2017 Şubat Anneleri

Bende henuz bulamadimderi sırt çantasi yada spor çantalara bakiyrm ama begenemedim henüz

Bende onlara bakıyorum ama beğendiklerim de çok gözlü olmuyo çok gözlü olanlar da pek bi güzel durmuyo. Aslında instagramda çanta içi düzenleyiciler var. Bölmeli aparat gibi bişey. Normal bi sırt çantası alsak öyle bişeyle kullanışlı hale getiremez miyiz acaba

mbg24 maheen ben de sırt çantası düşünüyorum baby jem in şu modelini beğendim.hem sırt hem omuz kullanımına uygun:
Eki Görüntüle 1916231

Bunun pembesini alcam ama

Fiyatı nasıl acaba? Bide içini gösteren resimler gördün mü? Ben dışından beğendiğim bi çok çantayı içini göremediğim için alamıyorum ya.

Fiyatı nasıl acaba? Bide içini gösteren resimler gördün mü? Ben dışından beğendiğim bi çok çantayı içini göremediğim için alamıyorum ya.

N11de 100 tl civarıydı canım.
Değişiyo satıcıya göre.
Isı koruyucu gözü varmış ama içini ben de görmedim malesef.
Dıştan kullanışlı gibi duruyor

N11de 100 tl civarıydı canım.
Değişiyo satıcıya göre.
Isı koruyucu gözü varmış ama içini ben de görmedim malesef.
Dıştan kullanışlı gibi duruyor

Bende az önce şunu gördüm güzele benziyor termo bölümü de varmış bunun da pembesini beğendim 130 civarı fiyatı

Eklentiler

• IMG_2420.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_2421.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2425.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
Bende az önce şunu gördüm güzele benziyor termo bölümü de varmış bunun da pembesini beğendim 130 civarı fiyatı

Ayy eveet bunu da beğenmiştim :))
Diğeri daha ucuz diye aklımı çeldi ama ilk bunu beğendim ben de :)

Ayy eveet bunu da beğenmiştim :))
Diğeri daha ucuz diye aklımı çeldi ama ilk bunu beğendim ben de :)

Bende bi çok para vermeye gerek yok diyorum sonra da almışken kullanışlı bişey alayım diyorum :) bu baya güzel geldi bilemedim markayla ilgili bi fikrim de yok

Kızlar ben açık renk pijama pek sevmiyorum oyüzden bunu sipariş verdim ama 90 tl.
Sonra 50 60 tl ye başka sitelerde çok güzel pijamalar gördüm gerçi onlar açık renkti ama nerdeyse yarı fiyatı, malesef bunu almış bulundum artık.
Bone hediyeli, inşallah dandik değildir bonesi de..
Çok kazıklandım mı sizce, hadi bana moral verin :))

Bu arada hala pijama almayanlara tavsiye şahinlerin sitesinde ve n11 cicimod mağazasında uygun ve güzel pijamalar var.
Bi de n11 de bondy marka gecelik sabahlık takımları var gül kurusu ve sütlü kahve renklerde.
Onlara da bayıldım ama fiyat 120 civarı ikili takımın, ve normalde gecelik kullanma alışkanlığım yok.
Bi iki günlüğüne hastane için okadar paraya değer mi diye düşünüyom şuanda..

Son düzenleme:
Bence cok guzelmis bu pisman olma hic. Bu da mi n11 den

Canim baska arkadas yazdi mi okumadim ama kuru siyah uzum ye cekirdekleriyle beraber,bende de kansizlik vardi hatta birgun kan vermeye gittim almadilar kanin mi var ki alalim gucsuz kalirsin kan veremezsin dediler almadilar,dalak ciger vs alip.yapardi annem tabi suan yiyemezsin onlardan hamile oldugun icin,seni cok.iyi anliyorum ilac konusunda inan demir surubu hala.duruyor acilmamis dolapta beni bekliyor icilmek icin ama nerdeee icecek adam,besinlerle takviye etmeye calis uzum ispanak kuru yemis badem ceviz aklima gelenler

Aynen elin kopuyor sagana kadar,mantikli dusunce canim

İvooooo bak

Eklentiler

• IMG_20161123_233446.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20161123_233722.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 97
Güzel demi :)
Isınmaya çalışıyom :))
Macit pijamanın kendi sitesinde de var 97 tl.
Ama n11de boneli olarak 90a aldım.
Uu kafasindaki de mi var supermis ben cok begendim bi bordo renk sevdalisi olarak ben de alabilirim o derece ne yazalim n11 e peki macit yazdim cikmadi :)

Ayyy ben ondan bi tiksindim sorma ilk hamile kaldım 5-6 haftam da ye iyi olur dediler güzel yiyorum hayret dedim bulantim bi başladı ilk ondan tiksindim ve hala kurusunu değil yaşı ni da gorsem öğürme geliyo bi ondan o kadar tiksindim bu haftama kadar demir şurubu ayrı bi olay bi ara bana da vermişti hamilelik öncesi resmen demir kokuyordu bakalım yarın Dr um ne dicek ilacı da iccem bugün yatarken baslicam ve düzenli kullanmaya caliscam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…