2017 Şubat Anneleri

günaydın kızlar bizim bebişler anlaşmış herhanlde dün gece 3 de bi anda karın ağrısı ile uyandım ve sancımı anlamıyorumki midem bulandı bi anda korkudanmı bilmiyorum inanılmaz tedirgin oldum az dolandım felan. eşim diyo sancımı sanki yüz kez doğurdum ne bilim sancı nasıl bişi. bişi olmaz hadi uyu diyor Allahım bu erkeklerin rahatlığı beni benden alıyor. neyseki bi daha olmadı o tarz bişi

Günaydın hanımlar. Şu kelime o kadar doğru ki merhamet duygusu. Benim kayınvalidem eşime hiç bir şey yaptırmamış. Evlendiğimizde ev işi mutfak konusunda zerre fikri yoktu. Rica edip gösterdim. Kötü yapsa da eleştirmedim. Şimdi alıştı. Benim dememi beklemeden yardımcı oluyor her konuda. Ki zaten çalıştığım için benden beklentiside olmuyor. Allah razı olsun.

Kızlar face reklamlarinda gördum şimdi joker da indir varmış lansinoh pompalarda kremlerde filan bakmak isteyen varsa söyleyim dedim
joker in indirimleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.. Gerçek fiyatlar üzerinden yapmıyolar indirimi bence.. Bi de yalandan bi kaç ürünün stoğunu koyuyolar diğerleri hep stok tükenmiş.. Eğer alacağınız acil olmayan büyük şeyler varsa bence ebebek in şubat indirimini bekleyin.. O zaman çok güzel indirim yapıyolar..

Ayva cekirdegi aklimda,gunu belli olur sanirim ondan iki gun once bende ayvayi denemek.istiyorim onun acisi hakkaten zorrr sogani da duydum ama sogan iste

canım sen bildiğim kadarı ile bizden tecrübelisin. ben kendi tecrübeme dayalı olarak şunu söyleyebilirim ki alttan alma tek taraflı olmuyor. yani aslında biz kendimizi şişiriyoruz. biz biraz alttan alınca artık eşler de alttan almaya başlıyor. ben sırnaşıp dalgaya vuruyorum bazen sinirli anlarında sonra bakıyorum o da aynısını yapmaya başlıyor sonra gülüşüp geçiyoruz. yani kendimizi neden hep ben diye doldurmaya gerek yok bence tabi bu

Ya benim de ne hayallerim vardi iste her hafta cekcektim kolajlar fln yapcaktim ama ona bile usendim o kadar az fotograf cekildim ki hamilelikte. Ama son 2 ay cekilmeli bence de gobus en buyuk haliyle :)) sivilceleri cekmek de iyi fikirmiss
Yaaa ben de hergün çekmek istiyodum ama dediğin gibi 6-7 fotoğrafım ancak var eşim çeksin istiyorum ama hep bişi çıkıyo unutuyoruz sonra.. kızıyorumda kendime hiç hatıra kalmayacak diye.. Ama son ayları iyi değerlendirelim bari.. bi de benim eşim hep iş seyehatinde tekken de insanın aklına gelmiyo hiç..

Benimki de çok erken başladı canım ya.
Her gitmemde doktora soruyorum. Bol bol su içip dinlen diyor sadece ama bu ay daha da arttı. O gerilme ve sertleşme o kadar kötü canımı acıtıyor ki ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Sadece sessizce uzanıp dinlenmem gerekiyor. Dediğin gibi gün içinde 7-8 defa da oluyor çok rahat ve dinlenmezsem uzun süre geçmiyor.
Perşembe kontrolüm var ,mutlaka soracağım canım.
Teşekkür ederim cevabın için...

Kitaplığını falan da çok beğendim ama bizim o kadar yerimiz yok maalesef o yüzden şimdilik bu kadar güle güle kullansınlar inşallah

Hayırlısı tabi sizde de bu tecrübeler varmış sizde haklısınız.Allah hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.

evde olduğumuz sürece yıkarız zaten popoları. dışarda yeterli olur bence.
canım kış bebegi olacak bizimkişler sürekli yıkayamazsın. o yüzden pamuklu su yada ıslak mendili yıkayıp kullanmak daha mantıklı geliyor bana. birde ilk zamanlar çok kaka yapıyorlarmış. o yüzden evde pamul ve yeni dogan ıslak mendil bulundur. yıkayarak kullanırsın

Ben almadım henüz..İstediğim gibi bulamadım daha hep ya desteksiz bez var ya da dikişli.. İkisini de hayatta kullanamam ben Pek de acelesi yok şimdilik bekleyeceğim sanırım..

Ben almadım henüz..İstediğim gibi bulamadım daha hep ya desteksiz bez var ya da dikişli.. İkisini de hayatta kullanamam ben Pek de acelesi yok şimdilik bekleyeceğim sanırım..
aynen ya o bez olanları bende kullanamam hayatta yarım destekli bile olsa çok iyi olucak bi an önce aradan çıkarmaya çalışıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…