Sarj bitmeseydi bende sizdendim,sabaha karsi sizmisim,offff uykusuzluk simdidn basladi ben uyumadim sipamda gece boyu tekmelediYok artık ya saat 5:30 sonrası uyku kaçmamalı daha çok erken ama ya
Günaydın kızlar.. kızım genelde uyutmayacak kadar sert ve çok hareketliydı uzun zamandır, dün akşam bi arkadaşla konuşurken nasıl falan dedi bende öyle vuruyor ki artık uykumdan uyanıyorum falan dedim.. onu derken de kıpır kıpırdı ama sonra bi anda o kadar yavaşladı ki hareketleri.. uyuyordur dedim. Ama gece yine sakindi. Sabah oldu yine sakin.. yani hiç hareket etmiyor değil ama kaç kat elbiseden farkedilen hareketler baya yavaş.. endişelenmeli miyim.. kafama takıldı ya.. nazara mı geldi nedir
Gunaydin,kafani takma ayaklarini uzat tatli seyler ye,karnini doyur once tabi ki ilerde cok az hareket edecekler yerleri daralacak o zaman dogum zamani napacagiz canim,telas yapma lutfenneger hic hareket etmezse o zaman korkalim bilirim o durumu cunkuGünaydın kızlar.. kızım genelde uyutmayacak kadar sert ve çok hareketliydı uzun zamandır, dün akşam bi arkadaşla konuşurken nasıl falan dedi bende öyle vuruyor ki artık uykumdan uyanıyorum falan dedim.. onu derken de kıpır kıpırdı ama sonra bi anda o kadar yavaşladı ki hareketleri.. uyuyordur dedim. Ama gece yine sakindi. Sabah oldu yine sakin.. yani hiç hareket etmiyor değil ama kaç kat elbiseden farkedilen hareketler baya yavaş.. endişelenmeli miyim.. kafama takıldı ya.. nazara mı geldi nedir
günaydın herkese.. benim oğlum da hep kasıklarımın üzerinde. çok aşağıda gibi korkuyorum. hep oraları tekmeliyor. dr bir sorun olsa söylerdi herhalde.
Evet Aynı şey Bende de oldu baya bir korktum ama Herkes büyüdükçe hareket edemeyecek Artık o kadar dediler rahat olmaya çalışıyorum eskisi kadar sert vurmuyor ama Yine de hareket ediyor yaşimdi ben yazacaktım bu tarz birşey bnm bebeğiminde hareketleri azaldı evet dönüyor felan kıpırtı var ama sert tekmeler yok. ayaklarındaki kıpırtıyı hissedemiyorum ayağına kordonmu dolandı diye düşünüp duruyorum git gide hareketler azalacaktı evet ama ben düşünmeden edemiyorum
ben de aynı dertten muzdaribim. ne yapacağımı bilmiyorum. millet hamilelikde kafasına göre raporunu ayarlıyordu. diyordum bende kalırsam hamile ayarlarım güzel güzel. benim kısmetime ohal oldu. enfeksiyon oldum hastanede yattım da uzman dr 3 günden fazla veremiyorum başhekim onaylamıyor dedi.Birinci konu Ocak İlk haftaya kadar calisabilecek miyiz o da muammaİkinci de dönemlik yirmi gün alabiliyoruz rapor diye Biliyorum ben Nasıl olacak yedi hafta napacagiz ya valla düşünüp düşünüp duruyorum bir de ohal var rapor işi de sakat bebisi küçücük bırakamam
evet bende öyle düşünüyorum. oturur pozisyonda anlaşılan ama içten öyle tekmeliyor ki sanıyorumki ayakları çıkacakgünaydınn başı yukarıda olabilir tekmeleri aşağıda hissediyorsanız
Dün akşam benim de öyleydi sanki vajinaya tekme atiyo gibiydi noluyoz dedim bi araevet bende öyle düşünüyorum. oturur pozisyonda anlaşılan ama içten öyle tekmeliyor ki sanıyorumki ayakları çıkacak
Kızlar hani bu zibınlarin içine giydirilen ince bi zıbın daha var ilk ay
onlardan giydiriliyomus hep fazlaca alinmasi mi lazim ondanda.
bide
sırasiyla ne giydircez bebege iç zıbin cıt citlı badi sonra dış zıbinmi ahh
bugun bu takildi kafama hiç anlamam
bi ark diyo yetmez kış bebegi olcak
alt üst çamaşırda al cıtçıtlinin üstunede onu giydirkış bebegi
muhabbti ama evimde sıcak oluyo gerek varmi böyle bişeye¿
Emzik tutmasini cok istiyorm ben bebegin cok hoşuma gidiyo:)bi kac tane daha alcam tutsun yeterki.ama aventi en kolay tutuyomus diye duydum ama almayan bebekte almiyo inatla
Günaydın kızlar.. kızım genelde uyutmayacak kadar sert ve çok hareketliydı uzun zamandır, dün akşam bi arkadaşla konuşurken nasıl falan dedi bende öyle vuruyor ki artık uykumdan uyanıyorum falan dedim.. onu derken de kıpır kıpırdı ama sonra bi anda o kadar yavaşladı ki hareketleri.. uyuyordur dedim. Ama gece yine sakindi. Sabah oldu yine sakin.. yani hiç hareket etmiyor değil ama kaç kat elbiseden farkedilen hareketler baya yavaş.. endişelenmeli miyim.. kafama takıldı ya.. nazara mı geldi nedir
Çok üzücü bir durum yaa.Bakalım inşallah atlatırız bir şekilde ama ben 37 ye kadar çalışabileceğimi sanmıyorumevim Biraz uzak okula dolmuşla gidip geliyorum ve Türkiye o kadar yozlasmis ki yer vermiyorlar Allah yardımcımız olsun İnşallah
Bakalım inşallah atlatırız bir şekilde ama ben 37 ye kadar çalışabileceğimi sanmıyorumevim Biraz uzak okula dolmuşla gidip geliyorum ve Türkiye o kadar yozlasmis ki yer vermiyorlar Allah yardımcımız olsun İnşallah
Ben de 36da kulak burun bogazdan falan 5 gun rapor alayim 37de de izne cikarim diyordum ama sonrasındada 7 hafta alacagim icin 40 gunun hepsi bitmis olur e cocuk hasta falan olursa hakkim hic kalmaz diye mecburen 37 bitene kadar calisacagimEvet o zamana kadar çalışabiliriz umarım
Rapor dönemlik değil senelik 40 gün hakkımız var. Tek hekim sadece 2 defa üst üste verebiliyor.
Bir de eğitim öğretim senesine göre değil ocak-aralık arası hesaplanıyor
Diye biliyorum
Al benden de o kadar.Bende metroyla işe gidip geliyom. Yer vermeyi bırak bugün resmen eziliyodum millet irip çıkarken. Değil 37. hafta 32. hftyı zor yapıcam sanırım. Çalışırım diyodum ama yok yapamıycam heralde.
Hakikatten ya! Kadın Doğum hastanesinde bile milletin kocası gelmiş yayılmış oturuyor yer Veren YokBakalım inşallah atlatırız bir şekilde ama ben 37 ye kadar çalışabileceğimi sanmıyorumevim Biraz uzak okula dolmuşla gidip geliyorum ve Türkiye o kadar yozlasmis ki yer vermiyorlar Allah yardımcımız olsun İnşallah
Allah yardımcımız olsun sömestre kadarBen de 36da kulak burun bogazdan falan 5 gun rapor alayim 37de de izne cikarim diyordum ama sonrasındada 7 hafta alacagim icin 40 gunun hepsi bitmis olur e cocuk hasta falan olursa hakkim hic kalmaz diye mecburen 37 bitene kadar calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?