2017 Şubat Anneleri

O iç zıbınlardan annem de kv de çok gerekli diye almışlar bi tane de 10lu setten çıktı 3 tane var yanılmıyorsam. Ama göbüş düşene kadar diye söylediler.

O iç zıbınlardan annem de kv de çok gerekli diye almışlar bi tane de 10lu setten çıktı 3 tane var yanılmıyorsam. Ama göbüş düşene kadar diye söylediler.
1 haftada düsüyo göbüş zaten 3 tane yeter o zaman ondansa çıtçıtli badiye yatirim yapmak daha mantikli galiba

Göbeği düşmeden citcitlilari giydirip çıkarmak zor olabilir o iç zıbın lari giydirip önünü katliyosun kolay oluyo bide kaka fln çıkınca da çok degisiliyo ya o yüzden göbek düşmeden kolaylık olsun diye yegenlerden biliyom bende :)

Benim de ocak ilk haftadan sonra iznim başlıyor. 1 mayista da is basi olmasi gerekiyor.sonra 7 haftalik bir acigim kalıyor onu da alabilirsem 5 gün 5 gun raporla halledecegim mecbur

Insallah hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz,ozel olmazsa.birsey sorabilirmiyim,16 sene gecmesinin bir sebebi varmiydi,cevap vermezsen anlayisla karsilarim uzun bir sure oyuzden sordum
Özel değil aslında Oğlumu 18 yaşında dünyaya getirdim sonrası onunla büyüdük diyelim. Biraz olgunlaşalım evliliğimizin tadını çıkaralım derken çok ara verdik ve ara verdikçe süre uzadıkça insan korkuyor tekrar sil baştan yaşamaya, 4 sene evvel bir düşük yaptım ondan sonra ise tekrar düşer mi korkusu aldı beni. Kısmet diyelim bu güne imiş. Şimdi ki yaşıma bakarsak artık bu yaşlarda evleniyor kızlar çokta geç kalmış saymıyorum kendimi. Hayırlısı, zamanı bu olsun inşallah.

İnşallah ya

Günaydın kızlar.. kızım genelde uyutmayacak kadar sert ve çok hareketliydı uzun zamandır, dün akşam bi arkadaşla konuşurken nasıl falan dedi bende öyle vuruyor ki artık uykumdan uyanıyorum falan dedim.. onu derken de kıpır kıpırdı ama sonra bi anda o kadar yavaşladı ki hareketleri.. uyuyordur dedim. Ama gece yine sakindi. Sabah oldu yine sakin.. yani hiç hareket etmiyor değil ama kaç kat elbiseden farkedilen hareketler baya yavaş.. endişelenmeli miyim.. kafama takıldı ya.. nazara mı geldi nedir

Benim de ocak ilk haftadan sonra iznim başlıyor. 1 mayista da is basi olmasi gerekiyor.sonra 7 haftalik bir acigim kalıyor onu da alabilirsem 5 gün 5 gun raporla halledecegim mecbur
Birinci konu Ocak İlk haftaya kadar calisabilecek miyiz o da muamma İkinci de dönemlik yirmi gün alabiliyoruz rapor diye Biliyorum ben Nasıl olacak yedi hafta napacagiz ya valla düşünüp düşünüp duruyorum bir de ohal var rapor işi de sakat bebisi küçücük bırakamam

güzel fikir cnm hiç aklıma gelmemisti bende ayiricam

Evet o zamana kadar çalışabiliriz umarım
Rapor dönemlik değil senelik 40 gün hakkımız var. Tek hekim sadece 2 defa üst üste verebiliyor.
Bir de eğitim öğretim senesine göre değil ocak-aralık arası hesaplanıyor
Diye biliyorum

O 5:30un üstüne gram uyumadım bu arada
Bu uykusuzlukla işe gidesim gelmedi
Hastaneye geldim hem kızımı görür hem de enfeksiyona baktırırım bakalım geçmiş mi

Kızlar emzik ve biberonda avent mi dr. brown's mı???????
canım ben avent in Yenidoğan setini alacaktım 2 tane 120 ya da 125lik 2 tane de 240 biberon çıkıyor içinden mağazada ikiz mi dediler Hayır dedim gerek yok diyip kandirdilar beni ben de avent in yenidoganlar için 1 tane 60 lik biberonunu aldım. ihtiyaç olursa daha sonra alırım diye düşündüm doğru mu yaptım bilmiyorum

Haklisin katiliyorum,uzun ara vermek insani telaslandiriyor,benimde simdiki aklim.olsaydi 3 yasindayken ikinciyi dusunurdum kismet dedigin gibi saglikla gelsin insallah tesekkur ederim nazikligin icin

Bakalım inşallah atlatırız bir şekilde ama ben 37 ye kadar çalışabileceğimi sanmıyorum evim Biraz uzak okula dolmuşla gidip geliyorum ve Türkiye o kadar yozlasmis ki yer vermiyorlar Allah yardımcımız olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…