2017 Şubat Anneleri

KIZLAR BEN KAPI SUSUNU HAZIRLADIM ANCAK BURDAN RESIM ATAMIYORUM MERAK EDERSENIZ EGER INSTAGRAM HESABIM NAZOZGEDGL ORDAN BAKABILIRSINIZ

Bende bir umit bekledim ama gogus ucum cikmiyor. Acaba su gogus kalkaninin bize bi faydasi olur mu
Kalkan emzirmek için değil avent kelebek uç Alman lazım ya da göğüs ucu çıkarıcılardan

eşim asker biz doğudayiz aşırı da kar yağıyor mecbur yarını beklemek zorundayım ama aşırı moralim bozuldu of suyum mu azalıyor ki o ped den burda olcani bile sanmam bingol gencde yiz biz

Ayy olmayabilir orada. Online eczanelere bak. Ama ben de geçen sene doğudaydım ve özel güvenlikli bölge idi, kargoların bazıları sadece çrş bazıları sadece cuma gelirdi.
Doktor var mı peki?

Gunaydin kizlar. Ben iznimi aktarmicam cunku memleketime gidecegim ins. Karanlikta kalktikca bu fikrimden de emin oluyorum bana zor geliyo.

Bugün birkaç kişinin randevusu var çok heyecanlı :)
Ayy ama ocak annesi olacaksın sen o zaman diğer gruba geçmezsin di mi?

küçüğünden ikitane almayı düşünüyorum karışmasın diye birine birininkini birine birirninkini koyarım yoksa tek çanta bavul olur bide içinden bul çıkar darma dağın ederim:)

anladım cnm sonucu bildirirsin o zaman bende c.tesi gidicem bakalım ne diycek dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…