2017 Şubat Anneleri

bunu bana da söylediler ya göbeği düşene kadar giydirmek gerekiyomus bende ilk defa duydum benim hastane çıkışının içinde var bundan 1 tane tekli satılıyo mu bilginiz var mi

Hiç Bilmiyorum İnşallah ohal biter bir kolaylık çıkar Ne bilim bir mucize falan
Çok kötü ya benim gözlerim doluyor valla biz nasıldık şimdikiler Nasıl

75 lik yükledik bekliyoruz bakalım bu sefer ne çıkacak :) Çok susadımmmm amaaa
hadi inş sonuçlarınız iyi çıkar kızlar güzel haberlerle dönersiniz

Ya git gide azalıcak da bi anda bu kadar fark olur mu biraz endişeliyim....

Birden bu kadar fark olması fazla geldi. Bildiğin 9 aylık gibi dışardan izleniyodu şimdi çok minik hareketler.. bekleyeyim biraz daha en iyisi..

İnşallah güzel çıkar sonuçların canım. İnşallah düzelir hareketleri bekliyorum bakalım..

İnşallah öyledir turuncu.. birden kesilince çok garipsedim.. bakalım düzelir inşallah..

Kızlar bu arada son bir haftadır yatakta döndüğümde zorlanıyorum vajinal kaslarda gerilme mi var anlamadım vajinal ağrı hissediyorum dönünce ordaki kaslar güçlenmeye mi hazırlanıyor ne

Bende 75 lık içtim ama kuscam sevgili kocamin sayesinde adam hastane işini hiç sevmiyo sanki biz bayiliyoz orda olmaya beklemeyelim diyerek arabayla dolastiriyo suan ve sallandikca midem kalkiyo simdi bisey dicem kavga etcez gerildimmmmmmmm

enfeksiyon için tahlil verdin cnm galiba umarım geçmiştir bendende idrar kültürü istemişti dr bu hafta yaptiricam daha yaptiramadim nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz bebişe de maşallah başı dönmüşmüydü acaba doğum pozisyonuna kaçıncı haftada dönecekler merak ediyorum

Sarsılmamam gerekiyo de arabana çıkartırım şimdi de

cnm sabit bi yerde oturup beklemem lazım miden bulanir yoksa tabi

bunu bana da söylediler ya göbeği düşene kadar giydirmek gerekiyomus bende ilk defa duydum benim hastane çıkışının içinde var bundan 1 tane tekli satılıyo mu bilginiz var mi
Evet canım satılıyo ve fiyatı da çok uygun 3-5 lira bişi ebebekten almıştım ben galiba..

Fullialein boşver takma sen o Dr u :) deysedin bizim loveali 13 aldı ne diyon sen diye
Ya bana denk geliyo hep böyle doktorlar yeminle!!!

Yok canım makat pozisyonunda dedi. Totosunun üstünde oturuyor benim sıpam

Aynen sallandik ca bulandı biraz inş cikarmam bakalım yaktı szaten şekeri midemi içerken zorlamadi pek ama şuan tuhafim
Beni de çok yaktı o meret!
Kaç saat bekleniyor 75likte?

Çok harekette etmemek lazım yürümeyin bir yerde oturun bence

Ya bana denk geliyo hep böyle doktorlar yeminle!!!

Yok canım makat pozisyonunda dedi. Totosunun üstünde oturuyor benim sıpam

Beni de çok yaktı o meret!
Kaç saat bekleniyor 75likte?
10.25 te içtim 11:25 te bi kan alcaklar sonra 12:25 te iki saat yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…