Aventin hangi biberonunu aldın foto atabilir misin canım?
Canim resim atamadim,classic 125ml olandan aldim sanmam bir farki yok sordum satis elemanina fark yok dedi onun yalancisiyim valla suan yeterli bana gore ml falan ilerde zaten arttircaz mlAventin hangisini aldın?
Classic 330 ml modeli uygun fiyatlı, modeller arası çok değişiklik gösterir miki?
Gorümcem Dr Browns kullanmıştı renk değiştirdi ve gaz yapmaz denilen cubuk dabpek ise yaramadı dedi bende avent Yenidoğan pp setini aldım. İnşaallah memnun kalırım. Önce güzelce emsin sütüm olsun gerek kalmasın diye dua ediyorum tabii.Avent diyorum,dr browns kullandim memnun kalmamistim,bu bebise de avent aldim
Aynen icindeki aparat surekli cikiyordu deli etmisti beni ozaman arti gaz icin hicbir faydasini gormemistimGorümcem Dr Browns kullanmıştı renk değiştirdi ve gaz yapmaz denilen cubuk dabpek ise yaramadı dedi bende avent Yenidoğan pp setini aldım. İnşaallah memnun kalırım. Önce güzelce emsin sütüm olsun gerek kalmasın diye dua ediyorum tabii.
Ayyy canım benim sagolasinBence de hamilelik çoook yakışmış maaşallah
Gerçi sen şimdi doğumdan sonra benden önce verirsin aldığın kiloları
Bizim gelin de senin gibi 34-36 beden. Hamileliğinde 25 kilo alıp 3 ay içinde geri 34 bedene düşüyor
Benim gibi şanssızlarda aldıkları bir gıdım kiloyu vermek için yıllarca uğraşıyor
Benimde 10 tane 4 tane yarm kol digerleri uzun:)Toplamda kac citcitli body aldınız 4 uzun kollu 4 yarim kollu oldu benim
Bunu aldım canım. Set olarak almadım şimdilik.. ihtiyaca göre sonra bakarım dedim.. belki ihtiyaç olmaz.
Hayır camim işler yetişmesi yarın sabah gideceğim karnım halen ağrıyor çok hastayım grip oldun sanırım. Yarına inşallah ondan hbr veririm canım.Baharcım nasıl oldun ?
Gittinmi doktora ?
Peki doktorunla bu konu hakkında görüştün mü, yoksa şimdilik kendi kararın mı? Bu konu için bilgi edindiğimizde birbirimizle paylaşırsak çok sevinirim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise olur. Teşekkürler yanıtın için.Ben de düşünüyorum hemde iki sezeryandan sonra 2.5 sene arayla üçüncüyü normal doğurmak için deneyeceğim. Tabiki olmadığı yerde sezeryan nimettir. Orası ayrı ama doğal doğumu deneyimlemeyi çok istiyorum. Bence 16 sene çok uzun bir süre denemeye değer. İnşallah hayırlısıyla yaparız.
Ivo bende avent natural aldim alirken kıza sordun tek delikliydi biberonlar ihtiyaca göre bebek büyüyünce degişceksin dedi satıcıNekadara aldın?
Bi de bunların emzik akışları değişiyo mu?(ne çok şey sordum)
yani yanlışlıkla çok akıtandan almak istemiyorum malum ona alışınca göğüsten emmeye üşeniyomuşya bebek.
Nekadara aldın?
Bi de bunların emzik akışları değişiyo mu?(ne çok şey sordum)
yani yanlışlıkla çok akıtandan almak istemiyorum malum ona alışınca göğüsten emmeye üşeniyomuşya bebek.
Ben iki tane cam aldim aventin plastiginden alıcam 1 tanede büyük olanindan bi arkadasım kullanıyodu bebek biberonu kendi tutmaya başlayınca atti kırdı o yuzden plastik alcam 1 tanedeBende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba
Kaynar su da bekletmek en iyisi,birde biberon temizlemek icin fircalar vardi hala var mi bilmiyorum ama onlarda guzel temizliyorBende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba
Ben de cevap vereyim,6 sene onceydi ilk dogumum erken dogdugu icin acil sezeryan olmustum,6 sene gecti dr sordum normal dogum denemek istiyorum diye,risk dedi senin icin,dedim cok deneyen ve basaran var hastane tecizati aler makina ebe vs gibi etkenler cok onemli acil birsey olursa sezeryana tekrar donmek icin gerekli bunlar dedi,anne ve bebek icin tehlike olabilir dedi her dr gorusu farkli bu konuda diye dusunuyorum,niyetlenmistim bende ok verse denemeye karsr vermistim ama dr onaylamadiPeki doktorunla bu konu hakkında görüştün mü, yoksa şimdilik kendi kararın mı? Bu konu için bilgi edindiğimizde birbirimizle paylaşırsak çok sevinirim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise olur. Teşekkürler yanıtın için.
Duvarı ben de gri istemiştim ama eşim boğar dedi vazgeçtik.. bence gri harika olurdu siz de güle güle kullanın.. sepeti teyzemiz hediye almıştı daha cinsiyet bile belli değildi 5 haftalık hamileydimne demek :) rica ederim ayrı bir keyif alıyorum paylaşırken..
ya yanlış hatırlamıyorsam duvar kağıdındaki çizgiler kalındı ama emin de olamadım ve benim stikerlarda yıldız olacaksen nerden alacaksın var mı sipariş vermeyi düşündüğün bir yer? daha önce insta'da sipariş vermiştim 4 gün oldu gelmedi meğer adresi yanlış yazmışlar cinnet halim henüz geçmedi yine böyle bişey yaşarım diye tırsıyorum ama iki yer daha buldum yine instad
duvarı duo marjinal gri'ye boyadık sanırım ya
askılığı nerden sipariş vereceksin ki ben marangoza yaptıracaksın sandım.
güvenmiyorum marangozlara şöyle yaparız böyle yaparız diyip kafalarına göre anlamsız şeyler yapıyorlar ayrıca çok hoşsun
o kirli sepetini gördüğümde bi vurulmuştum ama pek pahalı
coco'da çok hoş hasır sepetler var hatta hurçlar bilmiyorum hastane çantasına bebek ürünlerini nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsun?
hurç düşünüyorum ben ara sıra onlarıda gözle yeni yeni çok şık ürünler geliyor
ben sadece araç için saniyodum cnm tşk bilgi için portbebe yi bende beğenmiyorumValla oku oku zor bitirdim ne çok yazmışsınız
Sen de çok sabırlıymışşsın canım. Uzak durabiliyorsan uzak durmaya çalış, yoksa insanın sinirleri bozulur sürekli bu tavırlara. Ailelerin yakınında olmak gerçekten zor. Ben hem kendi hem de eşimin ailesine çok yakın değilim. O yüzden de rahatım. Gerçi eşimin babası yaşamıyor, annesinin de bi zararı yok yaşlı zaten. Yine de ben uzak olduğum için çok rahatım.
benim doktor da kilo takibi yapmıyor. Sağlık ocağında yapıyorlar kilo takibini. Ben 9-10 kilo aldım şimdiye kadar. Son 3 haftadır nerdeyse hiç almadım. Diyet gerekmiyor da bebeğe hiç bir faydası olmayan şeker, hamur işi, kızartma, cips, işlenmiş etleri tüketmeyin diyorlar. zaten bunları kesip protein ağırlıklı beslenildiğinde aç kalmıyorsun. süt, yoğurt, yumurta, et, balık, sebze gibi şeyler yarıyor bebeğe.
sadece oto koltuğu olarak kullanılmıyor. bir yere taşımak için de kullanılıyor canım. bi de port bebe denilen şeyler var ama benim çok hoşuma gitmedi.
ben aklıma geldikçe yapıyorum ama düzenli değil. günde ne kadar yapmak gerekiyor, doğumdan ne kadar önce başlamak lazım onu bilmiyorum.
ben bunu aldım canım 600 liraya indirimden. mağazada gördün mü bilmiyorum ama resimde göründüğü kadar küçük değil. bebek yeni doğduğunda bile rahat edebileceği bir araba. yatma yeri geniş. 8 kilo ağırlığında(çok hafif sayılmaz ama zaten 7-8 kilo civarında arabaların çoğu) tek hamlede kapanıyor. tekerlekleri büyük. evde denedim hareket kabiliyeti iyi. fren sistemi mevcut. inşallah memnun kalırım ben de.
http://www.hepsiburada.com/britax-romer-b-agile-bebek-arabasi-rc-black-thunder-p-AILEAKLE10126
ben de bundan almayı düşünüyorum. bi arkadaşım kullanmış bunu önerdi.
benim zaten gecede 2 mutlaka oluyor. 3-4 de akşam suyu ve su içeren şeyleri çok tüketirsem oluyor. son aylarda bebek aşağı inmeye başlayınca daha da artacak sayı.
9-10 kilo aldım ama dışardan çok belli olmuyor. ben biraz bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum. herkes de maşallah sadece göbek çıktı diyor çok hoşuma gidiyor.
güle güle kazasız belasız kullanın. bebek varken araba çok lazım oluyor.heleki kış bebeğinde çok daha gerekli.
hastane çantasında hurç ne için lazım olur acaba bebeğin kıyafetleri kirlenmesin diyemiDuvarı ben de gri istemiştim ama eşim boğar dedi vazgeçtik.. bence gri harika olurdu siz de güle güle kullanın.. sepeti teyzemiz hediye almıştı daha cinsiyet bile belli değildi 5 haftalık hamileydimmadamcocoya da bakacağım kesin hurç güzel fikirmiş hastane çantası için ben de file olur diye düşünmüştüm ama hurç daha şık durur.. askılığı hayalhomepark diye bir sayfa var ordan yaptırmayı düşünüyorum şimdilik bi tek o sayfada gördüm.. stikerları aliexpressten sipariş verdim canım.. fiyatları baya uygun bi bak istersen.. yıldızları da bugün sipariş verdim 150 adedi 6 dolara geldi.. hatta şimdi 5.5 dolara düşmüş Linkini gönderiyorum belki bakarsın uçan balonlu stiker 20 güne gelmişti inşallah bu da hızlı gelir..
http://www.aliexpress.com/item/32347120862/32347120862.html
Sizin odanın resimlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım çünkü zevklerimiz aynı gibi duruyortercihlerimiz benzer olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?