2017 Şubat Anneleri

alt açma bezi bebek bezı gıbı paket içerisinde e.bebekte var aldım bende

pijama için ben de öneride bulunayım. bu aldıklarım eski sezon ama chakra'nın markafoni ve trendyoldaki kampanyalarında sürekli çıkıyor. üçüne 170 lira ödedim. %70 indirimdeler. kumaşı yumuşacık, tiril tiril. geceliğin ve sabahlığın boyu uzun olduğu için hastanede yatarken bi yerim açıldı mı derdim olmaz diye düşündüm. geceliğin önündeki düğmelerden rahatça emzirebilecek kadar dekolte açılabiliyor. pijaması da normal önden düğmeli bir pijama, lohusalık sonrası da rahat rahat kullanabilirim. özellikle aynı renk aldım ki geceliğe ayrı pijamaya ayrı sabahlık uydurmam gerekmesin. umarım beğenirsiniz.

Ohh süper bence de hakkını vereceksiniz gibi duruyor :) Hayırlı olsun.. Bende tunikodan neko esnek wrap alırım sanırım beni en çok cezbeden model o olmuştu.. İlerisi için de sonra karar vereceğim. Teşekkürler :):)

ben de bunun grisine baktım hoşuma gitti. galiba ben de alıcam. geldikten sonra yorumlarını bekliyorum.

Ogretmenler gunumuz kutlu olsuun :) ben dun teog da gorevli oldugum icin bugun bosum, tam ogretmenler gunu oldu bana :)
ben de dün görevliydim. bugün bana da tatil. önceki hiç uyuyamamıştım nerdeyse. dün gece bi yatmışım sabah eşim giderken uyandığım hariç mis gibi uyumuşum. en güzel öğretmenler günü hediyesi bana.
öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum. öğretmenlerin daha çok itibar göreceği günler görmek dileğiyle...

Eklentiler

• Screenshot_20161123-141055.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 82

walla çok iyi edersin geçen sene 100 tl verip stylo aldığıma okadar pişmanım ki...

Özel de randevum vardı ogluş umu gordum cokkkkkkk datluydu ama yine eli yuzundeydi her gittiğimde öyle yapiyo illa eli yüzünde oluyo kameraları sevmiyo oglus um herseyimiz iyi dedi çok şükür gelişimi benim suyum vs hepsi iyiymis ama kan baya dusuk dedi icmedigim için kızdı 10 un ustune çıkarmamiz lazım dedi veeeeeee bi tane yı icemeyen bana günde 2 iciyosun ve mutlaka iciyosun dedi

bebişe maşallah sende artık düzenli kullanırsın ilaçlarını cnm

bizede yaz bakalım ben pek yorum göremedim
Ay ben de bulamadım ya Sadece alanlar yıldız bırakmış bir İki tane internette de yok Hiç kumaşı falan Nasıl görüntüsü falan Hoş ama işlevsel gibi görünüyor da Bu şekilde görmeden alamam

Tün öğretmenlerin günü kutlu olsunnn

Kızlar yaa ikinci gebeliğim ama şu lohusa pijamalarının mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim
Normal doğumda hastanede mi lazım oluyor acaba ??
Ben almıştım bir takım.
Sezeryan günü normal kıyafetle bekledim odada.
Sonra önlük giydirildi zaten ve doğuma gittim. Geldikten 5-6 saat sonra gecelik giydim ama göbek için ayrılmış bölüm boş kaldı tabi.
Geceye doğru altlı üstlü takımı giydim ama onda da aynı oldu
Velhasılı kelam hala neden hastane çantasına koyulduğunu anlamış değilim.
Yani zaten doğum sonrası giyilecekse normal bir önü düğmeli (emzirme için)pijama takımı alsak olmuyormu ?
Hem böylece doğum sonrası da giyeriz ne güzel.

29.90 TL olanlarç ok mu büyük acaba? 24.90 TL den çok fazla renk alternatifi yok çünkü .

valla bende senin gibi düşünüyorum hatta ben pijamadan ziyade daha çok ev kıyafeti gibi olsun istiyorum ki gelenin gidenin yanında daha rahat edebiliyim o yüzden açık renk almayabilirim:)) .. önden düğmeli olan pijama takımlarından bakıcam yine alt lastiği çok sıkı olmamasına özen gösteririm sezeryan ihtimaline karşı sıkmasın

Bende önden düğmeli 2 takım aldım çok para vermeden.50 TL civarıydı. Pudra ve ekru aldım. Doğumdan sonra da giyebilirim diye düşünüyorum.

Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydi neden güzel şeyler hep pahali bu kadar
Eki Görüntüle 1916381
Bu geceliği ben de çok beğenmiştim ama görmeden denemeden almak ne kadar dığru.. Az para da değil 130 tl.. Bana büyük gelen şeyleri giymeyi de hiç sevmiyorum ben.. keşke trabzonda bulsam da bundan denesem..

Aynı fikirdeyim kesinlikle.. zaten hiçbirinin tipini de beğenmiyorum bi türlü.. daha normal bişeyler alıcam bende. Sen tecrübeli halinle anlamamışsın mantığını ben nasıl anlayayım:)) boşuna anlamaya çalışıyomuşum:))))

TuRuNCu canim ben geceligin şu yuzden 1 tane olmasi gerektigini düsünüyorm bende deneyimlemedim ama arkadasımin dogununda hastanedeydim bende onunla birlikte sürekli açıkligını kontrol etmek için geliyolar o yüzden diyorm olsun bi tane daha rahat olur ama hastane o sırada önluk verirse gerek olmayadabilir buna normal zamanda gecelik kullanmam bende o yuzden uygun fiyatli bi gecelik alinabilir pijamayi iyisinden aliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…