- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Kızlar ya uni baby yeni doğan temizlikte yeterli olur mu biraz hijyen konusunda tereddüt ediyorum
Minicikken yıkamak zor olur gibi geldi kıyamam ki bide günde on defa suya girdirmiş olucaz bu şekildeevde olduğumuz sürece yıkarız zaten popoları. dışarda yeterli olur bence.
Minicikken yıkamak zor olur gibi geldi kıyamam ki bide günde on defa suya girdirmiş olucaz bu şekilde
Tamam canim çok teşekkur ederim benimde öyle bişeye ihtiyacim vardi siz daha iyi anlarsiniz zeytinyagından yerindesiniz nasılsa iyi güvenilir bi satici olursa ev içinde zeytinyagi alabilirim bebiş içinde:) konu bebe yagindan nereye geldi
Aynen oyle bende de var. Bende doktora gitmedim ama bugun saglik ocaginda ebe bebek dönüyorsa ondandir dedi. Oturursam falan iyiyim ama 5 dk ayakta duramiyorumKızlar o bahsettiginiz vajinal agri bende de var yaklasik 2 haftadir. Bi gun cok bigun az oluyo ama hep var.yururken, pantalonumu giyerken, uykuda donerken aci cekiyorum. Erken basladi sanki ama basladi valla. Doktoruma da sormadim gitmedim bu arada ama sanirim normal
Bn kolay taşıyanabilen bi seyahat cantamiz var ona koymayi dusunuyorum ama muhtemeln sığmaz bi de sırt cantasi doldururum.Geçmiş olsun. inşallah önemli bir şey değildir.
ben de ara ara bakıyorum ama tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. son iki ay. dün hastane çantası hazırlıkları ile ilgili konuşulmuş. okudukça strese girdim. daha bi sürü ıvır zıvır eksik var alınacak. kıyafetler yıkanıp ütülenecek. 10 gün içinde bitirmem lazım tüm bunları. tabi en önemlisi şu an hastane çantası.
Bu arada hastaneye nasıl bir çanta düşünüyorsunuz kızlar. bebek bakım çantası tarzı bişey mi yoksa küçük seyahat çantası tarzı bişey mi?
Bizim aldığımız da aynısı dolabı ve şifonyerini aldım ama sadeceSonunda Oda takımını da aldık bebişimizin geriye kaldı duvar süsleme kıyafet yıkama bir de bakim eşyaları
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/genc-odalari/flat-genc-odasi-takimi Nasıl Güzel mi teyzeleri
İlk zamanlar pamukla temizliği öneriyor doktorlar bende pamukla temizlicem inş.Bide kış ayında dünyaya gelecekleri için tamam hemen hızlıca yıkarız kurularız evlerde sıcak durumu var ama ne kadarda kurularsak günde okadar fazla suyun altına tutmak karın ağrısı yapar üşütürüz bebişlerimizi diye düşünüyorum.ablamlar kendi çocukların altını değiştirince annem yaz kış farketmeden fazla oyalanmayın hızlıca çocuğun altını temizle hemen giydir diyerek ablamlara kızdığını bilirim tecrübe işte.evde sürekli sıcak su varsa neden kıyamayalım ki, hem akar ılık suya tutmak gaz sancısına da iyi geliyor deniyor. hijyen açısından (benimki kız bebek) daha sağlıklı, sürekli ıslak mendil ile sürtünme yaratmak da pişik için elverişli koşullar sağlar bence, ben yıkarsam bebek daha rahat edermiş gibi geliyor. zaten çok sıvı oluyor kakaları, hemen banyo lavabosunda hızlıca yıkanıp kurulanıp giydirebilir (ağırlaşıp lavaboya tutmak zorlaşana kadar tabii:) ben kendi bebeğimi sürekli yıkarım diye düşünüyorum ama tabii gözlemlerim, rahatsız olduğunu düşünürsem yapmam. siz de bakarsınız ki unibaby yeterli gelmiyor, devam etmez alternatif düşünürsünüz. sonuçta her bebek farklı, en güvenilir kaynak annenin içgüdüleri ve gözlemleri bence:)
Bn de bebe yagi aldim masaj yapmak icin ama pisik kremi almadm. Zeytinyağını cam kaba koyup kaynayan suyun içinde biraz ilitip asitini cikaricam öyle kullanicamöyle mi diyorsunuz ben de sebamedden almıştım losyon/yağ/şampuan vs hepsi bir. şimdi içime sinmedi. en doğalı yağ herhalde
Sebamed de iyi bi marka ama ben kullanmayı düsünmüyorm canm yag losyon zeytinyagi yeterli benceöyle mi diyorsunuz ben de sebamedden almıştım losyon/yağ/şampuan vs hepsi bir. şimdi içime sinmedi. en doğalı yağ herhalde
Takım olarak düşünüyosan newjoy a bakmanı tavsiye ederim çok şık ve kullanışlı ürünleri.. yeğenimin takımını ordan aldı ablam ben çok beğeniyorum..Arkadaşlar ben sadece beşik almayı düşünüyordum ama ailem eşim illaki oda takımı olsun dediği için fikrimi değiştirmek zorunda kaldım. Yine yardımınıza ihtiyacım var.Arkadaşlar içimizde bebek odası takımı alanlar hangi marka aldınız yardımcı olursanız çok sevinirim.Tşk.
Kizlar su biberon konusunda beni bi aydinlatir misiniz? Bunlardan hangisi tercih edilmeli mesela?
1.resimdeki natural olandan aldim ben 1.resimdekininde seti war ama ben 2 li aldim cam olanindan 1 tanede plastik alcamKizlar su biberon konusunda beni bi aydinlatir misiniz? Bunlardan hangisi tercih edilmeli mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?