- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Çok hoşmuş güle güle giyEki Görüntüle 1916240
Kızlar ben açık renk pijama pek sevmiyorum oyüzden bunu sipariş verdim ama 90 tl.
Sonra 50 60 tl ye başka sitelerde çok güzel pijamalar gördüm gerçi onlar açık renkti ama nerdeyse yarı fiyatı, malesef bunu almış bulundum artık.
Bone hediyeli, inşallah dandik değildir bonesi de..
Çok kazıklandım mı sizce, hadi bana moral verin :))
Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydineden güzel şeyler hep pahali bu kadar
Eki Görüntüle 1916381
Sizin sinirsiz seçeneginiz var canm görerek alabilirsiniz herseyi ben kücuk şehirde oldugum için ya netten aliyrm yada magazalarda bulabildigim kadariyla ve aldiklarin çok uygun gule gule kullanmayi nasip etsin allahm:)
H HedefVeBasari 1 tane gecelikli takimin olsun canm çunku sende normal dogum istiydn her sey yolunda giderse insallah normal dogurursan gecelige ihtiyacin olcak
ayyyy serninle tarihimiz aynıııı :) bebiş kız mı erkek mi. neler aldın anlat bakalım. arada gözden kaçıyor konuşmalar fazla olunca canım.Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandan beri konuşmaları takip ediyorum ve sessiz takipçilerdenim.
Çok fazla konuşmalara katılmadım. Bir kaç girişimim oldu ama cevap alamadımSayenizde çok şey öğrendim.
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandan beri konuşmaları takip ediyorum ve sessiz takipçilerdenim.
Çok fazla konuşmalara katılmadım. Bir kaç girişimim oldu ama cevap alamadımSayenizde çok şey öğrendim.
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok pahali oldugu için sanirim pijamalısini alabilirim banada cok geldi fiyati ama logusa adi altinda satildigi için pahali böyleArkadaşlar normal doğum için gecelik aloyorsunuz anladım ama bu kadar pahalı takımlar almayın özelliklede ağrı çekmek için. Benim ilk gebeliğim ama yengem 2 tane normal doğum yaptı. 2 gecelik götürmesine rağmen kirlendiği için sonunda annemin eteğini giymek zoruda kalmıştı. O yüzden ben çantama normal gecelik koydum.Doğum sonrası için sabahlıklı takım pijamalardan aldım ama yinede herkesin kendi seçimi.
Daha uygun fiyata buldum canm 104 tl filanda var ama pijama takimini bundan alicam sanirim çok güzel modeline bayildimmm bende ikiside cok guzel geceligide pijamasida:)Günaydın
Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)
Teog tatilinde olmak isterdim ama yine 4e kadar tam 7 dersim var
Akşam 7de de Soner arıca eşliğinde öğretmenler günü yemeğimiz
Arada girmeye çalışırım
Çok hoşmuş güle güle giy
Ben bunun pijama takımına lohusasepetinde görüp aşık oldum ama 130 falandı orada
Özdilekte 99a gördüm aynısını
Bir de çeyizciler çarşısına bakacağım bi hafta sonu Emin'im orada daha ucuzdur
Çok Güzel görünüyor ya alasım geldi valla kullananlar Nasıl yorum yapmış ki Hemen bakayımkızlar bir ara bunlar hakkında baya iyi şeyler duydum. ben almayı düşünmüyorum da yine de fikir olsun dedim. sizce nasıl
http://urun.n11.com/bebek-bakim-can...gclid=CNDSnKTkwNACFcyRGwodEQYO_w&gclsrc=aw.ds
bunlar çok güzelmiş bende bunlardan bi tane alabilirim hem fiyat olarakta uygunsırt çantası olarak ben stylo almıştım ama kendisi zaten ağırdı bir de içini doldurunca sırtımda taş taşıyomuş gibi oldu :)
Decathlondan aldım ben zaten etrafa dikkatli bakarsan herkesin sırtında bundan var artık :)) 14.99 olanlar biraz küçük ben 24,99 olandan aldım çok memnunum
https://www.decathlon.com.tr/C-529835-sirt-cantasi-ve-aksesuari#page2
Hamile yastığı olarak da ben şundan aldım ama biraz yumuşak kaldı emzirirken daha sert olması lazım
http://www.hepsiburada.com/babyjem-sirt-destekli-hamile-ve-emzirme-yastigi-ekru-p-AILEBABYJEM198MV
http://www.emzirmeyastigi.com/emzirme-yastigi-classic.php
bizede yaz bakalım ben pek yorum göremedimÇok Güzel görünüyor ya alasım geldi valla kullananlar Nasıl yorum yapmış ki Hemen bakayım
kızlar merhabalar anakucağı olarak ne alacaksınız? Biz karar veremedik hangi model almamız gerektiğine...
Ana kucağı dedim ama sanırım ismi kanguruBabysiling yada babywearing tipi şeyleri kastettim aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?