- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
bavyera modeli sanırım.hangi mağazadan aldın canım
Evet bavyerayı aldım.dün yemekten sonra bebbelife a gittik cameron 1000₺ ve 400₺ hediye çeki veriyordu
Bavyera 1550 ve 600₺ hediye çeki veriyordu
Park yatak orada 650 idi ve iç yatağıyla birlikte 1700₺ olacaktı bize maliyeti.
Picabo.com.tr de indirim var arabayı 9 taksit 900e aldım
Park yatak da ulucami arkasında 450 tl prego yummy, beğendiğim model ve iç yatak hediyesi. Yani bana 1350ye gelmiş oldu.park yatağı daha almadım ama
Benimde o set var aklımda şimdilik.Canım etrafımda 10 arkadaş varsa hepsi de avent kullandı ve çok memnun kaldılar.
Ben de ilk oğlumda dörtlü set almıştım ve 3 sene tepe tepe kullandık...
Dr.browns almıştım ama hiç kullanışlı gelmemişti bana. Bide oğlum emmediği için medela calma almıştım. Onu da 2 ay kullanıp direkt avente geçtik.
Bu defa da avent yenidoğan natural set alacağım.
iyi gübnlerde,güle güle kullansın inşlh beybii,
bbek arabası büyük handikaptı atlatmışsınız sizde
cnm her sabah bende hissediyorum ama kasığımın oralarda hıçkırık mi yoksa damar mi atiyo bilmiyorum bende merak ediyorumkızlar her sabah hemen hemen aynı saatlerde kalp atışı gibi bişi hissediyorum pıt pıt atıo acaba bu hıçkırık mı ? epeyde sürüyor
evet kasıkttan az yukarıda damar atar gibi aynen hıçkırık diye düşünüyorum enteresan bişi doktora soran oldumu acaba diye merak ettimcnm her sabah bende hissediyorum ama kasığımın oralarda hıçkırık mi yoksa damar mi atiyo bilmiyorum bende merak ediyorum
Bana hiç bisey demedi neden acaba20+6 idim canım
Fiyatı ne herkese gore farklı oluyo şikayet kısmı yacanım ben chicco liteway araba aldım ana kucağıni da chicco aldım arabaya monte edilebiliyor. Ana kucağıni evde arabada ve ilk zamanlarda bebek arabasinda kullanicam belli bir zaman sonra bebek arabasını tek kullanırım baston tipi olduğu için hafif. Şikayetler falan varmış ama ben onu tercih ettim umarım sıkıntı yasamam
Bende bi kaç gundur 2-3 kez kalkiyorum vc için bu ara başladı bu da bide biberon konusunda avent demissin ya bakıp bilink atarmisin. Bana bi avent yaziyom bi dünya seçenek cikiyo geniş ağız dar agiz yavaş akış vs vsGünaydın kızlar
26 + 0 olduk..
Zaman ne çabuk geçiyor. Şurda doğuma 12-13 haftam kaldı.
Daha 5 haftalık olduğunu öğrendiğim günü hatırlıyorum.
Hazırlıksız olunca çok ağlamıştım...
2-3 gündür gece yarısı wc için uyanıyorum ve 1-2 saat uykuya dalamıyorum. Uykumu da fazlasıyla almış gibi oluyorum. Sanırım vucut artık doğum sonrası hazırlığa başladı :)
ben park beşikte bunu alıcam galiba. mağazada da gördüm baya hoşuma gitti.
http://www.hepsiburada.com/sunny-baby-624-siesta-oyun-parki-mavi-p-AILEHUCZ624-MA?magaza=Hepsiburada
canım koruda biri yaptırın biri yaptirmayin demez herhalde. ben tekrar nezaman gelicem dediğimde 1 ay sonra şeker yüklemesi için dedi aç karna ve sabah erken gel dedi. canım hepsi burada da 875 araba artı ana Kucağı. ben ayrı ayrı aldım daha hediye çekim vardı 820 ye geldi toplamdaFiyatı ne herkese gore farklı oluyo şikayet kısmı ya
O zaman sen bu aralar gitceksin bana1 ay sonra kontrol dedi o zaman a da 28 haftalık oluyorum ama şeker yüklemesi ile bisey demedi bilemedim valla araba o da pahalı gelir bana bakalım piyasadan bakicam canım sağolcanım koruda biri yaptırın biri yaptirmayin demez herhalde. ben tekrar nezaman gelicem dediğimde 1 ay sonra şeker yüklemesi için dedi aç karna ve sabah erken gel dedi. canım hepsi burada da 875 araba artı ana Kucağı. ben ayrı ayrı aldım daha hediye çekim vardı 820 ye geldi toplamda
canım merhaba. tetanoz aşısı ve şeker yükleme sormuşsun. bazı annelerde ailede hiç şeker olmamasına rağmen hamilelikte çıkabiliyor. bana sorsan ben yaptırmak istemiyorum ama dr um ısrar ederse yaptıracağım gibi. zaten şekeri her yerden alıyoruz. kararsızım ama risk almak da işime gelmiyor dorğusu.Merhaba güzel hamişler. İlk Zaman'lar çok sık bakıyordum ama epeydir giremedim bu hafta kızım doğmadan tüm evi boya yaptık, yatak odasını büyük odaya taşıdık, abisinin odasını yaptık. Güvenli bağlanma için emzirme döneminde yatak odasında park yatağında yatırırım diye düşünüyorum abisi çok uyumluydu sorun yaşamadık inş yine böyle olur. İkisine oda yapacaktım arada 6 yaş olacak cinsiyet farklılığından onu şuan psıkolojimde gündem haberlerinden dolayı uygun değil erteledim fikri.
Ben size şey sormak istiyorum herkes tetenoz aşısı ve şeker yüklemeye olumlu bakıyor mu yaptıracak mısınız?
8 inde gitcem canım inşallah. araba tek fiyati 400 civarı canım baston tipiO zaman sen bu aralar gitceksin bana1 ay sonra kontrol dedi o zaman a da 28 haftalık oluyorum ama şeker yüklemesi ile bisey demedi bilemedim valla araba o da pahalı gelir bana bakalım piyasadan bakicam canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?