2017 Şubat Anneleri

E iyi bari canim. Boyleyse goze daha hos gelir o sivilceler :))

E iyi bari canim. Boyleyse goze daha hos gelir o sivilceler :))

Bana da hoş görüneydi bi :)
Aa aklıma ne geldi, şu sivilceli halimi bi kaç poz yakından çekeyim, ilerde derim senin için aylarca çirkin gezdim diye
Elimizde bir iki eğlenecek malzeme olsun kızımla
Ben mesela annemin bana hamileykenki hallerini çok merak ediyorum ama malesef nerdeyse hiç foto yok o döneme ait.
Oyüzden özellikle son 1 ayımı bolca çekmek istiyorum :)

Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini

Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini

İyce silince ihtiyaç olacağını sanmıyorum ben.
Yeni dolap neticede.
Ama içinize sinmiyosa kumaşçıdan kumaş alıp dolabınızın ölçülerine göre terziye diktirebilirsiniz.
Makinanız varsa kendiniz bile dikebilirsiniz.

gecmis olsun dikkat et kendine rapor da iyi olur. Cunku dinlenmeden gecmiyo malesef ben de bogaz ve burun tikanikligindan 1 haftadir cekiyorum

Selam bizim bi tarafımız perdeci canım anneannem bana hepsine evlenirken kapitoneden yapmıştı,perdeciler yapar

Günaydın geçmiş olsun canim. Ben de aynı durumdayım. Çok fena bu boğaz ağrısı.
Bu arada çalışan arkadaşlar ayaklarını aksam şişmiş oluyormu. Benim bilekleri aksam şişmiş oluyor baya .acaba erken mi basladi

Ya benim de ne hayallerim vardi iste her hafta cekcektim kolajlar fln yapcaktim ama ona bile usendim o kadar az fotograf cekildim ki hamilelikte. Ama son 2 ay cekilmeli bence de gobus en buyuk haliyle :)) sivilceleri cekmek de iyi fikirmiss

gecmis olsun dikkat et kendine rapor da iyi olur. Cunku dinlenmeden gecmiyo malesef ben de bogaz ve burun tikanikligindan 1 haftadir cekiyorum
Teşekkür ederim
Bi diyorum kalk git okuluna
Sonra 43 kişinin içinde daha kötü olacaksın
Kararsızım :/

Kızlar birde arkadaşım dün doğum yaptı ziyarete gittik göğüs uçları berbat olmuş ,çatladıktan sonra krem fayda etmiyormuş.doğuma 15 gün kala falan soğan suyu sür dedi yada kremlere başla dedi paylaşmak istedim....

günaydın herkese... mutlu bir gün geçirirsiniz inşaallah. bugün burası dünden beri çok yağmurlu. kasvetli. kar geliyor diyorlar. içim kararıyor.

Teşekkür ederim
Bi diyorum kalk git okuluna
Sonra 43 kişinin içinde daha kötü olacaksın
Kararsızım :/
43 kisiyle nasil bas ediyosunuz bu halinizle ya. Ben 30 kisiyle cok zorlaniyorum kizip sinirlenmek de istemiyorum bebis etkilenmesin diye. Ben biraz fazla yumusak yuzluyum gerci ordan kaybediyorum sanirim :)

Kızlar yazmış cnm ama bende yaziyim dedim aynısı banada oluyo c.tesi kontrolde dr sordum popusunu dayiyo normal dedi

ben bu cumartesi randevumda doktora sordum 32. haftanın ilk günü gel dedi, benim pazara denk geliyor pazartesiye randevu yazdı
32. Hafta içinde alınıyor demişti banada doktorum illa ilk gün olması gerekiyormuş. Birde Bu rapor için herhangi bir test tahlil vs. Istiyorlarmi bilginiz varmı acaba

Yağmurlu kasvetli bi sabahtan herkese Günaydın... Yataktan kalkıp ise gelmek işkence gibi geliyor bu karanlıkta hala gece gibi Dün emzirme sütyenleri ile ilgili bişey sormuştum kimse cvp yazmamis daha kimse almadımi ya

Gunaydin kizlar. Sabah hazirlanirken aynaya bakinca bisey takildi kafama. Sizin de sivilce sorununuz var mi bu aralar. Acaba kizim guzelligimi mi aliyo yoksa onla hic alakasi yok tamamen benim cirkinligim mi bu aralar bilmek istiyorum
Bendede aynı esim kızım çok güzel olucak kesin diyo

Günaydınlar...
Hava kapalı ve bulutlu. Böylesi havalarda yatakta keyif yapmak en sevdiklerimden olsa da çocuklu olunca (yakında iki çocuklu) yapılamıyacaklar arasına giriyor..
Heyy gidi bekarlık günlerim
Bazen özlüyor insan yaa
Neyse realiteye dönecek olursak ,ben oğlan biraz daha uyusa da ben de uyusam diye düşünürken içerden bir ses geldi "anneaaa ben uyandımm"
Şimdi bu çocuk sabah uyutmuyorsa o halde geceler bi 6 saat daha uzasa keşke diye dua etmekten başka çare yok gibi

Neysseeh ,dün akşam arkadaşın bebeğine hediyelik almak için dışarı çıktık.Sanırım toplam 1.3 saat filan dolandık ama karnımın gerilmesinden ve ağrısından mahvoldum. Vakit geç olmasaydı acile gidecektim ama oğlanın uykusu gelmişti.Eve zor attım kendimi.
Bu kasılmaların sebebini bir türlü anlayabilmiş değilim. Hayırlısıyla şu son 8 haftayı da atlatsaydım...

Bende içi destekli gibi olan sutyen ve atlet bulmadan alman hiç normal takmadım ki beklemedeyim

Günaydın canım.. bu kasılmalar bende de hergün muhakkak oluyordu, uzun zamandır hemde. Yani nerdeyse 18.haftada falan başladı diyebilirim. Doktorum başlarda normal olduğunu söylemişti. Geçen ay gittiğimde günde 7-8 kez olduğunu belirttim not almıştı. Bu ay arttı bi ara çok çok sık olmaya başladı dediğin gibi. Geçen hafta gittiğimde arttığını söyledim rahim ağzı uzunluğunu ölçelim erken doğum riskine karşı dedi. Ölçtü ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. En az 3 hafta için öyle bir riskimiz olmadığını söyledi. Doktorunun bilgisi vardır muhakkak ama eğer daha sık oluyorsa tekrar belirt derim ben. Senin gibi hem sinirim bozuluyordu hem endişeleniyordum ister istemez. En azından içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…