2017 Şubat Anneleri

Aynısıni söyledi geçen gun benimkide daha çok gaza gelsin diye "yavrucum büyuyunce baban senin için bu fedakarliklari yapti diycem" diyorm. Ama maşallah diyrm gerçekten hiç bunlari yapıcak bi adam degildi benim eşim hata bendeymiş oysa bagir çagir kavga et inatlaş sinirlen üste cik hep böyleydi tavrim kendimi ezdirmem akliyla oysaki ezilen yok ortada zamanla normalleşiyo böyle şeyler ilimli olmakta fayda var.

Ya diyorum ya yapıyorum hep ben gidiyorum artık hep yalakalik yapıyorum yapmiyo değilim ama o hep yorgun

Tatlım o yorgunsa sen de mazeretlisin.
Ozaman gerekirse yumurta kırıp yiyceksiniz, ya da çamaşırı ütüsü kalacak, mükemmeli hedeflemicen.
Ben mesela şimdiye kadar 3 kap yemeğe alıştırmışım adamı, şuan bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyom.
Kolaymı ya hem çalış hem cillop gibi sofra kur.
Artık tek çeşit ve yanına salata meze ne yapabilirsem...
Önemli olan güler yüz, yetişemediğin yerde iş vs. için kocanla papaz olma.
İşi batsın, kalsın nolcak, senden kıymetli mi..

ciltleri kuru oluyor kullanırsın dedilerde yüzünde vucudunda zeytinyağ kullanılırmı sizce
Bence kullanilir allerjik bi etkisi olucagınida sanmyorm.kullanicagin yağda onemli aslinda soguk pres sızma olmasi lazim sanirim işlem gormemiş bunu bende bi araştırıcam

Bence kullanilir allerjik bi etkisi olucagınida sanmyorm.kullanicagin yağda onemli aslinda soguk pres sızma olmasi lazim sanirim işlem gormemiş bunu bende bi araştırıcam
Bizde hep doğal zeytinyağı babamlarin tarlasından kendileri çektirir getirir annem bizde öyle yapmış teyzelerim oyle yaptı o yüzden gerek duymuyorum hatta gözü yanmiycagini bilsem zeytinyağlı doğal sabun kullanırım ama kıyamam yakar diye annem komili bebek şampuanı almış onunla idare edicez her defa köpüklenmesine de gerek yok ılık su bile misss gibi yapar

Sen şanslisin o zaman :) şu anda elimde var has zeytinyagı o idare eder bi sure sonrada bursadan getirtmeyi düsundüm bende getirtemezsemde bi şekilde netten falanda bulurum belki

Aksam o sancimla kalktim Dr a gitmeden biseyler hazırladım otur sen demedi ve beraber oturduk yedik ne güzel dimi işte diyorum ya herkesin sıkıntısı kendine ve herkes kendine göre haklı neyse bosverelim

Edit:foto eklemeyi öğrendim de altına yazı işini henüz çözemedim bu sürede her paylaşımı tekrar düzenleyerek geçireceğim

Evet arkadaşlar hepsiburada'da aynı kampanya bi zamanlar 89.90₺ dı daha aşağısını görmedim henüz ama bu da şuanki piyasaya göre evladır almak isteyenlere duyurulur.

Daha iyi fikri olan varsa da fikir alınır.

Aksam o sancimla kalktim Dr a gitmeden biseyler hazırladım otur sen demedi ve beraber oturduk yedik ne güzel dimi işte diyorum ya herkesin sıkıntısı kendine ve herkes kendine göre haklı neyse bosverelim
canım sıkılma dua et kendini rahatlat erkekler bu dönemde kadınlr gibi olamıyor haklısın anlıyorum ama bu süreçte kendinide bebeğinide yıpratma yapmak istemediğin seyleri yapma yorma kendini sana verilmiş bircan bir nimet var içinde onu düşnü sadece hergün onun için birşey yap

Eee açım napcam mecbur hazırlamak zorundayım öyle çok şükür yine bu halimize neleri var yine bizler çok iyiyiz

Eee açım napcam mecbur hazırlamak zorundayım öyle çok şükür yine bu halimize neleri var yine bizler çok iyiyiz
ben ona özel hazırlama kendine hazırla ye demek istiyorum canım kendine bebeğine bak bu süreçte o nasıl kendisine bakıyor sende bebeğine bak

Niye erkek milletini hep biz pofpofluyoruzz bakim hııı
Bunlar var ya hep erkekliklerinin altına sığınıyorlar.
Bizi de alıştırmışlar işte buna.
Erkekler bizlerden farklı işte diyip kabulleniyoruz.

9 ay bu yavruları binbir sıkıntı ile karnımızda taşıyoruz.Bütün hayatımız etkileniyor.
Yahu banyomuzu dahi zar zor yaparken bi de ev işinde yardımcı olmaları için kendilerine işvelenip cilveleniyoz.
Ya niye bu kadar düşüncesiz ki bu erkekler. Koca göbeklerle eğilip doğrulamazken yardıma ihtiyacımız olduğunu niye anlıyamıyorlar. Niye söylemeden bir işin ucundan tutmuyorlar ?

Bebek doğunca da hep böyle devam ediyor işte maalesef. Doğum sıkıntısı ,emzirme sıkıntısı ,gaz sıkıntısı ,ağlaması sızlaması ,kısacası bütün eziyet anneyee ,haftasonu gelince de "bir pazar arkadaşlarımla görüşemiyecekmiyim" diye çıkışan ise baba.

İçlerinden gelerek günlük herhangi bir ev işinde biz söylemeden yardımcı olsalar olmuyor mu?
Yani bizim için nasıl rutinleştiyse bu işler ,onlar için de öyle olsa ??
Sonuçta ev işinin yapılması için onlar bize sırnaşmıyor değil mi ?
Neyse kızlar uzatmayayım ,siz anladınız zaten ne demek istediğimi
Evet ben de bir şeyi yapması için her seferinde rica ediyorum.
Her seferinde isteklerimi dile getiriyorum. Evet ,işe yarıyor
"isteme"yöntemi ama işte gelin görün ki bir türlü kabullenemiyorum ....

Kızlar o bahsettiginiz vajinal agri bende de var yaklasik 2 haftadir. Bi gun cok bigun az oluyo ama hep var.yururken, pantalonumu giyerken, uykuda donerken aci cekiyorum. Erken basladi sanki ama basladi valla. Doktoruma da sormadim gitmedim bu arada ama sanirim normal

Merhaba Hanımlar,
Size bişey sorabilirmiyim. Herhangi birinizde hamilelik dolayısıyla karaciğer yağlanması varmı.
Ben cuma günü gıda zehirlenmesi geçirdim, serum tahlil falan derken orda çıktı. tuzlu herşey yasak zeytin bile.
Bu konuda bilgisi olan varmı?

kan uyuşmazlığı iğnesi için eczaneye uğradım bugün bilgi alıyım dedim heryerde uygulama farklı muhtelemen.. burda şansıma sıra gittiğim eczanedeymiş yani mor reçete sırası.. doktoruna gidiyorsun o mor reçete ile o ilacı yazıyor dedi ve sonra bize gelince de depodan getirtiyoruz hemen dedi .. sıra konusu bizi çok bağlamıyor sanırım sadece sıranın hangi eczanede olduğu önemli almak için sigortanında karşıladığını söylediler.. şimdilik durum böyle randevum perşembe günü yine yazarım detayları

Aynen bende böyle dusunuyorum isteyince söyleyince cilve naz yapınca herkese yaptırırım o kadar yalakalik yapınca hadi onu da geçtim dedigin gibi artık agirlasinca kendi özel isi mi bile yapamadığımi farkedince daha da kotu hissediyorum dün akşam mesela afedersin vajinal temizliği yapamadım jilet kesti ama baya bi kanadı oturdum ağladım sonra da Rabbim buna şükür kimseye muhtaç etme diye dua ettim

Sağol cnm.. ayhan çocuk diye sitede görüp mağazasından aldım.. 650 tl ye yatak dahil. hadi sende al ve ekle bakalım

bende esimden yana coook mutsuzzum daha oncede yazmistim... arkasasimi coook iyi anliyorum... benimki hepinizden de zor bir durum... isin kotu tarafi hep sev sev pohpohla kokla 7 sene sonra yoruldum artik biktim uzaklasmak istiyorum... ha bugun duzelir ha yatin duzelir allahim atleti bile mis kokuyo ( o yokken diyodum gercekten seviyodum kokusunu ) bi bakmissin giden senden gitmis koskoca olan sevgin tukenmis bitmis e dile kolay 7 sene tek senin tarafindan gidince bitiyo malesef... cok uzuluyorum kahroluyorum kurtulmaya calistikca iyice batiyorun... hemde ne batma... hele buara psikolojim coook yiprandi.. artik mesafeliyim ... en uyisi bu galiba... uzak duruyorum ... konusmak bile istemiyorum

Ben de prego yummy ve cosmos beğeniyorum ama ayrıca oda da yaptığım için sanki cosmos kadar teferruatlı olmasına gerek Yok gibi
Bu arada yummy internette 550 ama çarşıdaki isimsiz Bebek mağazalarında 450₺

Canm erkekler biraz dümdüz maalesef. Yani bak sen çıkarımda bulunmasını bekliyorsun işte bu kadın bana maddi anlamda destek olmaya çalışıyor çünkü tanıdıklarımızın desteklerini kabul etti. Ya da o bütün gün evde sıkılmıştır ilgileneyim
Ama erkekler bu kafada değil.
Onlar maalesef komutlu sistem. Diyeceksin ki hayatım benim karnım çok büyük ben bununla eğilemiyorum çamaşır asılacak.sen sepete çıkar taşı bana tek tek uzat ben yaparım.
Ya da bugün bütün gün belim ağrıdı ben de isterim şuan çorba salata yemek olsun ama halim Yok menüde yumurta var
Yani onlara dümdüz söyleyeceksin.ha huyuna göre cilve eklemesi yapabilirsin
Bizim evde süpürge yapmak yer silmek bulaşık makinası çamaşır makinası artık kocamın görevi oldu
Söylemiyorum bile yap diye
Yemek ve ütü de bende
Takım elbiseler ütücüde
Valla hayat sadece beyefendilere zor değil olduğu kadar ne yapayım
Bak bi de biz 9 senedir beraberiz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz yani bazı şeyleri dan diye söyleyebiliyoruz artık birbirimize. 27 aydır da evliyiz ve evlendiğimiz günden beri çocuk diye beynimi yedi her Allah'ın günü bıkmadan usanmadan. Açıkçası ben istemiyordum daha sırf sussun artık diye tamam dedim ve ilk seferde de hamile kaldım. Ama şimdi karnım kıpırdandıkça bak diyorum 2 an bakıp kafayı tvye çeviriyordu ben de atarlandım sen istedin bunu diye. Bana dedi ki ben dokunduğumda sadece göbekmiş gibi geliyor evet biliyorum ama hissedemiyorum. Doğduğunda sana vermem bile dedi
Bence çok samimiydi ve erkekler bence böyle hissediyor
bende aynen seninle hep aynı düşünüyoruz :)). almadım yag felan hem zeytinyagı dogal. baktım ki asitli geldi bebişe dokundu o zaman bırakırım ama bence bişi olmaz
Canım ben egeliyim ve zyağı memleketimde yetişir. Asitli yağ yemeklik olandır ve hazır satılanlar genelde öyledir. Bir de ilk toplanan zeytinlerden sıkılan dizyem ölçülü yağlar vardır 1 asitin altındadır ve dizyem ile ölçülür. Bizde salatalık ve kahvaltılıktır o. Öyle yağ temin etmeye çalış Bebek için

Sen şanslisin o zaman :) şu anda elimde var has zeytinyagı o idare eder bi sure sonrada bursadan getirtmeyi düsundüm bende getirtemezsemde bi şekilde netten falanda bulurum belki

Canm ben bir Egeli olarak bursa yerine Ayvalık-Edremit veya akçaydan Almanı öneririm. İnternetten bir çok firma bulabilirsin
Bizim oraların yağı ile bursanınki bir olmuyor zeytinin yapısından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…