Aynısıni söyledi geçen gun benimkideaynen aynen benimkide öyle ilk başlarda çok kavga ettik. aslında hiç gerek yokmuş tatlılıkla söyleyince şimdi sagolsun herşeyi yapıyor. hamilesin diye yapıyorum diyor arada diyorum Allah razı olsun ilerde de çocuk var diye yaparsın nolcak diyorum gülyor :)
Ya diyorum ya yapıyorum hep ben gidiyorum artık hep yalakalik yapıyorum yapmiyo değilim ama o hep yorgun
Ne zamana kadar indirimde canm peki dun gidemedim ben evimede çok uzak gitmişken alicaktim ne guzelEvt bir carrefour calisani olarak söyledim ztn kizlar sizede ...indirim de
Bence kullanilir allerjik bi etkisi olucagınida sanmyorm.kullanicagin yağda onemli aslinda soguk pres sızma olmasi lazim sanirim işlem gormemiş bunu bende bi araştırıcamciltleri kuru oluyor kullanırsın dedilerde yüzünde vucudunda zeytinyağ kullanılırmı sizce
Bizde hep doğal zeytinyağı babamlarin tarlasından kendileri çektirir getirir annem bizde öyle yapmış teyzelerim oyle yaptı o yüzden gerek duymuyorum hatta gözü yanmiycagini bilsem zeytinyağlı doğal sabun kullanırım ama kıyamam yakar diye annem komili bebek şampuanı almış onunla idare edicez her defa köpüklenmesine de gerek yok ılık su bile misss gibi yaparBence kullanilir allerjik bi etkisi olucagınida sanmyorm.kullanicagin yağda onemli aslinda soguk pres sızma olmasi lazim sanirim işlem gormemiş bunu bende bi araştırıcam
Sen şanslisin o zaman :) şu anda elimde var has zeytinyagı o idare eder bi sure sonrada bursadan getirtmeyi düsundüm bende getirtemezsemde bi şekilde netten falanda bulurum belkiBizde hep doğal zeytinyağı babamlarin tarlasından kendileri çektirir getirir annem bizde öyle yapmış teyzelerim oyle yaptı o yüzden gerek duymuyorum hatta gözü yanmiycagini bilsem zeytinyağlı doğal sabun kullanırım ama kıyamam yakar diye annem komili bebek şampuanı almış onunla idare edicez her defa köpüklenmesine de gerek yok ılık su bile misss gibi yapar
Aksam o sancimla kalktim Dr a gitmeden biseyler hazırladım otur sen demedi ve beraber oturduk yedik ne güzel dimi işte diyorum ya herkesin sıkıntısı kendine ve herkes kendine göre haklı neyse bosverelimTatlım o yorgunsa sen de mazeretlisin.
Ozaman gerekirse yumurta kırıp yiyceksiniz, ya da çamaşırı ütüsü kalacak, mükemmeli hedeflemicen.
Ben mesela şimdiye kadar 3 kap yemeğe alıştırmışım adamı, şuan bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyom.
Kolaymı ya hem çalış hem cillop gibi sofra kur.
Artık tek çeşit ve yanına salata meze ne yapabilirsem...
Önemli olan güler yüz, yetişemediğin yerde iş vs. için kocanla papaz olma.
İşi batsın, kalsın nolcak, senden kıymetli mi..
canım sıkılma dua et kendini rahatlat erkekler bu dönemde kadınlr gibi olamıyor haklısın anlıyorum ama bu süreçte kendinide bebeğinide yıpratma yapmak istemediğin seyleri yapma yorma kendini sana verilmiş bircan bir nimet var içinde onu düşnü sadece hergün onun için birşey yapAksam o sancimla kalktim Dr a gitmeden biseyler hazırladım otur sen demedi ve beraber oturduk yedik ne güzel dimi işte diyorum ya herkesin sıkıntısı kendine ve herkes kendine göre haklı neyse bosverelim
Eee açım napcam mecbur hazırlamak zorundayım öyle çok şükür yine bu halimize neleri var yine bizler çok iyiyizcanım sıkılma dua et kendini rahatlat erkekler bu dönemde kadınlr gibi olamıyor haklısın anlıyorum ama bu süreçte kendinide bebeğinide yıpratma yapmak istemediğin seyleri yapma yorma kendini sana verilmiş bircan bir nimet var içinde onu düşnü sadece hergün onun için birşey yap
ben ona özel hazırlama kendine hazırla ye demek istiyorum canım kendine bebeğine bak bu süreçte o nasıl kendisine bakıyor sende bebeğine bakEee açım napcam mecbur hazırlamak zorundayım öyle çok şükür yine bu halimize neleri var yine bizler çok iyiyiz
Aynen bende böyle dusunuyorum isteyince söyleyince cilve naz yapınca herkese yaptırırım o kadar yalakalik yapınca hadi onu da geçtim dedigin gibi artık agirlasinca kendi özel isi mi bile yapamadığımi farkedince daha da kotu hissediyorum dün akşam mesela afedersin vajinal temizliği yapamadım jilet kesti ama baya bi kanadı oturdum ağladım sonra da Rabbim buna şükür kimseye muhtaç etme diye dua ettimNiye erkek milletini hep biz pofpofluyoruzz bakim hııı
Bunlar var ya hep erkekliklerinin altına sığınıyorlar.
Bizi de alıştırmışlar işte buna.
Erkekler bizlerden farklı işte diyip kabulleniyoruz.
9 ay bu yavruları binbir sıkıntı ile karnımızda taşıyoruz.Bütün hayatımız etkileniyor.
Yahu banyomuzu dahi zar zor yaparken bi de ev işinde yardımcı olmaları için kendilerine işvelenip cilveleniyoz.
Ya niye bu kadar düşüncesiz ki bu erkekler. Koca göbeklerle eğilip doğrulamazken yardıma ihtiyacımız olduğunu niye anlıyamıyorlar. Niye söylemeden bir işin ucundan tutmuyorlar ?
Bebek doğunca da hep böyle devam ediyor işte maalesef. Doğum sıkıntısı ,emzirme sıkıntısı ,gaz sıkıntısı ,ağlaması sızlaması ,kısacası bütün eziyet anneyee ,haftasonu gelince de "bir pazar arkadaşlarımla görüşemiyecekmiyim" diye çıkışan ise baba.
İçlerinden gelerek günlük herhangi bir ev işinde biz söylemeden yardımcı olsalar olmuyor mu?
Yani bizim için nasıl rutinleştiyse bu işler ,onlar için de öyle olsa ??
Sonuçta ev işinin yapılması için onlar bize sırnaşmıyor değil mi ?
Neyse kızlar uzatmayayım ,siz anladınız zaten ne demek istediğimi
Evet ben de bir şeyi yapması için her seferinde rica ediyorum.
Her seferinde isteklerimi dile getiriyorum. Evet ,işe yarıyor
"isteme"yöntemi ama işte gelin görün ki bir türlü kabullenemiyorum....
Gule gule kullanin insallah. Sen bunu nettenmi aldin magazadanmi aldin. bende joie yi begeniyordum oda kumasti ama sallanmiyormus. onun icin ondan vazgectim. prego bakiyorum. baska bir modeli daha var adini tam bilmiyorum. onunla bunun arasinda karar veremedim.
Gule gule kullanin insallah. Sen bunu nettenmi aldin magazadanmi aldin. bende joie yi begeniyordum oda kumasti ama sallanmiyormus. onun icin ondan vazgectim. prego bakiyorum. baska bir modeli daha var adini tam bilmiyorum. onunla bunun arasinda karar veremedim.
Canım bende inan senin dediğin gibiyim sinirleniyorum ona kızıyorum ama bazen yorgun gelip uyuyakaldiginda fln onu izleyip üzülüyorum her şekilde yaninda olmaya çalışıyorum bak ben calismiyorum ama bi parar sıkışsa hesap yapsa ondan habersiz babamı ararim para gönder diye akşamına ona da hesabına bak derim maddi manevi hep yanında olmaya çalışıyorum burda tek başıma olduğum için ona çok kaptırdım kendimi önceden böyle değildim ama ben ona kendimi kaptırınca onun hareketleri tavırları değişti çok monoton oldu sanki yıllardır evliyiz gibi davraniyo 7 aydır doğru durust hamileligimi hatirlatmadi bile bi güzel söz bile olabilir elini bile karnıma bazen ben koyduruyorum oğluna seslen diyeişte bunlar da zoruma gidiyo evet o da haklı ailesinden desteği yok maddi manevi geçim sıkıntısı ni tek başına üstlendi ama bi tek o çalışmıyor ki ve ben ondan maddi hiç bisey beklemiyorum bak alacakları mi bile çoğunu Yengem den fln aldım masraf yapmayalim diye daha ne yapabilirim ki ondan istediğim biraz pof poflanmak o da her zaman değil tabi ama bu ara hiç olmuyo yok yere değil di dün çok sorumsuz du ve akşam o halimde hala kendini hakli çıkarma peşindeydi ne olurdu ki o halimde başımi oksayip seviyorum seni dese sonra ne dicekse deseydi amaannnn çok mu şey bekliyorum ben mi çok takıntı liyim bilemedim
Canım ben egeliyim ve zyağı memleketimde yetişir. Asitli yağ yemeklik olandır ve hazır satılanlar genelde öyledir. Bir de ilk toplanan zeytinlerden sıkılan dizyem ölçülü yağlar vardır 1 asitin altındadır ve dizyem ile ölçülür. Bizde salatalık ve kahvaltılıktır o. Öyle yağ temin etmeye çalış Bebek içinbende aynen seninle hep aynı düşünüyoruz :)). almadım yag felan hem zeytinyagı dogal. baktım ki asitli geldi bebişe dokundu o zaman bırakırım ama bence bişi olmaz
Sen şanslisin o zaman :) şu anda elimde var has zeytinyagı o idare eder bi sure sonrada bursadan getirtmeyi düsundüm bende getirtemezsemde bi şekilde netten falanda bulurum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?