2017 Şubat Anneleri

dedi:
Tecrübeli anneler ya da tecrübelilerden fikir alan dostlar,
Göğüs pompasında orta kalite bişey işi görmez mi?
Mesela wee ya da bebedor, şunun gibi:

Eklentiler

• 20161122_222617.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 57
Toplamda kac citcitli body aldınız 4 uzun kollu 4 yarim kollu oldu benim
Peki daha almayı düşünüyo musun? Bana sanki az gibi geldi sayısı.. ben 3 adet yenidoğan uzun kollu, 6 adet yenidoğan kısa kollu aldım.. ilk doğduğu gün içine uzun kollu çıtçıtlı üzerine tulum giydiririm diye düşündüm.. 5 adet kısa kollu 0-3 ay aldım bi 5 adet daha almayı düşünüyorum.. 4 adet de uzun kollu 0-3 ay aldım kısa kolluların üzerine eşofman altlarının üzerine giydiririm diye.. ama bana az geliyo yine de sayıları.. arkadaşımdan gördüğüm kadarı ile çok değiştiriyor kıyafetini ve en çok da çıtçıtlı kullanılıyo..

Aynı durumdayız sanırım. Benim doktorumda riskten bahsetti. Açıkçası 16 seneden sonra doktorun ok vermesini bekliyordum ama içime korku saldı. Yine de araştırmak ve imkanı varsa normal doğumu yaşamak istiyorum. Teşekkürler cevabın için, umarım hayırlısı ile hayırlısı ne ise onunla karşılaşırız.

Ya kızlar öğretmen olup da izin olayını düşünenler Nasıl yapacak bir fikir verin kafam çok karışık o konuda benim Ocak başında mecburi izne çıkmam gerek o zamandan sonra dört ay desek haziran başına bitiyor ondan sonra Ne yapacağım

Bende öyle dedim ama yeter diyorlar anlamadım bende çünkü kış günü kurumaz küçükken cok kirlenir ben alayim biraz daha annem gitmiş 4 battaniye almış napacaksam :) bunu az almış
Battaniye de çok kullanılıyomuş canım.. bana tavsiyeleri bol çıtçıtlı ve battaniye almam yönünde oldu hep.. benim kurutucum var yine de sayıyı az tutmak istemiyorum.. tabi abartmamak da gerekir.. gerçi acil ihtiyaç olsa çıkıp alınada bilir.. biz çıkamasak bile birilerinden isteyebileceğimiz şeyler bunlar..

Insallah hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz,ozel olmazsa.birsey sorabilirmiyim,16 sene gecmesinin bir sebebi varmiydi,cevap vermezsen anlayisla karsilarim uzun bir sure oyuzden sordum

Kizlar bide kac tane kadife takım düşünüyorsunuz ben biraz gezdim 3-4 tane almış annem şimdilik bende alayım diyorum citcitli üstüne pijama yada alt üst gibi almış kadifeleri
Ben hiç kadife almadım yaa.. kıtyafet alışverişini 2 ay önce yaptığım için kadife polar onlara denk gelemedim.. ama kış için çok kullanışlı olur bence..

32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftada zorunlu izne çıkmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa. 37. Hafta şubat başı oluyor benim inşaallah. İkinci dönem son haftalar için rapor ayarlamaya çalışırım diye düşünüyorum şimdilik.

dedi:
Nacizane fikrim cok yoruyor anneyi bu turler,manuel degilde elektrikli olsa daha iyi diye dusunuyorum ama suan istersen al birtane denemis olursun,gerekli olursa ki calisiyorsun ilerde elektrikli daha iyi isini gorecektir depolamak icin

hastane çantasında hurç ne için lazım olur acaba bebeğin kıyafetleri kirlenmesin diyemi
Kıyafetleri ayırmak için canım.. genelde annenin ve bebeğin kıyafetlerini aynı bavula koyuyolar ama bebeğin kıyafetlerine kolay ulaşmak için onları ayrı paketliyolar.. hurç olabilir, bogça tarzı olabilir, file olabilir.. bir de üzerine not almak kazım içinde ne var falan diye ki sen iyi olamazsan bile birileri bakınca kolay anlasın.. yani en azından ben öyle biliyorum..

Toplamda kac citcitli body aldınız 4 uzun kollu 4 yarim kollu oldu benim

Ben ilk oğlumda 15-16 tane almışım canım.
Sen istersen 3-4 tane daha al yeter sanırım.

Kızlar emzik ve biberonda avent mi dr. brown's mı???????

Dr.browns almıştım ama beğenmeyince avente geçmiştiö ve memnun kalmıştım.

Kizlar bide kac tane kadife takım düşünüyorsunuz ben biraz gezdim 3-4 tane almış annem şimdilik bende alayım diyorum citcitli üstüne pijama yada alt üst gibi almış kadifeleri

Bizim dolapta alt üst 15 takım filan var tulumlar hariç.
O zamanlar ihtiyaç olmuş almışım diyorum.
Yani en azından bi 10 takım gerekli galiba..

Canım sağlıklı beslenmeye çalış yeter.
Zamanı gelince verirsin inşl.
Ben fazla kilolu olduğum için 4 kg aldım şimdilik...

Emzik akışı bebek büyüdükçe değişiyor cankm. İlk biberonlar genelde tek delikli oluyor ve yetiyor.

Bende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba

Ben önce deterjanlı su ile içini fırçalardım.Aventin kendi fırçası var.
Sonra kaynamış su da biraz bekletir ters çevirirdim...

Canım hiç boşa masrafa girme.
Dediğin gibi emen bir bebek olursa(ki inşl olur) hiç ihtiyaç olmaz nerdeyse..
Yok mama bebesi olursa benim oğlan gibi ,o zaman da memnun kalmazsan gider alırsın nasıl olsa

dedi:

Canım bu pompalar başlarda işe yarar mı yaramazmı hiç bilinmiyor yaaa.
Ben lansinoh manuel almıştım.
İlk günler 1 damla bile süt çıkaramadım onunla. Sonra medela mini elektrikli aldım. O da 1-2 kaşık filan çıkarıyordu.
2-3 haftalıkken ise süt artmayınca hastane tipine geçmiştim ve ancak onunla yarım bardak sağabiliyordum...
Ama sütü bol olan annelere bu gösterdiğin pompalar yeterli geliyor tabi ki..

İşte ben Tam kapatamıyorum dönemi sıkıntı Ne yapsam karar veremedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…