2017 Şubat Anneleri

Insallah canim icebilirsin kolayliklar diliyorum

Güzel demi :)
Isınmaya çalışıyom :))
Macit pijamanın kendi sitesinde de var 97 tl.
Ama n11de boneli olarak 90a aldım.
Bu akşam aynı şeylere bakmisiz bende bu pijamayi cok sevdim bakalım biraz daha araştıracağım. Başka site varmı n11 harici tavsiye edebileceğin ?

Eki Görüntüle 1915494 tereyagli ekmek senin için bi ilki başardım

9. Ay daha makul sanırım ama dediğim gibi bu riskli olabilir önce doktorunla konuşmalısın

Edit:yazı ekledim.

teşekkür ederim bilgilendirme için :) evet önce doktorumla konuşup daha sonra detaylı araştıracağım. ilk doğumum olacak inşallah

Evrim geçirmek diye buna diyolar sanırım birinde belim kopacak gibi digerinde bel im yokk

anammmmm ne tatlısın kız öyle valla nerde bu kilolar maşallah diyim deee ben severim böyle dal gibi insanları ama malesef hiç öyle olamadım

Kızlar emzik ve biberonda avent mi dr. brown's mı???????

ben avent natural set aldım dr browns ın içindeki boru kullanışlı olmuyor dediler diye seçtim avent i

yalnız değilsin benim kız da öyle

Bende avent biberon dusunuyorum ne olur ne olmaz diye ama plastik saha kullanisli olur diyorum plastigin temizligi nasi oluyor kaynatsak zarar gelmez mi acaba

ben avent set aldım pp olanından kullanma klavuzunda kaynatılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir yazıyordu

Kızlar kansizlikla ilgili tavsiyelerim var.ben telasemi tasiyicisiyim.bu yüzden demir kan ilacı vs. kullanamıyorum.9 lara kadar dustu kanım.d oktorumun da tavsiyesiyle bol yeşillik yiyin.marul salatası dereotu roka tere ıspanak.trabzon hurması ki bu çok önemli. Keçi boynuzu kemirin. Ve sabahları pekmez yiyin.ben 1 ayda ilaçsız 11.5e çıkarttım kanimi.birde b12 ilacı olarak iğne istedim haftalık vuruldum.cok da rahatladim

dedi:
Tecrübeli anneler ya da tecrübelilerden fikir alan dostlar,
Göğüs pompasında orta kalite bişey işi görmez mi?
Mesela wee ya da bebedor, şunun gibi:

canım e bebekte yorumlar çok iyi değildi sanırım bunlar için herkes elektriklileri öneriyor. bana da fiyat fazla geldi ama bir arkadaşım medela kullanmış sütü çok fazla ama bebeği emmemiş sağdım sakladım iki göğsü sağmam 15 dk mı alıyordu ancak dedi. manuelle daha uzun sürer bence

ben de Salliala gibi yapacağım inşallah son hafta rapor alamazsam da ücretsiz izin kullanabilirim dedim

Bu ne kadar bilmiyorum ama manuel düşünüyorsan Lansinoh u önerdiler genellikle. 50 tl fiyatı. Ben lansinoh alıcam.

manuel mi elektrikli mi alacaksın? şuanda en uygun fiyatlı olan lansinoh tekli sanırım

aynen. seminere de gidebilirim zaten kısa sürüyor....

Ayyy sağol canım benim bende hiç tombik olmamistim onu da oldum :) bakalım doğum sonrası ne olurum artık

Evet çalışmayacağım için manuel alıcam şimdilik elektrikliye gerek duymadım. Lansinoh hem iyi hem uygun bencede. Daha uygunları da var ama almışken işe de yarasın.

Günaydın arkadaşlar.Ben yine sabahın köründe hortladım.
Günaydın Can'ım bende senin gibiyim ama oğlum çok öksürüyor ona uyanım birşeyler filan yapayım derken uykum kaçtı off off bogazım çok agrıyor dudağımda kocaman ucuk sivilce gibi birşey çıktı çenemde oy ıy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…