Bu benim de çok hoşuma gidiyo :)Revna bi de bu var 85 tl
B12 hangi ilaci verdi peki? Markasi ne? Bana b12 plus verdi dil altıCanım bende demir ve vitamin alıyorum ama B12 120 lerde doktor kullan dedi yarın başlayacağım pek çok şey B12 den kaynaklanıyor vitamin hapinida alıyorum ama yeterli gelmemiş ki ayrı B12 kullanacağım :)
Bu benim de çok hoşuma gidiyo :)
Bence de göbüşlülerimiz çok datluGece gece bi göbiş fotosu atayımnerde 50 kilolu ben nerede şimdi ki 60 kilolu ben..Gerci göbek değil bebek onun icin seviyorum kilolarımı
Ay hem cirkin hem de pahalilar ya sirt cantasinda model az zaten. En olmadi spor magazalarindan yanlarinda suluk yeri olan cepli bi canta alicam bn napimKızlar sırt çantası alan var mı? Ben pek istediğim gibi bişey bulamadım henüz. Şöyle bol gözlü kullanışlı güzel görünen bişey.
Bu gonderdigin bana uygun geliyo kapalı olduğum için spor klasik duruyo bana daha uygun gibi :) tabi açık bayanlara hayli hayli uygun güzel bence :)Bi karar verebilsem:)
Insallah canim icebilirsin kolayliklar diliyorumAyyy ben ondan bi tiksindim sorma ilk hamile kaldım 5-6 haftam da ye iyi olur dediler güzel yiyorum hayret dedim bulantim bi başladı ilk ondan tiksindim ve hala kurusunu değil yaşı ni da gorsem öğürme geliyobi ondan o kadar tiksindim bu haftama kadar demir şurubu ayrı bi olay bi ara bana da vermişti hamilelik öncesi resmen demir kokuyordu bakalım yarın Dr um ne dicek ilacı da iccem bugün yatarken baslicam ve düzenli kullanmaya caliscam bakalım
Adidasin kullanisli birde nike,gecen bende e-bebekte gordum 80 tl idi yeterli geldi ici bana ama incelemek lazimAy yok
Ay hem cirkin hem de pahalilar ya sirt cantasinda model az zaten. En olmadi spor magazalarindan yanlarinda suluk yeri olan cepli bi canta alicam bn napim
Uu kafasindaki de mi var supermisben cok begendim bi bordo renk sevdalisi olarak ben de alabilirim o derece ne yazalim n11 e peki macit yazdim cikmadi :)
Sağol canımInsallah canim icebilirsin kolayliklar diliyorum
Bu akşam aynı şeylere bakmisiz bende bu pijamayi cok sevdim bakalım biraz daha araştıracağım. Başka site varmı n11 harici tavsiye edebileceğin ?Güzel demi :)
Isınmaya çalışıyom :))
Macit pijamanın kendi sitesinde de var 97 tl.
Ama n11de boneli olarak 90a aldım.
Eki Görüntüle 1915494tereyagli ekmek senin için bi ilki başardım
9. Ay daha makul sanırım ama dediğim gibi bu riskli olabilir önce doktorunla konuşmalısın
Edit:yazı ekledim.
Evrim geçirmek diye buna diyolar sanırımbirinde belim kopacak gibi digerinde bel im yokk
Kızlar emzik ve biberonda avent mi dr. brown's mı???????
Kızlar kilo alımınız nasıl ? Benim 29 hafta 11 kg.çokmu bilemedim Görenler 11 kg nerene aldın diye soruyor ama tartı affetmez Bir tatlı bir şeker isteği sormayın gitsin.önceden aklıma gelmezdi.benim kız habire tatlı istiyor.
Bende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba
dedi: ↑
Tecrübeli anneler ya da tecrübelilerden fikir alan dostlar,
Göğüs pompasında orta kalite bişey işi görmez mi?
Mesela wee ya da bebedor, şunun gibi:
Ya kızlar öğretmen olup da izin olayını düşünenler Nasıl yapacak bir fikir verin kafam çok karışık o konuda benim Ocak başında mecburi izne çıkmam gerek o zamandan sonra dört ay desek haziran başına bitiyor ondan sonra Ne yapacağım
Bu ne kadar bilmiyorum ama manuel düşünüyorsan Lansinoh u önerdiler genellikle. 50 tl fiyatı. Ben lansinoh alıcam.
32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftada zorunlu izne çıkmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa. 37. Hafta şubat başı oluyor benim inşaallah. İkinci dönem son haftalar için rapor ayarlamaya çalışırım diye düşünüyorum şimdilik.
Ayyy sağol canım benimteşekkür ederim bilgilendirme için :) evet önce doktorumla konuşup daha sonra detaylı araştıracağım. ilk doğumum olacak inşallah
anammmmm ne tatlısın kız öyle valla nerde bu kilolarmaşallah diyim deee ben severim böyle dal gibi insanları ama malesef hiç öyle olamadım
ben avent natural set aldım dr browns ın içindeki boru kullanışlı olmuyor dediler diye seçtim avent i
yalnız değilsin benim kız da öyle
ben avent set aldım pp olanından kullanma klavuzunda kaynatılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir yazıyordu
canım e bebekte yorumlar çok iyi değildi sanırım bunlar için herkes elektriklileri öneriyor. bana da fiyat fazla geldi ama bir arkadaşım medela kullanmış sütü çok fazla ama bebeği emmemiş sağdım sakladım iki göğsü sağmam 15 dk mı alıyordu ancak dedi. manuelle daha uzun sürer bence
ben deSalliala gibi yapacağım inşallah son hafta rapor alamazsam da ücretsiz izin kullanabilirim dedim
manuel mi elektrikli mi alacaksın? şuanda en uygun fiyatlı olan lansinoh tekli sanırım
aynen. seminere de gidebilirim zaten kısa sürüyor....
Bunlar hgayet güzel Can'ım bende düşünüyorum almayı ama tam istediğim birşey bulamadımBende az önce şunu gördüm güzele benziyor termo bölümü de varmış bunun da pembesini beğendim 130 civarı fiyatı
Yok Can'ım ben3 yıl önce 70 E almıştım buna benzer modeli güle güle kullanBence cok guzelmis bu pisman olma hic. Bu da mi n11 den
Günaydın Can'ım bende senin gibiyim ama oğlum çok öksürüyor ona uyanım birşeyler filan yapayım derken uykum kaçtı off off bogazım çok agrıyor dudağımda kocaman ucuk sivilce gibi birşey çıktı çenemde oy ıyGünaydın arkadaşlar.Ben yine sabahın köründe hortladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?