tahinle falanda mı yiyemiyorsun canım ??Bi yorum da dedim ya o yönde tam sopaligim yararlı seyleri sevmiyorum nedense mesela dediğin pekmez i hayatta ağzıma süremiyom
Bende senin gibiyim Can'ım 11 kilo aldım bugun iştahım çok açık durduramıyorym bu gidişiyle 90 nu geçerimYaa gecen hafta istahim yoktu ne güzel sadece gerektigi kadar yiyodum kuslar gibi hafif hissediodm kendimibu haftada bi istahim acildi ki sormayın zaten 10-12 kilo almışım nerden cikti simdi bu istah acilmasi
Bu arada b12 vitamini kullanan var mi kızlar bnm gebelikten once de düşüktü hep yine düşük cikti doktorun verdigi vitamini de almadm daha almak istemiom zaten mutivitamin ve demir ilaci alıyorum. .. ama b12 de merkezi sinir sistemi için önemli mecbur kullancam herhalde yine besinler yeterli gelmio
bende gynferron kullanıyorum çok büyük değil aynenKüçüğünü isticem artık yarın bakalım benim ki büyük gyno ferro sanol ama gynoferon var o küçük hiç değilse daha rahat içerim onu
Canım benim geçmiş olsun sıkma canını.. benim hamilelik öncesi 8 di.. hamile kalmak istediğim için dikkat ettim 10 oldu.. şimdi de 12.8.. ben de kırmızı et tüketemiyorum maalesef.. hafta da 1 gün ancak yiyorum.. onun yerine kuru fasulye, nohut hergün yemeye çalış.. ben onları da yapıp yiyemiyorum çalıştığım için zor geliyo.. bi d ekan ilacını kesin al.. ben gece yatmadan içiyorum ve mandalina ile birlikte içiyorum.. c vitamini ile birlşkte alıraan demirin falan emilimi artıyomuş.. çok şükür ben de bılantı falan yapmadı.. sana da tavsiye ederim mandalina portakal ya da suları ile birlikte içÖyle yapcam artık evet gebeliğin bu ayında artık 11 in altına düşmesi anemi sayiliyomus puuffff canım sıkıldı
Aaaaaa ama geliyor bak bes kardes. sen anne olacaksin ya azicik gayretli ol. pekmezde yenir ilacta icilir. sen guclu olmazsan bebise kim bakacak. boyle giderse kucagina almaya dermanin kalmayacak. gelir kaynanan bakar oper sever oksar sende yattigin yerde bakarsin. ( azicik gaza geldinmi) toparla valla kendini. sen kendine acimazsan kimse sana acimaz.
Sağol tatlım kuru fasulye nohut onları yiyorum çok şükür yapıyorum aslında genelde et dediğim gibi ancak köfte olarak yiyebiliyorum ona da yeni alistim sabah aç denildiği için icemiyodum ama dediğin gibi yapiyim diğer annelerde oyle dedi tavsiyenize uyuyim c vitamini ile öyle olduğunu bilmiyodum iyi oldu en azından öyle içmeye calisiyim sağol canımCanım benim geçmiş olsun sıkma canını.. benim hamilelik öncesi 8 di.. hamile kalmak istediğim için dikkat ettim 10 oldu.. şimdi de 12.8.. ben de kırmızı et tüketemiyorum maalesef.. hafta da 1 gün ancak yiyorum.. onun yerine kuru fasulye, nohut hergün yemeye çalış.. ben onları da yapıp yiyemiyorum çalıştığım için zor geliyo.. bi d ekan ilacını kesin al.. ben gece yatmadan içiyorum ve mandalina ile birlikte içiyorum.. c vitamini ile birlşkte alıraan demirin falan emilimi artıyomuş.. çok şükür ben de bılantı falan yapmadı.. sana da tavsiye ederim mandalina portakal ya da suları ile birlikte iç
Aaaaaa ama geliyor bak bes kardes. sen anne olacaksin ya azicik gayretli ol. pekmezde yenir ilacta icilir. sen guclu olmazsan bebise kim bakacak. boyle giderse kucagina almaya dermanin kalmayacak. gelir kaynanan bakar oper sever oksar sende yattigin yerde bakarsin. ( azicik gaza geldinmi) toparla valla kendini. sen kendine acimazsan kimse sana acimaz.
Saka bir yana canim. gayret et bebisin icin. bebiste de kansizlik olur benim buyuk oglumda oyle oldu. dogustan kani azdi. kac doktor gezdirdim ic kanamdan bile suphelendiler. kan alirken cocugun elini kolunu delik desik ediyorlardi. ilac icemiyorsun anliyorum ama evladini oyle gormek cok daha zor. Allah yardimcin olsun.
Bugunden itibaren basla bence ilacini aldiysan. Ben gece surekli tuvalete kalktigim icin kalkinca iciyorum kahvaltiyla da cok yakin olmuyor cunku peynir fln yiyorum. Ben artma umudum cok olmamasina ragmen iciyorum dusun senin hemen artar insallah zorla kendini biraz.Ooo bende o yolda gidiyorum sanirim9.27 çıkmış çünkü benim debana ferro sanol vermişti işte onu icemiyodum acaba gynoferon dan daha etkili diye mi verdi puuff kan nakli zor ya bende istemem bide kan grubum 0 -
Benim şeker yüksek çıktı yarın diyetisyen katı bir program verecek(( hergün 4 kere cihazla kan şekerime bakacağım bide
Canım bende demir ve vitamin alıyorum ama B12 120 lerde doktor kullan dedi yarın başlayacağım pek çok şey B12 den kaynaklanıyor vitamin hapinida alıyorum ama yeterli gelmemiş ki ayrı B12 kullanacağım :)Yaa gecen hafta istahim yoktu ne güzel sadece gerektigi kadar yiyodum kuslar gibi hafif hissediodm kendimibu haftada bi istahim acildi ki sormayın zaten 10-12 kilo almışım nerden cikti simdi bu istah acilmasi
Bu arada b12 vitamini kullanan var mi kızlar bnm gebelikten once de düşüktü hep yine düşük cikti doktorun verdigi vitamini de almadm daha almak istemiom zaten mutivitamin ve demir ilaci alıyorum. .. ama b12 de merkezi sinir sistemi için önemli mecbur kullancam herhalde yine besinler yeterli gelmio
Doğumdan sonra da alabilirsinEvet canım çalışcam iznim bitince, ozaman elektrikli alayım.
Ama bi yandan da süt sağma makinasını doğumdan sonraya mı bıraksam diye düşünmüyo değilim.
Sütümüz nası olur bilemiyoruz sonuçta.
Yaa yoksa benim hissettiim şey hıçkırık mııı :))
Yani böyle kalp atışından seyrek ama yine de 2 saniyeye bi seğrime şeklinde oluyo, o mu yoksaaa :))??
Benim de 27deyken 940 gramdi sanırım canım. Doktor gayet normal dedi.
İyi yani
Canım benim...lütfen kendini doldurma.
Evet, insan özellikle hamileyken biraz daha ilgi istiyo ama kendini mutsuz etmen acını bi kat daha artırmaktan başka bişeye yaramaz.
Emin ol hepimizin eşinim çok can sıkıcı huyları var, az ya da çok.
Ama burda dillendirilmiyo diye sakın kendini değersiz ve yalnız hissetme.
Gel burda içini dök boşalt, enerjini topla mutlu olmaya çalış.
Bebeğine odaklan, hayal kur, dua et..
Ben de dua edicem sana, Allahım bir an önce ferahlıklar nasip etsin yuvana...
Anneyle yakın mı oluyormuş bünyeler?
Ben 2700müşüm ama kızım 3civarı olsun hayırlısıyla diye dua ediyorum.
Ki olabilir sanki :), çünkü ablam 2200müş kızı da oğluda 3buçuğa yakın doğdu.
Ay hadi inşallah :))
Benim de 10.4 çıktı(((
Ya böyle seğrime gibi bişi hissediyorum o mu yoksaa :))))???
Yaaaa kendini suclu hisset diye yazmadim ama gayret et diye dedim. uzuldum bak simdi. ilac benim.midemi bulandiriyor mesela. sabah icersem kesin kusuyorum. onun cin erken yatarsam gece 3 kuruyorum saati icip yatiyorum yine. gec yatarsam yatarken icip yatiyorum. sabah kalktigimda yine bulaniyor ama kusturmuyor en azindankendimi çok suçlu hissediyom sonucu gordugumden beri çünkü kendi yüzümden olan bisey ama iste elimde olan bisey de değil gördüğüm anda midem kalkmaya basliyo ama dediğin gibi bebeğim e bakacak kimsem olmaz zorlamaliyim kendimi ins düzelir bakalım
İlacım var zaten 2-3 hafta önce vermişti bi tane içtim öylece duruyo iccem bu akşam yatarkenBugunden itibaren basla bence ilacini aldiysan. Ben gece surekli tuvalete kalktigim icin kalkinca iciyorum kahvaltiyla da cok yakin olmuyor cunku peynir fln yiyorum. Ben artma umudum cok olmamasina ragmen iciyorum dusun senin hemen artar insallah zorla kendini biraz.
Yaaaa kendini suclu hisset diye yazmadim ama gayret et diye dedim. uzuldum bak simdi. ilac benim.midemi bulandiriyor mesela. sabah icersem kesin kusuyorum. onun cin erken yatarsam gece 3 kuruyorum saati icip yatiyorum yine. gec yatarsam yatarken icip yatiyorum. sabah kalktigimda yine bulaniyor ama kusturmuyor en azindan[/QUOTE
Yok canım senin yazinla alakalı değil anladım sen gaz a getirmek için yazdin sağol ben kendime kızıyorum niye boyleyim diye hadi ilacı icmiyosun niye pekmezi fln yemiyosun diye söylenip duruyorum kendi kendime ama ilacı bu gece baslicam yatarken iccem inş
Sevmek de önemli tabii ben normalde de yediğim için sorun yaşamadim sende sevdiğin birşey bulmaya çalışBi yorum da dedim ya o yönde tam sopaligim yararlı seyleri sevmiyorum nedense mesela dediğin pekmez i hayatta ağzıma süremiyom
Bende henuz bulamadimKızlar sırt çantası alan var mı? Ben pek istediğim gibi bişey bulamadım henüz. Şöyle bol gözlü kullanışlı güzel görünen bişey.
Arkadaşım kullandı 7 aya kadar falan air modelini. Çok hantal olduğunu ve arabaya sığmadığını söyledi ve bi tane de liteway baston aldı mecburencasual cadillac marka bebek arabaları hakkında bilgisi olan var mı kızlar ? air, quantum ..
Benim yıllardır kullandığım var bi tane, geçen yıl da spora giderken eşime aldık. Onları kullanacağım benKızlar sırt çantası alan var mı? Ben pek istediğim gibi bişey bulamadım henüz. Şöyle bol gözlü kullanışlı güzel görünen bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?