- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Sling niyeyse korkutuyor beni sanki yapamayacağım bebeğe zarar vereceğim gibi geliyor şekil olarak korumasız sankiBen de sling almaya karar verdimbaşta endişe ediyorum kullanamam diye.. bekleyeyim 2 3 aylıkken kanguruya geçerim demiştim ama sonra dediğin gibi ten tene temas süt üretimi için de çon öenmliymiş o yüzden almaya karar verdim.. inşallah kullanmayı da becerebilirim.. ama boba ile neko arasında kararsız kaldım
Ben 12. haftada değişik bişiler yaşadım doktora gittim kaygı bozukluğu dedi sanırım 4 seans gittim kendi kendime de çabaladım böyle ömür geçmez dedim. aştım şükürler olsun. uzman yardımı almanı tavsiye ederimKızlar panik atak falan geçiren varmı aranızda ben atlatamıyorum
Ben de sling ve kanguru cok istiyorum, esimi de ikna ettim. Ama araba sart gibi gorunuyor. Ya durmazsa diye korkuyorum. Ben de henuz karar vermedim neko ya da boba mı olsun ne olsun bilemiyorum. Babywearing Turkiye sayfası var facebookta ordan birseyler ogrenmeye calısıyorum bu sling ve kangurular hakkında. Bebegini uzerinde tasımak isteyen annelere de tavsiye ederim o sayfayı.Ben de sling almaya karar verdimbaşta endişe ediyorum kullanamam diye.. bekleyeyim 2 3 aylıkken kanguruya geçerim demiştim ama sonra dediğin gibi ten tene temas süt üretimi için de çon öenmliymiş o yüzden almaya karar verdim.. inşallah kullanmayı da becerebilirim.. ama boba ile neko arasında kararsız kaldım
bavyera modeli sanırım.hangi mağazadan aldın canımTeşekkür ederiz :) 1547 ye mağazada sordum 900₺ ye bulunca atladım hemen
canım linki acamadimhttp://bambaskabiryolculuk.kadinlarkulubu.com.tr/2014/10/uyku-uyumay-kolaylastrc-ve-kolik.html
Kızlar bu yazı çok hoşuma gitti. Sizinde okumanızı tavsiye ederim. Mahallenin en mutlu bebeği kitabını da okumanızı tavsiye ediyorum.
20+6 idim canımYanı o zaman kaç haftaliktin bana hiç bahsetmedi ya bende anlamadım
Görümcm Dr Browns kullandı renk değişimi yaptı diyor benim de avent var aklımda ama kullanan yorumu okumadim henüz.
Ben hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum ama bıraktım hemen öğrenince ve bir gün içmeden duramayan ben 5 ay bir kere bile sıkıntı yaşamadan geçirdim ne olduysa bu aralar başladı iç sıkıntısı bunaltı panik hali olumsuzluklar...doğum yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım ve sürekli nabzım yüksek ama hamilelerin genelde yüksekmiş sanırım...4 seansta neler yaptınız nasıl yaklaştı doktorunuz hani ne yaptıda size iyi geldi paylaşabilirmisiniz lütfen ?Ben 12. haftada değişik bişiler yaşadım doktora gittim kaygı bozukluğu dedi sanırım 4 seans gittim kendi kendime de çabaladım böyle ömür geçmez dedim. aştım şükürler olsun. uzman yardımı almanı tavsiye ederim
Ben hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum ama bıraktım hemen öğrenince ve bir gün içmeden duramayan ben 5 ay bir kere bile sıkıntı yaşamadan geçirdim ne olduysa bu aralar başladı iç sıkıntısı bunaltı panik hali olumsuzluklar...doğum yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım ve sürekli nabzım yüksek ama hamilelerin genelde yüksekmiş sanırım...4 seansta neler yaptınız nasıl yaklaştı doktorunuz hani ne yaptıda size iyi geldi paylaşabilirmisiniz lütfen ?
canım ben chicco liteway araba aldım ana kucağıni da chicco aldım arabaya monte edilebiliyor. Ana kucağıni evde arabada ve ilk zamanlarda bebek arabasinda kullanicam belli bir zaman sonra bebek arabasını tek kullanırım baston tipi olduğu için hafif. Şikayetler falan varmış ama ben onu tercih ettim umarım sıkıntı yasamamBen diyorum ya çok pahalı bisey dusunmuyorum benim için önemli olan hafifliği tek elle açılsın kapansın bide cif yönlü olsun bu özellik lerde baktım bugün 300 du o pusetiyle birlikte bakalım artık ne olacak
Ben hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum ama bıraktım hemen öğrenince ve bir gün içmeden duramayan ben 5 ay bir kere bile sıkıntı yaşamadan geçirdim ne olduysa bu aralar başladı iç sıkıntısı bunaltı panik hali olumsuzluklar...doğum yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım ve sürekli nabzım yüksek ama hamilelerin genelde yüksekmiş sanırım...4 seansta neler yaptınız nasıl yaklaştı doktorunuz hani ne yaptıda size iyi geldi paylaşabilirmisiniz lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?