2017 Şubat Anneleri

şimdi ben yazacaktım bu tarz birşey bnm bebeğiminde hareketleri azaldı evet dönüyor felan kıpırtı var ama sert tekmeler yok. ayaklarındaki kıpırtıyı hissedemiyorum ayağına kordonmu dolandı diye düşünüp duruyorum git gide hareketler azalacaktı evet ama ben düşünmeden edemiyorum

Gunaydin,kafani takma ayaklarini uzat tatli seyler ye,karnini doyur once tabi ki ilerde cok az hareket edecekler yerleri daralacak o zaman dogum zamani napacagiz canim,telas yapma lutfenneger hic hareket etmezse o zaman korkalim bilirim o durumu cunku

Son düzenleme:
günaydın herkese.. benim oğlum da hep kasıklarımın üzerinde. çok aşağıda gibi korkuyorum. hep oraları tekmeliyor. dr bir sorun olsa söylerdi herhalde.

Evet Aynı şey Bende de oldu baya bir korktum ama Herkes büyüdükçe hareket edemeyecek Artık o kadar dediler rahat olmaya çalışıyorum eskisi kadar sert vurmuyor ama Yine de hareket ediyor ya

ben de aynı dertten muzdaribim. ne yapacağımı bilmiyorum. millet hamilelikde kafasına göre raporunu ayarlıyordu. diyordum bende kalırsam hamile ayarlarım güzel güzel. benim kısmetime ohal oldu. enfeksiyon oldum hastanede yattım da uzman dr 3 günden fazla veremiyorum başhekim onaylamıyor dedi.
şimdi aktarabilirsem dayanabilirsem doğuma kadar aktarıcam. aktaramadığım yerde 8 hafta yasal izin. 40 gün de senelik izin olsa 6 hafta da ordan 14 hafta eder. yani çocuk daha 3 aylık olacak. rapor lazım en azından 6 aya tamamlamak için. nasıl olacak o iş ya... (

Gunaydinnnnnn uyuşmazlık iğnesi testi ve şeker yüklemesi için hastaneye gidiyorum inş atlatiriz hayırlıysa @mbg24 LazKiziEsma kızlar bi 10 gundur fln benim ogluş um da çok hızlanmıştı demiştim hatta burda da ama dün o kadar değildi özellikle akşamları acayip kuvvetli olurdu dün aksam biraz kiprasti o kadar gece sabaha karşı bi iki yine hareket vardı yani normal demekki

30 +0 dan günaydınlaaaaar
Son 9 hafta inşallah

Bizde 3 tane var o zıbınlardan.
Sadece göbek düşene kadar giydiriliyor kolaylık olsun diye ama çok da gerekli değil.
En fazla 1 hafta giydiriliyor işte...

Emzik tutmasini cok istiyorm ben bebegin cok hoşuma gidiyo:)bi kac tane daha alcam tutsun yeterki.ama aventi en kolay tutuyomus diye duydum ama almayan bebekte almiyo inatla

Valla şimdi beni taşlayanlar çıkacaktır mutlaka ama emzik büyük kolaylık bana göre...
Gerek uykuya geçişlerde ,gerek avutmada çok yardımcı oldu bize..
O yüzden ben de emzik tutmasını istiyorum ama tutmayan bebekte tutmuyor dediğin gibi.
Yiğenime annesi tam 11 çeşit emzik aldı ama inatla emmedi cadı

Eğer hareket hissediliyorsa hiç endişelenme.
Hareketsizliktir endişelenilmesi gereken.
Belki bugün dinlenmek istiyordur annesi

Çok üzücü bir durum yaa.
Bizim nesil yaşlıya ,hamileye anında kalkıp yer verirdi..
Nereye gidiyoruz böyle..i

canım iç zibin var ya hastane çıkışlarında olan bir süre onu giydirmek lazımmış bebişlerin cildi hassas ya. ben de 2 tane çıktı hastane çıkışında 2 tane de ayriyeten aldım

Al benden de o kadar.Bende metroyla işe gidip geliyom. Yer vermeyi bırak bugün resmen eziliyodum millet irip çıkarken. Değil 37. hafta 32. hftyı zor yapıcam sanırım. Çalışırım diyodum ama yok yapamıycam heralde.

Ben de 36da kulak burun bogazdan falan 5 gun rapor alayim 37de de izne cikarim diyordum ama sonrasındada 7 hafta alacagim icin 40 gunun hepsi bitmis olur e cocuk hasta falan olursa hakkim hic kalmaz diye mecburen 37 bitene kadar calisacagim

Hastanede idrartahlili verdim 2 gün sonra çıkacakmış
Kızım 36cm ve 987 gr. Çok iyi dedi doktor
Ben 5 aldım dediğimde bu da kızdı
Bundan sonra 2 katını alacaksın o kilonun tatlı hamurişi şeker yeme meyveyi de abartma dedi. 15 kilo Alman çok değil ama senin vücudun tolere edemez minyonsun dedi
Yahu gerçekten şu kalan 11 haftada alır mıyım o kadar?
Bir de 15 kiloyu şimdiden alanlar var onlar da 30 mu alacak yani üstüne ne saçma!

12ye kadar muayenede gösterdi
Öğlen işe dönüyorum

Sormayın otobüs ve metroda yer veren yine kadınlar oluyor bu gerizekalı erkekler bakıp hemen yönünü değiştiriyor Allah'tan okul yakın arabayla gidip geliyorum

Ben artık dün akşam dayanamayıp 4 tane adamı tersledim. 4 tane hanzo oturmuş suratıma bakıyor ben 40 dakika ayakta gidiyorum. İneceğim durakta dalga geçer gibi siz oturun görmedim dedi. Bende işinize gelmeyen şeyleri görmezsiniz diyip sinirle çıktım. O kadar zoruma gitti ki neredeyse ağlayacaktım. Ben hamile halimle yaşlı binince yer veriyorum ama bizim erkeklerimiz kadar düşüncesiz varlıklar yok.

Hakikatten ya! Kadın Doğum hastanesinde bile milletin kocası gelmiş yayılmış oturuyor yer Veren Yok

Ben de 36da kulak burun bogazdan falan 5 gun rapor alayim 37de de izne cikarim diyordum ama sonrasındada 7 hafta alacagim icin 40 gunun hepsi bitmis olur e cocuk hasta falan olursa hakkim hic kalmaz diye mecburen 37 bitene kadar calisacagim
Allah yardımcımız olsun sömestre kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…