2017 Şubat Anneleri

Kizlar herkes nasil yazilanalrin hic birini okuyamadim k bakamyin herkes iyidir ibsaAllah nette sikibti yasiyorum paket yenilenmesi lazim anca o zaman okuyabilirim ayrintili usg yi cektik net bi sekilde kizim olacak insaAllah sonunda netlesti kafami allak bullak etmisti drlar bi kiz bi erkek cok sukur saglikli bi kizimiz olucakmis rabbime sukur ki ayrintiliyida cektordim ve artik icim cok rahat rabbim sag saglim kucaklamayi nasio etisn hepimize olmayanlarada tez vakitte versin insaAllah :)

Sling niyeyse korkutuyor beni sanki yapamayacağım bebeğe zarar vereceğim gibi geliyor şekil olarak korumasız sanki

Kızlar panik atak falan geçiren varmı aranızda ben atlatamıyorum
Ben 12. haftada değişik bişiler yaşadım doktora gittim kaygı bozukluğu dedi sanırım 4 seans gittim kendi kendime de çabaladım böyle ömür geçmez dedim. aştım şükürler olsun. uzman yardımı almanı tavsiye ederim

Günaydın herkese
8 derslik çok yoğun bir gün beni bekliyor, çabuk biter inşallah. Haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum

Gunaydın.. Ben de birkac gun rahatsız oldugum için istirahatliyim. Evde yatmak cok guzelmiş :) Dun sabah da seker yukleme yaptırdım. Sonuclarını bugun alabilirim umarım. Dusundugum kadar zor degilmiş, içemem o sıvıyı demiştim de gitmeden ..
Ben de sling ve kanguru cok istiyorum, esimi de ikna ettim. Ama araba sart gibi gorunuyor. Ya durmazsa diye korkuyorum. Ben de henuz karar vermedim neko ya da boba mı olsun ne olsun bilemiyorum. Babywearing Turkiye sayfası var facebookta ordan birseyler ogrenmeye calısıyorum bu sling ve kangurular hakkında. Bebegini uzerinde tasımak isteyen annelere de tavsiye ederim o sayfayı.

Günaydın kızlar
26 + 0 olduk..
Zaman ne çabuk geçiyor. Şurda doğuma 12-13 haftam kaldı.
Daha 5 haftalık olduğunu öğrendiğim günü hatırlıyorum.
Hazırlıksız olunca çok ağlamıştım ...

2-3 gündür gece yarısı wc için uyanıyorum ve 1-2 saat uykuya dalamıyorum. Uykumu da fazlasıyla almış gibi oluyorum. Sanırım vucut artık doğum sonrası hazırlığa başladı :)

Görümcm Dr Browns kullandı renk değişimi yaptı diyor benim de avent var aklımda ama kullanan yorumu okumadim henüz.

Canım etrafımda 10 arkadaş varsa hepsi de avent kullandı ve çok memnun kaldılar.
Ben de ilk oğlumda dörtlü set almıştım ve 3 sene tepe tepe kullandık...
Dr.browns almıştım ama hiç kullanışlı gelmemişti bana. Bide oğlum emmediği için medela calma almıştım. Onu da 2 ay kullanıp direkt avente geçtik.
Bu defa da avent yenidoğan natural set alacağım.

Ben hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum ama bıraktım hemen öğrenince ve bir gün içmeden duramayan ben 5 ay bir kere bile sıkıntı yaşamadan geçirdim ne olduysa bu aralar başladı iç sıkıntısı bunaltı panik hali olumsuzluklar...doğum yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım ve sürekli nabzım yüksek ama hamilelerin genelde yüksekmiş sanırım...4 seansta neler yaptınız nasıl yaklaştı doktorunuz hani ne yaptıda size iyi geldi paylaşabilirmisiniz lütfen ?

Benim daha önce böyle bir durumum yoktu fakat son haftalarda ciddi korku ve panik halindeyim. İlk çocuğumuz kısmetse ve hayatımızın komple değişecek olması fikri beni korkutuyor. Bu sebeple oturup ağlıyorum. Sonra kızım onu istemediğimizi düşünecek diye tekrar ağlıyorum. Böyle bir kısır döngü içerisindeyim. Kucağına alınca tüm korkular geçer diyorlar . İnşaAllah öyledir.

canım ben chicco liteway araba aldım ana kucağıni da chicco aldım arabaya monte edilebiliyor. Ana kucağıni evde arabada ve ilk zamanlarda bebek arabasinda kullanicam belli bir zaman sonra bebek arabasını tek kullanırım baston tipi olduğu için hafif. Şikayetler falan varmış ama ben onu tercih ettim umarım sıkıntı yasamam

bnmde nabzım devamlı yüksek bnmde ilk zamanlar aşırı endişelerim vardı bebek iyimi acaba ense kalınlığı normali mi 2 li testim normal çıkacak mı bebeğim down sendromlumu acaba diye diye kendimi yedim sabah akşam saçma sapan şeyler okudum. 3 hafta gece uyku uyumadım nefes almakta zorlandım kalp atışlarım aşırı hızlıydı. hergün ağladım annemde kaldım kabus gibiydi. sonra psikolojik olduğunu anlayınca uzman bi psikologa gittim . bana kaygı bozdukluğu teşhisi koydu. muhtemelen aileden gelen bi durum senin annen yada babandada var dedi. gerçekten panik bi aileyiz. hayatında korktuğun şeyleri bana sayar mısın dedi işte şunlar bunlar saydım durdum bunlardan hangisi başına geldi dedi hiçbirisi aklın sana oyun oynuyor vss. araba sürerken kaza yapabilirsin ama ömür boyu araba sürmekten vazgeçmemelisin dedi . kimileri vazgeçiyor .. yürürken düşüp başını çarpıp ölebilirsin peki o zaman yürümüyecek misin? üstüne gitmeyi öğrendim ve çözmem lazımdı birkaç kitap okudum sonra kendi kendime sen iyi olmazsan bebeğine nasıl bakacaksın. SAĞLIKLI BİR ANNE SAĞLIKLI BİR BEBEK demektir. toparlanmam lazımdı. böyle düşündüm hala tabiki panikliğimi attım mı hayır ama zamanla nasıl başedeceğimi yada başetmem gerektiğini öğreneceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…