2017 Şubat Anneleri

Ben gece saat kurup kalkıp içiyorum sende öyle yapabilirsin. Uykuda bulantı falanda yapmıyor. Yada şurup ya içilen serumlar var onlardan alacaksın

Günaydın kızlar herkese:)

Bende bu iki modeli begendim ama bi küçük modelleri oluyo bu tür çantalarin dışarda kullanmak icin aliyorm gereksiz büyük gelirmi bunlar bilemedim

aslında benşmde bunlara benzer sırt çantam var. en iyisi ben çanta almayayım . daha gecenlerde almıştık polo yanlarda ve önde gözü var. hem hafifde. bence sede bunların orjinal halini bul bak. yada sipariş ver agırlıgına bak eğer agırsa iade et. çünkü hem bebek hem çanta olacak hafif kullanışlı şeyler olmalı bizlere

Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydi neden güzel şeyler hep pahali bu kadar

Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydi neden güzel şeyler hep pahali bu kadar
Eki Görüntüle 1916381
ayy haftasonu eminönindeydim 100 tl ye ne gecelik takımlatrı var. ben 25 tl den 2 pijima takımı aldım. şimdi birde sabahlıklı takım alacam o böyle bişi olsun dedim. haftasonu gecelikli mi yoksa pijimalımı alacagıma karar veremediğim için almadım.

Adidasi belki magazada bulabilirm bakicam ama agir oldugunu sanmiyorm ve kullanşli olur bence spor cantalar daha rahat oluyo

Sizin sinirsiz seçeneginiz var canm görerek alabilirsiniz herseyi ben kücuk şehirde oldugum için ya netten aliyrm yada magazalarda bulabildigim kadariyla ve aldiklarin çok uygun gule gule kullanmayi nasip etsin allahm:)

H HedefVeBasari 1 tane gecelikli takimin olsun canm çunku sende normal dogum istiydn her sey yolunda giderse insallah normal dogurursan gecelige ihtiyacin olcak

Ben gece saat kurup kalkıp içiyorum sende öyle yapabilirsin. Uykuda bulantı falanda yapmıyor. Yada şurup ya içilen serumlar var onlardan alacaksın
Aksam yatarken içtim canım bakalım birazdan da özelde ki Dr uma gitcem ne dicek bakicam artık

Bunu da beğenmiştim nette gorunce :)
evet görüntüsü çok güzel ama kullanışlı mı görücem canım.

çok güzel cnm ama buda ama ben görmeden alamam.. burda pijama falan alanlarda olmuş ama görmeden cesaret edemem ben...
ben internetten çok alışveriş yapıyorum canım ama görerek alma gibi olmaz tabi. gelince bilgi veririm inşallah

H HedefVeBasari 1 tane gecelikli takimin olsun canm çunku sende normal dogum istiydn her sey yolunda giderse insallah normal dogurursan gecelige ihtiyacin olcak

Arkadaşlar normal doğum için gecelik aloyorsunuz anladım ama bu kadar pahalı takımlar almayın özelliklede ağrı çekmek için. Benim ilk gebeliğim ama yengem 2 tane normal doğum yaptı. 2 gecelik götürmesine rağmen kirlendiği için sonunda annemin eteğini giymek zoruda kalmıştı. O yüzden ben çantama normal gecelik koydum.Doğum sonrası için sabahlıklı takım pijamalardan aldım ama yinede herkesin kendi seçimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…