2017 Şubat Anneleri

Kızlar hastane hediyeleri yaptınız mi ya da Ne zaman hazirlayacaksiniz kimler Neler düşünüyor fikir alabilirmiyim
Ben sadece cikolata ve bebek sekeri magnet yani dusunuyorum,ilk kizimdaki gibi,kapi susu alirim birde,ama hastaneye sadece kapi susu goturmeyi dusunuyorum cikolata ve magnet eve gelenlere verecegim zaten hastaneye cok kisi gelmez zannetmiyorum,ilkindr ne yaptiysam hak gecmesin aynisi olsun istiyorum,cok.guzel hazirliklar suslemeler yapiliyor goruyorum ama bana fazla abarti geliyor hosuma gitsede

Uykuuuu nerdesinnnn
Erken degil mi gitmelerin?
Uyumam gerek,enerji depolamam gerek!
Ama yoksun,batan yatak,zor nefes,rahatsiz vucut...
Amacin ne ki?
Sebebim olsaydi kizmazdim sana!ama sebebsiz yere gitmelerin,yanlis zaman,yanlis zamann....

Kızlar ya uni baby yeni doğan temizlikte yeterli olur mu biraz hijyen konusunda tereddüt ediyorum
En doğalı pamuk alıp evde kendin ıslatıp kullanmak ama bazen dışarda falan bu pek mümkün olmayabilir o zaman da diğer ıslak mendillere göre uni baby daha masummuş.. ben mümkün olduğu kadar pamuğu ıslatıp kullancam inşallah..

Uykuuuu nerdesinnnn
Erken degil mi gitmelerin?
Uyumam gerek,enerji depolamam gerek!
Ama yoksun,batan yatak,zor nefes,rahatsiz vucut...
Amacin ne ki?
Sebebim olsaydi kizmazdim sana!ama sebebsiz yere gitmelerin,yanlis zaman,yanlis zamann....
Buna bide beste yap

Kızlar face reklamlarinda gördum şimdi joker da indir varmış lansinoh pompalarda kremlerde filan bakmak isteyen varsa söyleyim dedim

Sırt ustu yatinca daha çok horluyo yan dön dedim az sustu gibi kulak vermiyim diyom ama mümkün olmuyo
Aynen yan tarafa yatti benimkide kesildi biraz:) sarjimda bitiyor,sarj aletini getirsem kisa kalcak pufff odaya gidip oturmak istemiyorim daaaa sabah olsun artik yaw

Kızlar hastane hediyeleri yaptınız mi ya da Ne zaman hazirlayacaksiniz kimler Neler düşünüyor fikir alabilirmiyim
Bende hastane için sadece çikolata düşünüyorum bi de kapı süsü. Eve gelenlere magnet gibi bi sus hazırlayacağım. Allah nasip ederse bebek mevlüdü düşünüyorum çünkü onda dağıtırım gibi

Evet Arkadaşlar çoğu sizin gibi düşünüyor bende Öyle yapıcam sanırım hastaneye çok kişi gelmez bebek çikolatası yaptiracaksiniz değil mi

Çok erken saatli bir günaydın 28+0'dan.
Şişmiş boğazım, çıkmayan sesim ve tıkalı burnum sizlere de günaydın
O kadar halsizim ki bugün gerçekten okula gitmeye dermanım yok
Ayağa kalkıp giyinmeye bile yok
Sağlık ocağına gidip rapor isteyeyim en iyisi
Dışarıda da deli gibi yağmur yağıyor

Aa benim yaptığım örgüden :) mavi yapmıştım ya arabalı onun örgü sünden :) cep fikrini bende dusunmustum bak güzel olmuş demekki yapabilirim :)

Aynı mı, hiç anlamıyorum :) bi de patik yapıyor yelek ile uyumlu
Ben küçükken bebeklerime elbise örerdim bi de 9 sene önce atkı ördüm eşime, daha da bir şey örmedim. Kızıma da örsem güzel olurdu

Kargonun ustunde yaziyomu ki ben hiç dikkat etmedim :)

Normalde yazmıyorlar canm ama bu firma yazmış

Gunaydin kizlar. Sabah hazirlanirken aynaya bakinca bisey takildi kafama. Sizin de sivilce sorununuz var mi bu aralar. Acaba kizim guzelligimi mi aliyo yoksa onla hic alakasi yok tamamen benim cirkinligim mi bu aralar bilmek istiyorum

Güüünaaağğyyydııığğğğnnn
Aylardır işe aç gönderdiim ( ) eşimi poğaça yapıp işe uğurlamanın derin huzuru içerisindeyim
Yazzıkk yaa adam mutluluktan seke seke gitti
Neyse canımız sağolsun, naapak anca bukadar oluyo demi
Kızlar misafirler için kapı süsü dışında şeker ve lavanta kesesi yapmak gibi bi hayalim var ama işlerden dolayı ancak ocak ayında başlayabilcem, inşallah o vakitte o enerjim olur..
Olmazsa hazıra kaçıcam artık, napıyım herşeyin başı sağlık
Ben de çok abartmayı sevmiyorum, cici bi hatırası olsun yeter

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Sabah hazirlanirken aynaya bakinca bisey takildi kafama. Sizin de sivilce sorununuz var mi bu aralar. Acaba kizim guzelligimi mi aliyo yoksa onla hic alakasi yok tamamen benim cirkinligim mi bu aralar bilmek istiyorum

Canım benim 3. Aydan itibaren aşşıırıı sivilcem çıkmaya başladı.
Yani öyle böyle değil.
Ki ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamıştım.
Çevremdekiler de farketti baya yüzüm sivilce doldu.
Ve özellikle adet döneminde çook fazlalaşıyo.
Kızımın hayat boyu çıkaracağı sivilceyi toptan çıkardım:), artık ona yassakk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…