2017 Şubat Anneleri

Bence konuyu tamamen yanlış anladiniz hanimlar işve cilve meselesi degil biri adım atinca digeride egoyu aşagiya çekiyo birazcik mevzu bu galiba herkes ilişkisini farkli yaşıyor karakterler kişiler farkli tabiki kendinden ödun vermekten bahsetmiyorm ben sadece sivrilikleri törpulemek mevzu bunu kabullenirse insan karşılikli daha uyumlu hale geliyorsun çift olarak.ben böyle yasadim böyle deneyimledim ve böyle mutlu oldugumuzu gördum ben 1 adim gittiysem karsi bana 2 adim geldi.herkes böyle olmayabilir yoruma çok acik bi konu bence ve herkeste farkli yorumlar bu durumu normal karşıliyorm:)

Fullialein bursada tanidiklar var diye bursa dedim önerdigin biarka site vs varsa söylermisin canm banada

Bu arada yapısı bozuk cümlelerim için üzgünüm demek istediklerimi anlayın artık :)
Sabahtan beri 100 sy ders çalıştım beynim cıvıklaştı

Fullialein bursada tanidiklar var diye bursa dedim önerdigin biarka site vs varsa söylermisin canm banada
Valla marka falan boşver insanların kendi sıktıkları zeytinler daha iyidir
Tabi onlar kargolamak konusunda başarılı olmayabilirler
Ben elimin amcasından birkaç zeytincinin numarasını isteyeyim edremitten
Sen ara, fiyat al ve dizyem yağ istediğini belirt olur mu? Bir de unutursam diye bana hatırlat malum kafa gidik :)

Eşker konusunda da katılıyorum surat asarak bir yere varılmıyor.tatlı tatlı anlatınca hem işin çözülüyor hem de strese girmemiş oluyorsun

Geçmiş olsun. inşallah önemli bir şey değildir.

kızlar yaa. bu ara bebek için magnet ve kapı süsü araştırıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz neler düşündünüz
ben de ara ara bakıyorum ama tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. son iki ay. dün hastane çantası hazırlıkları ile ilgili konuşulmuş. okudukça strese girdim. daha bi sürü ıvır zıvır eksik var alınacak. kıyafetler yıkanıp ütülenecek. 10 gün içinde bitirmem lazım tüm bunları. tabi en önemlisi şu an hastane çantası.

Bu arada hastaneye nasıl bir çanta düşünüyorsunuz kızlar. bebek bakım çantası tarzı bişey mi yoksa küçük seyahat çantası tarzı bişey mi?

Şu bir gerçek.

Bebek rahme düştüğünde kadın anne oluyor
Amaaaaa
Bebek doğduğunda erkek baba oluyor.

Siz kocalarınızı bebek doğunca görün. Bir ilgi bir ilgi....

Evet canıııımmm.
Doğduktan sonra da sadece seviyorlarrr o kadar :)))

Kızlar ben demek istediklerinizi çok iyi anlıyorum ama kızgınlığım farklı...
Neden hep adım atan tarafız ?
Biz adım atmadan onlar 2 adım gelemez mi ?Şart mı yardım talebinde bulunmak ?Hayat müşterek diye düşünerek bu işleri rutin kabul edemezler mi ?
Misal şuan eğilemediğim için makinayı yerleştirmesi için hep eşime rica ediyorum.Ben rica etmeden o açıp yerleştirse olmuyor mu?
Allah razı olsun bak istediğim zaman her işimi yapar ama ben istemeden bunun görev haline gelmesini istiyorum.
Böylesi bizleri daha mutlu etmez mi?

maalesef yetiştirilmelerinden kaynaklanıyor sanırım. ben eşim konusunda çok şanslıyım çok şükür. ilk zamanlar yapamadığım şeyler için rica ederdim o da yapardı. zamanla yapamadığımı gördükçe söylemeden yapıyor sağolsun. erkek annelerinin kesinlikle çocuklarını küçüklüğünden itibaren iş konusunda eğitmesi lazım. yoksa sonradan olmuyor maalesef.

kesinlikle. ben de öyleyim çok şükür. dün akşam kvalide ve görümcemleri yemeğe aldım (ki çorba vs onlar yaptı sadece balık verdim fırına) ne minnetler ne teşekkürler. akşam kötü oldum çok üzüldü masaj vs yaptı sürekli Allah razı olsun. kesinlikle kvalidemin yetiştirme tarzı. bir de merhamet duygusu. eş seçerken en önemli kriter bence. o insanda merhamet yoksa/azsa naparsan yap nazını çekmez.

Tamam canim çok teşekkur ederim benimde öyle bişeye ihtiyacim vardi siz daha iyi anlarsiniz zeytinyagından yerindesiniz nasılsa iyi güvenilir bi satici olursa ev içinde zeytinyagi alabilirim bebiş içinde:) konu bebe yagindan nereye geldi

ben görmedim ne konuşulmuş bakayım. annem ve mobilya haftaya gelecek, o gelince inşallah çamaşır ütü yerleştirme ve çanta hazırlama hepsini halledeceğiz. stres yapma daha var sonuçta ve zor hallolan şeyler değil ki. hastane çantası dediğin nedir bebişin kıyafetler senin kıyafetler tamam.
http://www.zarahome.com/tr/tekstil-...alzeme-çantasi-c1178016p7383590-zhkidsat.html
ben bundan istiyorum
alt değiştirme matı, kalem kutu gibi çantası ve anakucağı için örtüsü var aynı takımdan. gerçi pembe alma diyorlar ama bayıldım görür görmez

öyle mi diyorsunuz ben de sebamedden almıştım losyon/yağ/şampuan vs hepsi bir. şimdi içime sinmedi. en doğalı yağ herhalde

çok tatlıymış çanta kirlenme ihtimali sıkıntı az biraz daha koyusu olsa daha kullanışlı olabilir gibi

sanki biraz pahalı gibi geldi bana. herhalde alırsam küçük bir seyahat çantası tarzı bişey alırım gibi geliyor. haftasonu samsun'a gideceğim inşallah. kalan eksiklerimi de ordan hallederim. dediğin gibi zaman var ama ani bir durum olursa diye strese girdim. zamanında geleceğini bilsem bebeğin 2 ay hazırlıklar için oldukça uzun bir süre.

Bence kullanilir allerjik bi etkisi olucagınida sanmyorm.kullanicagin yağda onemli aslinda soguk pres sızma olmasi lazim sanirim işlem gormemiş bunu bende bi araştırıcam
benim de niyetim zeytinyağı kullanmak ama tam olarak nasıl bir ürün kullanacağımı bilmiyorum. ben de bir araştırayım bakayım. kremlerden iyidir herhalde. evde de ıslak mendil pek düşünmüyorum. ılık suyla pamuğu ıslatıp kullanacağım. tabi bıkmazsam...

Ayni ayrilar bende de var sordum doktora normal dedi

Ilk aylar en azından evdeyken pamuk kullanıcam canm bende ama yeni dogan ıslak mendilde alicam dışarda filan pamuk olmaz ilk aylar için bu konuda özen göstericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…