Bende henuz bulamadimderi sırt çantasi yada spor çantalara bakiyrm ama begenemedim henüz
mbg24 maheen ben de sırt çantası düşünüyorum baby jem in şu modelini beğendim.hem sırt hem omuz kullanımına uygun:
Eki Görüntüle 1916231
Bunun pembesini alcam ama
Fiyatı nasıl acaba? Bide içini gösteren resimler gördün mü? Ben dışından beğendiğim bi çok çantayı içini göremediğim için alamıyorum ya.
N11de 100 tl civarıydı canım.
Değişiyo satıcıya göre.
Isı koruyucu gözü varmış ama içini ben de görmedim malesef.
Dıştan kullanışlı gibi duruyor
Bende az önce şunu gördüm güzele benziyor termo bölümü de varmış bunun da pembesini beğendim 130 civarı fiyatı
Ayy eveet bunu da beğenmiştim :))
Diğeri daha ucuz diye aklımı çeldi ama ilk bunu beğendim ben de :)
Revna bi de bu var 85 tl
Bence cok guzelmis bu pisman olma hic. Bu da mi n11 denEki Görüntüle 1916240
Kızlar ben açık renk pijama pek sevmiyorum oyüzden bunu sipariş verdim ama 90 tl.
Sonra 50 60 tl ye başka sitelerde çok güzel pijamalar gördüm gerçi onlar açık renkti ama nerdeyse yarı fiyatı, malesef bunu almış bulundum artık.
Bone hediyeli, inşallah dandik değildir bonesi de..
Çok kazıklandım mı sizce, hadi bana moral verin :))
Canim baska arkadas yazdi mi okumadim ama kuru siyah uzum ye cekirdekleriyle beraber,bende de kansizlik vardi hatta birgun kan vermeye gittim almadilar kanin mi var ki alalim gucsuz kalirsin kan veremezsin dediler almadilar,dalak ciger vs alip.yapardi annem tabi suan yiyemezsin onlardan hamile oldugun icin,seni cok.iyi anliyorum ilac konusunda inan demir surubu hala.duruyor acilmamis dolapta beni bekliyor icilmek icin ama nerdeee icecek adam,besinlerle takviye etmeye calis uzum ispanak kuru yemis badem ceviz aklima gelenlerSağol tatlım kuru fasulye nohut onları yiyorum çok şükür yapıyorum aslında genelde et dediğim gibi ancak köfte olarak yiyebiliyorum ona da yeni alistim sabah aç denildiği için icemiyodum ama dediğin gibi yapiyim diğer annelerde oyle dedi tavsiyenize uyuyim c vitamini ile öyle olduğunu bilmiyodum iyi oldu en azından öyle içmeye calisiyim sağol canım
Aynen elin kopuyor sagana kadar,mantikli dusunce canimRevna ben süt pompasini dogumdan sonra ihtiyaca gör almaya karar verdim netten alicam zaten 2 3 günde elime ulaşır ama sen çalışıyosunya sütun olursa mecbur kullanmak zorunda kalicaksin dogumdan sonra 3 ay izniniz oluyo galiba o sürede bakarsın ihtiyacina göre alirsin manuel pompalar iyi çekmiyomuş hiç boşa para verme bence ama sen bilirsin yinede.
Bence cok guzelmis bu pisman olma hic. Bu da mi n11 den
N11 de mi bu? Markası ne canım?
İvooooo bakEki Görüntüle 1916240
Kızlar ben açık renk pijama pek sevmiyorum oyüzden bunu sipariş verdim ama 90 tl.
Sonra 50 60 tl ye başka sitelerde çok güzel pijamalar gördüm gerçi onlar açık renkti ama nerdeyse yarı fiyatı, malesef bunu almış bulundum artık.
Bone hediyeli, inşallah dandik değildir bonesi de..
Çok kazıklandım mı sizce, hadi bana moral verin :))
Uu kafasindaki de mi var supermisGüzel demi :)
Isınmaya çalışıyom :))
Macit pijamanın kendi sitesinde de var 97 tl.
Ama n11de boneli olarak 90a aldım.
Ayyy ben ondan bi tiksindim sorma ilk hamile kaldım 5-6 haftam da ye iyi olur dediler güzel yiyorum hayret dedim bulantim bi başladı ilk ondan tiksindim ve hala kurusunu değil yaşı ni da gorsem öğürme geliyoCanim baska arkadas yazdi mi okumadim ama kuru siyah uzum ye cekirdekleriyle beraber,bende de kansizlik vardi hatta birgun kan vermeye gittim almadilar kanin mi var ki alalim gucsuz kalirsin kan veremezsin dediler almadilar,dalak ciger vs alip.yapardi annem tabi suan yiyemezsin onlardan hamile oldugun icin,seni cok.iyi anliyorum ilac konusunda inan demir surubu hala.duruyor acilmamis dolapta beni bekliyor icilmek icin ama nerdeee icecek adam,besinlerle takviye etmeye calis uzum ispanak kuru yemis badem ceviz aklima gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?