2017 Şubat Anneleri

Cami da dusundum ama ikisinden de alirim belki demistim daha hafif olabilir diye dusundum bunu sonuc olarak kalitelidir pp de olsa iyi bi marka aliyoruz. Cok mantikli canim 2 li daha uygun teklilere gore ondan onu tercih edebilirim.

diğer arkadaşa da yazdığım gibi, her bebek yeni bir tecrübe aslında, deneyerek göreceğiz, ben şimdilik böyle düşünüyorum çünkü ben prematüre doğduğum için enfeksiyon riskine karşı beni hep yıkamışlar evde bezi bırakana kadar (yaşımdan önce de bırakmışım zaten) sonrasında iki yeğenime de o şekilde baktık herhangi bir sorun yaşamadılar. bizim evdeki tecrübeler böyle olunca ben yıkayarak başlamak istiyorum. zaten günde 1o kere altını kirletme durumu ilk zamanlar oluyor o da her seferinde kaka olmuyor, çiş olunca pamukla siliniyor dediğiniz gibi. bizim ev merkezi sistem ısıtmalı ve çok çok sıcak olduğu için ben üşüteceğimizi düşünmüyorum, aksine uygun hava sıcaklığına getirmek için petekleri kapatacağız, ama baktık ki çocuk üşüyor veya yıkanmaktan rahatsız oluyor o zaman sadece ıslak pamukla temizleriz.

Ya arkadaşlar bugun öglenden beri bebegim bi tuhaf karnımin hafif

yamuk oldugunu saga dogru görüyodum ama bugun aşiri şekilde sol tarafim boş sanki bebek sağa

toplaniyo ama hareket ediyo tekme atiyo öyle çok yamuluyoki karnim korktum valla sizinde oluyomu böyle

Zaman zaman oluyor ama duzeliyor sonra. Bir sorun oldugunu sanmiyorum senin de.

Benimde oluyo bazen sag bazen solu yamultuyo toplanıyor sanki oraya sivrilesiyo :) ve orda toplandığını hissediyorum geriyo o bölgeyi genelde popoyu kaldırınca oluyo sanırım cunku geçen perşembe Dr a gitmeden sağ taraf öyle oldu Dr a gittim poposu burda dedi demekki ondan mis dedim

tekli olanını aldım ben çiftli zamandan tasarruf sağlar tek farkı bu.

iyi yapmışsınız çünkü ben kendime pompa almadan önce internette araştırdığım kadarıyla çiftli kullanımda performansı düşüp emme gücü azaldığı ve yavaş sağdığı için çiftli alanlar da çoğunlukla tek memeyi sağıyormuş

Normalde oluyodu canm ama bugunku gibi hiç olmadi ya sanki delip cıkacak ordan öyle guçlu itiyoki sag tarafimi cidden korktum noluyo diye dunde zaten teklelerini farkli yerde hissediyodum yaramaz bebegim oyun oynuyo benle şimdiden

Normalde oluyodu canm ama bugunku gibi hiç olmadi ya sanki delip cıkacak ordan öyle guçlu itiyoki sag tarafimi cidden korktum noluyo diye dunde zaten teklelerini farkli yerde hissediyodum yaramaz bebegim oyun oynuyo benle şimdiden
Oluyo oluyo benim de arada dediğin gibi sanki ordan çıkacak gibi toplanıyor sertlesiyo öyle vuruyo derimiz de artık inceliyor galiba ondan da daha çok hissediyoruz ama korkma benim de oluyo yanı hatta dediğin gibi aha diyorum ordan çıkacak heralde :)

Benim de oluyo ve evet poposunun oldugu yermis orasi ben de gordum ultrasonda. Takiliyo onlar da napsinlar :)

Benim de oluyo ve evet poposunun oldugu yermis orasi ben de gordum ultrasonda. Takiliyo onlar da napsinlar :)
Ben hep kafasi ordadiye düşündüm poposuysa eger ters dönmesine az kaldi demektir ama bence kafa sanki orda ya en çokta orasi hareketli bi usg a girseydi çok mrk ediyorm herseyini bu ay ya

yaa hiç düşünmemiştim çiftli almayı yorumlarınıda okumadım dolayısıyla, ilginçmiş oysa daha hızlı sağması beklenir marka güzel ve gözü kapalı tercih edilen bir marka..benim bi yakınım çiftli kullanıyor böyle bi durumdan sözetmemişti.
gerçi tekli olanını da kimi dağın tepesine koyup kimi yerin dibine sokabilmiş bikaç sitede bakalım almakla iyi mi yaptık görüciz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…