- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
Bnm doktor bana birakti tercihi. Ailemde de seker hastaligi olan yoktu. Bn kararsiz kaldm sonra yapalim icin rahat etsn madem dedi. Bnm de burda okuduğum arkadaslarin verdigi bilgiler geldi aklima aclik tokluk baksak yetmez mi dedim. Doktor sadece aclik sekerine bakti normal cikinca tamam dedi atlattik seker yuklemesini..Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Ya bu masaj cok etkiliymis ama enfeksiyon riskini arttirdigi icin gittigm gebe okulunda önerilmedi..Eki Görüntüle 1915494 @tereyagli ekmek senin için bi ilki başardım
9. Ay daha makul sanırım ama dediğim gibi bu riskli olabilir önce doktorunla konuşmalısın
Edit:yazı ekledim.
Ben yaptırmadım Onun yerine kandan açlık tokluk şekerine baktırdım normal çıktı Şimdi bir Daha baktiracagimKızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Gözün aydın o zaman darısı başıma canım :)Bnm d
Bnm doktor bana birakti tercihi. Ailemde de seker hastaligi olan yoktu. Bn kararsiz kaldm sonra yapalim icin rahat etsn madem dedi. Bnm de burda okuduğum arkadaslarin verdigi bilgiler geldi aklima aclik tokluk baksak yetmez mi dedim. Doktor sadece aclik sekerine bakti normal cikinca tamam dedi atlattik seker yuklemesini..
Aynen ya normal şekere baksalar ya daha mantıklı gibi sanki şeker yüklemesi yerineBen yaptırmadım Onun yerine kandan açlık tokluk şekerine baktırdım normal çıktı Şimdi bir Daha baktiracagimNe Olur Ne Olmaz riskli diyen doktorlar var o yüzden riske girmeyeyim dedim ben
Bana 75 lik yapildi. Ailemde hic seker gecmisi olmadigi icin bende kararsizdim yaptirmak konusunda ama doktorum gecmiste olmasada seker cikabilir gebelikte dedi ki bende de malesef cikti. Birde yapilan yükleme 3 adet baklavada ki seker kadarmis seker olupta tedbir almamak ilerki yaslarda cocuk icin daha cok risk olusturacagi icin yapilmasi gerekiyormus. Tabi ki tercih meselesi.Ogrendiklerim bunlar canimKızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Evrim geçirmek diye buna diyolar sanırımbirinde belim kopacak gibi digerinde bel im yokk
Kimse yok mu bilenMerhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
Kimse yok mu bilen
Teşekkür ederim canımMalesef bi fikrim yok canım
Allahım korktuklarından kurtarsın.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Üzülme canım inşallah düşük çıkacak şekerinYarın 2. Defa bu sefer 75 lik şeker yüklemesi yapacağım allahım inşallah bu sefer düşük çıkar bu hafta resmen canımın çektiği pek çok şeyi diyetten dolayı yiyemedim
Sağol canım aile de şeker geçmişi olan biri olarak yaptırmak mantıklı sanırımBana 75 lik yapildi. Ailemde hic seker gecmisi olmadigi icin bende kararsizdim yaptirmak konusunda ama doktorum gecmiste olmasada seker cikabilir gebelikte dedi ki bende de malesef cikti. Birde yapilan yükleme 3 adet baklavada ki seker kadarmis seker olupta tedbir almamak ilerki yaslarda cocuk icin daha cok risk olusturacagi icin yapilmasi gerekiyormus. Tabi ki tercih meselesi.Ogrendiklerim bunlar canim
Yanı öyle bisey yapilsa yükleme yerine daha iyiydi ama artık yaptircam bakalım yarınCanım ben yaptırmadım.
3 aylık şekerime baktı dr.
Gerek görmedi yükleme yapmaya.
Evet çok zayıf tim :) kii o resim den daha da zayıf olduğum da olmuştur :) evet 34-36 ydim :) tesekkur ettim tatlım evet göbüşümü bende sevdim o yüzden çok kilo almama aldırmıyorum pek :) beni gören de hep sopa gibi gördüğü için yakistiriyolar şuan :) oklava kıyafet giydirmis gibi geziyodumKız sen ne kaa zayıfmışın öyle yavrum.
34 beden falandın heralde.
Çok şirin olmuş göbeğin :)
Kimse yok mu bilen
Ben de düşünüyorum hemde iki sezeryandan sonra 2.5 sene arayla üçüncüyü normal doğurmak için deneyeceğim. Tabiki olmadığı yerde sezeryan nimettir. Orası ayrı ama doğal doğumu deneyimlemeyi çok istiyorum. Bence 16 sene çok uzun bir süre denemeye değer. İnşallah hayırlısıyla yaparız.Arkadaşlar, sezeryandan sonra normal doğum yapmayı düşünen veya yapan var mı aranızda? Ben 16 sene aradan sonra tekrar hamileyim çok şükür. İlk doğumda oğlum tersti ve dönüş yapmadı ve mecbur sezeryan oldum. Şimdi doktorum ikinci doğumu normal istemek bile bile maceraya atılmak diyor. Eşimde bir sorun olur diye hiç gerek yok diyor. Fakat ailemle ayrı şehirlerdeyiz. Daha öncede yazmıştım babam kalp vs. rahatsız yanıma gelmeme ihtimalleri var. Doğal olarak hemen ayağa kalkıp kızıma kendim bakmayı istiyorum ve ailem gelmezse öyle olmak zorunda kalacağım çünkü bana yardımcı olun diyebileceğim kimsem yok. Şuan kızımın başı altta değişmezse normal Doğum yolunda sanırım. Siz veya etrafınızda bu şekilde sorunsuz veya sorunlu Doğum varsa bilgilenmek isterim.
Ben de düşünüyorum hemde iki sezeryandan sonra 2.5 sene arayla üçüncüyü normal doğurmak için deneyeceğim. Tabiki olmadığı yerde sezeryan nimettir. Orası ayrı ama doğal doğumu deneyimlemeyi çok istiyorum. Bence 16 sene çok uzun bir süre denemeye değer. İnşallah hayırlısıyla yaparız.
Evet çok zayıf tim :) kii o resim den daha da zayıf olduğum da olmuştur :) evet 34-36 ydim :) tesekkur ettim tatlım evet göbüşümü bende sevdim o yüzden çok kilo almama aldırmıyorum pek :) beni gören de hep sopa gibi gördüğü için yakistiriyolar şuan :) oklava kıyafet giydirmis gibi geziyodumşimdi yakışıyor giydiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?