2017 Şubat Anneleri

Ben dün yaptırdım şeker yüklememi. Beni özellikle tembihlemişlerdi aç gelme diye. Şekersiz, balsız, reçelsiz hafif bir kahvaltı yapıp gel dediler. 11.20 de de yaptılar yüklemeyi.

Güle güle kullanın

Çok şirinmiş anne yanı olması da güzel

Geceden aç olmak gerekiyor

Kızlar kimileri aç diyor kimileri tok ne yapacağım bilemedim devlet hastanesi arayıp soramamda

Kızlar şeker yüklemesine giderken kaç saat aç olmak gerekir ben 06.45 te kalkıp işe ordan da 09.30 da hastane de olurum ancak . Şimdi benbu saatler arası bişi yemicmmi acil cevap bekliyorum . Birde suda mı içemem

Kaç gramlık yükleme yapılacak?
50 gr.da hafif bir kahvaltı yapabiliyorsun ama 75 ve 100 gr.da aç gitmen gerekiyor. Doktoruna sor istersen.

Kızlar acil cevap lütfen. Hamsi yedim 2 saat sonra unutup süt içtim. Birşey olur mu?????

Hahah sende birtane onlardan:))bende iki tane,ben aldikca kilo onlarda aliyor valla dun annesigile gittik annesi ye oglum sunu da ye bunu da ye dedi:))hamileleri karistirdi sanirim:))

Arkadaşlar Minikleriniz kaç gr benim 25+0 da 770 grdı öncesinde 2 hafta önden gidiyordu. Şimdi durdu

Hamsi taze miydi? Genelde 3 saat denilir ama var mı bulantı filan?

Balik tazeyse sorun olmaz sanmiyorum 2 3 saat gecmesi gerekiyor diye biliyorum mide bulantin vs var mi ?
Her zaman aldığımız yerden aldık ama. İçeli yarım saat bile olmadı. Eşimde çok kızdı niye dikkat etmiyorsun diye. Bir şikayetim Yok şu an. Off ya durduk yerde Can'ım sıkıldı

Her zaman aldığımız yerden aldık ama. İçeli yarım saat bile olmadı. Eşimde çok kızdı niye dikkat etmiyorsun diye. Bir şikayetim Yok şu an. Off ya durduk yerde Can'ım sıkıldı
Tamam sikma canini bebek etkilenmesin kendini takip et izle bisey olursa ki dr a gidersiniz bazenunutabiliyoruz hamsi yeni cikti guvendiginiz yerse korkma derim

Herkese iyi akşamlar... kızlar sizde de ayakta durunca bel ağrısı oluyor mu? Ayakta biraz is yapacak olsam hemen belim agriyo ve kalcama vuruyo bu ağrı çok uzun sürede kalmiyorum ayakta oysa

Herkese iyi akşamlar... kızlar sizde de ayakta durunca bel ağrısı oluyor mu? Ayakta biraz is yapacak olsam hemen belim agriyo ve kalcama vuruyo bu ağrı çok uzun sürede kalmiyorum ayakta oysa
Benim oluyor maalesef erken mi başladı acaba

Benim de makinam yok maalesef sayafaya baktım şimdi çok hoş şeyler varmış gerçekten de.. ben elle dikebileceğim birşeyler olursa ge vaktim olursa yaparım inşallah.. ama çok zorda kalırsam hazır alıcam mecbur

Hamsinin sezonu şimdi tazedir canım bence birşey olmamıştır ama gözlemle kendini.. biz trabzonda hamsinin üstüne hemen sütlaç yiyoruz taze olunca sıkıntı olmuyo
Bende ayran ictim dün canım 1 saat sonra unuttum bugün dedim eşime birşey olurmu diye :)

benim eşimde benimle birlikte kilo alıyor nedense benden iştahlı bu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…