2017 Şubat Anneleri

Sagol canim vuuvvv iki mi benim senden de dusuk 9.27 o zaman ben napcam çok canım sıkıldı yaaaa hep kendim yüzünden icebilseydim kac haftadır dusmezdi belki bu kadar
stres yapma cnm sonuçta sende keyfinden içmemezlik yapmamışsın içemiyosun ama gayret etmen lazım

stres yapma cnm sonuçta sende keyfinden içmemezlik yapmamışsın içemiyosun ama gayret etmen lazım
Küçüğünü isticem artık yarın bakalım benim ki büyük gyno ferro sanol ama gynoferon var o küçük hiç değilse daha rahat içerim onu

Insallah ya hersey yolunda gider normal olur herseypeki açilma öncesindemi oluyo bide bebegin pozisyon almasiyla dogum kanalina girmesi ayni anlamamı geliyor?
Benim hic acilma olmamisti suyum cok az sizinti seklinde gelmisti,sancida olmadigindan suni sanciyla dogum yaptim.dogum kanali daha asagida bildigim kadariyla .Rabbim hepimizinkini kolayca gerceklesmesini nasip etsin insallah.

Kizlar ya bir haftadır filan benim sol tarafım aciyordu doktora gittim başının o tarafta olduğunu soyledi hatta ultaroson aleti ile orayi gezerken dahi acıdı.Ozellikle oturduğum yerden kalkarken acısı fazla oluyor.. Nasıl oluyorsa hareket ettiği zaman acı gidiyor durduğu an başlıyor..Siz de var mi böyle bir durum

Uyurken midemde gaz toplanmaya başladı benim bir haftadır Sanki havayı yutuyormuşum gibi nasıl beceriyorum bilmiyorum yaşayan var mi benzer bir şey böyle

Evet canım çalışcam iznim bitince, ozaman elektrikli alayım.
Ama bi yandan da süt sağma makinasını doğumdan sonraya mı bıraksam diye düşünmüyo değilim.
Sütümüz nası olur bilemiyoruz sonuçta.

Yaa yoksa benim hissettiim şey hıçkırık mııı :))
Yani böyle kalp atışından seyrek ama yine de 2 saniyeye bi seğrime şeklinde oluyo, o mu yoksaaa :))??

Arkadaşlar bi soru sorsam 27 haftalık oldu bebeğim kilosu 920 gr boyu 35 cm sanki kg az gibi sizce nasıl şimdiden sağolun.

Benim de 27deyken 940 gramdi sanırım canım. Doktor gayet normal dedi.
İyi yani

Canım benim...lütfen kendini doldurma.
Evet, insan özellikle hamileyken biraz daha ilgi istiyo ama kendini mutsuz etmen acını bi kat daha artırmaktan başka bişeye yaramaz.
Emin ol hepimizin eşinim çok can sıkıcı huyları var, az ya da çok.
Ama burda dillendirilmiyo diye sakın kendini değersiz ve yalnız hissetme.
Gel burda içini dök boşalt, enerjini topla mutlu olmaya çalış.
Bebeğine odaklan, hayal kur, dua et..
Ben de dua edicem sana, Allahım bir an önce ferahlıklar nasip etsin yuvana...

Bence gayet normal benim kızım da bugün 27+1 987gr dedi ve çok iyi dedi doktor
Ben 2800doğmuşum kızım da iri olmaz

Anneyle yakın mı oluyormuş bünyeler?
Ben 2700müşüm ama kızım 3civarı olsun hayırlısıyla diye dua ediyorum.
Ki olabilir sanki :), çünkü ablam 2200müş kızı da oğluda 3buçuğa yakın doğdu.
Ay hadi inşallah :))

Öyle yapcam artık evet gebeliğin bu ayında artık 11 in altına düşmesi anemi sayiliyomus puuffff canım sıkıldı

Benim de 10.4 çıktı (((

Bebisin hiçkirdigini anlayabiliyorum bende düzenli araliklarla oluyo tekmeden çok farkkli:)

Ya böyle seğrime gibi bişi hissediyorum o mu yoksaa :))))???

Ooo senin de dusuk ilaç ne kullaniyon peki dr un ne diyo
Ben hamile degilken de dusuktu 10 flndi bi ara 8.5 e dustu sonra birazcik artmis. Gynoferon kullaniyodum ama o hic yaramadi bana ferro sanol iyi geldi biraz daha. Daha da duserse kan nakline ihtiyac olabilir dedi doktorum ben de onu hic istemiyorum.

Benim hic acilma olmamisti suyum cok az sizinti seklinde gelmisti,sancida olmadigindan suni sanciyla dogum yaptim.dogum kanali daha asagida bildigim kadariyla .Rabbim hepimizinkini kolayca gerceklesmesini nasip etsin insallah.
Amin inşallh:)

Belli araliklarla böyle 4 saniyede 1 mesela ayni yerde seyirme gibi pıt pit oluyo:) tekme daha düzensiz bazen daha sert ve hep ayni noktada olmuyo:)

Ben hamile degilken de dusuktu 10 flndi bi ara 8.5 e dustu sonra birazcik artmis. Gynoferon kullaniyodum ama o hic yaramadi bana ferro sanol iyi geldi biraz daha. Daha da duserse kan nakline ihtiyac olabilir dedi doktorum ben de onu hic istemiyorum.
Bende gebelikten oncesinde senin gibiydim ferrum fort banada vermişti düzelmedi ferro sanol gunde 2 ye cikardi verdi öyle düzeldi ferro sanolun daha etkili oldugunu düsünüyorm

casual cadillac marka bebek arabaları hakkında bilgisi olan var mı kızlar ? air, quantum ..

Bende gebelikten oncesinde senin gibiydim ferrum fort banada vermişti düzelmedi ferro sanol gunde 2 ye cikardi verdi öyle düzeldi ferro sanolun daha etkili oldugunu düsünüyorm
Benim de ferro sanoldan once hic yukselmemisti ben de daha etkili oldugunu dusunuyorum. Tabi benim hala cok dusuk.

Uff senin de dusuk napcaz ki acep

Yaa gecen hafta istahim yoktu ne güzel sadece gerektigi kadar yiyodum kuslar gibi hafif hissediodm kendimibu haftada bi istahim acildi ki sormayın zaten 10-12 kilo almışım nerden cikti simdi bu istah acilmasi
Bu arada b12 vitamini kullanan var mi kızlar bnm gebelikten once de düşüktü hep yine düşük cikti doktorun verdigi vitamini de almadm daha almak istemiom zaten mutivitamin ve demir ilaci alıyorum. .. ama b12 de merkezi sinir sistemi için önemli mecbur kullancam herhalde yine besinler yeterli gelmio

Bende bugün aile hekiminden tahlil sonuçlarıni aldım kalsiyum magnezyum filân sorun yok cok şükür kan da 11.4 idare eder ilaca devam günde bir yarasın kuzuma. Doğal pekmezle filân takviye etmeye çalışabilirsiniz ilaç icmeyenler elbet bir etkisi vardır diye düşünüyorum ben onların da sabahları bir kaşık içmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. Kan hapini da sabah namazına kalkınca içiyorum limonlu su ile kahvaltıdan hemen onceye bırakmıyorum genelde.

Ooo bende o yolda gidiyorum sanirim9.27 çıkmış çünkü benim de bana ferro sanol vermişti işte onu icemiyodum acaba gynoferon dan daha etkili diye mi verdi puuff kan nakli zor ya bende istemem bide kan grubum 0 -

Demekki bana da o yüzden onu verdi zorlamam lazım kendimi sanırım

Bi yorum da dedim ya o yönde tam sopaligim yararlı seyleri sevmiyorum nedense mesela dediğin pekmez i hayatta ağzıma süremiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…