kiz icin olur. Renk secenekleri var tabi.

arabayı iyi araştır derim. eğer uzun süre kullanacaksan kaliteli olsun. hem ikinci çocuk için de kullanırsın. çift yönlü olması benim için çok önemli değil. sağlam, hafif, kolay açılıp kapansın ve bagajda çok yer kaplamasın. bunlar benim için yeterli.

britak olanın en altta açıklamada travel yazıyodu ondan dedim :) ben mamas&papas düşünmüyorum.
benim baktığım model aslında bütçemi biraz aşıyor ama zorlayacağım atık bütçeyi. almışken uzun süre gitsin. ucuz alıp 1.5. 2 yılda pert olacağına kullanabildiği kadar kullansın bebek. tabi tam karar vermedim mağazalarda bulabilirsem inceleyeceğim bakalım.

Aynen işte bana da bunlar önemli çift yönlü olması avantaj olur ama olmasa da olabilir de diğer özellikler kesinlikle olmalı

Himm olabilir pek incelemedim. Sadece resimleri icin etiketledim. Ben henuz dusunmuyorum bebek arabadi zaten yaza dogru belki ama insanin hosuna gidiyor.

Ben de sling almaya karar verdim başta endişe ediyorum kullanamam diye.. bekleyeyim 2 3 aylıkken kanguruya geçerim demiştim ama sonra dediğin gibi ten tene temas süt üretimi için de çon öenmliymiş o yüzden almaya karar verdim.. inşallah kullanmayı da becerebilirim.. ama boba ile neko arasında kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…