stres yapma cnm sonuçta sende keyfinden içmemezlik yapmamışsın içemiyosun ama gayret etmen lazımSagol canim vuuvvv iki mibenim senden de dusuk 9.27 o zaman ben napcam çok canım sıkıldı yaaaa hep kendim yüzünden icebilseydim kac haftadır dusmezdi belki bu kadar
Küçüğünü isticem artık yarın bakalım benim ki büyük gyno ferro sanol ama gynoferon var o küçük hiç değilse daha rahat içerim onustres yapma cnm sonuçta sende keyfinden içmemezlik yapmamışsın içemiyosun ama gayret etmen lazım
Benim hic acilma olmamisti suyum cok az sizinti seklinde gelmisti,sancida olmadigindan suni sanciyla dogum yaptim.dogum kanali daha asagida bildigim kadariyla .Rabbim hepimizinkini kolayca gerceklesmesini nasip etsin insallah.Insallah ya hersey yolunda gider normal olur herseypeki açilma öncesindemi oluyo bide bebegin pozisyon almasiyla dogum kanalina girmesi ayni anlamamı geliyor?
Ooo senin de dusuk ilaç ne kullaniyon peki dr un ne diyoBenim de kan degerim 9.1 maalesef ve genetik yukselmiyo da
Canım eğer çalışacaksan süt sağmak çok önemli o yüzden güzel birley olmasını tavsiye ederim.. manuelleri hiç önermiyolar özellikle çalışan birilerine.. ablamın elektrikliydi mesela.. markasını tam hatırlamıyorum ama uygun fiyatlı bi modeldi ve çok pişman oldu aldığına.. bi göğsü sağması yarım saat sürüyodu.. ben de pompa konusunu çok düşündüm.. ameda alayım dedim 550 liraymış sonra çok fazla dedim.. çünkü ne kadar kullanacağımızı öncexen tahmin edemeyiz.. o yüzden ondan vazgeçtim.. araştırırken mamajoo ya denk geldim.. yerli üretimmiş ve kullananlar memnun kalmış.. fiyatı da 200 tl civarında.. ben onu almaya karar verdim.. inşallah güzel olur da pişman olmam..
Immm nasıl tarif etsem bilemedim şimdi :)
Genel de bir şeyler yedikten veya içtikten 15-20 dk sonra başlıyor. Çok cılız ince ince ritmik bir şekilde devam eden pıtpıtlar oluyor. Yani tekmeye filan hiç benzemiyor. Böyle sanki pıt pıt damar /kalp atışı gibi.
10-15 dk devam edip kesiliyor :)
Arkadaşlar bi soru sorsam 27 haftalık oldu bebeğim kilosu 920 gr boyu 35 cm sanki kg az gibi sizce nasıl şimdiden sağolun.
bide umursuz nasil umursuz anlatamam... gecen gun banyoda kayip dustum canim yandi bagirdim ... ne oglum geldi merak edip nede kocam... hadi oglum 4 yasindada be adam 40 yasindasin kadin hamile bi bak dusmus ... dunya yansa umrunda degil... niyemi yaziyorum burada kallsinn gerie donup okudukca ona olan nefretim katlansin ki yuzune gulmeyeyim... siz yaziyosunuzya esim masaj yapti biraz gecti .. o nasil bi duygu ... ben hic yasamadim
.. niye evlendimki onuda bilmiyorum... offffff cooook mutsuzum cooook... bide ustune hamileyim... diyceniz niye hamile kaldin buyuk konustum .. oglum.biraz buyusun bosanicam diye saliniyodum isede baslamistim hooop yeniden basa dondum...
Bence gayet normal benim kızım da bugün 27+1 987gr dedi ve çok iyi dedi doktor
Ben 2800doğmuşum kızım da iri olmaz
Öyle yapcam artık evet gebeliğin bu ayında artık 11 in altına düşmesi anemi sayiliyomus puuffff canım sıkıldı
Bebisin hiçkirdigini anlayabiliyorum bendedüzenli araliklarla oluyo tekmeden çok farkkli:)
Ben hamile degilken de dusuktu 10 flndi bi ara 8.5 e dustu sonra birazcik artmis. Gynoferon kullaniyodum ama o hic yaramadi bana ferro sanol iyi geldi biraz daha. Daha da duserse kan nakline ihtiyac olabilir dedi doktorum ben de onu hic istemiyorum.Ooo senin de dusuk ilaç ne kullaniyon peki dr un ne diyo
Amin inşallh:)Benim hic acilma olmamisti suyum cok az sizinti seklinde gelmisti,sancida olmadigindan suni sanciyla dogum yaptim.dogum kanali daha asagida bildigim kadariyla .Rabbim hepimizinkini kolayca gerceklesmesini nasip etsin insallah.
Belli araliklarla böyle 4 saniyede 1 mesela ayni yerde seyirme gibi pıt pit oluyo:) tekme daha düzensiz bazen daha sert ve hep ayni noktada olmuyo:)Evet canım çalışcam iznim bitince, ozaman elektrikli alayım.
Ama bi yandan da süt sağma makinasını doğumdan sonraya mı bıraksam diye düşünmüyo değilim.
Sütümüz nası olur bilemiyoruz sonuçta.
Yaa yoksa benim hissettiim şey hıçkırık mııı :))
Yani böyle kalp atışından seyrek ama yine de 2 saniyeye bi seğrime şeklinde oluyo, o mu yoksaaa :))??
Benim de 27deyken 940 gramdi sanırım canım. Doktor gayet normal dedi.
İyi yani
Canım benim...lütfen kendini doldurma.
Evet, insan özellikle hamileyken biraz daha ilgi istiyo ama kendini mutsuz etmen acını bi kat daha artırmaktan başka bişeye yaramaz.
Emin ol hepimizin eşinim çok can sıkıcı huyları var, az ya da çok.
Ama burda dillendirilmiyo diye sakın kendini değersiz ve yalnız hissetme.
Gel burda içini dök boşalt, enerjini topla mutlu olmaya çalış.
Bebeğine odaklan, hayal kur, dua et..
Ben de dua edicem sana, Allahım bir an önce ferahlıklar nasip etsin yuvana...
Anneyle yakın mı oluyormuş bünyeler?
Ben 2700müşüm ama kızım 3civarı olsun hayırlısıyla diye dua ediyorum.
Ki olabilir sanki :), çünkü ablam 2200müş kızı da oğluda 3buçuğa yakın doğdu.
Ay hadi inşallah :))
Benim de 10.4 çıktı(((
Ya böyle seğrime gibi bişi hissediyorum o mu yoksaa :))))???
Bende gebelikten oncesinde senin gibiydim ferrum fort banada vermişti düzelmedi ferro sanol gunde 2 ye cikardi verdi öyle düzeldi ferro sanolun daha etkili oldugunu düsünüyormBen hamile degilken de dusuktu 10 flndi bi ara 8.5 e dustu sonra birazcik artmis. Gynoferon kullaniyodum ama o hic yaramadi bana ferro sanol iyi geldi biraz daha. Daha da duserse kan nakline ihtiyac olabilir dedi doktorum ben de onu hic istemiyorum.
Benim de ferro sanoldan once hic yukselmemisti ben de daha etkili oldugunu dusunuyorum. Tabi benim hala cok dusuk.Bende gebelikten oncesinde senin gibiydim ferrum fort banada vermişti düzelmedi ferro sanol gunde 2 ye cikardi verdi öyle düzeldi ferro sanolun daha etkili oldugunu düsünüyorm
Uff senin de dusuk napcaz ki acepEvet canım çalışcam iznim bitince, ozaman elektrikli alayım.
Ama bi yandan da süt sağma makinasını doğumdan sonraya mı bıraksam diye düşünmüyo değilim.
Sütümüz nası olur bilemiyoruz sonuçta.
Yaa yoksa benim hissettiim şey hıçkırık mııı :))
Yani böyle kalp atışından seyrek ama yine de 2 saniyeye bi seğrime şeklinde oluyo, o mu yoksaaa :))??
Benim de 27deyken 940 gramdi sanırım canım. Doktor gayet normal dedi.
İyi yani
Canım benim...lütfen kendini doldurma.
Evet, insan özellikle hamileyken biraz daha ilgi istiyo ama kendini mutsuz etmen acını bi kat daha artırmaktan başka bişeye yaramaz.
Emin ol hepimizin eşinim çok can sıkıcı huyları var, az ya da çok.
Ama burda dillendirilmiyo diye sakın kendini değersiz ve yalnız hissetme.
Gel burda içini dök boşalt, enerjini topla mutlu olmaya çalış.
Bebeğine odaklan, hayal kur, dua et..
Ben de dua edicem sana, Allahım bir an önce ferahlıklar nasip etsin yuvana...
Anneyle yakın mı oluyormuş bünyeler?
Ben 2700müşüm ama kızım 3civarı olsun hayırlısıyla diye dua ediyorum.
Ki olabilir sanki :), çünkü ablam 2200müş kızı da oğluda 3buçuğa yakın doğdu.
Ay hadi inşallah :))
Benim de 10.4 çıktı(((
Ya böyle seğrime gibi bişi hissediyorum o mu yoksaa :))))???
Ooo bende o yolda gidiyorum sanirim9.27 çıkmış çünkü benim deBen hamile degilken de dusuktu 10 flndi bi ara 8.5 e dustu sonra birazcik artmis. Gynoferon kullaniyodum ama o hic yaramadi bana ferro sanol iyi geldi biraz daha. Daha da duserse kan nakline ihtiyac olabilir dedi doktorum ben de onu hic istemiyorum.
Demekki bana da o yüzden onu verdi zorlamam lazım kendimi sanırımBende gebelikten oncesinde senin gibiydim ferrum fort banada vermişti düzelmedi ferro sanol gunde 2 ye cikardi verdi öyle düzeldi ferro sanolun daha etkili oldugunu düsünüyorm
Bi yorum da dedim ya o yönde tam sopaligim yararlı seyleri sevmiyorum nedense mesela dediğin pekmez i hayatta ağzıma süremiyomBende bugün aile hekiminden tahlil sonuçlarıni aldım kalsiyum magnezyum filân sorun yok cok şükür kan da 11.4 idare eder ilaca devam günde bir yarasın kuzuma. Doğal pekmezle filân takviye etmeye çalışabilirsiniz ilaç icmeyenler elbet bir etkisi vardır diye düşünüyorum ben onların da sabahları bir kaşık içmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. Kan hapini da sabah namazına kalkınca içiyorum limonlu su ile kahvaltıdan hemen onceye bırakmıyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?