- 22 Kasım 2016
- 38
- 31
- 8
- 34
Canim baktim ama pek bulamadim konuyla ilgili bisey oyuzden yazayim belki fikriniz olur dedimCanim forumda gebelik konusunda bununla ilgili sorn yaşayanların konularına bak daha yardimci olur sana ben okumuştum baska testlerden filan bahsediyolar bebegini doguranlarda vardi orasi bu konu icin daha yararli olur
Gecmis olsun bu arada
Ben daha emzik almadim aventin set halinde biberonu almıştım emzik var bi tane içinde aklıma da gelmemisti yüzden tutmazsa diye yedek almakLansinoh kullanan bi arkadasim vardi memnunum demisti ama degisme sansin varsa avent bencede:)
dr browns konusunda hiç almayi düşünmedim içindeki o pipetten pek hoşlanmadim ben yalancı
emzikte avent var suavinex aldim farkli uclari olandan aliyorm hangisini tutarsa oda:)
Benim arkadaş ta lansinoh kullaniyo ne bilim aldım bende öyle değişme şansım olur heralde neyse bakiyim bi :)Lansinoh kullanan bi arkadasim vardi memnunum demisti ama degisme sansin varsa avent bencede:)
dr browns konusunda hiç almayi düşünmedim içindeki o pipetten pek hoşlanmadim ben yalancı
emzikte avent var suavinex aldim farkli uclari olandan aliyorm hangisini tutarsa oda:)
Emzik tutmasini cok istiyorm ben bebegin cok hoşuma gidiyo:)bi kac tane daha alcam tutsun yeterki.ama aventi en kolay tutuyomus diye duydum ama almayan bebekte almiyo inatlaBen daha emzik almadim aventin set halinde biberonu almıştım emzik var bi tane içinde aklıma da gelmemisti yüzden tutmazsa diye yedek almakben en iyisi liste yapayım böyle olmayacak galiba.
Kıyafet konusunı ben de çok düşünüyorum canım.. bana da arakdaşlarım çok kalın giydirme gem erkek bebekleri sıcağı sevmez hem de kışın evler sıcak oluyo.. doğalgaz sabit ısıda yanıyo.. ben eve geldiğimiz zamandan itibaren altına kısa kollu çıtçıtlı üzerine ayaklı tulum giydirmeyi düşünüyorum.. ya da içine kısa kollu çıtçıtlı üzerine uzun kollu badi altına eşofman altı ve kısa çorap.. tabi bunları hiç bir tecrübeye dayanmadan söylüyorum.. tecrübeli anneler daha güzel yardımcı olacaktır.. özellikle kış anneleri..Kızlar hani bu zibınlarin içine giydirilen ince bi zıbın daha var ilk ay
onlardan giydiriliyomus hep fazlaca alinmasi mi lazim ondanda.
bide
sırasiyla ne giydircez bebege iç zıbin cıt citlı badi sonra dış zıbinmi ahh
bugun bu takildi kafama hiç anlamam
bi ark diyo yetmez kış bebegi olcak
alt üst çamaşırda al cıtçıtlinin üstunede onu giydirkış bebegi
muhabbti ama evimde sıcak oluyo gerek varmi böyle bişeye¿
Gec kaldim deseneHamisler biberon demissiniz hepinizden alıntı yapamadım bende lansinoh Dr Brown s ve avent arasindaydim sizden ve çevremden duyduklarıma gore Yengem de Dr Brown s varmış ilk te onu kullanmıştı diğer Yengem e vermişti ikinci olunca yine almış ama hiç kullanmamış bebek almadı biberon u veriyim sana alma boşuna dedi olur dedim ama dünden önceki gün bi iki bisey alırken lansinoh aldım bende Yengem de ki ya gelir ya gelmez diye ama sizler çoğunluk avent almissiniz degissem mi onu yoksa kalsın mi belki de bebeğim emecek ihtiyaç kalmicak ins öyle olur baktım mama takviyesi şart ve lansinoh tan memnun kalmadım o zaman mi avent aliyim fikir aliyim :)
Bunu sormuştum :)TuRuNCu cvplamis :)
Ayni fikirdeyim canm senle alişmasin o kadarda çabuk hastalanir hemde me gerek var ev sıcaksamaheen bence de lahana gibi sarıp sarmalamaya gerek yok ilk bebeğim ama benim fikrim çocuğu çok sıcağa alıştırmak ta iyi değil kendimiz nasilsak bebeği bi kat fazla giydirmek yeterli gelir gibi geliyo bana tabi tecrübeli anneler ne der buna bilmiyorum ama arkadaş ta kış in doğum yaptı mart ta ve çocuğu öyle bi giydiriyor ki gormelisin yazın 6-7 aylikti hala ustunde iki kat kıyafet vardı hiç kısa kollu gormedim o bebeği o sıcaklarda bütün camlar kapalı olurdu bize gelsin yine öyle kapattirirdi her yeri ve ter içinde kalıyordu şuan da evi o kadar sıcak ki dusun daha tam kış gelmedi bile ve abartmiyorum üstünde 3 kat kıyafet artı yelek var ve şuan surekli hasta oluyo çünkü o kadar sıcağa alıştıgi için odadan odaya gecerken bile soğuğu kapıyo galiba o yüzden çok kat kat gerek yok gibi
Bana görede yeterli bu kadar ama şu iç zıbinlar var ince ondanda giydirmekKıyafet konusunı ben de çok düşünüyorum canım.. bana da arakdaşlarım çok kalın giydirme gem erkek bebekleri sıcağı sevmez hem de kışın evler sıcak oluyo.. doğalgaz sabit ısıda yanıyo.. ben eve geldiğimiz zamandan itibaren altına kısa kollu çıtçıtlı üzerine ayaklı tulum giydirmeyi düşünüyorum.. ya da içine kısa kollu çıtçıtlı üzerine uzun kollu badi altına eşofman altı ve kısa çorap.. tabi bunları hiç bir tecrübeye dayanmadan söylüyorum.. tecrübeli anneler daha güzel yardımcı olacaktır.. özellikle kış anneleri..
40 gun degil canim ya zaten tulbent gibi ince bisey,gobegi dusene kadar giydirilir sonra kullanilmasi cok gerekli birsey degil,iki tane olsa yeter bence,zibin uzerine tulum,uzerinede yelek yeterli,zaten ilk etapta battaniye yada muslin tarzi ince seylere sarip alinir kucaga kucuk oldugu icin tutmasi daha kolay oluyor bebegi,oda gecislerinde yatagindan kalkarken yelek tarzi bisey olursa zaten yeterli usumez evlerimi sicakBana görede yeterli bu kadar ama şu iç zıbinlar var ince ondanda giydirmek
gerekiyomus 40 gün giydiriyolarmiş ama tecrübeli annelerden daha iyi
bilgi alabiliriz
Ben seni etiketleyeyim istersen bak rubelkayla ilgili konular açılmis canm daha iyi yardmci olur diye yönlendiriyorm bakarsınCan
Canim baktim ama pek bulamadim konuyla ilgili bisey oyuzden yazayim belki fikriniz olur dedim
Sen bunu mu diyosun canım? bu zıbınları bebeğin göbeği düşene kadar kullanan da varmış hiç kullanmayanda.. bana 40 gün fazla gibi geldi.. Bundan ben 4 tane aldım ama kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum.. hastane çantasına koyarım hastanede ebeler hemşireler gerek duyara giydirir.. ama tam cevabı ben de bilmiyorum takipte kalayım bakalım tecrübeli anneler ne diyceklerBana görede yeterli bu kadar ama şu iç zıbinlar var ince ondanda giydirmek
gerekiyomus 40 gün giydiriyolarmiş ama tecrübeli annelerden daha iyi
bilgi alabiliriz
Yok canım benim senin de fikrini alabilirim :)Gec kaldim desene
Yanı öyle inan o bebisi gorunce ben daraliyorum çocuğun kafası hep boncuk boncuk ter bunaliyom da diyemiyo :)Ayni fikirdeyim canm senle alişmasin o kadarda çabuk hastalanir hemde me gerek var ev sıcaksa
Ewet bunu diyorm bende 1 tane var bundanSen bunu mu diyosun canım? bu zıbınları bebeğin göbeği düşene kadar kullanan da varmış hiç kullanmayanda.. bana 40 gün fazla gibi geldi.. Bundan ben 4 tane aldım ama kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum.. hastane çantasına koyarım hastanede ebeler hemşireler gerek duyara giydirir.. ama tam cevabı ben de bilmiyorum takipte kalayım bakalım tecrübeli anneler ne diycekler
Yok canım benim senin de fikrini alabilirim :)
Tamamdır o zamanTuRuNCu ne yazmis diye baktim dogrudur,katiliyorum ona,oyuzden fikrimi yazmadim canim ayni seyi dusunmustum
O iç zıbinin amacinida zaten anlamıs degilim40 gun degil canim ya zaten tulbent gibi ince bisey,gobegi dusene kadar giydirilir sonra kullanilmasi cok gerekli birsey degil,iki tane olsa yeter bence,zibin uzerine tulum,uzerinede yelek yeterli,zaten ilk etapta battaniye yada muslin tarzi ince seylere sarip alinir kucaga kucuk oldugu icin tutmasi daha kolay oluyor bebegi,oda gecislerinde yatagindan kalkarken yelek tarzi bisey olursa zaten yeterli usumez evlerimi sicak
Atlet baabindaO iç zıbinin amacinida zaten anlamıs degilim
O iç zıbinin amacinida zaten anlamıs degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?