Yaa ben de bu takımın pijama ve geceliğini çok beğendim..Alırsanız yorum yapar mısınız ben de ona göre alayımkızlar bende bunu almaya karar verdim
Mecbur öyle yapcam bebisime sağlıklı anne olabilmek için zorlicam artık :)bebişe maşallah sende artık düzenli kullanırsın ilaçlarını cnm
ben ilk doğduğunda neko sling almaya karar verdim.. Bebeğim severse ve ben becerirsem bitişik yaşıycaz inşallah..Ana kucağı dedim ama sanırım ismi kanguruBabysiling yada babywearing tipi şeyleri kastettim aslında :)
normal bir sırt çantası boyutunda ben daha küçük istediğim için 24 lükten aldım zaten benim aldığım çocuklar için sırt çantası29.90 TL olanlarç ok mu büyük acaba? 24.90 TL den çok fazla renk alternatifi yok çünkü .
Yaa ben de bu takımın pijama ve geceliğini çok beğendim..Alırsanız yorum yapar mısınız ben de ona göre alayımbi de beden konusunda kararsız kaldım 50 ile hamile kaldım ve şimdi 56 yım.. Boyum da 158.. M bana büyük mü gelir acaba.. Bol rahat olur ama büyük beden olunca kendimi çirkin hissediyorum
ayyy bu konuda da hem fikiriz seninle0-3 aylık dönem için kanguru önerilmiyor, 4. aya kadar kullanmak için neko marka esnek sling aldım ben, evde oyuncak ayı takıp gezdiriyorum, bağlamayı falan çok iyi öğrendim:) 4. aydan sonra eğer bebek çok ağırlaşmadıysa slingle devam edilebilir gittiği yere kadar ama ağrlaştıysa ergonomik kanguruya geçilmesini tavsiye ediyorlar, biz ergo baby 360 modelini aldık. aslında boba düşünüyordum baştan itibaren ama boba'da yüzü dışa dönük taşıma özelliği yok, sırf bu fark için biraz daha pahalısını almış oldum ama sonradan pişman olmak istemedim. zaten ikinci çocuğu düşünüyorum, kardeşim ve kuzenim de birer yıl arayla bebek düşünüyor, parasının hakkını veririz diye umuyorum:)
Bende aynı fikirde yım lohusa pijamasi diye bi dünya fiyat koyuyolarTün öğretmenlerin günü kutlu olsunnn
Kızlar yaa ikinci gebeliğim ama şu lohusa pijamalarının mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim
Normal doğumda hastanede mi lazım oluyor acaba ??
Ben almıştım bir takım.
Sezeryan günü normal kıyafetle bekledim odada.
Sonra önlük giydirildi zaten ve doğuma gittim. Geldikten 5-6 saat sonra gecelik giydim ama göbek için ayrılmış bölüm boş kaldı tabi.
Geceye doğru altlı üstlü takımı giydim ama onda da aynı oldu
Velhasılı kelam hala neden hastane çantasına koyulduğunu anlamış değilim.
Yani zaten doğum sonrası giyilecekse normal bir önü düğmeli (emzirme için)pijama takımı alsak olmuyormu ?
Hem böylece doğum sonrası da giyeriz ne güzel.
ayyy bu konuda da hem fikiriz seninleben de neko sling ile başlıycam inşallah.. sonrasında da kararsızım.. ergobaby çok iyi ama modelleri çok sevimsiz.. Bi dünya para vercez bari az desenli falan olsaymış ben kanguruda hala kararsızım boba4g, ergobaby 360 ve loveandcarry arasında kaldım.. loveandcarry in bu modeline bayıldım mesela.. ama desenden ziyade bebek ve benim için hangisi en kullanışlı ise ona karar vercem.. sen sling in hangi rengini aldın? ben siyah alayım diyorum herşeyle giymesi uygun olur.. Bi de erken alıp denemek çok mantıklıymış ben henüz sipariş vermedim..
http://www.mababyturkey.com/Urunler/Ergonomik-Kanguru-Star-87.html#.WDbT41XhCUk
Ben de öyle düşünmüştüm ama bu markanın S bedeni yokmuş..bence gebelikten önce ne bedenseniz ona bakın çünkü zaten doğumda 5-6 kilosu gidecek çok bişi farketmez bence. ben misal 15 kiloya yakın aldım için bi beden büyük alacağım
Güle güle kullanın çok güzel bi tercih olmuş.. ;9 loveandcarry i bende tesadüfen gördüm instagramda ebruzulfikaroglu diye çok tatlı dr vardı o kullanırken gördüm ve çok beğendim mavi ve yıldızlı tam bize göreymiş dedimben bebek çamaşırlarıyla yıkaması kolay olsun renk vermesin diye düşünerek açık renk, bej olandan aldım canım. slingin içindeyken kusarsa, salyaları akarsa vs. sık yıkamak gerekebilir çünkü. kanguruyu babası da kullanmak istediği için desensiz, koyu renk istiyorduk zaten, o yüzden ergo baby'nin renkleri işimize geldi. dusty blue rengini aldık. bu linkteki markayı ilk kez gördüm, bir de emeibaby diye bir marka geldi türkiyeye, yurtdışında epey seveni var, oldukça renkli modelleri mevcut, belki beğenirsin, ona da bak istersen.
Günaydın Hanımlar.
Ben n11 cicimoddan 50 tl ye ekru bir takım aldım. Çok güzel geldi. Herkese tavsiye ederim.
normal bir sırt çantası boyutunda ben daha küçük istediğim için 24 lükten aldım zaten benim aldığım çocuklar için sırt çantası
Ben pudrayı mağazadan aldım canım ama o zaman bu siteyi görmemiştim. Bir sürü modelleri var. Ekru şu takımı aldım canım.Bendeeee :)))
Bi ekru bi de pudra :)
Belki de aynısını aldık, inşallah iyi gelir benimki dw :)
Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydineden güzel şeyler hep pahali bu kadar
Eki Görüntüle 1916381
Çok pahali oldugu için sanirim pijamalısini alabilirim banada cok geldi fiyati ama logusa adi altinda satildigi için pahali böyle
Tün öğretmenlerin günü kutlu olsunnn
Kızlar yaa ikinci gebeliğim ama şu lohusa pijamalarının mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim
Normal doğumda hastanede mi lazım oluyor acaba ??
Ben almıştım bir takım.
Sezeryan günü normal kıyafetle bekledim odada.
Sonra önlük giydirildi zaten ve doğuma gittim. Geldikten 5-6 saat sonra gecelik giydim ama göbek için ayrılmış bölüm boş kaldı tabi.
Geceye doğru altlı üstlü takımı giydim ama onda da aynı oldu
Velhasılı kelam hala neden hastane çantasına koyulduğunu anlamış değilim.
Yani zaten doğum sonrası giyilecekse normal bir önü düğmeli (emzirme için)pijama takımı alsak olmuyormu ?
Hem böylece doğum sonrası da giyeriz ne güzel.
be feyza nın bu gecelik ve sabahlıgını aldım ikisini 150 tlye aldım belki fikir olur http://www.icgiyims.com/uzun-sabahlik-feyza-2160-2594 nu siteden almadım ama buradan görebilirsiniz
Ben pudrayı mağazadan aldım canım ama o zaman bu siteyi görmemiştim. Bir sürü modelleri var. Ekru şu takımı aldım canım.
Kızlar kansizlikla ilgili tavsiyelerim var.ben telasemi tasiyicisiyim.bu yüzden demir kan ilacı vs. kullanamıyorum.9 lara kadar dustu kanım.d oktorumun da tavsiyesiyle bol yeşillik yiyin.marul salatası dereotu roka tere ıspanak.trabzon hurması ki bu çok önemli. Keçi boynuzu kemirin. Ve sabahları pekmez yiyin.ben 1 ayda ilaçsız 11.5e çıkarttım kanimi.birde b12 ilacı olarak iğne istedim haftalık vuruldum.cok da rahatladim
Bu akşam aynı şeylere bakmisiz bende bu pijamayi cok sevdim bakalım biraz daha araştıracağım. Başka site varmı n11 harici tavsiye edebileceğin ?
Canım bunun bide 15 lık olanı var Yengem almis o bi küçüğü mu oluyo senin aldığın bi büyüğü galiba bende beğendim Yengem söylediğinde bu boyut yengeminkinden bi tık büyük daha iyi sanki oyle mi ?Bende bunu almaya karar verdim. Aslında pembe istiyordum ama arada eşiminde kullanacağını düşünerek gri aldım. Fiyatı piyasaya göre çok uygun.
https://www.decathlon.com.tr/abeona-140-sirt-cantasi-20-l-id_8340201.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?