2017 Şubat Anneleri

Toplamda kac citcitli body aldınız 4 uzun kollu 4 yarim kollu oldu benim

32+0 alınıyor rapor

Kıyafet hediye çok fazla geliyo.
Onu düşünerek çok almadım ben canım.
Ama tabi son ay belki dayanamam alırım :)

Kıyafet geliyor ama bizim buralarda genelde daha dış kıyafet gelir.. yani tulum falan ya da ileriki aylar için pantolonuydu eteğiydi üstüydü falan.. çıtçıtlı bady geleceğini düşünüyorsan yeter tabi. Ama ben garantiye aldım. Kışın yıka kurut zor olur. Günde 4-5 kez bile değiştiği oluyor bazen..

Kizlar bide kac tane kadife takım düşünüyorsunuz ben biraz gezdim 3-4 tane almış annem şimdilik bende alayım diyorum citcitli üstüne pijama yada alt üst gibi almış kadifeleri

Yok canım kesinlikle yapılmadı. Ay panikmi olmalıyım. Kötü birşeymi. Kaçırdım mı zamanını. Daha önce oğlumda da istenmemişti eminim. Kürtajım var onda da istenmemişti ondanda eminim. Ctesi iğne için gidicem. Hatta kendiside kendi sistemine not düştü unutmayalım iğneyi diye. Kesinlikle sorucam bunu. İnşallah geç kalmamışımdır. Ya birde pozitif çıkarsa ne olacak. Nasıl bir önlem alınıyor. Ay ben bir araştırayım panik oldum bile.

Kızlar kilo alımınız nasıl ? Benim 29 hafta 11 kg.çokmu bilemedim Görenler 11 kg nerene aldın diye soruyor ama tartı affetmez Bir tatlı bir şeker isteği sormayın gitsin.önceden aklıma gelmezdi.benim kız habire tatlı istiyor.

Ay yok panik olma.. daha erken yapılmamışsa yapılma zamanı zaten 28. Hafta. Tam zamanındasın yani.. kürtaj da yapılmaması normal iğne gerekli onu da olmuşsun. Zaten kürtajda olduğun iğne de bir sonraki gebeliği korumak içindi. Yani o da bu bebişin içindi.. pozitif çıkarsa da bunun önlemleri var merak etme. Ama mutlaka bu testi iste derim.. önlem amaçlı.. Ama gereksiz panik olma lütfen..

Aventin hangi biberonunu aldın foto atabilir misin canım?

Canim 4-16 kg arası değişiyor bizim kızların kilolar bir iki gün önce konuştuk benim kız da aynı sürekli tatlı pasta tarzı istiyor dombilik diye dalga geçiyor eşim aldığımın çoğu da göbekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…