2017 Şubat Anneleri

bavyera modeli sanırım.hangi mağazadan aldın canım

Evet bavyerayı aldım.dün yemekten sonra bebbelife a gittik cameron 1000₺ ve 400₺ hediye çeki veriyordu
Bavyera 1550 ve 600₺ hediye çeki veriyordu
Park yatak orada 650 idi ve iç yatağıyla birlikte 1700₺ olacaktı bize maliyeti.
Picabo.com.tr de indirim var arabayı 9 taksit 900e aldım
Park yatak da ulucami arkasında 450 tl prego yummy, beğendiğim model ve iç yatak hediyesi. Yani bana 1350ye gelmiş oldu.park yatağı daha almadım ama

iyi gübnlerde,güle güle kullansın inşlh beybii,
bbek arabası büyük handikaptı atlatmışsınız sizde

Benimde o set var aklımda şimdilik. Çok sağol tavsiye içimi rahatlattı

iyi gübnlerde,güle güle kullansın inşlh beybii,
bbek arabası büyük handikaptı atlatmışsınız sizde

Ay evet çok şükür. Bi ona bak bi ötekine kafa kalmıyor. Cumartesi de bi İnegöl'e gidelim diyoruz Bebek odaları için fikrimiz olsun diye

kızlar her sabah hemen hemen aynı saatlerde kalp atışı gibi bişi hissediyorum pıt pıt atıo acaba bu hıçkırık mı ? epeyde sürüyor

Herkese merhaba... Hastaneden geliyoruz şeker yüklemesi için gittim açken kanimi aldı yarın sabah tekrar çağırdı glukoz içip tekrar kan vericem püffff bugün bitseydi keşke bebisim 932 gram olmuş hersey yolundaymis çok şükür kacgundur oturup kalkarken olan agrimi söyledim bi sıkıntı yok dedi hersey normalmiş bebeğin pozisyonundan değilmiş sürekli pozisyon degistirirler dedi ve idrar tahlili istedi enfeksiyondan olabilirmiş zaten hep vardı bende bu enfeksiyon hiç gecmiyo ki

Bir de ulturason ölçümünde bebeğim 26+5 çıktı normalde 26+0 olduk bugün 5 gün ileride mi gidiyo dedim yok falan dedi düzgün cvp vermedi bu devlette ki doktorlar neden hep böyle ya ağizlarından cimbizla laf alamiyosun sonuçlarımı alsam da bi an once kendi doktoruma gitsem ya

kızlar her sabah hemen hemen aynı saatlerde kalp atışı gibi bişi hissediyorum pıt pıt atıo acaba bu hıçkırık mı ? epeyde sürüyor
cnm her sabah bende hissediyorum ama kasığımın oralarda hıçkırık mi yoksa damar mi atiyo bilmiyorum bende merak ediyorum

cnm her sabah bende hissediyorum ama kasığımın oralarda hıçkırık mi yoksa damar mi atiyo bilmiyorum bende merak ediyorum
evet kasıkttan az yukarıda damar atar gibi aynen hıçkırık diye düşünüyorum enteresan bişi doktora soran oldumu acaba diye merak ettim

Fiyatı ne herkese gore farklı oluyo şikayet kısmı ya

Bende bi kaç gundur 2-3 kez kalkiyorum vc için bu ara başladı bu da bide biberon konusunda avent demissin ya bakıp bilink atarmisin. Bana bi avent yaziyom bi dünya seçenek cikiyo geniş ağız dar agiz yavaş akış vs vs

Fiyatı ne herkese gore farklı oluyo şikayet kısmı ya
canım koruda biri yaptırın biri yaptirmayin demez herhalde. ben tekrar nezaman gelicem dediğimde 1 ay sonra şeker yüklemesi için dedi aç karna ve sabah erken gel dedi. canım hepsi burada da 875 araba artı ana Kucağı. ben ayrı ayrı aldım daha hediye çekim vardı 820 ye geldi toplamda

Merhaba güzel hamişler. İlk Zaman'lar çok sık bakıyordum ama epeydir giremedim bu hafta kızım doğmadan tüm evi boya yaptık, yatak odasını büyük odaya taşıdık, abisinin odasını yaptık. Güvenli bağlanma için emzirme döneminde yatak odasında park yatağında yatırırım diye düşünüyorum abisi çok uyumluydu sorun yaşamadık inş yine böyle olur. İkisine oda yapacaktım arada 6 yaş olacak cinsiyet farklılığından onu şuan psıkolojimde gündem haberlerinden dolayı uygun değil erteledim fikri.
Ben size şey sormak istiyorum herkes tetenoz aşısı ve şeker yüklemeye olumlu bakıyor mu yaptıracak mısınız?

merhaba hanımlar şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim. çok şükür paşamızın her şeyi tam. gözünüz aydın çok sağlıklı bir bebeğiniz olacak dedi dr. bacak arasını da maşallah kocaman ekranda babasının gözüne soktu. :) eşimde bende küçük ve kalkık burunluyuz. ikiz kızlarımızda bize benzemişler. oğlan da aynı gibi görünüyor. küçücük bir burnu var. 740 gr olmuş. 3 gün önden gidiyor dedi dr. elhamdülillah... şükürler olsun. içimiz ferahladı. rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

O zaman sen bu aralar gitceksin bana1 ay sonra kontrol dedi o zaman a da 28 haftalık oluyorum ama şeker yüklemesi ile bisey demedi bilemedim valla araba o da pahalı gelir bana bakalım piyasadan bakicam canım sağol

canım merhaba. tetanoz aşısı ve şeker yükleme sormuşsun. bazı annelerde ailede hiç şeker olmamasına rağmen hamilelikte çıkabiliyor. bana sorsan ben yaptırmak istemiyorum ama dr um ısrar ederse yaptıracağım gibi. zaten şekeri her yerden alıyoruz. kararsızım ama risk almak da işime gelmiyor dorğusu.
aşı ya gelince... aşı konusunda daha kararsızım. hatta ben bebekken bile yapılan aşılara karşıyım. çok küçük yaşta çok fazla karma aşı ve mikropla tanıştırılıyor çocuklar. aşıların içinde bir sürü madde var. bir yakınımız kızına otistik teşhisi kondu. ancak daha sonra bunun sindirimsel bir rahatsızlık olduğu, çocuğun civa başta olmak üzere ağır metalleri diğer insanlar gibi vücudundan atamadığı için beyinde sıkıntı yaptığı, bununda otizme sebep olduğu anlaşıldı.
özel bir diyete başladı annesi ama çoook araştırdı. 2 yaşına kadar olan aşıları yaptırmışlardı. son aşısını ise yaptırmadı. çünkü aşının içinde ağır metal grubundan bir madde vardı. az bir miktar bile olsa çocuğun gelişiminde sıkıntı yapıyordu. o aşıdaki az miktarın vücuttan atılması için belki 2 ay fazladan diyet yapması gerekecekti. o nedenle annesi son aşıyı yaptırmayı reddetti.
medyadan çok araştırıyorum. aşı hukuki ve tıbbi bir zorunluluk değildir diyen face boook grupları var. devlet ile aşı konusunda davalık olup kazanan aileler var. yurt dışlarında halen tartışmalı olarak aşı meselesi konuşuluyor. beni de sağlık ocağından arayıp duruyorlar. tetanoz aşısı zamanı geldi diye. doğrusu çok kararsızım. hadi kendime yaptırdım diyelim. bebeğe yaptıracakmıyım, onu da bilmiyorum. bir yanım yaptır ya bir şey olursa diyor, diğer yanım o araştırmalardan sebep okudukça şüphelerim artıyor. istersen sende bir kendin araştır.

O zaman sen bu aralar gitceksin bana1 ay sonra kontrol dedi o zaman a da 28 haftalık oluyorum ama şeker yüklemesi ile bisey demedi bilemedim valla araba o da pahalı gelir bana bakalım piyasadan bakicam canım sağol
8 inde gitcem canım inşallah. araba tek fiyati 400 civarı canım baston tipi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…