2017 Şubat Anneleri

Aventin hangisini aldın?
Classic 330 ml modeli uygun fiyatlı, modeller arası çok değişiklik gösterir miki?
Canim resim atamadim,classic 125ml olandan aldim sanmam bir farki yok sordum satis elemanina fark yok dedi onun yalancisiyim valla suan yeterli bana gore ml falan ilerde zaten arttircaz ml

Avent diyorum,dr browns kullandim memnun kalmamistim,bu bebise de avent aldim
Gorümcem Dr Browns kullanmıştı renk değiştirdi ve gaz yapmaz denilen cubuk dabpek ise yaramadı dedi bende avent Yenidoğan pp setini aldım. İnşaallah memnun kalırım. Önce güzelce emsin sütüm olsun gerek kalmasın diye dua ediyorum tabii.

Aynen icindeki aparat surekli cikiyordu deli etmisti beni ozaman arti gaz icin hicbir faydasini gormemistim

Ayyy canım benim sagolasin öyle deme ya benim bunyem de kiloya el verisliydi hamilelik öncesi ama iştahsızlık vardı hep bide çabuk alıp çabuk veriyorum doğumdan sonra bakalım kalada bilir böyle benim yengemin biri de oyle ya bide ustune oyle bi yemek yiyişi vardır sanirsin 3 gun yemek vermemissin ona ama 2 doğum sonrası şuan önceki halindend zayıf metebolizmayla alakalı sanırım

Bunu aldım canım. Set olarak almadım şimdilik.. ihtiyaca göre sonra bakarım dedim.. belki ihtiyaç olmaz.

Nekadara aldın?
Bi de bunların emzik akışları değişiyo mu?(ne çok şey sordum )
yani yanlışlıkla çok akıtandan almak istemiyorum malum ona alışınca göğüsten emmeye üşeniyomuşya bebek.

Bende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba

Hamisler biberon demissiniz hepinizden alıntı yapamadım bende lansinoh Dr Brown s ve avent arasindaydim sizden ve çevremden duyduklarıma gore Yengem de Dr Brown s varmış ilk te onu kullanmıştı diğer Yengem e vermişti ikinci olunca yine almış ama hiç kullanmamış bebek almadı biberon u veriyim sana alma boşuna dedi olur dedim ama dünden önceki gün bi iki bisey alırken lansinoh aldım bende Yengem de ki ya gelir ya gelmez diye ama sizler çoğunluk avent almissiniz degissem mi onu yoksa kalsın mi belki de bebeğim emecek ihtiyaç kalmicak ins öyle olur baktım mama takviyesi şart ve lansinoh tan memnun kalmadım o zaman mi avent aliyim fikir aliyim :)

Peki doktorunla bu konu hakkında görüştün mü, yoksa şimdilik kendi kararın mı? Bu konu için bilgi edindiğimizde birbirimizle paylaşırsak çok sevinirim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise olur. Teşekkürler yanıtın için.

Ivo bende avent natural aldim alirken kıza sordun tek delikliydi biberonlar ihtiyaca göre bebek büyüyünce degişceksin dedi satıcı

37 ye almıştım bazı sitelerde 40 ın üstünde. Bu anne memesine en çok benzeyenlerden ucu incecik zaten. Cam olması sağlıklı ama dikkatli kullanmak gerekiyor camı Allah korusun yüzüne falan düşürmemek için. Ama daha hafif olsun dersen pp (polipropilen) olanları var onları da düşünebilirsin. Fiyatı da biraz daha uygun. 30 tl falan.

Bende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba
Ben iki tane cam aldim aventin plastiginden alıcam 1 tanede büyük olanindan bi arkadasım kullanıyodu bebek biberonu kendi tutmaya başlayınca atti kırdı o yuzden plastik alcam 1 tanede

Kaynar su da bekletmek en iyisi,birde biberon temizlemek icin fircalar vardi hala var mi bilmiyorum ama onlarda guzel temizliyor

Ben de cevap vereyim,6 sene onceydi ilk dogumum erken dogdugu icin acil sezeryan olmustum,6 sene gecti dr sordum normal dogum denemek istiyorum diye,risk dedi senin icin,dedim cok deneyen ve basaran var hastane tecizati aler makina ebe vs gibi etkenler cok onemli acil birsey olursa sezeryana tekrar donmek icin gerekli bunlar dedi,anne ve bebek icin tehlike olabilir dedi her dr gorusu farkli bu konuda diye dusunuyorum,niyetlenmistim bende ok verse denemeye karsr vermistim ama dr onaylamadi

evet mantıklı maheen ciim. Bi plastik bi cam iyi olur sanki.
Göğüs pompası aldın mı peki sen canım?
Marka farkeder miki pompada?

Duvarı ben de gri istemiştim ama eşim boğar dedi vazgeçtik.. bence gri harika olurdu siz de güle güle kullanın.. sepeti teyzemiz hediye almıştı daha cinsiyet bile belli değildi 5 haftalık hamileydim madamcocoya da bakacağım kesin hurç güzel fikirmiş hastane çantası için ben de file olur diye düşünmüştüm ama hurç daha şık durur.. askılığı hayalhomepark diye bir sayfa var ordan yaptırmayı düşünüyorum şimdilik bi tek o sayfada gördüm.. stikerları aliexpressten sipariş verdim canım.. fiyatları baya uygun bi bak istersen.. yıldızları da bugün sipariş verdim 150 adedi 6 dolara geldi.. hatta şimdi 5.5 dolara düşmüş Linkini gönderiyorum belki bakarsın uçan balonlu stiker 20 güne gelmişti inşallah bu da hızlı gelir..

http://www.aliexpress.com/item/32347120862/32347120862.html

Sizin odanın resimlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım çünkü zevklerimiz aynı gibi duruyor tercihlerimiz benzer olmuş

ben sadece araç için saniyodum cnm tşk bilgi için portbebe yi bende beğenmiyorum

hastane çantasında hurç ne için lazım olur acaba bebeğin kıyafetleri kirlenmesin diyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…