Cami da dusundum ama ikisinden de alirim belki demistim daha hafif olabilir diye dusundum bunu sonuc olarak kalitelidir pp de olsa iyi bi marka aliyoruz. Cok mantikli canim 2 li daha uygun teklilere gore ondan onu tercih edebilirim.Öncelikle pp mi alacaksın? Yani cam tercih etmeyecekmisin anlamında. Aynısının cam olanı var da o yüzden sordum. Hangisi dersen de ikili yeter hatta bana sorarsan önce tekli al. Bebiş biberon kullanacak mı kullanmayacak mı bilemiyoruz.. ihtiyaca göre alırsın derim ben.
Evet ben de onda karar kildim suan :)1.resimdeki natural olandan aldim ben 1.resimdekininde seti war ama ben 2 li aldim cam olanindan 1 tanede plastik alcam
İlk zamanlar pamukla temizliği öneriyor doktorlar bende pamukla temizlicem inş.Bide kış ayında dünyaya gelecekleri için tamam hemen hızlıca yıkarız kurularız evlerde sıcak durumu var ama ne kadarda kurularsak günde okadar fazla suyun altına tutmak karın ağrısı yapar üşütürüz bebişlerimizi diye düşünüyorum.ablamlar kendi çocukların altını değiştirince annem yaz kış farketmeden fazla oyalanmayın hızlıca çocuğun altını temizle hemen giydir diyerek ablamlara kızdığını bilirim tecrübe işte.
Bunu bende dusunmustum :)Ya kızlar WhatsApp grubu kursak mi acaba Ne dersiniz fikrime katılan var mi :)
Kizlar ya şimdi calisabilir raporunu tam olarak ne zaman aliyoruz kafam karisti
Ya arkadaşlar bugun öglenden beri bebegim bi tuhaf karnımin hafif
yamuk oldugunu saga dogru görüyodum ama bugun aşiri şekilde sol tarafim boş sanki bebek sağa
toplaniyo ama hareket ediyo tekme atiyo öyle çok yamuluyoki karnim korktum valla sizinde oluyomu böyle
Benimde oluyo bazen sag bazen solu yamultuyo toplanıyor sanki oraya sivrilesiyo :) ve orda toplandığını hissediyorum geriyo o bölgeyi genelde popoyu kaldırınca oluyo sanırım cunku geçen perşembe Dr a gitmeden sağ taraf öyle oldu Dr a gittim poposu burda dedi demekki ondan mis dedimYa arkadaşlar bugun öglenden beri bebegim bi tuhaf karnımin hafif
yamuk oldugunu saga dogru görüyodum ama bugun aşiri şekilde sol tarafim boş sanki bebek sağa
toplaniyo ama hareket ediyo tekme atiyo öyle çok yamuluyoki karnim korktum valla sizinde oluyomu böyle
tekli olanını aldım ben çiftli zamandan tasarruf sağlar tek farkı bu.Bide lansinoh gogus pompasi alanlar oldu sanirim bu hafta tekli yada ciftli olmasi cok fark eder mi? Elektrikli olacak zaten
ben bu cumartesi randevumda doktora sordum 32. haftanın ilk günü gel dedi, benim pazara denk geliyor pazartesiye randevu yazdıKizlar ya şimdi calisabilir raporunu tam olarak ne zaman aliyoruz kafam karisti
tekli olanını aldım ben çiftli zamandan tasarruf sağlar tek farkı bu.
Normalde oluyodu canm ama bugunku gibi hiç olmadi ya sanki delip cıkacak ordan öyle guçlu itiyoki sag tarafimi cidden korktum noluyo diye dunde zaten teklelerini farkli yerde hissediyodum yaramaz bebegim oyun oynuyo benle şimdidenBenimde oluyo bazen sag bazen solu yamultuyo toplanıyor sanki oraya sivrilesiyo :) ve orda toplandığını hissediyorum geriyo o bölgeyi genelde popoyu kaldırınca oluyo sanırım cunku geçen perşembe Dr a gitmeden sağ taraf öyle oldu Dr a gittim poposu burda dedi demekki ondan mis dedim
Oluyo oluyo benim de arada dediğin gibi sanki ordan çıkacak gibi toplanıyor sertlesiyo öyle vuruyo derimiz de artık inceliyor galiba ondan da daha çok hissediyoruz ama korkma benim de oluyo yanı hatta dediğin gibi aha diyorum ordan çıkacak heralde :)Normalde oluyodu canm ama bugunku gibi hiç olmadi ya sanki delip cıkacak ordan öyle guçlu itiyoki sag tarafimi cidden korktum noluyo diye dunde zaten teklelerini farkli yerde hissediyodum yaramaz bebegim oyun oynuyo benle şimdiden
Benim de oluyo ve evet poposunun oldugu yermis orasi ben de gordum ultrasonda. Takiliyo onlar da napsinlar :)Ya arkadaşlar bugun öglenden beri bebegim bi tuhaf karnımin hafif
Ben hep kafasi ordadiye düşündüm poposuysa eger ters dönmesine az kaldi demektirBenim de oluyo ve evet poposunun oldugu yermis orasi ben de gordum ultrasonda. Takiliyo onlar da napsinlar :)
Evet popoyu kaldırdıklarinda oluyo o baya kuvvetli oluyo yamultuyo benim de öyle :)Benim de oluyo ve evet poposunun oldugu yermis orasi ben de gordum ultrasonda. Takiliyo onlar da napsinlar :)
yaa hiç düşünmemiştim çiftli almayı yorumlarınıda okumadım dolayısıyla, ilginçmiş oysa daha hızlı sağması beklenir marka güzel ve gözü kapalı tercih edilen bir marka..benim bi yakınım çiftli kullanıyor böyle bi durumdan sözetmemişti.iyi yapmışsınız çünkü ben kendime pompa almadan önce internette araştırdığım kadarıyla çiftli kullanımda performansı düşüp emme gücü azaldığı ve yavaş sağdığı için çiftli alanlar da çoğunlukla tek memeyi sağıyormuş
çok güzel olmuş güle güle giydirmek nasip olsun :)Nasil olmus kizlar prensesimeeyeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?