E iyi bari canim. Boyleyse goze daha hos gelir o sivilceler :))Canım benim 3. Aydan itibaren aşşıırıı sivilcem çıkmaya başladı.
Yani öyle böyle değil.
Ki ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamıştım.
Çevremdekiler de farketti baya yüzüm sivilce doldu.
Ve özellikle adet döneminde çook fazlalaşıyo.
Kızımın hayat boyu çıkaracağı sivilceyi toptan çıkardım:), artık ona yassakk :))
E iyi bari canim. Boyleyse goze daha hos gelir o sivilceler :))
Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini
gecmis olsun dikkat et kendine rapor da iyi olur. Cunku dinlenmeden gecmiyo malesef ben de bogaz ve burun tikanikligindan 1 haftadir cekiyorumÇok erken saatli bir günaydın 28+0'dan.
Şişmiş boğazım, çıkmayan sesim ve tıkalı burnum sizlere de günaydın
O kadar halsizim ki bugün gerçekten okula gitmeye dermanım yok
Ayağa kalkıp giyinmeye bile yok
Sağlık ocağına gidip rapor isteyeyim en iyisi
Dışarıda da deli gibi yağmur yağıyor[/QU
Selam bizim bi tarafımız perdeci canım anneannem bana hepsine evlenirken kapitoneden yapmıştı,perdeciler yaparKızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini
Günaydın geçmiş olsun canim. Ben de aynı durumdayım. Çok fena bu boğaz ağrısı.Çok erken saatli bir günaydın 28+0'dan.
Şişmiş boğazım, çıkmayan sesim ve tıkalı burnum sizlere de günaydın
O kadar halsizim ki bugün gerçekten okula gitmeye dermanım yok
Ayağa kalkıp giyinmeye bile yok
Sağlık ocağına gidip rapor isteyeyim en iyisi
Dışarıda da deli gibi yağmur yağıyor
Ya benim de ne hayallerim vardi iste her hafta cekcektim kolajlar fln yapcaktim ama ona bile usendim o kadar az fotograf cekildim ki hamilelikte. Ama son 2 ay cekilmeli bence de gobus en buyuk haliyle :)) sivilceleri cekmek de iyi fikirmissBana da hoş görüneydi bi :)
Aa aklıma ne geldi, şu sivilceli halimi bi kaç poz yakından çekeyim, ilerde derim senin için aylarca çirkin gezdim diye
Elimizde bir iki eğlenecek malzeme olsun kızımla
Ben mesela annemin bana hamileykenki hallerini çok merak ediyorum ama malesef nerdeyse hiç foto yok o döneme ait.
Oyüzden özellikle son 1 ayımı bolca çekmek istiyorum :)
Teşekkür ederimgecmis olsun dikkat et kendine rapor da iyi olur. Cunku dinlenmeden gecmiyo malesef ben de bogaz ve burun tikanikligindan 1 haftadir cekiyorum
43 kisiyle nasil bas ediyosunuz bu halinizle ya. Ben 30 kisiyle cok zorlaniyorum kizip sinirlenmek de istemiyorum bebis etkilenmesin diye. Ben biraz fazla yumusak yuzluyum gerci ordan kaybediyorum sanirim :)Teşekkür ederim
Bi diyorum kalk git okuluna
Sonra 43 kişinin içinde daha kötü olacaksın
Kararsızım :/
Kızlar yazmış cnm ama bende yaziyim dedim aynısı banada oluyo c.tesi kontrolde dr sordum popusunu dayiyo normal dediYa arkadaşlar bugun öglenden beri bebegim bi tuhaf karnımin hafif
yamuk oldugunu saga dogru görüyodum ama bugun aşiri şekilde sol tarafim boş sanki bebek sağa
toplaniyo ama hareket ediyo tekme atiyo öyle çok yamuluyoki karnim korktum valla sizinde oluyomu böyle
32. Hafta içinde alınıyor demişti banada doktorum illa ilk gün olması gerekiyormuş. Birde Bu rapor için herhangi bir test tahlil vs. Istiyorlarmi bilginiz varmı acababen bu cumartesi randevumda doktora sordum 32. haftanın ilk günü gel dedi, benim pazara denk geliyor pazartesiye randevu yazdı
Bendede aynı esim kızım çok güzel olucak kesin diyoGunaydin kizlar. Sabah hazirlanirken aynaya bakinca bisey takildi kafama. Sizin de sivilce sorununuz var mi bu aralar. Acaba kizim guzelligimi mi aliyo yoksa onla hic alakasi yok tamamen benim cirkinligim mi bu aralar bilmek istiyorum
Bende içi destekli gibi olan sutyen ve atlet bulmadan alman hiç normal takmadım ki beklemedeyimYağmurlu kasvetli bi sabahtan herkese Günaydın... Yataktan kalkıp ise gelmek işkence gibi geliyor bu karanlıkta hala gece gibiDün emzirme sütyenleri ile ilgili bişey sormuştum kimse cvp yazmamis daha kimse almadımi ya
Günaydınlar...
Hava kapalı ve bulutlu. Böylesi havalarda yatakta keyif yapmak en sevdiklerimden olsa da çocuklu olunca (yakında iki çocuklu) yapılamıyacaklar arasına giriyor..
Heyy gidi bekarlık günlerim
Bazen özlüyor insan yaa
Neyse realiteye dönecek olursak ,ben oğlan biraz daha uyusa da ben de uyusam diye düşünürken içerden bir ses geldi "anneaaa ben uyandımm"
Şimdi bu çocuk sabah uyutmuyorsa o halde geceler bi 6 saat daha uzasa keşke diye dua etmekten başka çare yok gibi
Neysseeh ,dün akşam arkadaşın bebeğine hediyelik almak için dışarı çıktık.Sanırım toplam 1.3 saat filan dolandık ama karnımın gerilmesinden ve ağrısından mahvoldum. Vakit geç olmasaydı acile gidecektim ama oğlanın uykusu gelmişti.Eve zor attım kendimi.
Bu kasılmaların sebebini bir türlü anlayabilmiş değilim. Hayırlısıyla şu son 8 haftayı da atlatsaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?