http://www.bonprix.com.tr/kategori/...asiri-emzirme-suetyenleri-hamile-camasirlari/satılıyomudur acaba bende bulamadım hiçbir yerde
ayyy ben bu ara onu düşünüp duruyorum. hastahaneye pek gelen olmaz. öyle bardak şu bu süs yapmayacam hastahaneye. mevlütte dagıtmaya magnet hediyelik ve bebek odası için kapı süsü araştırıyorum bende.Kızlar hastane hediyeleri yaptınız mi ya da Ne zaman hazirlayacaksiniz kimler Neler düşünüyor fikir alabilirmiyim
aynen banada öyle geliyor. benim ilk bebek olacak ama bence gereksiz. yani hastahaneye hem gelen çok olmaz hemde gelseler de gerek yok bence. hatta ben kapı süsünüde hastahaneye götürmeyi düşünmüyoum. evimize asarım.çikolata şeker magnet de eve gelenlere verecem senin gibiBen sadece cikolata ve bebek sekeri magnet yani dusunuyorum,ilk kizimdaki gibi,kapi susu alirim birde,ama hastaneye sadece kapi susu goturmeyi dusunuyorum cikolata ve magnet eve gelenlere verecegim zaten hastaneye cok kisi gelmez zannetmiyorum,ilkindr ne yaptiysam hak gecmesin aynisi olsun istiyorum,cok.guzel hazirliklar suslemeler yapiliyor goruyorum ama bana fazla abarti geliyor hosuma gitsede
ben bebek çikolatası yerine minik kavanozlar alıp üzerini süslemeyi içinede renkli bonibon koymayı düşünüyorum nasıl sence ???Evet Arkadaşlar çoğu sizin gibi düşünüyor bende Öyle yapıcam sanırım hastaneye çok kişi gelmez bebek çikolatası yaptiracaksiniz değil mi
joker in indirimleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.. Gerçek fiyatlar üzerinden yapmıyolar indirimi bence.. Bi de yalandan bi kaç ürünün stoğunu koyuyolar diğerleri hep stok tükenmiş..Eğer alacağınız acil olmayan büyük şeyler varsa bence ebebek in şubat indirimini bekleyin.. O zaman çok güzel indirim yapıyolar..
o zaman ben tam dogum günümde izne ayrılıyorum. 37+0 1 şubata denk geliyor ve o gün benim doğum günüm :)))Doktoruma bu haftasonu tekrar sordum. 32+0 da çalışabilir raporu almamız gerekiyor. 37+0 a kadar çalışabiliyoruz.
canım kendini dinlemek yerine kendini oyalayacak bişiler bul. evdesin anladığım kadarı ile. otur bebek için hediyeliklerini kendin yap. araştır ne yapayım diye bak nasıl oyalıyor onlar seni :) sonra uzan bebişin hareketlerini izle. ne bilim dinleme kendini boşuna stres yapma. bak hepimizi nasıl bir şey bekliyor bilmiyoruz ama şu annın tadını çıkarmak lazım boşuna kendi kendine kurup hamileliğini zehir etmeKızlar ya hep olumsuz gibiyim ama neler hissediyorsunuz ? Benim bir günüm bir günümü tutmuyor.psklojik,fiziksel,ruhsal ,endişeler ...her gün başka bişey hissediyorum .çok garip bazen ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum.sürekli kendimi dinliyorum o neden böyle bu neden böyle acaba ne oldu...böyle böyle geçiyor siz neler hissediyorsunuz?
çok geçmiş olsun rapor al dinlen gitme bu haftaÇok erken saatli bir günaydın 28+0'dan.
Şişmiş boğazım, çıkmayan sesim ve tıkalı burnum sizlere de günaydın
O kadar halsizim ki bugün gerçekten okula gitmeye dermanım yok
Ayağa kalkıp giyinmeye bile yok
Sağlık ocağına gidip rapor isteyeyim en iyisi
Dışarıda da deli gibi yağmur yağıyor
geçmiş olsun canım insan korkuyor ya sancı kramp hepsi birden gelnice rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavusmamızı nasip etsin inşgünaydın kızlar bizim bebişler anlaşmış herhanlde dün gece 3 de bi anda karın ağrısı ile uyandım ve sancımı anlamıyorumki midem bulandı bi anda korkudanmı bilmiyorum inanılmaz tedirgin oldum az dolandım felan. eşim diyo sancımı sanki yüz kez doğurdum ne bilim sancı nasıl bişi. bişi olmaz hadi uyu diyor Allahım bu erkeklerin rahatlığı beni benden alıyor. neyseki bi daha olmadı o tarz bişi
e bebek şubat indirimi tahminen ne zaman oluyor biliyormusun? çünkü ben daha pompa tulum biberon reflü atağı gibi eksiklerim varjoker in indirimleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.. Gerçek fiyatlar üzerinden yapmıyolar indirimi bence.. Bi de yalandan bi kaç ürünün stoğunu koyuyolar diğerleri hep stok tükenmiş..Eğer alacağınız acil olmayan büyük şeyler varsa bence ebebek in şubat indirimini bekleyin.. O zaman çok güzel indirim yapıyolar..
canım ben hepsiburadadan aldım biberon ve reflü yatağını ve uyguna geldi. sevi bebenin reflü yatağı e bebekte 80 tl ben kargo beraber 65 aldım. biberon da philisps naturel cam küçük 32 büyük 36 geldi bana oraya da bak derime bebek şubat indirimi tahminen ne zaman oluyor biliyormusun? çünkü ben daha pompa tulum biberon reflü atağı gibi eksiklerim var
teşekkür ederim canım bakıp tamalayayım diyorum bende ama e bebek şubat nidirimin bilmiyordum devasa bir indirim oluyorsa bekleyedebilirim dogum zamanıma gelmiyorsa:)canım ben hepsiburadadan aldım biberon ve reflü yatağını ve uyguna geldi. sevi bebenin reflü yatağı e bebekte 80 tl ben kargo beraber 65 aldım. biberon da philisps naturel cam küçük 32 büyük 36 geldi bana oraya da bak derim
Canım o gün bende yazmıştım ya gerilme var diye akşamına acile gittim Dr anlattığın bölge rahim bölgesi ve kasilmayi gosteriyo kiii bu istediğimiz bisey değildir dedi alttan muayene etmek istedi açılma fln var mı diye kabul etmedim serum taktı biraz duzeldim dün de kendi Dr uma gittim ultrason la baktı fln baya baskı fln yok ikinizde iyisiniz strese bağlı da olabilir artık bebekte büyüyor ondan da oluyo ileriki haftalar daha zor olacak dedi inş senin de böyle dır ciddi bisey değildir ama bence git biBenimki de çok erken başladı canım ya.
Her gitmemde doktora soruyorum. Bol bol su içip dinlen diyor sadece ama bu ay daha da arttı. O gerilme ve sertleşme o kadar kötü canımı acıtıyor ki ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Sadece sessizce uzanıp dinlenmem gerekiyor. Dediğin gibi gün içinde 7-8 defa da oluyor çok rahat ve dinlenmezsem uzun süre geçmiyor.
Perşembe kontrolüm var ,mutlaka soracağım canım.
Teşekkür ederim cevabın için...
ben hala araştırma aşamasındayım. henüz ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. zaman da darılayor bakalım napcam.Kızlar hastane hediyeleri yaptınız mi ya da Ne zaman hazirlayacaksiniz kimler Neler düşünüyor fikir alabilirmiyim
benim şişlik çok ayakta durduğum zamanlar oluyor. onun dışında olmadı. bi de tuzluyu çok kaçırırsam tabi.Günaydın geçmiş olsun canim. Ben de aynı durumdayım. Çok fena bu boğaz ağrısı.
Bu arada çalışan arkadaşlar ayaklarını aksam şişmiş oluyormu. Benim bilekleri aksam şişmiş oluyor baya .acaba erken mi basladi
joker indirimlerine ben de pek itibar etmiyorum. ben genelde hepsiburada.com'dan yapıyorum alışverişimi. beğendiğim ürünleri sepete atıyorum. ara ara kontrol edip indirime girerse alıyorum. geçen 199 liralık ana kucağını 139 liraya aldımjoker in indirimleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.. Gerçek fiyatlar üzerinden yapmıyolar indirimi bence.. Bi de yalandan bi kaç ürünün stoğunu koyuyolar diğerleri hep stok tükenmiş..Eğer alacağınız acil olmayan büyük şeyler varsa bence ebebek in şubat indirimini bekleyin.. O zaman çok güzel indirim yapıyolar..
Haklısın canım doğru söylüyorsun yaşanacak en güzel günleri zehir etmemem gerekiyor ama işte hormonlar diyorum artık ... çok teşekkür ederimmcanım kendini dinlemek yerine kendini oyalayacak bişiler bul. evdesin anladığım kadarı ile. otur bebek için hediyeliklerini kendin yap. araştır ne yapayım diye bak nasıl oyalıyor onlar seni :) sonra uzan bebişin hareketlerini izle. ne bilim dinleme kendini boşuna stres yapma. bak hepimizi nasıl bir şey bekliyor bilmiyoruz ama şu annın tadını çıkarmak lazım boşuna kendi kendine kurup hamileliğini zehir etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?