2017 Şubat Anneleri

Gecmis olsun canim. dikkat et kendine.
KIzina da masaallah:))

Sanirim herkeste kp kv derdi var benim de dün çok sıkıntılı geçti eşimin teyzesine gittik gorumceyle tartismistim konusmuyorum epeydir neyse konusu açıldı ve kv ile hiç sorunum yokken o da kızının ağzıyla beni aramiyo sormuyo ve teyzeye demiş ki bi ali m vardı güvendiğim eşim için öyle kötü oldum ki bunu duyunca sanki ana oğul arasina girmiş gibi hissettim eve gelince bende kendimi mahvettim ağlamaktan bi an kendimden şüphe ettim bende anne olcam erkek anası olcam böyle mi yaptım acaba diye bitirdim kendimi halbuki hiç daha eşim e annene gitme demedim tam tersi bu aksam zorla ben goturdum eşim kendi kırgın çünkü karnimdaki onun torunu ve oğlunu hile arayıp sormuyo bebek nasıl diye eşim bu yüzden kırgın ama işte ne bilim ya kendimize yapıyoruz bence üzme kendini de bebeği de burdakiler biliyo benim neler yasadigimi olan bebeğe ve kendimize oluyo

Fullialein gecmis olsun canım dikkat et enfeksiyon çok zor hamile kalmadan önce baya yasadim sıkıntısı ni

Bence esine bir sey soyleme. meseleyi de uzatma. hamile hassasiyetiyle ters tepecwk bir sey soyleme.

Kp neticede yasli basli adam. duymazliktan gel.

Oylemi yapim oda annesine söylerse onunla konusup neden boyle yapiyo babam derse bu defa ispiyoncu olmayalimmi

Valla ben yıllardır sustum tepeme çıkardım. Söylemeyince de ne oluyor biliyor musun? Böyle olaylar olmaya devam ediyor ve sen bir yerde patlıyorsun. Birikmişini eşin bilmediği için ufacık bir şeyde patladın adın oluyor. Hamilelikte yeterince hassasız. Şimdi müsama gösterilmeyecekse ilerde hiç gösterilmez. Ben içimde tutmanın faydasını görmedim

Çok Geçmiş olsun ya dinlen o halde Biraz sonra gezersin Canım canından bebeğinden kıymetli değil Hiç bir şey
Sağol canım

Ya işte 40 kilo olmayız artık bu Aydan sonra, günde yarım kilo alacak değiliz :)
Bu bir de benim su içen halim. Diğer sıvılar hariç en az 1,5 litre içiyordum. O da havalar soğuyunca azaldı.
Suyu arttırıyorum yarından itibaren mecburen

Gecmis olsun canim. dikkat et kendine.
KIzina da masaallah:))

Sağol canım :)

Fullialein gecmis olsun canım dikkat et enfeksiyon çok zor hamile kalmadan önce baya yasadim sıkıntısı ni

Ya evet çok zor gerçekten
Teşekkürler canım

Geçmiş olsun cnm enfeksiyonla benim de başım dertte benimde kasıklarimda baskı yapiyo antibiyotik kullandım en 2 lt su içiyorum ama yine de gecmiyo inş sen atlatirsin bi an önce

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler. gününüz inşaallah güzel geçer. benim içim sıkılıyor iki gündür. sebepsiz belki. geceleri hep kabuslu yarım yamalak uykularım var. kendimi çok güçsüz ve moralsiz hissediyorum. bakıyorum da genel olarak birçok hamile öyle. herhalde normal diyorum. ama içim çok sıkılıyor.

Günaydın arkadaşlar. Sabah 5 ten beri adet sancısı şeklinde ağrı çekiyorum. Yarım saatte bir geliyor sonra geçti diyerek uykuya dalıyorum ve tekrar... bu saate böyle geldim. Daha önce hafif idrarda enfeksiyon ve kum vardı ilaç kullandım geçti dediler. Enfeksiyon geçiren arkadaşlar sancısı Adet ağrısı gibi mi? yoksa bu başka bir şey kasılma falan mı? Daha önce sezeryanla Doğum yaptım açıkçası kasılma nasıl bilmiyorum ama hiç iyi değilim şuan. Oğlumu okula gönderip hastaneye gideceğim dualarınızı esirgemeyin.

Günaydın güzel anneler. canım ben tecrübeli değilim ama ilk zamanlar yanında olmasi daha uygun sanırım.sürekli uyandıklari için sana da zor olur gidip gelmek. ben de çok kararsizim oda yapmak istiyorum hevesim var ama 2 yaşına kadar yanımda olacak inşallah oda kullanılmaz o yüzden sanırım şimdi park yatak alıp o zaman oda yapayım diyorum

Gunaydin anneler :) geceleri uyuyorum sanki ama sabah kalktigimda hic dinlenmemisim gibi oluyor. Geceleri gordugum kabuslarda cabasi

Gecmis olsun canim.. Insallah kotu birsey yoktur.

günaydın hanımlar... hamilelikte beni en çok zorlayan mide yanması oldu sanırım. gün içinde sakız çiğneyerek geçiştiriyoum ama gece yanmayla uyanınca çare bulamadım.. ayağa kalkınca geçiyor ama uyku bölünüyor.. çalışmıyor olsam neyse Gaviscon şurup aldım ama eşim çok gerekmedikçe içme dedi.. siz neyi nasıl kullanıyosunuz? sabah öğle akşam 2 ölçek diyor.. fazla gibi geldi bana miktarı.. akşamları yatmadan 1 yemek kaşığı içiçem sanırım

Gunaydin,son bir haftadir fena vurdu beni de mide yanmasi,soda ictim dun hafifletti,ama rennie surup yazmisti dr onu iciyorum yanma baslayinca dun mesela ictim bikac saat sonra birdaha ictim duramadim artik iki defa icilebilir daha fazlasini bilmiyorim eczaneye sormak.lazim

Iki yemek kasigi iciyorum bir kerede:)

Valla kp'de çok saçmaymış.
Eline mi yapışır sanki şekeri uzatsa..
Ağızları açılınca "gelin"evin kızı gibi derler ama kendi kızlarına şeker istedi diye böyle trip atarlar mı bilmem...
Benim babam gelinleri kızları varken ,bizim gözümüzden kaçtığında kalkıp kendi çayını bile doldurur ve gık'ı çıkmaz.
İnsanız neticede yahu..
Sen de boşuna kendini bu kadar üzmüşsün valla. Ben olsam çoktaaan eşime söylemiştim !
Ben de insan evladıyım. Kimsenin hizmetçisi olmak için evlenmedim !

Çok geçmiş olsun canım.
İyi olmuş doktora gitmen.

Canım burda herkesin belirtisi aynı olmayabiliyor. Mesela bende de sancı ve baskı hissi vardı yürürken ama normal sanıyordum. Meğerse enfeksiyon kaynaklıymış.
Yoksa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz

Evet kızlar eğer ikinciyi düşünüyorsanız aldıklarınızı dağıtmayın
Ben her şeyini kaldırmıştım. O yüzden şuan çok rahatım.
Sadece yürüteci ikinci el almıştım. Onu ihtiyaç sahibi birine vermiştim. Zamanı gelince tekrar 2.ci el alırım artık

Ohooooo kız bunun için niye harab ediyorsun kendini.
Çok seviyorsa alsın Ali'sini koynuna
Zorla mı aldın sanki evlenirken.
Aliyle iyi olmanın yolu gelinle iyi olmaktan geçerrrrr.
Öğrensinler bunu iyice
Sen de ağlama böyle şeyler için. Senin oğlan bu gidişle tam sulu göz olacak haa

Canım ben de doğum sancısının ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama sanki enfeksiyon belirtisi gibi geldi bana.Mutlaka git doktora.

Günaydın minnoş anneler.. uykular bölük pörçük, ağrılar başladı, ve gereksiz hassasiyetler var hepimizin üzerinde.. bu ara o kadar duygusal hissediyorum ki .. garip olan dışarıya yansıtmayışım.. çok Şen şakrak görünüyorum baksan ama içimdeki endişeler korkular hassasiyet inanılmaz hat safhada.. ne biliyim yaa anlatamadım aslında şu an nasıl olduğumu da.. yazdım işte öylesine.. annelik belki de en çok ruhen zor.. bir daha o gamsız özgür kadın olamicam galiba.. hayat çok garip.. neyse sustum..

Daha sert bir Yatakta yatmayı dene Can'ım ne yazık ki öle bir çaresi yok sanırm bir rahatlıszlıgın yoksa tabi gene de fizik tedavi uzmanına görün ama oda normal diyebilir
Canım günaydın bugün sağlık ocağına kan verdim ve tetanoz iğnesi yaptırdım çok normal dedi. Magnezyum kullanabilirsin dedi. bide ben baya kg almışım galiba 15 kg almışım artık dikkat etmem lazım omurga bile artık kiloyu kaldırmıyor onu anladım

Iki yemek kasigi iciyorum bir kerede:)
Günaydın canım , benim tavisyem gaviscon kullanmamak ne kadar da kana karışmasa direk mideye ama içeriğinde paraben var o yüzden mümkünse. yudum yudum süt iç . bekle , sonra tekrar yanmaya başlayınca yine süt iç . yatakda dik yatmaya çalış, elma çok iyi geliyor bana . Elma Yiyebilirsin, Dene bakalım sonucu bildir. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…