Ebe de öyle dedi geçen gün doğum sonrası bebeğine bakamaz hale gelirsin dedi ama hap zaten çok büyük ve aç karnına diyo akşam yatarken icsem olmaz mı kırmızı et sevmeyen i geç vejeteryan im kendimi zorlaya zorlaya haftada bir köfte yapıp yiyorum sadece napcam ben ya
Bende bu iki modeli begendim ama bi küçük modelleri oluyo bu tür çantalarin dışarda kullanmak icin aliyorm gereksiz büyük gelirmi bunlar bilemedim Eki Görüntüle 1916350
Eki Görüntüle 1916352
Bende bu iki modeli begendim ama bi küçük modelleri oluyo bu tür çantalarin dışarda kullanmak icin aliyorm gereksiz büyük gelirmi bunlar bilemedim Eki Görüntüle 1916350
Eki Görüntüle 1916352
aslında benşmde bunlara benzer sırt çantam var. en iyisi ben çanta almayayım . daha gecenlerde almıştık polo yanlarda ve önde gözü var. hem hafifde. bence sede bunların orjinal halini bul bak. yada sipariş ver agırlıgına bak eğer agırsa iade et. çünkü hem bebek hem çanta olacak hafif kullanışlı şeyler olmalı bizlere
ayy haftasonu eminönindeydim 100 tl ye ne gecelik takımlatrı var. ben 25 tl den 2 pijima takımı aldım. şimdi birde sabahlıklı takım alacam o böyle bişi olsun dedim. haftasonu gecelikli mi yoksa pijimalımı alacagıma karar veremediğim için almadım.
aslında benşmde bunlara benzer sırt çantam var. en iyisi ben çanta almayayım . daha gecenlerde almıştık polo yanlarda ve önde gözü var. hem hafifde. bence sede bunların orjinal halini bul bak. yada sipariş ver agırlıgına bak eğer agırsa iade et. çünkü hem bebek hem çanta olacak hafif kullanışlı şeyler olmalı bizlere
ayy haftasonu eminönindeydim 100 tl ye ne gecelik takımlatrı var. ben 25 tl den 2 pijima takımı aldım. şimdi birde sabahlıklı takım alacam o böyle bişi olsun dedim. haftasonu gecelikli mi yoksa pijimalımı alacagıma karar veremediğim için almadım.
Sizin sinirsiz seçeneginiz var canm görerek alabilirsiniz herseyi ben kücuk şehirde oldugum için ya netten aliyrm yada magazalarda bulabildigim kadariyla ve aldiklarin çok uygun gule gule kullanmayi nasip etsin allahm:)
HHedefVeBasari1 tane gecelikli takimin olsun canm çunku sende normal dogum istiydn her sey yolunda giderse insallah normal dogurursan gecelige ihtiyacin olcak
Günaydın Can'ım bende senin gibiyim ama oğlum çok öksürüyor ona uyanım birşeyler filan yapayım derken uykum kaçtı off off bogazım çok agrıyor dudağımda kocaman ucuk sivilce gibi birşey çıktı çenemde oy ıy
HHedefVeBasari1 tane gecelikli takimin olsun canm çunku sende normal dogum istiydn her sey yolunda giderse insallah normal dogurursan gecelige ihtiyacin olcak
Arkadaşlar normal doğum için gecelik aloyorsunuz anladım ama bu kadar pahalı takımlar almayın özelliklede ağrı çekmek için. Benim ilk gebeliğim ama yengem 2 tane normal doğum yaptı. 2 gecelik götürmesine rağmen kirlendiği için sonunda annemin eteğini giymek zoruda kalmıştı. O yüzden ben çantama normal gecelik koydum.Doğum sonrası için sabahlıklı takım pijamalardan aldım ama yinede herkesin kendi seçimi.