- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
satılıyomudur acaba bende bulamadım hiçbir yerdeBende içi destekli gibi olan sutyen ve atlet bulmadan alman hiç normal takmadım ki beklemedeyim
Efa 1200 canım kesinlikle
Günaydınlarr herkese
benim sivilceler yani ayri bi devlet kurdular pudra da kapatmiyo artik.
kesinlikle. ben de öyleyim çok şükür. dün akşam kvalide ve görümcemleri yemeğe aldım (ki çorba vs onlar yaptı sadece balık verdim fırına) ne minnetler ne teşekkürler. akşam kötü oldum çok üzüldü masaj vs yaptı sürekli Allah razı olsun. kesinlikle kvalidemin yetiştirme tarzı. bir de merhamet duygusu. eş seçerken en önemli kriter bence. o insanda merhamet yoksa/azsa naparsan yap nazını çekmez.
Doktoruma bu haftasonu tekrar sordum. 32+0 da çalışabilir raporu almamız gerekiyor. 37+0 a kadar çalışabiliyoruz.32.haftada almamiz gerekiyor ben emin olmak icin erken davranip 31.haftada hastaneye soracagim tekrar
joker in indirimleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.. Gerçek fiyatlar üzerinden yapmıyolar indirimi bence.. Bi de yalandan bi kaç ürünün stoğunu koyuyolar diğerleri hep stok tükenmiş..Kızlar face reklamlarinda gördum şimdi joker da indir varmış lansinoh pompalarda kremlerde filan bakmak isteyen varsa söyleyim dedim
Ayva cekirdegi aklimda,gunu belli olur sanirim ondan iki gun once bende ayvayi denemek.istiyorim onun acisi hakkaten zorrr sogani da duydum ama sogan isteKızlar birde arkadaşım dün doğum yaptı ziyarete gittik göğüs uçları berbat olmuş ,çatladıktan sonra krem fayda etmiyormuş.doğuma 15 gün kala falan soğan suyu sür dedi yada kremlere başla dedi paylaşmak istedim....
Tamam çok tşk bakıcam.Takım olarak düşünüyosan newjoy a bakmanı tavsiye ederim çok şık ve kullanışlı ürünleri.. yeğenimin takımını ordan aldı ablam ben çok beğeniyorum..
Kızlar ben demek istediklerinizi çok iyi anlıyorum ama kızgınlığım farklı...
Neden hep adım atan tarafız ?
Biz adım atmadan onlar 2 adım gelemez mi ?Şart mı yardım talebinde bulunmak ?Hayat müşterek diye düşünerek bu işleri rutin kabul edemezler mi ?
Misal şuan eğilemediğim için makinayı yerleştirmesi için hep eşime rica ediyorum.Ben rica etmeden o açıp yerleştirse olmuyor mu?
Allah razı olsun bak istediğim zaman her işimi yapar ama ben istemeden bunun görev haline gelmesini istiyorum.
Böylesi bizleri daha mutlu etmez mi?
Yaaa ben de hergün çekmek istiyodum ama dediğin gibi 6-7 fotoğrafım ancak varYa benim de ne hayallerim vardi iste her hafta cekcektim kolajlar fln yapcaktim ama ona bile usendim o kadar az fotograf cekildim ki hamilelikte. Ama son 2 ay cekilmeli bence de gobus en buyuk haliyle :)) sivilceleri cekmek de iyi fikirmiss
Günaydın canım.. bu kasılmalar bende de hergün muhakkak oluyordu, uzun zamandır hemde. Yani nerdeyse 18.haftada falan başladı diyebilirim. Doktorum başlarda normal olduğunu söylemişti. Geçen ay gittiğimde günde 7-8 kez olduğunu belirttim not almıştı. Bu ay arttı bi ara çok çok sık olmaya başladı dediğin gibi. Geçen hafta gittiğimde arttığını söyledim rahim ağzı uzunluğunu ölçelim erken doğum riskine karşı dedi. Ölçtü ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. En az 3 hafta için öyle bir riskimiz olmadığını söyledi. Doktorunun bilgisi vardır muhakkak ama eğer daha sık oluyorsa tekrar belirt derim ben. Senin gibi hem sinirim bozuluyordu hem endişeleniyordum ister istemez. En azından içim rahatladı.
Kitaplığını falan da çok beğendim ama bizim o kadar yerimiz yok maalesef o yüzden şimdilik bu kadar güle güle kullansınlar inşallahBiz almışken hepsini alalım dedim ama çocuk odası sadece dolap şifonyer ve yatak olacak masa ile kitaplık Yan odada çalışma bölümü gibi yapacağım uzun süre kullanacağız İnşallah dört yaşından sonra
Hayırlısı tabi sizde de bu tecrübeler varmış sizde haklısınız.Allah hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.diğer arkadaşa da yazdığım gibi, her bebek yeni bir tecrübe aslında, deneyerek göreceğiz, ben şimdilik böyle düşünüyorum çünkü ben prematüre doğduğum için enfeksiyon riskine karşı beni hep yıkamışlar evde bezi bırakana kadar (yaşımdan önce de bırakmışım zaten) sonrasında iki yeğenime de o şekilde baktık herhangi bir sorun yaşamadılar. bizim evdeki tecrübeler böyle olunca ben yıkayarak başlamak istiyorum. zaten günde 1o kere altını kirletme durumu ilk zamanlar oluyor o da her seferinde kaka olmuyor, çiş olunca pamukla siliniyor dediğiniz gibi. bizim ev merkezi sistem ısıtmalı ve çok çok sıcak olduğu için ben üşüteceğimizi düşünmüyorum, aksine uygun hava sıcaklığına getirmek için petekleri kapatacağız, ama baktık ki çocuk üşüyor veya yıkanmaktan rahatsız oluyor o zaman sadece ıslak pamukla temizleriz.
canım kış bebegi olacak bizimkişler sürekli yıkayamazsın. o yüzden pamuklu su yada ıslak mendili yıkayıp kullanmak daha mantıklı geliyor bana. birde ilk zamanlar çok kaka yapıyorlarmış. o yüzden evde pamul ve yeni dogan ıslak mendil bulundur. yıkayarak kullanırsınevde olduğumuz sürece yıkarız zaten popoları. dışarda yeterli olur bence.
Ben almadım henüz..İstediğim gibi bulamadım daha hep ya desteksiz bez var ya da dikişli.. İkisini de hayatta kullanamam benYağmurlu kasvetli bi sabahtan herkese Günaydın... Yataktan kalkıp ise gelmek işkence gibi geliyor bu karanlıkta hala gece gibiDün emzirme sütyenleri ile ilgili bişey sormuştum kimse cvp yazmamis daha kimse almadımi ya
Amin İnşallahKitaplığını falan da çok beğendim ama bizim o kadar yerimiz yok maalesef o yüzden şimdilik bu kadar güle güle kullansınlar inşallah
canım ben soldaki naturelden aldım. bir bundan birde büyük boy aldımKizlar su biberon konusunda beni bi aydinlatir misiniz? Bunlardan hangisi tercih edilmeli mesela?
evet buda güzelmiş alıcam galiba :)https://www.e-minico.com/candymix-cm1002-ergo-m-tasima-siyah-0-13-kg-u-35761.html
burda daha uygun sanki. bu site de baya uygun şeyler var. ben ana kucağını hepsiburada.com'dan aldım
http://www.hepsiburada.com/casual-momo-0-13-oto-koltugu-kirmizi-p-AILEEBBKCAS16CAS06
black friday indiriminden 139 liraya aldım. geldi bugün güzel görünüyor bakalım inşallah memnun kalırım.
aynen ya o bez olanları bende kullanamam hayatta yarım destekli bile olsa çok iyi olucak bi an önce aradan çıkarmaya çalışıyorum bendeBen almadım henüz..İstediğim gibi bulamadım daha hep ya desteksiz bez var ya da dikişli.. İkisini de hayatta kullanamam benPek de acelesi yok şimdilik bekleyeceğim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?