2017 Şubat Anneleri

Bnm d
Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Bnm doktor bana birakti tercihi. Ailemde de seker hastaligi olan yoktu. Bn kararsiz kaldm sonra yapalim icin rahat etsn madem dedi. Bnm de burda okuduğum arkadaslarin verdigi bilgiler geldi aklima aclik tokluk baksak yetmez mi dedim. Doktor sadece aclik sekerine bakti normal cikinca tamam dedi atlattik seker yuklemesini..

Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Ben yaptırmadım Onun yerine kandan açlık tokluk şekerine baktırdım normal çıktı Şimdi bir Daha baktiracagim Ne Olur Ne Olmaz riskli diyen doktorlar var o yüzden riske girmeyeyim dedim ben

Gözün aydın o zaman darısı başıma canım :)

Ben yaptırmadım Onun yerine kandan açlık tokluk şekerine baktırdım normal çıktı Şimdi bir Daha baktiracagim Ne Olur Ne Olmaz riskli diyen doktorlar var o yüzden riske girmeyeyim dedim ben
Aynen ya normal şekere baksalar ya daha mantıklı gibi sanki şeker yüklemesi yerine

Bana 75 lik yapildi. Ailemde hic seker gecmisi olmadigi icin bende kararsizdim yaptirmak konusunda ama doktorum gecmiste olmasada seker cikabilir gebelikte dedi ki bende de malesef cikti. Birde yapilan yükleme 3 adet baklavada ki seker kadarmis seker olupta tedbir almamak ilerki yaslarda cocuk icin daha cok risk olusturacagi icin yapilmasi gerekiyormus. Tabi ki tercih meselesi.Ogrendiklerim bunlar canim

Canım ben yaptırmadım.
3 aylık şekerime baktı dr.
Gerek görmedi yükleme yapmaya.

Sağol canım aile de şeker geçmişi olan biri olarak yaptırmak mantıklı sanırım

Kız sen ne kaa zayıfmışın öyle yavrum.
34 beden falandın heralde.
Çok şirin olmuş göbeğin :)
Evet çok zayıf tim :) kii o resim den daha da zayıf olduğum da olmuştur :) evet 34-36 ydim :) tesekkur ettim tatlım evet göbüşümü bende sevdim o yüzden çok kilo almama aldırmıyorum pek :) beni gören de hep sopa gibi gördüğü için yakistiriyolar şuan :) oklava kıyafet giydirmis gibi geziyodum şimdi yakışıyor giydiğim

Ben de düşünüyorum hemde iki sezeryandan sonra 2.5 sene arayla üçüncüyü normal doğurmak için deneyeceğim. Tabiki olmadığı yerde sezeryan nimettir. Orası ayrı ama doğal doğumu deneyimlemeyi çok istiyorum. Bence 16 sene çok uzun bir süre denemeye değer. İnşallah hayırlısıyla yaparız.

Baharcım nasıl oldun ?
Gittinmi doktora ?

Bence de hamilelik çoook yakışmış maaşallah
Gerçi sen şimdi doğumdan sonra benden önce verirsin aldığın kiloları
Bizim gelin de senin gibi 34-36 beden. Hamileliğinde 25 kilo alıp 3 ay içinde geri 34 bedene düşüyor
Benim gibi şanssızlarda aldıkları bir gıdım kiloyu vermek için yıllarca uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…