2017 Şubat Anneleri

kızlar bende bunu almaya karar verdim
Yaa ben de bu takımın pijama ve geceliğini çok beğendim..Alırsanız yorum yapar mısınız ben de ona göre alayım bi de beden konusunda kararsız kaldım 50 ile hamile kaldım ve şimdi 56 yım.. Boyum da 158.. M bana büyük mü gelir acaba.. Bol rahat olur ama büyük beden olunca kendimi çirkin hissediyorum

Ana kucağı dedim ama sanırım ismi kanguru Babysiling yada babywearing tipi şeyleri kastettim aslında :)
ben ilk doğduğunda neko sling almaya karar verdim.. Bebeğim severse ve ben becerirsem bitişik yaşıycaz inşallah.. slingi kullanabildiğim kadar kullancam sonra da kanguruya geçeriz inşallah.. Kanguru konusunda kararsızım hala.. Boba 4g ve ergobbaby 360 arasında kalmıştım şimdi bi de mababyturkey diye bi instagram sayfasında görip loveandcarry marka kanguruyu beğendim iyice kafam karıştı.. Ama kanguruyu doğumdan sonra alacağım için karar veririm nasılsa..

bence gebelikten önce ne bedenseniz ona bakın çünkü zaten doğumda 5-6 kilosu gidecek çok bişi farketmez bence. ben misal 15 kiloya yakın aldım için bi beden büyük alacağım

ayyy bu konuda da hem fikiriz seninle ben de neko sling ile başlıycam inşallah.. sonrasında da kararsızım.. ergobaby çok iyi ama modelleri çok sevimsiz.. Bi dünya para vercez bari az desenli falan olsaymış ben kanguruda hala kararsızım boba4g, ergobaby 360 ve loveandcarry arasında kaldım.. loveandcarry in bu modeline bayıldım mesela.. ama desenden ziyade bebek ve benim için hangisi en kullanışlı ise ona karar vercem.. sen sling in hangi rengini aldın? ben siyah alayım diyorum herşeyle giymesi uygun olur.. Bi de erken alıp denemek çok mantıklıymış ben henüz sipariş vermedim..

http://www.mababyturkey.com/Urunler/Ergonomik-Kanguru-Star-87.html#.WDbT41XhCUk

Bende aynı fikirde yım lohusa pijamasi diye bi dünya fiyat koyuyolar bende nişan alışverişin de saten fln olanlardan almayip normal penye almıştım sabahlik gibi biseyi de vardı aynı bu resimlerdeki gibi meğer lohusa pijamasi diye de geçiyormuş onu koycam cantaya bi tane de yedek siradan piyasa malı penye bi alt ust takım aldım onu koycam yeter zaten kış günü kıçım donar benim onlarla evde de zaten ne olsa giyilir yanı normal eşofman fln bende böyle dusunuyom

ben bebek çamaşırlarıyla yıkaması kolay olsun renk vermesin diye düşünerek açık renk, bej olandan aldım canım. slingin içindeyken kusarsa, salyaları akarsa vs. sık yıkamak gerekebilir çünkü. kanguruyu babası da kullanmak istediği için desensiz, koyu renk istiyorduk zaten, o yüzden ergo baby'nin renkleri işimize geldi. dusty blue rengini aldık. bu linkteki markayı ilk kez gördüm, bir de emeibaby diye bir marka geldi türkiyeye, yurtdışında epey seveni var, oldukça renkli modelleri mevcut, belki beğenirsin, ona da bak istersen.

bence gebelikten önce ne bedenseniz ona bakın çünkü zaten doğumda 5-6 kilosu gidecek çok bişi farketmez bence. ben misal 15 kiloya yakın aldım için bi beden büyük alacağım
Ben de öyle düşünmüştüm ama bu markanın S bedeni yokmuş.. neyse ben önce trabzon bakayım bi deneyeyim öyle karar vereyim.. Bu arada sen alınca yorum bekliyorum kesin

Güle güle kullanın çok güzel bi tercih olmuş.. ;9 loveandcarry i bende tesadüfen gördüm instagramda ebruzulfikaroglu diye çok tatlı dr vardı o kullanırken gördüm ve çok beğendim mavi ve yıldızlı tam bize göreymiş dedim emeibaby de ben duymamıştım ona da bakayım..

Be geceligede bayildim aynisinin pijama takimida var cok güzel
N11 de 130 tlydi neden güzel şeyler hep pahali bu kadar
Eki Görüntüle 1916381

Demi yaa çok şık duruyo :)
Ben de iki günlüğüne 130 vermeyim diye almadım.
Günlük hayatta gecelik kullanan biri olsam kesin alırdım :)

Çok pahali oldugu için sanirim pijamalısini alabilirim banada cok geldi fiyati ama logusa adi altinda satildigi için pahali böyle

Kesinlikle lohusa demek 2 katı fiyat oluyo.
Oyüzden normal pijamaların büyük bedenleri daa mantıklı canım

Valla ben açıkçası doğumu bahane edip pijama yeniliyom.
3 pijamam vardı üçünden de sıkıldım, lohusa pijaması adı altında dolabı yeniliyom :)))

be feyza nın bu gecelik ve sabahlıgını aldım ikisini 150 tlye aldım belki fikir olur http://www.icgiyims.com/uzun-sabahlik-feyza-2160-2594 nu siteden almadım ama buradan görebilirsiniz

Uzunluğu taamm istediğim gibi ama koyu renk istiyorum nedense misafir için falan daa iyi olur gibi geliyo.

Ben pudrayı mağazadan aldım canım ama o zaman bu siteyi görmemiştim. Bir sürü modelleri var. Ekru şu takımı aldım canım.

Ayyynıısından aldım birazdan kargo şubesinden teslim alcam.
Zevklerimiz benziyo demekki :))

Yaa çok sevindim senin adına canım :)
Darısı bana :)
Ben de 10.4 e düştüm
Inşallah bir an önce yükselir...

Ay instagramda gezerken ne gördüm yaaa bu neki böyle çocuk nerede 39 haftalik diyo bideee yemiyormu bunlar anacim yaab

Eklentiler

• Screenshot_20161124-154222.webp
    16 KB · Görüntüleme: 130
Bu akşam aynı şeylere bakmisiz bende bu pijamayi cok sevdim bakalım biraz daha araştıracağım. Başka site varmı n11 harici tavsiye edebileceğin ?

:))) pijama arayışında herkes bu aralar :)
N11 dışında pijama.com var canım ama n11 daa uygun fiyat olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…