2017 Şubat Anneleri

Günaydın
Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)
Teog tatilinde olmak isterdim ama yine 4e kadar tam 7 dersim var
Akşam 7de de Soner arıca eşliğinde öğretmenler günü yemeğimiz
Arada girmeye çalışırım

Çok hoşmuş güle güle giy

Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydi neden güzel şeyler hep pahali bu kadar
Eki Görüntüle 1916381

Ben bunun pijama takımına lohusasepetinde görüp aşık oldum ama 130 falandı orada
Özdilekte 99a gördüm aynısını
Bir de çeyizciler çarşısına bakacağım bi hafta sonu Emin'im orada daha ucuzdur

Günaydınlar... Öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
lohusa gecelikleri konuşulmuş bende hafta sonu mağazalarda bakınırken dagideki satıcı yılbaşını bekle dedi o zaman daha güzel indirimler olur dedi bana da mantıklı geldi daha vaktimiz var nasılsa.. bende denemeden alamam çünkü benim genelde altla üst beden tutmuyorda :))

Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandan beri konuşmaları takip ediyorum ve sessiz takipçilerdenim.
Çok fazla konuşmalara katılmadım. Bir kaç girişimim oldu ama cevap alamadım Sayenizde çok şey öğrendim.
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sizin sinirsiz seçeneginiz var canm görerek alabilirsiniz herseyi ben kücuk şehirde oldugum için ya netten aliyrm yada magazalarda bulabildigim kadariyla ve aldiklarin çok uygun gule gule kullanmayi nasip etsin allahm:)

H HedefVeBasari 1 tane gecelikli takimin olsun canm çunku sende normal dogum istiydn her sey yolunda giderse insallah normal dogurursan gecelige ihtiyacin olcak

canım onlar öyle denk geldi ama genelde magaza ve internet aynı fiyat. o yüzden ben kalan alışverişimi internetten yapacam. hem ayağıma geliyor. tavsiyeni dinleyip 1 tane gecelikli takım alayım çok sagol

ayyyy serninle tarihimiz aynıııı :) bebiş kız mı erkek mi. neler aldın anlat bakalım. arada gözden kaçıyor konuşmalar fazla olunca canım.

Merhaba bazen çok fazla yazışma olunca arada kaynıyor hepsine cevap gelemiyor, daha sık görmek isteriz

Çok pahali oldugu için sanirim pijamalısini alabilirim banada cok geldi fiyati ama logusa adi altinda satildigi için pahali böyle

Daha uygun fiyata buldum canm 104 tl filanda var ama pijama takimini bundan alicam sanirim çok güzel modeline bayildimmm bende ikiside cok guzel geceligide pijamasida:)

bunlar çok güzelmiş bende bunlardan bi tane alabilirim hem fiyat olarakta uygun

kızlar merhabalar anakucağı olarak ne alacaksınız? Biz karar veremedik hangi model almamız gerektiğine...

Ana kucağı dedim ama sanırım ismi kanguru Babysiling yada babywearing tipi şeyleri kastettim aslında :)

0-3 aylık dönem için kanguru önerilmiyor, 4. aya kadar kullanmak için neko marka esnek sling aldım ben, evde oyuncak ayı takıp gezdiriyorum, bağlamayı falan çok iyi öğrendim:) 4. aydan sonra eğer bebek çok ağırlaşmadıysa slingle devam edilebilir gittiği yere kadar ama ağrlaştıysa ergonomik kanguruya geçilmesini tavsiye ediyorlar, biz ergo baby 360 modelini aldık. aslında boba düşünüyordum baştan itibaren ama boba'da yüzü dışa dönük taşıma özelliği yok, sırf bu fark için biraz daha pahalısını almış oldum ama sonradan pişman olmak istemedim. zaten ikinci çocuğu düşünüyorum, kardeşim ve kuzenim de birer yıl arayla bebek düşünüyor, parasının hakkını veririz diye umuyorum:)

pijama almak isteyenlere oysho'da blackfriday dolayısıyla %20 indirim var gece yarısına kadar geçerliydi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…