Kalkan emzirmek için değil avent kelebek uç Alman lazım ya da göğüs ucu çıkarıcılardanBende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur mu
eşim asker biz doğudayiz aşırı da kar yağıyor mecbur yarını beklemek zorundayım ama aşırı moralim bozuldu of suyum mu azalıyor ki o ped den burda olcani bile sanmam bingol gencde yiz biz
Bugün birkaç kişinin randevusu var çok heyecanlı :)Günaydınlar.
Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum.
Bu aralar yataktan çıkarken ilk söylediğim şey "akşam olsa da yatsakk" :))
Neyse ortalığı düzenleyip kahvaltı hazırlayayım. Saat 10 da randevum var
Bu arada şaka gibi ama son 55 güüüün
Endişelenme canım benimde öyle oluyor aynı dediğin gibi yorulmasam bile muhtemelen akıntı gibidir ondan.eşim asker biz doğudayiz aşırı da kar yağıyor mecbur yarını beklemek zorundayım ama aşırı moralim bozuldu of suyum mu azalıyor ki o ped den burda olcani bile sanmam bingol gencde yiz biz
Kalkan emzirmek için değil avent kelebek uç Alman lazım ya da göğüs ucu çıkarıcılardan
Alip hastane cantama koyayim bari kelebeklerden. Bu kalkandir kelebektir kafami karistirmisti zaten. Tesekkur ederim
Bugün birkaç kişinin randevusu var çok heyecanlı :)
Ayy ama ocak annesi olacaksın sen o zamandiğer gruba geçmezsin di mi?
Rica ederim
Zaten görünce anlarsın kelebek göğüs ucu gibi
Canim bu çanta sadece bebek için mi olucak.küçük için nasıl yapacaksın. Ben nereye gitsem ucunu de gotururum sanirim o yüzden kafam karışık çanta konusunda
Canim başlarda daha çok eşyaya egzersiz bizimkiler de yaza denk gelecekler o zamanlarda. Ben de biraz büyük almak istiyorum. Yazın 5. Aylarında olucak lar
Ben de pijama takımı alıcam normal iki doğumda da öyle yaptım. Berrak marka almıştım halen de giyiyorum. Altın lastiği çok rahatti.dikişleri rahatsız etmedi hiç. Bi de önlük giydirdiler bana hastanede dediğin gibi 4 5 saat sonra pijamalarimi giydim zaten.ben de lohusa takımı almayi düşünmüyorum ysni. Sadece baş örtüsü olarak değişik bir fikrin var mı. Yazma takmistim ben ama o da açılıyor iki de bir gıcık bir durum yani.
Geçmiş olsun canım. Et yiyememen de zor. İnşallah geçer en kisa zamanda. Ispanak marul terede falan da vardı demir bi bak istersen.
Çok güzelmiş .hayırlı olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle moralinı yüksek tut. Rahat ve geniş ol. Stres yapma hiçbirşeyi. Ben preeklampsi geçirdim dediklerini aynısını yaşadım doğumdan 4 gün sonra 23 Kilo vermiştim. Hepsi de ödemi nerdeyse bebek şu plesanta hariç. Benim kini sorumsuz dr önemsenmedi 13 14 çıkıyordu tansiyonum takip bile yapmadı düşün artık. Ama çok şükür 39. Haftada doğum yaptım sezeryanla. Ama sen hapını alıyorsun zaten kontrol altındaysa korkma inşallah. Çok dua et dua her kapının açılmasına vesile inşallah. Allah yar yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım.
Aynen ben de öyleyim. Büyük oğlan anne karate yapıyorsun diyor. Gülüyor sıpam. İştah bende de problem 10 15 gündür kilo almadım nerdeyse.
Bende de var canı. Sanırım normal bu durum
anladım cnm sonucu bildirirsin o zaman bende c.tesi gidicem bakalım ne diycek dr.Yok canim inan hic dikkatimi cekmedi zaten doktorum istememisti idrar testini once. saglik ocaginda ebeye kendim dedim idrar tahlili yaptirmak istiyorum dedim orada cikti enfeksiyon. Yoksa yanma, agri gibi bir sikayetim yoktu ama enfeksiyon cok yuksekti yarin enfeksiyon bitmis mi ogrenecegim.
Hangi siteden alacaksın canım?
Düzenli olarak peeling...
Ama geçiyo mu.
Yoo.
Geçiyo tekrar geliyo :))
Benimde yapmadığım şey kalmadı ama geçmiyor.Dün en sonunda patlattım. Leke kalıcak büyük ihtimalle ama napıyım
Normal bezlerle çok fiyat farkı varmıki bu organiklerin?
Hangi siteden alacaksın canım?
Düzenli olarak peeling...
Ama geçiyo mu.
Yoo.
Geçiyo tekrar geliyo :))
Benimde yapmadığım şey kalmadı ama geçmiyor.Dün en sonunda patlattım. Leke kalıcak büyük ihtimalle ama napıyım
Normal bezlerle çok fiyat farkı varmıki bu organiklerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?