- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Canım kaç çıktı tahlilin
Bende de çok oluyo işi gücü bırakıp onu izliyorumBenim kiz hiç durmuyor hanımlar ya sürekli karnımı tekmeliyor ittiriyor agir ceza mahkemesinde duruşmada güldüm istemeden
Peki daha almayı düşünüyo musun? Bana sanki az gibi geldi sayısı.. ben 3 adet yenidoğan uzun kollu, 6 adet yenidoğan kısa kollu aldım.. ilk doğduğu gün içine uzun kollu çıtçıtlı üzerine tulum giydiririm diye düşündüm.. 5 adet kısa kollu 0-3 ay aldım bi 5 adet daha almayı düşünüyorum.. 4 adet de uzun kollu 0-3 ay aldım kısa kolluların üzerine eşofman altlarının üzerine giydiririm diye.. ama bana az geliyo yine de sayıları.. arkadaşımdan gördüğüm kadarı ile çok değiştiriyor kıyafetini ve en çok da çıtçıtlı kullanılıyo..Toplamda kac citcitli body aldınız 4 uzun kollu 4 yarim kollu oldu benim
Aynı durumdayız sanırım. Benim doktorumda riskten bahsetti. Açıkçası 16 seneden sonra doktorun ok vermesini bekliyordum ama içime korku saldı. Yine de araştırmak ve imkanı varsa normal doğumu yaşamak istiyorum. Teşekkürler cevabın için, umarım hayırlısı ile hayırlısı ne ise onunla karşılaşırız.Ben de cevap vereyim,6 sene onceydi ilk dogumum erken dogdugu icin acil sezeryan olmustum,6 sene gecti dr sordum normal dogum denemek istiyorum diye,risk dedi senin icin,dedim cok deneyen ve basaran var hastane tecizati aler makina ebe vs gibi etkenler cok onemli acil birsey olursa sezeryana tekrar donmek icin gerekli bunlar dedi,anne ve bebek icin tehlike olabilir dedi her dr gorusu farkli bu konuda diye dusunuyorum,niyetlenmistim bende ok verse denemeye karsr vermistim ama dr onaylamadi
Tecrübeli anneler ya da tecrübelilerden fikir alan dostlar,
Göğüs pompasında orta kalite bişey işi görmez mi?
Mesela wee ya da bebedor, şunun gibi:Eki Görüntüle 1915642
Battaniye de çok kullanılıyomuş canım.. bana tavsiyeleri bol çıtçıtlı ve battaniye almam yönünde oldu hep.. benim kurutucum var yine de sayıyı az tutmak istemiyorum.. tabi abartmamak da gerekir.. gerçi acil ihtiyaç olsa çıkıp alınada bilir.. biz çıkamasak bile birilerinden isteyebileceğimiz şeyler bunlar..Bende öyle dedim ama yeter diyorlar anlamadım bende çünkü kış günü kurumaz küçükken cok kirlenir ben alayim biraz daha annem gitmiş 4 battaniye almış napacaksam :) bunu az almış
Insallah hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz,ozel olmazsa.birsey sorabilirmiyim,16 sene gecmesinin bir sebebi varmiydi,cevap vermezsen anlayisla karsilarim uzun bir sure oyuzden sordumAynı durumdayız sanırım. Benim doktorumda riskten bahsetti. Açıkçası 16 seneden sonra doktorun ok vermesini bekliyordum ama içime korku saldı. Yine de araştırmak ve imkanı varsa normal doğumu yaşamak istiyorum. Teşekkürler cevabın için, umarım hayırlısı ile hayırlısı ne ise onunla karşılaşırız.
Ben hiç kadife almadım yaa.. kıtyafet alışverişini 2 ay önce yaptığım için kadife polar onlara denk gelemedim.. ama kış için çok kullanışlı olur bence..Kizlar bide kac tane kadife takım düşünüyorsunuz ben biraz gezdim 3-4 tane almış annem şimdilik bende alayım diyorum citcitli üstüne pijama yada alt üst gibi almış kadifeleri
32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftada zorunlu izne çıkmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa. 37. Hafta şubat başı oluyor benim inşaallah. İkinci dönem son haftalar için rapor ayarlamaya çalışırım diye düşünüyorum şimdilik.Ya kızlar öğretmen olup da izin olayını düşünenler Nasıl yapacak bir fikir verin kafam çok karışık o konuda benim Ocak başında mecburi izne çıkmam gerek o zamandan sonra dört ay desek haziran başına bitiyor ondan sonra Ne yapacağım
Nacizane fikrim cok yoruyor anneyi bu turler,manuel degilde elektrikli olsa daha iyi diye dusunuyorum ama suan istersen al birtane denemis olursun,gerekli olursa ki calisiyorsun ilerde elektrikli daha iyi isini gorecektir depolamak icindedi: ↑
Mesela wee ya da bebedor, şunun gibi:
Gögüs pompasi almadim almaktada kararsızım cnm yaevet mantıklımaheen ciim. Bi plastik bi cam iyi olur sanki.
Göğüs pompası aldın mı peki sen canım?
Marka farkeder miki pompada?
Ben de set almayı düşünmüyorum.. inşallah sütümüz olur da biberona hiç gerek kalmazBunu aldım canım. Set olarak almadım şimdilik.. ihtiyaca göre sonra bakarım dedim.. belki ihtiyaç olmaz.
Ben de set almayı düşünmüyorum.. inşallah sütümüz olur da biberona hiç gerek kalmazher ihtimale karşı 1 tane almayı düşünüyorum..
Ne sormustun canim ben gormedimBana da kimse cvp vermemiş
Kıyafetleri ayırmak için canım.. genelde annenin ve bebeğin kıyafetlerini aynı bavula koyuyolar ama bebeğin kıyafetlerine kolay ulaşmak için onları ayrı paketliyolar.. hurç olabilir, bogça tarzı olabilir, file olabilir.. bir de üzerine not almak kazım içinde ne var falan diye ki sen iyi olamazsan bile birileri bakınca kolay anlasın..hastane çantasında hurç ne için lazım olur acaba bebeğin kıyafetleri kirlenmesin diyemi
Toplamda kac citcitli body aldınız 4 uzun kollu 4 yarim kollu oldu benim
Kızlar emzik ve biberonda avent mi dr. brown's mı???????
Kizlar bide kac tane kadife takım düşünüyorsunuz ben biraz gezdim 3-4 tane almış annem şimdilik bende alayım diyorum citcitli üstüne pijama yada alt üst gibi almış kadifeleri
Kızlar kilo alımınız nasıl ? Benim 29 hafta 11 kg.çokmu bilemedim Görenler 11 kg nerene aldın diye soruyor ama tartı affetmez Bir tatlı bir şeker isteği sormayın gitsin.önceden aklıma gelmezdi.benim kız habire tatlı istiyor.
Nekadara aldın?
Bi de bunların emzik akışları değişiyo mu?(ne çok şey sordum)
yani yanlışlıkla çok akıtandan almak istemiyorum malum ona alışınca göğüsten emmeye üşeniyomuşya bebek.
Bende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba
Hamisler biberon demissiniz hepinizden alıntı yapamadım bende lansinoh Dr Brown s ve avent arasindaydim sizden ve çevremden duyduklarıma gore Yengem de Dr Brown s varmış ilk te onu kullanmıştı diğer Yengem e vermişti ikinci olunca yine almış ama hiç kullanmamış bebek almadı biberon u veriyim sana alma boşuna dedi olur dedim ama dünden önceki gün bi iki bisey alırken lansinoh aldım bende Yengem de ki ya gelir ya gelmez diye ama sizler çoğunluk avent almissiniz degissem mi onu yoksa kalsın mi belki de bebeğim emecek ihtiyaç kalmicak ins öyle olur baktım mama takviyesi şart ve lansinoh tan memnun kalmadım o zaman mi avent aliyim fikir aliyim :)
dedi: ↑
Mesela wee ya da bebedor, şunun gibi:
İşte ben Tam kapatamıyorum dönemi sıkıntı Ne yapsam karar veremedim bir türlü32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftada zorunlu izne çıkmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa. 37. Hafta şubat başı oluyor benim inşaallah. İkinci dönem son haftalar için rapor ayarlamaya çalışırım diye düşünüyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?