2017 Şubat Anneleri

Can
Canim baktim ama pek bulamadim konuyla ilgili bisey oyuzden yazayim belki fikriniz olur dedim

Ben daha emzik almadim aventin set halinde biberonu almıştım emzik var bi tane içinde aklıma da gelmemisti yüzden tutmazsa diye yedek almak ben en iyisi liste yapayım böyle olmayacak galiba.

maheen bence de lahana gibi sarıp sarmalamaya gerek yok ilk bebeğim ama benim fikrim çocuğu çok sıcağa alıştırmak ta iyi değil kendimiz nasilsak bebeği bi kat fazla giydirmek yeterli gelir gibi geliyo bana tabi tecrübeli anneler ne der buna bilmiyorum ama arkadaş ta kış in doğum yaptı mart ta ve çocuğu öyle bi giydiriyor ki gormelisin yazın 6-7 aylikti hala ustunde iki kat kıyafet vardı hiç kısa kollu gormedim o bebeği o sıcaklarda bütün camlar kapalı olurdu bize gelsin yine öyle kapattirirdi her yeri ve ter içinde kalıyordu şuan da evi o kadar sıcak ki dusun daha tam kış gelmedi bile ve abartmiyorum üstünde 3 kat kıyafet artı yelek var ve şuan surekli hasta oluyo çünkü o kadar sıcağa alıştıgi için odadan odaya gecerken bile soğuğu kapıyo galiba o yüzden çok kat kat gerek yok gibi

Benim arkadaş ta lansinoh kullaniyo ne bilim aldım bende öyle değişme şansım olur heralde neyse bakiyim bi :)

Ben daha emzik almadim aventin set halinde biberonu almıştım emzik var bi tane içinde aklıma da gelmemisti yüzden tutmazsa diye yedek almak ben en iyisi liste yapayım böyle olmayacak galiba.
Emzik tutmasini cok istiyorm ben bebegin cok hoşuma gidiyo:)bi kac tane daha alcam tutsun yeterki.ama aventi en kolay tutuyomus diye duydum ama almayan bebekte almiyo inatla

Kıyafet konusunı ben de çok düşünüyorum canım.. bana da arakdaşlarım çok kalın giydirme gem erkek bebekleri sıcağı sevmez hem de kışın evler sıcak oluyo.. doğalgaz sabit ısıda yanıyo.. ben eve geldiğimiz zamandan itibaren altına kısa kollu çıtçıtlı üzerine ayaklı tulum giydirmeyi düşünüyorum.. ya da içine kısa kollu çıtçıtlı üzerine uzun kollu badi altına eşofman altı ve kısa çorap.. tabi bunları hiç bir tecrübeye dayanmadan söylüyorum.. tecrübeli anneler daha güzel yardımcı olacaktır.. özellikle kış anneleri..

Gec kaldim desene

Ayni fikirdeyim canm senle alişmasin o kadarda çabuk hastalanir hemde me gerek var ev sıcaksa

Bana görede yeterli bu kadar ama şu iç zıbinlar var ince ondanda giydirmek

gerekiyomus 40 gün giydiriyolarmiş ama tecrübeli annelerden daha iyi

bilgi alabiliriz

bilgi alabiliriz
40 gun degil canim ya zaten tulbent gibi ince bisey,gobegi dusene kadar giydirilir sonra kullanilmasi cok gerekli birsey degil,iki tane olsa yeter bence,zibin uzerine tulum,uzerinede yelek yeterli,zaten ilk etapta battaniye yada muslin tarzi ince seylere sarip alinir kucaga kucuk oldugu icin tutmasi daha kolay oluyor bebegi,oda gecislerinde yatagindan kalkarken yelek tarzi bisey olursa zaten yeterli usumez evlerimi sicak

Can

Canim baktim ama pek bulamadim konuyla ilgili bisey oyuzden yazayim belki fikriniz olur dedim
Ben seni etiketleyeyim istersen bak rubelkayla ilgili konular açılmis canm daha iyi yardmci olur diye yönlendiriyorm bakarsın

bilgi alabiliriz
Sen bunu mu diyosun canım? bu zıbınları bebeğin göbeği düşene kadar kullanan da varmış hiç kullanmayanda.. bana 40 gün fazla gibi geldi.. Bundan ben 4 tane aldım ama kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum.. hastane çantasına koyarım hastanede ebeler hemşireler gerek duyara giydirir.. ama tam cevabı ben de bilmiyorum takipte kalayım bakalım tecrübeli anneler ne diycekler

Eklentiler

• IMG_3474.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 61
Ewet bunu diyorm bende 1 tane var bundan gelen cvplara göre aliymmi almymmı bakaym bende takipteyim

O iç zıbinin amacinida zaten anlamıs degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…