2017 Şubat Anneleri

Kızlar ya uni baby yeni doğan temizlikte yeterli olur mu biraz hijyen konusunda tereddüt ediyorum

Minicikken yıkamak zor olur gibi geldi kıyamam ki bide günde on defa suya girdirmiş olucaz bu şekilde

evde sürekli sıcak su varsa neden kıyamayalım ki, hem akar ılık suya tutmak gaz sancısına da iyi geliyor deniyor. hijyen açısından (benimki kız bebek) daha sağlıklı, sürekli ıslak mendil ile sürtünme yaratmak da pişik için elverişli koşullar sağlar bence, ben yıkarsam bebek daha rahat edermiş gibi geliyor. zaten çok sıvı oluyor kakaları, hemen banyo lavabosunda hızlıca yıkanıp kurulanıp giydirebilir (ağırlaşıp lavaboya tutmak zorlaşana kadar tabii:) ben kendi bebeğimi sürekli yıkarım diye düşünüyorum ama tabii gözlemlerim, rahatsız olduğunu düşünürsem yapmam. siz de bakarsınız ki unibaby yeterli gelmiyor, devam etmez alternatif düşünürsünüz. sonuçta her bebek farklı, en güvenilir kaynak annenin içgüdüleri ve gözlemleri bence:)

Canm özelden atıyorum telefon numarası

Aynen oyle bende de var. Bende doktora gitmedim ama bugun saglik ocaginda ebe bebek dönüyorsa ondandir dedi. Oturursam falan iyiyim ama 5 dk ayakta duramiyorum

Bn kolay taşıyanabilen bi seyahat cantamiz var ona koymayi dusunuyorum ama muhtemeln sığmaz bi de sırt cantasi doldururum.

Kızlar sabahtan beri karnım taş gibi sert midemden başlıyor sertlik bebek de önceye göre hareketi azaldı niye böyle oldu ki

İlk zamanlar pamukla temizliği öneriyor doktorlar bende pamukla temizlicem inş.Bide kış ayında dünyaya gelecekleri için tamam hemen hızlıca yıkarız kurularız evlerde sıcak durumu var ama ne kadarda kurularsak günde okadar fazla suyun altına tutmak karın ağrısı yapar üşütürüz bebişlerimizi diye düşünüyorum.ablamlar kendi çocukların altını değiştirince annem yaz kış farketmeden fazla oyalanmayın hızlıca çocuğun altını temizle hemen giydir diyerek ablamlara kızdığını bilirim tecrübe işte.

öyle mi diyorsunuz ben de sebamedden almıştım losyon/yağ/şampuan vs hepsi bir. şimdi içime sinmedi. en doğalı yağ herhalde
Bn de bebe yagi aldim masaj yapmak icin ama pisik kremi almadm. Zeytinyağını cam kaba koyup kaynayan suyun içinde biraz ilitip asitini cikaricam öyle kullanicam

öyle mi diyorsunuz ben de sebamedden almıştım losyon/yağ/şampuan vs hepsi bir. şimdi içime sinmedi. en doğalı yağ herhalde
Sebamed de iyi bi marka ama ben kullanmayı düsünmüyorm canm yag losyon zeytinyagi yeterli bence

Takım olarak düşünüyosan newjoy a bakmanı tavsiye ederim çok şık ve kullanışlı ürünleri.. yeğenimin takımını ordan aldı ablam ben çok beğeniyorum..

Kizlar su biberon konusunda beni bi aydinlatir misiniz? Bunlardan hangisi tercih edilmeli mesela?

Eklentiler

• IMG-20161128-WA0008.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20161128-WA0007.webp
    13 KB · Görüntüleme: 86
Bide lansinoh gogus pompasi alanlar oldu sanirim bu hafta tekli yada ciftli olmasi cok fark eder mi? Elektrikli olacak zaten

Kizlar su biberon konusunda beni bi aydinlatir misiniz? Bunlardan hangisi tercih edilmeli mesela?

Öncelikle pp mi alacaksın? Yani cam tercih etmeyecekmisin anlamında. Aynısının cam olanı var da o yüzden sordum. Hangisi dersen de ikili yeter hatta bana sorarsan önce tekli al. Bebiş biberon kullanacak mı kullanmayacak mı bilemiyoruz.. ihtiyaca göre alırsın derim ben.

1.resimdeki natural olandan aldim ben 1.resimdekininde seti war ama ben 2 li aldim cam olanindan 1 tanede plastik alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…